Tasos34 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μίλησα πριν λίγο με εξυπηρέτηση πελατών public και μου είπαν ότι έχουν ένα πρόβλημα με τον προμηθευτή. Δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις προπαραγγελίες, έχουν ήδη δώσει κάποιες συσκευές σε κάποιους πελάτες και ότι με βάση την ενημέρωση από τον προμηθευτή όλες οι παραγγελίες θα έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι 31/10. Επίσης μου είπε και το κλασσικό που ακούτε όλοι ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας. Fingers crossed. 2
NickPatou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Tasos34 είπε Μίλησα πριν λίγο με εξυπηρέτηση πελατών public και μου είπαν ότι έχουν ένα πρόβλημα με τον προμηθευτή. Δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις προπαραγγελίες, έχουν ήδη δώσει κάποιες συσκευές σε κάποιους πελάτες και ότι με βάση την ενημέρωση από τον προμηθευτή όλες οι παραγγελίες θα έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι 31/10. Επίσης μου είπε και το κλασσικό που ακούτε όλοι ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας. Fingers crossed. 31/10 του 2025 ομως; 3
ppmarkos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Αυτή τη βδομάδα και την άλλη πιστεύω θα πέσουν αρκετές συσκευές στην αγορά… 1
MPQHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, NoMans είπε Εδώ εγώ που είμαι νωρίτερα, 12/9 15.01 και είμαι ξεχασμένος στο "καταχωρήθηκε" (προπληρωμένο σα μαλάκας όλο 17 PM 256 Blue) Είμαστε πολλοί μαλάκες μην στεναχωριέσαι (Εγώ για silver όμως) 😆 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από MPQHD 1 1
Tasos34 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μου ήρθε σήμερα ξανά το κλασσικο SMS από public ότι η παραγγελία μου είναι εξασφαλισμένη και ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να παραλάβω😂. Φοβούνται μη μας χάσουν από πελάτες 3
Giorgoss94 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Tasos34 είπε Μου ήρθε σήμερα ξανά το κλασσικο SMS από public ότι η παραγγελία μου είναι εξασφαλισμένη και ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να παραλάβω😂. Φοβούνται μη μας χάσουν από πελάτες Το ίδιο 🙄 2
zavrasdj Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Tasos34 είπε Μου ήρθε σήμερα ξανά το κλασσικο SMS από public ότι η παραγγελία μου είναι εξασφαλισμένη και ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να παραλάβω😂. Φοβούνται μη μας χάσουν από πελάτες Και εμένα ! 1
Petros Kour Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Tasos34 είπε Μου ήρθε σήμερα ξανά το κλασσικο SMS από public ότι η παραγγελία μου είναι εξασφαλισμένη και ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να παραλάβω😂. Φοβούνται μη μας χάσουν από πελάτες Σε όλους 1
farcry33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά ποιοι περιμένουμε ακόμα από iStorm pro max γράψτε χρώμα, χωρητικότητα, κατάστημα και αριθμό παραγγελίας να έχουμε μια εικόνα στο περίπου. 1
ktsak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Καλησπέρα παιδιά ποιοι περιμένουμε ακόμα από iStorm pro max γράψτε χρώμα, χωρητικότητα, κατάστημα και αριθμό παραγγελίας να έχουμε μια εικόνα στο περίπου. PM 256 Orange 239XX 15/09 iStorm Τσιμισκη Θεσσαλονικης Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από ktsak
nikos_k1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας, παραγγελία iPhone 17 Black 256GB 20/9 από πλαίσιο και παρέλαβα σήμερα το πρωί.
Efith03 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πως ακυρώνω παραγγελία στην istorm? Έχω στείλει στο messenger δεν απαντάνε. Έχω συμπληρώσει την φόρμα που λέει για ακύρωση ούτε ένα email.
ktsak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Efith03 είπε Πως ακυρώνω παραγγελία στην istorm? Έχω στείλει στο messenger δεν απαντάνε. Έχω συμπληρώσει την φόρμα που λέει για ακύρωση ούτε ένα email. Δοκίμασε και το τηλέφωνο ...
zavrasdj Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, Petros Kour είπε Σε όλους Πολύ πιθανό να τρώνε ακυρώσεις , για αυτό έστειλαν μήνυμα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα