Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα πριν λίγο με εξυπηρέτηση πελατών public και μου είπαν ότι έχουν ένα πρόβλημα με τον προμηθευτή. Δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις προπαραγγελίες, έχουν ήδη δώσει κάποιες συσκευές σε κάποιους πελάτες και ότι με βάση την ενημέρωση από τον προμηθευτή όλες οι παραγγελίες θα έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι 31/10. Επίσης μου είπε και το κλασσικό που ακούτε όλοι ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας. Fingers crossed.

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tasos34 είπε

Μίλησα πριν λίγο με εξυπηρέτηση πελατών public και μου είπαν ότι έχουν ένα πρόβλημα με τον προμηθευτή. Δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις προπαραγγελίες, έχουν ήδη δώσει κάποιες συσκευές σε κάποιους πελάτες και ότι με βάση την ενημέρωση από τον προμηθευτή όλες οι παραγγελίες θα έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι 31/10. Επίσης μου είπε και το κλασσικό που ακούτε όλοι ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας. Fingers crossed.

31/10 του 2025 ομως; 

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, NoMans είπε

Εδώ εγώ που είμαι νωρίτερα, 12/9 15.01 και είμαι ξεχασμένος στο "καταχωρήθηκε" (προπληρωμένο σα μαλάκας όλο 17 PM 256 Blue)

Είμαστε πολλοί μαλάκες μην στεναχωριέσαι (Εγώ για silver όμως) 😆

Επεξ/σία από MPQHD
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα ξανά το κλασσικο SMS από public ότι η παραγγελία μου είναι εξασφαλισμένη και ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να παραλάβω😂. Φοβούνται μη μας χάσουν από πελάτες 

• Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tasos34 είπε

Μου ήρθε σήμερα ξανά το κλασσικο SMS από public ότι η παραγγελία μου είναι εξασφαλισμένη και ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να παραλάβω😂. Φοβούνται μη μας χάσουν από πελάτες 

Το ίδιο 🙄

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tasos34 είπε

Και εμένα ! 

• Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tasos34 είπε

Σε όλους 

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ποιοι περιμένουμε ακόμα από iStorm pro max γράψτε χρώμα, χωρητικότητα, κατάστημα και αριθμό παραγγελίας να έχουμε μια εικόνα στο περίπου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Καλησπέρα παιδιά ποιοι περιμένουμε ακόμα από iStorm pro max γράψτε χρώμα, χωρητικότητα, κατάστημα και αριθμό παραγγελίας να έχουμε μια εικόνα στο περίπου.

PM 256 Orange 239XX 15/09 iStorm Τσιμισκη Θεσσαλονικης

Επεξ/σία από ktsak
Δημοσ.

Πως ακυρώνω παραγγελία στην istorm? Έχω στείλει στο messenger δεν απαντάνε. Έχω συμπληρώσει την φόρμα που λέει για ακύρωση ούτε ένα email. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Efith03 είπε

Πως ακυρώνω παραγγελία στην istorm? Έχω στείλει στο messenger δεν απαντάνε. Έχω συμπληρώσει την φόρμα που λέει για ακύρωση ούτε ένα email. 

Δοκίμασε και το τηλέφωνο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...