newtron Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, James. είπε Kαι εγω ηθελα να το κοψω τιμολογιο αλλα δεν προλαβαινα να επικοινωνησω με τον bro να κανει την παραγγελια, γιατι θα το εχανα. Κρατανε πολυ λιγα λεπτα αυτες οι διαθεσιμοτητες. Πιστευω να με εξυπηρετησουν στο καταστημα να το κοψω εκει. Βεβαια το πληρωσα ηδη. Θα δουμε.. Αν το πλήρωσες ήδη δεν αλλάζει, πρέπει να ακυρώσεις να σου γίνει επιστροφή. Δηλαδή θα πας θα ακυρώσεις επιτόπου και θα το πάρεις ξανα επιτόπου, που δεν λέω 100% ότι γίνεται.
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, -orestis- είπε Κατάλαβα. Πάει και ο Γερμανός!! Tους καλεσα επιτοπου, τους ειπα οτι ο κωδικος παραγγελιας στο e-mail εχει δυο ψηφια στο τελος που δεν τα ειχε ο αρχικος κωδικος παραγγελιας και το προιον φαινεται με κωδικο 20443004 που αντιστοιχει στο μπλε! Μου λεει οτι: "Μας εχουν καλεσει και αλλοι για αυτο το θεμα, ειναι λαθος συστηματος και οτι στην παραγγελιας σας εγω εδω βλεπω το Silver και αυτο θα παραλαβετε, μην ανησυχειτε." Ηταν ευγενεστατος, πιστευω να ισχυει. 4 λεπτά πριν, newtron είπε Αν το πλήρωσες ήδη δεν αλλάζει, πρέπει να ακυρώσεις να σου γίνει επιστροφή. Δηλαδή θα πας θα ακυρώσεις επιτόπου και θα το πάρεις ξανα επιτόπου, που δεν λέω 100% ότι γίνεται. Ναι στο καταστημα θα παω να ακυρωσω, οταν ερθει μηνυμα να παραλαβω και τη στιγμη που η συσκευη θα ειναι εκει. Να παρω την επιστροφη και να κοπει τιμολογιο εκει. Ειναι θεμα "εξυπηρετησης" και ελπιζω να το κανουν.. Αν οχι δεν μπορω να κανω κατι.. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από James.
JoannaB1979 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Giorikas138 είπε Επιτέλους ήρθε μνμ απο Κωτσο με Νο φορτωτικής... Τι αρ παρ εχεις; μοντελο; 1 ώρα πριν, Giorikas138 είπε Επιτέλους ήρθε μνμ απο Κωτσο με Νο φορτωτικής... Τι αρ παρ εχεις; μοντελο;
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παντως δειχνει ακομα και τα τρια χρωματα pro max 256 o Γερμανος διαθεσιμα. Πρωτη φορα τοση πολυ ωρα! Τρεξτε!
-orestis- Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, James. είπε Tους καλεσα επιτοπου, τους ειπα οτι ο κωδικος παραγγελιας στο e-mail εχει δυο ψηφια στο τελος που δεν τα ειχε ο αρχικος κωδικος παραγγελιας και το προιον φαινεται με κωδικο 20443004 που αντιστοιχει στο μπλε! Μου λεει οτι: "Μας εχουν καλεσει και αλλοι για αυτο το θεμα, ειναι λαθος συστηματος και οτι στην παραγγελιας σας εγω εδω βλεπω το Silver και αυτο θα παραλαβετε, μην ανησυχειτε." Ηταν ευγενεστατος, πιστευω να ισχυει. εγω που εβαλα και θηκη ουσιαστικα συμπληρωνει για καθε προιον 2 ψηφια μετα τον αριθμο παραγγελιας. πχ η θηκη πηρε το t1 και το κινητο w1.
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, -orestis- είπε εγω που εβαλα και θηκη ουσιαστικα συμπληρωνει για καθε προιον 2 ψηφια μετα τον αριθμο παραγγελιας. πχ η θηκη πηρε το t1 και το κινητο w1. Εμενα οχι και δεν πηρα καποιο αλλο προιον. Δες το mail σου, ειναι το σωστο χρωμα εσενα? Το ειχα απο μερες ηδη στο καλαθι και εκανα ενα refresh πριν το δειξει διαθεσιμο και εβλεπα οτι προχωραει την πληρωμη κανονικα. Ημουν ετοιμος να το γραψω εδω στο φορουμ. Οτι πως γινεται να προχωραει την πληρωμη χωρις διαθεσιμοτητα? Και μετα απο ενα λεπτο το δειξε διαθεσιμο. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από James.
-orestis- Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, James. είπε Εμενα οχι και δεν πηρα καποιο αλλο προιον. Δες το mail σου, ειναι το σωστο χρωμα εσενα? θα πρεπει να σχολασουμε να παω σπιτι να δω τα email. 1
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, -orestis- είπε θα πρεπει να σχολασουμε να παω σπιτι να δω τα email. Για του email τον κωδικο μιλαω.. Ενημερωσε με αν και θελω να πιστευω οτι μου ελεγε αληθεια και οτι θα ερθει οντως το ασημενιο..
Giannis_nteko Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Giorikas138 είπε Επιτέλους ήρθε μνμ απο Κωτσο με Νο φορτωτικής... Από πότε είχες την παραγγελία και πιο μοντέλο ;
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παιδια εσεις που εχετε παραγγειλει αλλα δεν εχετε πληρωσει και απλα περιμενετε για pro max 256, η ευκαιρια σας ειναι σημερα. Γερμανος. Ολα τα χρωματα διαθεσιμα. Επισης το botακι που εφτιαξε ο φιλος στο Telegram δεν εμφανισε κατι, ουτε εχει εμφανισει ακομα για τη διαθεσιμοτητα που υπαρχει εδω κ μιση ωρα στη συγκεκριμενη αλυσιδα. 2
darkman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, farcry33 είπε Η φωτό είναι χάλια και πέραν από το σημάδι δεν φαίνεται να ξέβαψε κάτι στείλε και άλλο υλικό να δούμε. πριν απο λιγο μου εστειλε και αλλη φωτο πριν πεσετε να με φατε να πω οτι ειμαι σε προχωριμενη ηλικια και πρεπει να μου φερθειτε με ευγενια ξεβαμα ελεγε αυτος το ξεφλουδισμα και εγω καταλαβα αλλο , να και η αλλη φωτο που εστειλε εκανα google search δεν υπαρχει στο ιντερνετ . ηρεμαααα λεωωωωω Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από darkman 1
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 λεπτά πριν, James. είπε Παιδια εσεις που εχετε παραγγειλει αλλα δεν εχετε πληρωσει και απλα περιμενετε για pro max 256, η ευκαιρια σας ειναι σημερα. Γερμανος. Ολα τα χρωματα διαθεσιμα. Επισης το botακι που εφτιαξε ο φιλος στο Telegram δεν εμφανισε κατι, ουτε εχει εμφανισει ακομα για τη διαθεσιμοτητα που υπαρχει εδω κ μιση ωρα στη συγκεκριμενη αλυσιδα. Μπορείς να μας στείλεις κάποιο link να έχουμε αυτό το telegram ή το botaki σε προσωπικό μήνυμα αν δεν γίνεται εδώ.
Jackv Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Έβαλα και εγω στο Γερμανό. Πόσα έφερε; ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα και ξέρω 4 άτομα που έχουν βάλει παραγγελία ασημί συν όσοι εβαλαν απο εδω μέσα Δεν έλαβα όμως email επιβεβαίωσης Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Jackv
James. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Jackv είπε Έβαλα και εγω στο Γερμανό. Πόσα έφερε; ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα και ξέρω 4 άτομα που έχουν βάλει παραγγελία ασημί συν όσοι εβαλαν απο εδω μέσα Δεν έλαβα όμως email επιβεβαίωσης Και εγω ελαβα μετα απο δεκα λεπτα. Ισως εφερε μια 100 κομματια απο το καθε χρωμα ποιος ξερει. Εχω απορια να δω ποσο θα κρατησει το "διαθεσιμο". 4 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Μπορείς να μας στείλεις κάποιο link να έχουμε αυτό το telegram ή το botaki σε προσωπικό μήνυμα αν δεν γίνεται εδώ. Δες πιο πισω τις σελιδες. Ποιο μοντελο ψαχνεις; Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από James.
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, James. είπε Και εγω ελαβα μετα απο δεκα λεπτα. Δες πιο πισω τις σελιδες. Ποιο μοντελο ψαχνεις; 17 pro max 256 blue
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα