katerinapapag Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 6 ώρες πριν, theodosisp είπε Σήμερα κατά τις 19:00, το εβγαλε αμεσα διαθεσιμο σε καμια 10αρια καταστηματα. Εκανα παραγγελια σε 2 μαγαζια αθηνας και ειναι σε κατασταση καταχωρηθηθκε. Λογικα αυριο θα μου στειλουν να παω να παραλαβω. Ναι το γνωρίζω έκανα παραγγελία εκείνη την ώρα. Άρα να ελπίζω ότι θα μου έρθει τις επόμενες μέρες;
James. Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, x8diesel είπε Και εγώ 15/09 istorm Τσιμισκή πήρα τ@@ μου σε αλουμινόχαρτο, που πίστευα ότι από την πηγή θα το πάρω πιο σύντομα… Δυστυχως η ευτυχως, πηγη ειναι μονο το "Apple store", που δεν εχουμε Ελλαδα. To "istorm" ταιριαζει μονο λιγο στα χρωματα της επιγραφης και στην προφορα. Αποδειχτηκε περιτρανα φετος που καποιοι τους γλεντανε (βλ. Γερμανος) και εχουν δωσει πολυ περισσοτερα κομματια απ'οτι η υποτιθεμενη πηγη. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από James.
NickPatou Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, James. είπε Δυστυχως η ευτυχως, πηγη ειναι μονο το "Apple store", που δεν εχουμε Ελλαδα. To "istorm" ταιριαζει μονο λιγο στα χρωματα της επιγραφης και στην προφορα. Αποδειχτηκε περιτρανα φετος που καποιοι τους γλεντανε (βλ. Γερμανος) και εχουν δωσει πολυ περισσοτερα κομματια απ'οτι η υποτιθεμενη πηγη. Ο Γερμανος επειδη δινει κομματια, δεν σημαινει οτι εχει δωσει περισσοτερα απο τα istorm. Στα istorm γιναν πολλαπλασιες παραγγελιες απο οτι στο Γερμανο, γιαυτο εχουν φρακαρει και ο Γερμανος τσουλαει. Γενικα το 80%+ του κοσμου πηγε εριξε παραγγελιες σε istorm, Κωτσοβολο, public, πλαισιο κλπ, γιαυτο ειναι με το πουλι στο χερι ακομα. 2
x8diesel Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 41 λεπτά πριν, James. είπε Δυστυχως η ευτυχως, πηγη ειναι μονο το "Apple store", που δεν εχουμε Ελλαδα. To "istorm" ταιριαζει μονο λιγο στα χρωματα της επιγραφης και στην προφορα. Αποδειχτηκε περιτρανα φετος που καποιοι τους γλεντανε (βλ. Γερμανος) και εχουν δωσει πολυ περισσοτερα κομματια απ'οτι η υποτιθεμενη πηγη. Εισαγωγέας και αντιπρόσωπος είναι τα ξέρω καλά δούλευα σε ανταγωνιστή τους, το θέμα είναι πως δεν υπάρχει οργάνωση. Πέμπτη σήμερα, για να δούμε.
smoothjimmy27 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλημερες ! Οσοι παραγγειλατε απο Γερμανο, να υπολογιζετε 3 μερες παραλαβη απο καταστημα. 2
Architekt Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 26 minutes ago, smoothjimmy27 said: Καλημερες ! Οσοι παραγγειλατε απο Γερμανο, να υπολογιζετε 3 μερες παραλαβη απο καταστημα. Θέλει 3 μέρες το σύνολο των διαδικασιών ή θέλει 3 μέρες η "αποστολή από αποθήκη"; Είμαι ήδη στην 4η μέρα, βέβαια είμαι και Κρήτη...
k959883as Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Παραγγελια PM silver την Τρίτη 20/10 από Germanos, χθες ηρθε ενημέρωση ότι το κινητό εφυγε από την αποθηκή προς το κατάστημα παραλαβής , σήμερα μου έστειλαν απόδειξη και εγγύηση. Μίλησα με το κατάστημα εντός της ημέρας θα με ενημερώσουν για να παραλάβω
smoothjimmy27 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 λεπτά πριν, Architekt είπε Θέλει 3 μέρες το σύνολο των διαδικασιών ή θέλει 3 μέρες η "αποστολή από αποθήκη"; Είμαι ήδη στην 4η μέρα, βέβαια είμαι και Κρήτη... 20 Οκτωβρη στις 17.45 εβαλα τη παραγγελια και σημερα παω να παραλαβω απο το καταστημα 3 μερες συνολο κρατησε
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Από ότι βλέπω οι περισσότεροι που έχουν παραλάβει ή θα παραλάβουν είναι παιδιά χωρίς προ παραγγελία τροφή για σκέψη για του χρόνου αυτό , με όλες τις πλεμπες που έχουμε μπλέξει που ζητάνε και μπροστά τα λεφτά κοπριές 1
nikοs Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως παιδιά Θεσσαλονίκη πριν 20 μέρες αγόρασα χωρίς παραγγελία το απλό το 17 από Cosmote στην Ερμού , πήγα ρώτησα αν υπήρχε και το αγόρασα . Πριν 2 μέρες από Γερμανό το 17 pro 256 μπλε , μπήκα βράδυ στο site ήταν διαθέσιμο και πήγα το πρωί και το παρέλαβα από Εύοσμο. Επίσης όπως αναφέρθηκε στην Λιβαδειά ο Παπαχαραλάμπους έχει διαρκώς απόθεμα . Μήπως να ψαχτείτε λίγο και σε άλλους προμηθευτές; Να πάρετε κανένα τηλέφωνο γιατί νομίζω πέφτει λίγο δούλεμα με τις προπαραγγελίες… Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από nikοs
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Κάποιος υπάλληλος που δουλεύει στην istorm δεν έτυχε να δει σ αυτό το forum ότι τα άλλα καταστήματα έβγαλαν διαθεσιμότητα στα φυσικά καταστήματα τους και το istorm δεν έχει καν εξυπηρετήσει την 12/09 πρώτη μέρα προπαραγγελιων; Και για να προλάβω τους γνωστούς «είχαν πολλαπλάσιες παραγγελίες» να διαχειριστούν καλύτερα τις προπαραγγελίες. Πάρε τηλ αυτόν που έκανε. Δε το θες; Επόμενος. Οχι το σύστημα το κρατάμε μια μέρα να δούμε αν το πάρει κλπ. Άσχετοι.
Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Συνομιλία με την αδερφή μου στο Manchester UK !! 1
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 18 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Κάποιος υπάλληλος που δουλεύει στην istorm δεν έτυχε να δει σ αυτό το forum ότι τα άλλα καταστήματα έβγαλαν διαθεσιμότητα στα φυσικά καταστήματα τους και το istorm δεν έχει καν εξυπηρετήσει την 12/09 πρώτη μέρα προπαραγγελιων; Και για να προλάβω τους γνωστούς «είχαν πολλαπλάσιες παραγγελίες» να διαχειριστούν καλύτερα τις προπαραγγελίες. Πάρε τηλ αυτόν που έκανε. Δε το θες; Επόμενος. Οχι το σύστημα το κρατάμε μια μέρα να δούμε αν το πάρει κλπ. Άσχετοι. Μιααα χαρά ξέρουν φίλε τι γίνεται μην στεναχωριέσαι αλλά δεν τους απασχολεί καθόλου τους δημιουργήσαμε κεφάλαιο άτοκο δάνειο στην ουσία κάναν την δουλίτσα τους τώρα σου λέει χεστηκα αν δεν θες ακύρωσε την παραγγελία να χάσεις και την υποτιθέμενη σειρά προτεραιότητας 7 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Συνομιλία με την αδερφή μου στο Manchester UK !! Α καλή περίπτωση , εκεί όμως δεν νομίζω να μην έχουν εξυπηρετηθεί ακόμα προ παραγγελίες τον πρώτων ημέρων
Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 13 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Α καλή περίπτωση , εκεί όμως δεν νομίζω να μην έχουν εξυπηρετηθεί ακόμα προ παραγγελίες τον πρώτων ημέρων Δεν ξερω αδερφε μου , πιστευω ο μονος που θα μας σωσει ειναι ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ σιγα σιγα !!
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Δεν ξερω αδερφε μου , πιστευω ο μονος που θα μας σωσει ειναι ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ σιγα σιγα !! Το θέμα ειναι να μην κάνουμε το ίδιο λάθος πάλι του χρόνου αν έχουν πάλι το ίδιο σύστημα γαμ***ε τους προπαραγγελίες ΠΑΝΤΟΥ ααααλλα χωρίς προπληρωμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα