Giorgoss94 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 15 λεπτά πριν, farcry33 είπε Κανονικά θα σου έρθει έτσι έκανε και σε εμένα και τις δυο φορές ο Κώτσο αν έχεις viber τσέκαρε γιατί δεν στέλνει πάντα ειδοποιήσεις. Αυτό κάνω φιλαράκι μου , χθες γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη και τώρα όλη μέρα μέσα σπίτι αυτό κοιτάζω 😎 4
NoMans Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχουμε κανα νέο για τον Κωτσόβολο για τις προπαραγγελίες? Δες πιο πίσω γράφουμε κάποιοι..
dikermon Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Θα παραλάβω σήμερα από istorm PM 512 ασημί με προπαραγγελία από την 1η μέρα κατά τις 17.00 περιπου με κωδ. παραγγ. πάνω από 20000. Καλές παραλαβές σε όλους. Το δικό μου είναι δώρο γιατί εγώ είμαι φανατικός του android σε οικοσύστημα samsung! Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από dikermon
farcry33 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 14 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Αυτό κάνω φιλαράκι μου , χθες γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη και τώρα όλη μέρα μέσα σπίτι αυτό κοιτάζω 😎 Άντε και κόρη και iPhone, αυτά είναι να την χαίρεστε 🥳 2
Mr.kostas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 13 λεπτά πριν, NoMans είπε Δες πιο πίσω γράφουμε κάποιοι.. Είδα και Εχω ρωτήσει και από κοντά αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για αυτό τώρα άμα κάποιος έχει μάθει κάτι σήμερα πχ τι γίνετε με τις αποθήκες άμα θα φέρουν απόθεμα ή όχι
ppmarkos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 22 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Αυτό κάνω φιλαράκι μου , χθες γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη και τώρα όλη μέρα μέσα σπίτι αυτό κοιτάζω 😎 Άσε το κινητό και κοίταζε τη κόρη! Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Και το κυριότερο δεν μπαίνει προπαραγγελία! 🥳 2 4
Charismo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 minute ago, ppmarkos said: Άσε το κινητό και κοίταζε τη κόρη! Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Και το κυριότερο δεν μπαίνει προπαραγγελία! 🥳 Η στιγμή της σύλληψης είναι μια μορφή προπαραγγελίας θα έλεγε κανείς. 😆 2 3
dikermon Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Την 1η μέρα είχαν 100 ευρω δώρο σε trade in συσκευής κινητής σε κατάστημα istorm. Σήμερα αυτό ανέρχεται σε 50,00 ευρω και με κουπόνι γιατί? Εγώ φταίω που καθυστέρησε το κατάστημα για την παράδοση του κινητού με προπαραγγελία και μ έκανε να χάσω αλλα 50 ευρώ ? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από dikermon
Thanos248 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Giorgoss94 είπε Πήγα κατάστημα Κωτσόβολος και μου είπαν ότι ισχύει ότι μου έρχεται , έχουν δεσμεύσει το κομμάτι στο όνομα μου και θα παραλάβω αύριο μεθαύριο , για αυτούς που πάταγαν «χαχα» στην ανάρτηση που έκανα πριν 😎 Άντε με το καλό! Και εμένα μόλις άλλαξε!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 20 λεπτά πριν, dikermon είπε Την 1η μέρα είχαν 100 ευρω δώρο σε trade in συσκευής κινητής σε κατάστημα istorm. Σήμερα αυτό ανέρχεται σε 50,00 ευρω και με κουπόνι γιατί? Εγώ φταίω που καθυστέρησε το κατάστημα για την παράδοση του κινητού με προπαραγγελία και μ έκανε να χάσω αλλα 50 ευρώ ? Με την ίδια λογική που και η flip έριξε τις τιμές για 16pro κατά 100 ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του 17. Κάτι σαν χρηματιστήριο είναι όλη η ιστορία!
geor92 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ UPDATE: Με πήραν τώρα για παραλαβή την Τετάρτη (Προπαραγγελία 12/9) iPhone 17 PM 256 Μπλε Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από geor92 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, defodio είπε Έχουμε κανένα νέο από iStorm; Αν μασήσεις φύλλα δάφνης θα έχεις νέα από iStorm έτσι έμαθα 😂 4
Mitsaras29 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 λεπτά πριν, defodio είπε Έχουμε κανένα νέο από iStorm; Δεν νομίζω, εγώ με παραγγελία 12/09 στις 15:01 Orange 256 PM με αριθμό παραγγελίας 17ΧΧΧ δεν έχω καμία ενημέρωση ούτε σήμερα! Αν κάποιος πήρε σήμερα κανένα μήνυμα για παραλαβή σε ίσια συσκευή ας μας πει χρώμα, χωρητικότητα και ημερομηνία και ώρα παραγγελίας να δούμε που βρισκόμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα