Dimitrisger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Όχι βέβαια, ποτέ δεν είπα πως είναι όλα fake. Ίσα ίσα που σε τόσα εκατομμύρια συσκευές που κυκλοφορούν, σίγουρα θα έχουμε μερικές χιλιάδες ίσως με προβλήματα από τη γραμμή παραγωγής. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχεις άμεση αντικατάσταση. Το θέμα όμως με τους αποχρωματισμούς κυκλοφόρησε από μια μόνο φωτογραφία/post (άντε 2 άμα θες), που σαν περιστατικά (και αν είναι αληθινά) δεν αποτελούν καν μετρήσιμο ποσοστό για να γενικεύσεις και να πεις «έχουμε θέμα με τους αποχρωματισμούς στα νέα iPhones”! Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα είχαμε 2 περιστατικά αλλά πολλές χιλιάδες μέχρι τώρα. Βάλε και στην εξίσωση τώρα και όσους το κάνουν επίτηδες για να κερδίσουν κλικς και λεφτά και άντε να βγάλεις άκρη. Συμφωνω απόλυτα, και εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Και σαφώς και δεν επηρεάζονται όλα τα κινητά της συγκεκριμένης παρτίδας πχ. Οι 10 περιπτώσεις που έχουμε δει μπροστά στις εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί πραγματικά είναι ένα ασήμαντο νούμερο
spyridy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 50 λεπτά πριν, iMystic είπε Ήρθε και σε εμένα από istorm 256 pm silver. 12/09 15:26 Στο trade in η τιμή στο κατάστημα αλλάζει; Γιατί αυτή που βγάζει το site δεν είναι καλή Καλέ μου φίλε, σε ποιο κατάστημα παραλαμβάνεις; Μάλλον παίζει κι αυτό το ρόλο του αφού κι εγώ έχω παραγγελία ίδιο PM 256GB silver στις 15:11...
Giorikas138 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Επιτέλους ήρθε μνμ απο Κωτσο με Νο φορτωτικής... Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Giorikas138 3
James. Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Πορτοκαλι 256 pro max στον Γερμανο.. Οποιος θελει...
-orestis- Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Πριν λίγο έβαλα παραγγελία στο Γερμανό pm256 silver. Ελπίζω να μην έχω θέμα και να προχωρήσει όντως κανονικά!
Architekt Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 minutes ago, -orestis- said: Πριν λίγο έβαλα παραγγελία στο Γερμανό pm256 silver. Ελπίζω να μην έχω θέμα και να προχωρήσει όντως κανονικά! Έβαλα προχθές παραγγελία Γερμανός και φαίνεται να προχωράει. Είναι η μόνη που προχωράει! Το δήθεν διαθέσιμο του Public είναι ακόμα σ’ επεξεργασία από την περασμένη εβδομάδα, και η πληρωμένη παραγγελία του Πλαισίου από 30/09 ακόμα περιμένει τον προμηθευτή…
James. Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, -orestis- είπε Πριν λίγο έβαλα παραγγελία στο Γερμανό pm256 silver. Ελπίζω να μην έχω θέμα και να προχωρήσει όντως κανονικά! Kαι εγω μολις pm 256 silver. Για να δουμε. Eλαβες e-mail αμεσως εσυ? Εγω οχι.. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από James.
farcry33 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, spyridy είπε Καλέ μου φίλε, σε ποιο κατάστημα παραλαμβάνεις; Μάλλον παίζει κι αυτό το ρόλο του αφού κι εγώ έχω παραγγελία ίδιο PM 256GB silver στις 15:11... 15:02 εγώ για silver, σίγουρα παίζει ρόλο το κατάστημα αν έχει γίνει αποστολή στο σπίτι κλπ. Και σίγουρα χάνουν και σειρές.
darkman Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, Dimitrisger είπε Δεν μου φαινεται ξεβαμμενο εμενα, μου φαινεται σαν αντανακλαση απο το φως Οχι δεν ειναι απο το φως θα το εκανε και απο τα πλαγια θα ξερουμε την παρασκευη τι θα του πουν ετσι για να εχουμε εναν μπουσουλα.
farcry33 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, darkman είπε Οχι δεν ειναι απο το φως θα το εκανε και απο τα πλαγια θα ξερουμε την παρασκευη τι θα του πουν ετσι για να εχουμε εναν μπουσουλα. Η φωτό είναι χάλια και πέραν από το σημάδι δεν φαίνεται να ξέβαψε κάτι στείλε και άλλο υλικό να δούμε.
-orestis- Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, James. είπε Kαι εγω μολις pm 256 silver. Για να δουμε. Eλαβες e-mail αμεσως εσυ? Εγω οχι.. Επειδή το έκοψα τιμολόγιο στη σύζυγο έχω δώσει και το δικό μου και το δικό της(στα στοιχεία για το τιμολόγιο). Στο δικο μου δεν εχει ερθει κατι. Στο δικό της δεν ξερω.
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, -orestis- είπε Επειδή το έκοψα τιμολόγιο στη σύζυγο έχω δώσει και το δικό μου και το δικό της(στα στοιχεία για το τιμολόγιο). Στο δικο μου δεν εχει ερθει κατι. Στο δικό της δεν ξερω. Kαι εγω ηθελα να το κοψω τιμολογιο αλλα δεν προλαβαινα να επικοινωνησω με τον bro να κανει την παραγγελια, γιατι θα το εχανα. Κρατανε πολυ λιγα λεπτα αυτες οι διαθεσιμοτητες. Πιστευω να με εξυπηρετησουν στο καταστημα να το κοψω εκει. Βεβαια το πληρωσα ηδη. Θα δουμε..
gogos47 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες εμενα περασε με αντικαταβολη παραλαβη απο καταστημα μιας και δεν μπορεσα να περασω τα στοιχεια για τιμολογιο μου ηρθε και μυνημα αντε να δουμε orange pm 256
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μου ηρθε e-mail επιβεβαιωσης και μου αλλαξαν τον κωδικο παραγγελιας και αντι για ασημενιο μου εβαλαν μπλε!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα