nikοs Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 μμ (επεξεργασμένο) Παραγγελία 17 pro blue 256 μόλις τώρα από Γερμανό στην Θεσσαλονίκη , απευθείας άμεσα διαθέσιμο,το έβαλα και μου ρθε κα μνμ επιβεβαίωσης.Λέτε να ναι αλήθεια ; Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:33 μμ από nikοs 1
vavatraxaki Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 μμ 18 λεπτά πριν, nikοs είπε Παραγγελία 17 pro blue 256 μόλις τώρα από Γερμανό στην Θεσσαλονίκη , απευθείας άμεσα διαθέσιμο,το έβαλα και μου ρθε κα μνμ επιβεβαίωσης.Λέτε να ναι αλήθεια ; Ναι ειναι αληθεια ο Γερμανος αποδείχτηκε ο μονος σωστος !
farcry33 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ 1 ώρα πριν, Dimitrisger είπε Σε πέρασαν κι άλλοι τότε, και πριν μερικές μέρες κάποιοι παρέλαβαν με 178ΧΧΧ, Ναι αλλά εδώ αν όντως του έστειλαν για 17 pro max orange 256gb μιλάμε για το ίδιο μοντέλο από το ίδιο κατάστημα τραγικό.
Dimitrisger Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 μμ 1 λεπτό πριν, farcry33 είπε Ναι αλλά εδώ αν όντως του έστειλαν για 17 pro max orange 256gb μιλάμε για το ίδιο μοντέλο από το ίδιο κατάστημα τραγικό. Αν ισχύει αυτό τότε όντως είναι τραγικό. Γιατί σκέφτηκα μπορεί να παίχτηκε ακύρωση στο κατάστημα, να μην είχαν κανέναν γνωστό να το δώσουν, και για να γλυτώσουν τα έξοδα αποστολής το δίνουν στον επόμενο που έκανε παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα…κάτι δεν πάει καλά
Mitsaras29 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 μμ (επεξεργασμένο) Πορτοκαλί pro max 256 είναι. Αν είσαι 177xx πήραν αρκετοί την προηγούμενη εβδομάδα με 178xx την ίδια συσκευή και από Τσιμισκή. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:52 μμ από Mitsaras29
farcry33 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:59 μμ 8 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Πορτοκαλί pro max 256 είναι. Αν είσαι 177xx πήραν αρκετοί την προηγούμενη εβδομάδα με 178xx την ίδια συσκευή και από Τσιμισκή. Καλά πήγε αυτό 😂
Mitsaras29 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, farcry33 είπε Καλά πήγε αυτό 😂 Δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο το ότι είναι προ πληρωμένη αν και φυσικά παρέλαβαν ένα σορό πρίν από εμένα ως τώρα με πληρωμή στο κατάστημα Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:27 μμ από Mitsaras29
x8diesel Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ 1 λεπτό πριν, Mitsaras29 είπε Δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο το ότι είναι προ πληρωμένη αν και φυσικά παρέλαβαν ένα σορό πρίν από εμένα ως τώρα με πληρωμή στο κατάστημα δεν παίζει ρόλο, πολλοί μλκς σαν εμένα πλήρωσαν και ακόμη περιμένουμε 1
Mitsaras29 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:34 μμ 4 λεπτά πριν, x8diesel είπε δεν παίζει ρόλο, πολλοί μλκς σαν εμένα πλήρωσαν και ακόμη περιμένουμε Κανονικά προ παραγγελία θα έπρεπε να γίνεται μόνο με προ πληρωμή όλου του ποσού. Έτσι θεωρώ δεν θα πήγαινε ο καθένας να κάνει από μια προ παραγγελία σε κάθε κατάστημα και έτσι αντί για 5000 προ παραγγελίες τα 10 πρώτα λεπτά θα είχαμε μόνο χίλιες και θα είχαμε εξυπηρετηθεί όλοι! 2 2
farcry33 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 μμ (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Mitsaras29 είπε Δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο το ότι είναι προ πληρωμένη αν και φυσικά παρέλαβαν ένα σορό πρίν από εμένα ως τώρα με πληρωμή στο κατάστημα Μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο στην τελική και εγώ θα το αγοράσω δεν θα το κλέψω, γενικά δεν εκνευρίζομαι απλά είναι τραγικοί γιατί το παίζουν και καλά σωστοί και ότι ακολουθούν την λίστα κλπ, δεν ξέρω θα πεταχτώ να ρωτήσω τι φάση. Η παραγγελία μου ωστόσο αν και με μικρότερο αριθμό είναι και εμένα στις 15:01 αποτι βλέπω. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:52 μμ από farcry33
Mr.kostas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ Καλησπέρα είχα κάνει προ παραγγελία από Κωτσόβολο το pro max 256gb deep blue από της 18/9 αλλά επειδή δεν μπορώ να περιμένω πήγα και το ακύρωσα και πήγα και παρήγγειλα με τα 512gb που είχανε απόθεμα αλλά θα το πάρω σε 2 μέρες… γενικά από όσο κατάλαβα έχει αρκετά πεντακοσαριά γτ το είδα κιόλας από το σύστημα που μου το έδειξε ένας υπάλληλος όσο κάναμε την παραγγελία για όσους ενδιαφέρει
Mitsaras29 Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, farcry33 είπε Μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο στην τελική και εγώ θα το αγοράσω δεν θα το κλέψω, γενικά δεν εκνευρίζομαι απλά είναι τραγικοί γιατί το παίζουν και καλά σωστοί και ότι ακολουθούν την λίστα κλπ, δεν ξέρω θα πεταχτώ να ρωτήσω τι φάση. Η παραγγελία μου ωστόσο αν και με μικρότερο αριθμό είναι και εμένα στις 15:01 αποτι βλέπω. Εκείνη τη στιγμή 14:57- 15:05 επέφταν στο σύστημα κατά εκατοντάδες, παρατήρησα όλες αυτές τις μέρες που ποστάρουμε εδώ ότι τα πρώτα 5-6 λεπτά παίζει να μπήκαν 2000 παραγγελίες. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή η καταχώριση η δικιά μου να έπεσε πιο νωρίς από τη δικιά σου αλλά λόγω του ότι μπήκα και πλήρωσα να πήρε μεγαλύτερο αύξοντα αριθμό. Λογικά αύριο μέχρι το απόγευμα θα πάρεις και εσύ μήνυμα αφού έχεις ίδια συσκευή. Λογικά ήρθαν πορτοκαλί 256 προ μαξ. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα μέχρι και αύριο να δω αν μου στείλουν αφού φάγαμε το γαϊδούρι στην ουρά θα κολλήσουμε; Επεξ/σία χθες στις 12:06 πμ από Mitsaras29
farcry33 Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ 1 λεπτό πριν, Mitsaras29 είπε Εκείνη τη στιγμή επέφταν στο σύστημα κατά εκατοντάδες, παρατήρησα όλους αυτές τις μέρες που ποστάρουμε εδώ ότι τα πρώτα 5-6 λεπτά παίζει να μπήκαν 2000 παραγγελίες. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή η καταχώριση η δικιά μου να έπεσε πιο νωρίς από τη δικιά σου αλλά λόγω του ότι μπήκα και πλήρωσα να πήρε μεγαλύτερο αύξοντα αριθμό. Λογικά αύριο μέχρι το απόγευμα θα πάρεις και εσύ μήνυμα αφού έχεις ίδια συσκευή. Λογικά ήρθαν πορτοκαλί 256 προ μαξ. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα μέχρι και αύριο να δω αν μου στείλουν αφού φάγαμε το γαϊδούρι στην ουρά θα κολλήσουμε; Εγώ η αλήθεια είναι ότι περιμένω και ασημί και ακόμη δεν είμαι σίγουρος αλλά εκείνο το κόβω να αργήσει αρκετά ιδανικά θα πήγαινα σε ασημένιο πλέον.
dandri Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ (επεξεργασμένο) Στον Γερμανό το APPLE iPhone 17 Pro Max Dual 5G 512GB το λέει διαθέσιμο. Όταν κάνεις κλικ στο σύνδεσμο, λέει Μη Διαθέσιμο APPLE iPhone 17 Pro Max Dual 5G 512GB Επεξ/σία χθες στις 12:50 πμ από dandri
tsaksg04 Δημοσ. χθες στις 01:02 πμ Δημοσ. χθες στις 01:02 πμ 3 ώρες πριν, nikosdimitriou είπε Ελαβα το ιδιο πριν μια εβδόμαδα.. μας δουλεύουν κανονικά τουλάχιστον στο public. Παρακολουθώ κάθε μέρα τη διαθεσιμότητα σε pro max και pro. Ανά διαστήματα βγάζει διάφορα μοντέλα Αμεσα Διαθεσιμο (πχ σημερα ειχε το pro 256 πορτοκαλι) και λεω θα παω σε καταστημα. Παω Συνταγμα και τι μου λεει ο θεουλης.. ειναι διαθεσιμο για παραγγελια. Του λεω τι εννοείς. Αφου πιο πανω λεει Αναμενεται συντομα, αυτο δεν ειναι διαθεσιμο;;; Μου λεει αν πατησεις να κανεις παραγγελια στο Αμεσα Διαθεσιμο βγαζει στο επομενο σταδιο Αναμενεται συντομα. Στο 512 pro max μπλε που λεει αμεσα διαθεσιμο, οντως βγαζει παραλαβη αυριο. Στο 256 pro οντως εβγαζε Αναμενεται Συντομα. Γενικως οτι ναναι. Αλλά ο τύπος ήτανε κατι ενδιαμεσο στο βλακακος-πρεπει να σου πω κατι να σε ξεφορτωθω-φυγε ρε κακομοιρη που θες και pro max-κουραστηκα. Κοινώς, ένα μπουρδέλο, δεν ξέρουν τι τους γίνεται κι απλά μας δουλεύουνε και βασικά καλά να πάθουμε. Αυτό το μνμ ήρθε για να μας καθυσηχασουνε. Τι θα πει εξασφαλισμενο;; Αφου το εχεις πληρωσει;; Ανουσιο εντελως.. Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω αυτό 👇👇👇 Δλδ όλοι αυτοί οι "μικροί" έχουνε Άμεσα Διαθέσιμα κομμάτια και μάλιστα τα πουλάνε όσο όσο. Μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να παει να δώσει καπέλο 200-300 ευρώ για να το παρει τωρα και να γλυτωσει το δουλεμα των public/ istorm/ plaisio/ kotso whatever. Που είναι αυτοί που λένε ότι σε μικρά μαγαζάκια έχει διαθέσιμα. Ας μας πούνε και πόσο τα παίρνουνε.. Είμαστε όλοι για κλωτσιές..χαχαχα Τι status σου έχει από την προηγούμενη εβδομάδα; Εμένα μου βγάζει σε ενδοδιακινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα