Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Δεν εχω άποψη απο ρούχα του TEMU, αλλά θυμάμαι συνέντευξη ενός Έλληνα που ράβει ρούχα στην βιοτεχνία του στο Περιστέρι....

Έλεγε στην συνέντευξη οτι του χρωστάει πολλά χρήματα ένα Λαμόγιο (δεν θα αναφέρω όνομα) που έβγαζε ακριβή σειρά ρούχων με το όνομά του...

Το μπλουζάκι μακό κοστιζε μαζί με το ύφασμα και τα ραφτικά στα 5€ και το πουλούσε 80...

Το τζιν κοστιζε 12€ και το πουλούσε 120-180...

Όπως αντιλαμβάνεσαι το κόστος ρουχων στην Ασία με ακόμα πιο φτηνά εργατικά χέρια ή φτηνές πρώτες ύλες,  είναι σε ακομα πιο εξευτελιστικες τιμές...

Παίζει και αυτό, βέβαια ο καθένας εδώ την λέξη κόστος την εννοεί διαφορετικά. Υπάρχει το καθαρό κόστος παραγωγής για την εταιρεία, αλλά υπάρχει και η τιμή πώλησης που πρέπει να έχει μετά όταν θα βγει το προϊόν για πώληση ώστε να μπορεί να τα βγάλει πέρα η εταιρεία με όλα τα έξοδα που έχει συν το κέρδος της, άμα δεν παράγεται εδώ βάλε και μεταφορικά, διάφορες τιμών χονδρικής με λιανικής κτλ. 

Μερικές μάρκες έχουν καλά και ποιοτικά προϊόντα οπότε θα έχουν τσιμπημένες τιμές, μετά είναι και η ζήτηση, πχ μια εταιρεία με όνομα και υψηλή ζήτηση γιατί να κρατάει χαμηλά τις τιμές και να μην τις αυξήσει κι άλλο αφού έτσι κι αλλιώς πάλι θα έχει την πελατεια της. 

Από Levi's ειχα διαφορα ρούχα απο παλιά, είναι σκυλιά σε θέμα αντοχής και έχουν και στυλ.

12 λεπτά πριν, Thulogur είπε

To 200ευρο για ενα τζιν που το βρηκες ;

Μπες σκρουτζ, βάλε για jean στην αναζήτηση και μετά στα φίλτρα επέλεξε ανδρικά και τιμή φθίνουσα. Το πρώτο που μου έβγαλε ήταν 1000 ευρώ, μετά κόλλησε η εφαρμογή.. 

Δημοσ.
22 minutes ago, mariosnik_ said:

Μπες σκρουτζ, βάλε για jean στην αναζήτηση και μετά στα φίλτρα επέλεξε ανδρικά και τιμή φθίνουσα. Το πρώτο που μου έβγαλε ήταν 1000 ευρώ, μετά κόλλησε η εφαρμογή.. 

Το οτι υπαρχουν τζιν της γνωστων εταιριων στα 200 ευρω δεν λεει κατι. Με την ιδια λογικη ειναι πανακριβα ολα τα ρουχα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Το οτι υπαρχουν τζιν της γνωστων εταιριων στα 200 ευρω δεν λεει κατι. Με την ιδια λογικη ειναι πανακριβα ολα τα ρουχα.

Αναρωτηθηκες αν υπάρχουν τζιν των 200 ευρώ, υπέθεσα πως δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν και τόσο ακριβά και σε παρέλειψα να ψάξεις να δεις ότι υπάρχουν. Ότι δεν είναι όλα τα ρούχα τόσο ακριβά, προφανώς και δεν είναι όλα. Θα έλεγα ένα 50αρι είναι ο μέσος όρος στα τζιν που είναι και ποιοτικά, 40 - 70 ευρώ το όριο τιμών που θα επιλέξουν οι περισσότεροι καταναλωτές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα πραγμα θα πω. 

80 ευρω παντελονι staff και καλα μαρκα μετα απο 3 4 πλυντηρια μικρυνε και πηγε για πεταμα. Αντιστοιχα και μπλουζα martini 40 ευρω. 

15 ευρω παντελονι απο λαϊκη 15 χρονια μετα ειναι σαν καινουργιο μετα απο απειρα πλυσιματα και αντιστοιχα και μπλουζες των 5-10 ευρω ουτε μαζεψαν ουτε τιποτα.

Αργοτερα εμαθα οτι αυτος ο απατεωνας εφερνε ρουχα απο Βουλγαρια 4-5 ευρω παντελονια και μπλουζες και εβαζε πανω τη σταμπα απο τις και καλα μαρκες. Εφαγε ενα προστιμο 100 χιλιαρικα και συνεχιζει απο τοτε με ενα μικρο μαγαζακι πουλαει τραγικα ρουχα σε τρελες τιμες. Εχει 5-6 αμαξια των 50-60 χιλιαδων εχει κοτερο και 300 τετραγωνικα σπιτι. Προφανως εγω μια φορα μπηκα και απο τοτε ουτε απο εξω πανε 20 χρονια με τον απατεωνα.

Shein εχει εξαιρετικης ποιοτητας ρουχα. Πραγματικα τρομερη. Απο temu πηρε κουβερτες μεταξι μετα απο 3-4 πλυσιματα ειναι σαν καινουργιες ουτε μαδησαν τιποτα και ειναι απιστευτα χουχουλιαρικες και πολυ βαριες για χειμωνα εξαιρετικες και υπερδιπλες. 15 ευρω η μια οταν Ελλαδα για ιδιες ηθελα 150. 

Καλα οι αηδιες για τοξικα κτλ μην τα πιστευετε. Εχουν χασει πολλα δις οι εταιριες που μας αρμεγουν ολα τα χρονια με τα ιδια προϊοντα απλα σε 10πλασιες τιμες και τα τελευταια χρονια που ειδαν μειωση τζιρου μιας και ο κοσμος καποια στιγμη ξυπναει αρχισαν τις αηδιες και το πληρωμενο hate μπας και φοβηθει ο κοσμος. 

Ευτυχως ο κοσμος ξυπναει σε πολλα πραγματα με τα χρονια και εμαθε να ψωνιζει και να μην ταϊζει τον καθε απατεωνα για ιδιο ακριβως προϊον απλα με μια σταμπα του κωλου πανω και 10πλασια τιμη που θα πουλησει ενα τη μερα και θα ζησει ολο το μηνα. 5 ευρω ρουχο 150 στο ραφι. Ξυπνατε τιποτα αλλο.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Ένα κομμάτι ύφασμα που βάζεις στο λαιμό και στον καθρέπτη για να ξυρίζεσαι και να μη γεμίζει ο νιπτήρας να μην το πάρω δηλαδή; Θα βρω καλύτερο αλλού;

Εχει βολεψει αφανταστα τη συζυγο που δεν μαζευει τριχες απο το νιπτηρα εδω και μηνες.Το κοκτειλ βλαβερων χημικων δεν με εχει πειραξει ακομα.

Φυσικα ολοι ξερουμε οτι αν το παρεις απο temu ειναι επικινδυνο για την υγεια , κακης ποιοτητας και "μιας χρησης" επειδη κοστιζει 2€ αλλα αν το παρεις το ιδιο απο skroutz με 8€ ολα αυτα εξαφανιζονται !!

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Αναρωτηθηκες αν υπάρχουν τζιν των 200 ευρώ, υπέθεσα πως δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν και τόσο ακριβά και σε παρέλειψα να ψάξεις να δεις ότι υπάρχουν. Ότι δεν είναι όλα τα ρούχα τόσο ακριβά, προφανώς και δεν είναι όλα. Θα έλεγα ένα 50αρι είναι ο μέσος όρος στα τζιν που είναι και ποιοτικά, 40 - 70 ευρώ το όριο τιμών που θα επιλέξουν οι περισσότεροι καταναλωτές. 

Αν δεν υπηρχε χαζος κοσμος να αγοραζει παπουτσια 300 ευρω και τζιν 250 ευρω δεν θα υπηρχαν και οι εξυπνοι πλουσιοι να τους αρμεγουν. Ειναι αλληλενδετα αυτα τα 2. Το κερδος ειναι εξαιρετικα υψηλο χιλιαδες % πανω ενα τζιν με πραγματικο κοστος 5 ευρω που το πουλαει ο αλλος 200 εχει κερδος 4000% και το ιδιο συμβαινει και με τα παπουτσια εκει αποκλειστικα εκπτωσεις και γνωστες μαρκες μιας και παιζουμε με μεση και ευκολα θα βρεις παπουτσια που απο τα 150 που τα πουλανε παιζουν στα 50 στις εκπτωσεις. Τζιν μπλουζες ειπαμε μεγιστο ενα 15αρι για τζιν και 10αρικο για μπλουζα. Και παλι βγαζου καλο κερδος. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, paredwse είπε

Τα επικίνδυνα τοξικά χημικά που περιέχουν ρούχα από το Shein/Temu μετράνε; 
https://www.insomnia.gr/forums/topic/844754-επικίνδυνα-προϊόντα-από-shein-και-temu-προκαλούν-την-αντίδραση-της-εε-ενημέρωση/

Και η απαντηση της ΕΕ για τα τοξικα χημικα ειναι η εξης
"Η ΕΕ εξετάζει διάφορα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης του αφορολόγητου ορίου των 150 ευρώ και της εισαγωγής τέλους διαχείρισης για κάθε πακέτο, κάτι που μπορεί να αποτρέψει τις αγορές χαμηλής αξίας και να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους πρόσθετων τελωνειακών ερευνών."

Ακομα και οντως να ισχυει αυτο το προβλημα με την αντιδραση τους κανουν τον κοσμο να πιστεψει κατι εντελως διαφορετικο...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, majunior είπε

Lidl. €17 επίσημη, πολύ συχνά παίζουν στα €11.

A ναι, τα ξεχασα! Πααρα πολυ καλα!!!! Στην πραξη δοκιμασμενα.

Βασικα, οτι φερνει το lidl, σπανια δεν ειναι καλο. 

Μια χαρα και τα Livergy, αρκει να πετυχεις το νουμερο σου εκει, γιατι εξαντλουνται γρηγορα τα νουμερα.

Δημοσ.

Παιδιά, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σίγουρα υπάρχουν μάρκες που πουλάνε ρούχα με τεράστιο καπέλο στην τιμή, και σίγουρα στο Shein/Temu δεν είναι όλα κορυφή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ό,τι είναι φθηνό είναι και για πέταμα. Έχω αγοράσει προσωπικά ρούχα από Shein και με εξέπληξαν θετικά, ειδικά σε σχέση με την τιμή τους. Τα τζιν που πήρα ήταν αξιοπρεπέστατα και σίγουρα συγκρίνονται με H&M ή Zara, αρκεί να ξέρεις τι διαλέγεις (μεγέθη, υλικά, reviews).

Δεν είναι ανάγκη να δίνουμε 150–200€ για ένα τζιν ούτε όμως να περιμένουμε θαύματα με 5€. Υπάρχει value for money, και online και σε εκπτώσεις στα καταστήματα. Το βασικό είναι να ξέρει ο καθένας τι θέλει και να ψάχνει λίγο πριν αγοράσει. Για μένα το Shein/Temu έχουν κερδίσει τη θέση τους στο χαμηλό κομμάτι της αγοράς και, αν προσέξεις τι παίρνεις, μπορείς να κάνεις πολύ καλές αγορές.»

Έχω πάρει παντελόνια από Shein και Temu εδώ και 3 χρόνια και είναι κομπλέ. Δεν μάζεψαν, δεν σκίστηκαν, δεν ξεθώριασαν — και μάλιστα με καθημερινή χρήση και πλυσίματα. Για τα λεφτά τους είναι value for money με το κεφάλαιο V.

Φυσικά, αν περιμένεις με 10€ να πάρεις τζιν Diesel των 200€, μάλλον εσύ έχεις λάθος προσδοκίες. Αν όμως ψάξεις λίγο (υλικά, reviews, μεγέθη), βρίσκεις κομμάτια που στέκονται άνετα δίπλα σε H&M και Zara.

Οπότε, το αφήγημα “είναι σκουπίδια” απλά δεν ισχύει. Τουλάχιστον εγώ που τα φοράω χρόνια, λέω ότι τα Shein/Temu μόνο σκουπίδια δεν είναι.»

Ακούω πολλούς να λένε “όλα τα φτηνά είναι για πέταμα”, “Temu είναι σκουπίδι”, “Shein δεν αξίζει” — αλλά πραγματικά, πόσοι έχουν δοκιμάσει αρκετά πράγματα ώστε να κρίνουν με σιγουριά; Εγώ έχω. Και μπορώ να πω πως:

• Όχι, δεν περιμένω ότι ένα ρούχο 10-15 € θα είναι σαν αυτό των 200 €, αλλά πολλές φορές η διαφορά είναι μικρότερη απ’ όσο νομίζετε.

• Έχω πάρει τζιν του Shein που κράτησαν, έχω πάρει κουβέρτες του Temu που είναι βαριές και «χουχουλιαστές». Δεν είναι όλα τέλεια, αλλά δεν είναι ούτε όλα άχρηστα.

• Το θέμα δεν είναι να πάρεις το πιο φτηνό, αλλά να ψάξεις: μετρήσου, δες τα υλικά, διάβασε σχόλια από άλλους πελάτες. Αν κάνεις αυτό το λίγη δουλειά, παίρνεις value for money — κάτι που λίγες φορές βρίσκεις αγοράζοντας ακριβά μόνο και μόνο για το brand.

• Και ξέρεις τι; Όσο πιο πολύ κάνουν όλοι φασαρία για το πόσο “τοξικά” ή “επικίνδυνα” είναι τα φτηνά, τόσο περισσότερο κρατούν οι τιμές ψηλά για τους ίδιους που πληρώνουν το brand.

Κριτήριο μου είναι: αν δεν ξοδεύεις πολλά, αλλά αγοράζεις κάτι που σου κρατάει, σου αρέσει και δεν σε ξεγελάει — τότε κέρδισες. Δεν χρειάζεται ούτε να γίνεις… υπεράνθρωπος της μόδας ούτε να θυσιαστείς κάθε μήνα για να δείχνεις “ποιότητα”. Θες να στο πω όπως το βλέπω: η ευφυής αγορά κοστίζει λιγότερο.

εγώ θα το πω απλά: έχω πάρει παντελόνια 20–25 € από Shein και Temu, και είναι καλύτερα από παντελόνια που είχα πάρει με 200 €. Τα φοράω χρόνια, πλένονται, αντέχουν και δεν έχουν πάθει τίποτα.

Για μένα το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: δεν πληρώνεις την ποιότητα στις μεγάλες μάρκες, πληρώνεις το brand. Στο Shein/Temu, αν ψάξεις λίγο και διαλέξεις σωστά, παίρνεις value for money που δεν το βρίσκεις αλλού.»

Δεν είναι θέμα αν το πιστεύει κάποιος ή όχι — είναι θέμα εμπειρίας. Εγώ έχω πάρει παντελόνια 20–25 € από Shein και Temu και είναι καλύτερα από παντελόνια των 200 € που είχα. Τα φοράω χρόνια, πλένονται κανονικά, δεν έχουν πάθει τίποτα. Αυτό για μένα μετράει περισσότερο από θεωρίες και προκαταλήψεις.»

. Έχω πάρει πάνω από 60 παντελόνια τα τελευταία 3   χρόνια από Shein και Temu και είναι κομπλέ. Έχω και ακριβά παντελόνια απο επωνυμες μαρκες  , και μάλιστα χάλασαν στα ίδια χρόνια που κράτησαν τα Shein/Temu.

Άρα για μένα είναι ξεκάθαρο: δεν φταίει η τιμή, φταίει το brand που πουλάει ακριβά το ίδιο πράγμα. Αν προσέξεις τι αγοράζεις (υλικό, μέγεθος, reviews), μπορείς να πάρεις ρούχα που σε βολεύουν και κρατάνε, χωρίς να σκορπάς 200άρια για μια στάμπα.»

θα έλεγα ότι οι πιο «αρνητικοί» μιλάνε κυρίως από προκατάληψη ή κακή πρώτη εμπειρία, ενώ όσοι δοκιμάζουν περισσότερο βλέπουν ότι υπάρχει ποιότητα για τα λεφτά τους.

• Πληρώνεις τεράστιο μέρος για το όνομα (brand), το marketing, τη διαφήμιση.

• Η διαφορά στην ποιότητα συχνά είναι μικρότερη απ’ όσο φαντάζεται ο κόσμος. Μπορεί να έχει λίγο καλύτερο ύφασμα ή ραφή, αλλά δεν αξίζει πάντα το 10πλάσιο της τιμής.

Περίεργο πάντως… οι πιο πολλοί που τα κράζουν είναι αυτοί που δεν έχουν αγοράσει ποτέ. Εγώ που έχω πάρει δεκάδες παντελόνια από Shein/Temu εδώ και χρόνια, ξέρω πολύ καλά ότι είναι κομπλέ. Άρα μάλλον το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα, αλλά ότι μιλάνε χωρίς εμπειρία.»

Εντύπωση μου κάνει πάντως… οι πιο πολλοί που βρίζουν Shein/Temu είναι αυτοί που δεν έχουν αγοράσει ούτε κάλτσα από εκεί.. Εγώ που έχω πάρει παντελόνια τόσα χρόνια και τα φοράω ακόμα, ξέρω ότι είναι μια χαρά. Άρα μάλλον μερικοί κάνουν… κριτική μόδας με τηλεπάθεια

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Αν δεν υπηρχε χαζος κοσμος να αγοραζει παπουτσια 300 ευρω και τζιν 250 ευρω

Διαφωνώ απολύτως με τον χαρακτηρισμό. Ο καθένας ξοδεύει τα χρηματα του με όποιον τρόπο θέλει, δεν μπορω να κρίνω εγω ως χαζό αυτον που δίνει Χ ευρω για το οποιο αντικειμενο τον ευχαριστεί ή για την οποία εμπειρία. Αλλος θα τα σκάσει για τζην, αλλος για κινητο, αλλος για επεξεργαστές ή οθόνες και αλλος για πίνακες ή ταξίδια. Όσο δεν τους λείπουν τα Χ ευρω, δεν ειναι χαζοί.  Εχει να κανει με την οικονομική άνεση, αν ένας καταναλωτής δεν εχει χρηματα να καλύψει την ανάγκη της στέγης λ.χ και δωσει 40 ευρω για τζην, αντί να πάρει των 15 απο λαϊκή, είναι περισσότερο χαζός απο αυτον που εχει υψηλο οικονομικό επίπεδο και αγοράζει το τζην των 200 ευρω.

Προσωπικά αν και αγοράζω διαφορα μπλιμπλικια απο το Τεμου, δεν θα αγόραζα ρούχα, δεν με πειθει η ποιότητα των υλικών για κατι που θα βάζω πάνω στο δέρμα μου. 

Από την αλλη, δεν αγοράζω πλεον Diesel, Levis κλπ γιατι εχω αλλάξει προτεραιότητες τα τελευταία χρόνια. Οποτε προτιμώ να αγοράζω απο Bestsecret για online, μάρκες όπως Baldessarini (που μου κάθονται απιστευτα) στα +- 80€  ή Funky Budha απο φυσικό κατάστημα που επισης κάθονται καλα, σε λίγο πιο οικονομικα.

Θέλω να πω πάντως, υπάρχει και μέση λύση, δεν είναι ή στο διακοσάρι απο τα Levis ή στο ταληρο απο τα Τεμου ξερωγω. 

• Like 1
Δημοσ.

Στις γνωστές και πολύ γνωστές μάρκες ένα μεγάλο ποσό που πληρώνετε είναι για το όνομα και μόνο. θα συμφωνήσω πάντως με τον μοντ από πάνω ότι ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Στις γνωστές και πολύ γνωστές μάρκες ένα μεγάλο ποσό που πληρώνετε είναι για το όνομα και μόνο. θα συμφωνήσω πάντως με τον μοντ από πάνω ότι ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του

Η birkin όπως και η kelly και πολλά luxury brands  έχουν ξεφύγει από καταναλωτικό προϊόντα και είναι πλέον επενδυτικά. Η συγκεκριμένη έχει κόστος 90 χιλιάρικα και άπειρη αναμονή σε μια λίστα που για να μπεις πρέπει να έχεις ξοδέψει αλλά τόσα άλλα την πουλάς την επόμενη μέρα με τρομερό κέρδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Morosana είπε

Η birkin όπως και η kelly και πολλά luxury brands  έχουν ξεφύγει από καταναλωτικό προϊόντα και είναι πλέον επενδυτικά. Η συγκεκριμένη έχει κόστος 90 χιλιάρικα και άπειρη αναμονή σε μια λίστα που για να μπεις πρέπει να έχεις ξοδέψει αλλά τόσα άλλα την πουλάς την επόμενη μέρα με τρομερό κέρδος.

Mην κολλάς σ' αυτό, ένα τυχαίο βίντεο του τύπου έβαλα, έχει κι άλλα παρόμοια. Αυτό που ήθελα να θίξω ήταν το γεγονός ότι στην τιμή ενός ακριβού προϊόντος τα περισσότερα χρήματα συνήθως πηγαίνουν για το brand και όχι για τα υλικά. 

Η τεχνητή ζήτηση που δημιουργούν κάποιες εταιρίες όπως η Hermes ή η Rolex είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, δεν αναφέρομαι σ΄αυτές τις περιπτώσεις. Ίσως έπρεπε να βάλω ένα άλλο βίντεο 😅

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
1 hour ago, stormrain said:

Διαφωνώ απολύτως με τον χαρακτηρισμό. Ο καθένας ξοδεύει τα χρηματα του με όποιον τρόπο θέλει, δεν μπορω να κρίνω εγω ως χαζό αυτον που δίνει Χ ευρω για το οποιο αντικειμενο τον ευχαριστεί ή για την οποία εμπειρία. Αλλος θα τα σκάσει για τζην, αλλος για κινητο, αλλος για επεξεργαστές ή οθόνες και αλλος για πίνακες ή ταξίδια. Όσο δεν τους λείπουν τα Χ ευρω, δεν ειναι χαζοί.  Εχει να κανει με την οικονομική άνεση, αν ένας καταναλωτής δεν εχει χρηματα να καλύψει την ανάγκη της στέγης λ.χ και δωσει 40 ευρω για τζην, αντί να πάρει των 15 απο λαϊκή, είναι περισσότερο χαζός απο αυτον που εχει υψηλο οικονομικό επίπεδο και αγοράζει το τζην των 200 ευρω.

Προσωπικά αν και αγοράζω διαφορα μπλιμπλικια απο το Τεμου, δεν θα αγόραζα ρούχα, δεν με πειθει η ποιότητα των υλικών για κατι που θα βάζω πάνω στο δέρμα μου. 

Από την αλλη, δεν αγοράζω πλεον Diesel, Levis κλπ γιατι εχω αλλάξει προτεραιότητες τα τελευταία χρόνια. Οποτε προτιμώ να αγοράζω απο Bestsecret για online, μάρκες όπως Baldessarini (που μου κάθονται απιστευτα) στα +- 80€  ή Funky Budha απο φυσικό κατάστημα που επισης κάθονται καλα, σε λίγο πιο οικονομικα.

Θέλω να πω πάντως, υπάρχει και μέση λύση, δεν είναι ή στο διακοσάρι απο τα Levis ή στο ταληρο απο τα Τεμου ξερωγω. 

Εγώ πιστεύω ότι τα τζιν από Shein και Temu είναι μια χαρά. Δεν είναι θέμα μόνο τιμής· είναι θέμα να ξέρεις τι διαλέγεις. Αν προσέξεις μέγεθος, υλικό και reviews, βρίσκεις κομμάτια που στέκονται άνετα δίπλα σε Zara ή H&M. Προσωπικά, μετά από χρόνια εμπειρίας, λέω ξεκάθαρα ότι για τα λεφτά τους είναι value for money και δεν υστερούν όσο τα παρουσιάζουν μερικοί.»

Συμφωνώ 100% — στα ακριβά συνήθως πληρώνεις το όνομα και όχι την ουσία. Το έχω δει στην πράξη: παντελόνια 20–25 € από Shein/Temu μου κράτησαν χρόνια, ενώ ακριβά των 200 € χάλασαν το ίδιο διάστημα. Άρα δεν είναι η τιμή που κάνει την ποιότητα.»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...