MPQHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, farcry33 είπε Καλησπέρα παιδιά ποιοι περιμένουμε ακόμα από iStorm pro max γράψτε χρώμα, χωρητικότητα, κατάστημα και αριθμό παραγγελίας να έχουμε μια εικόνα στο περίπου. Silver, 256 178XX , River West (Εξοφλημένο, αν και τελικά δεν φαίνεται να παίζει ρόλο) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από MPQHD 1
Badass Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλημέρα σας, Μόλις παρέλαβα 17 PM 256GB Silver από iStorm Κολωνάκι. Παραγγελία 12.09 15:01, 177ΧΧ. Φέτος πήγε λίγο πίσω συνολικά για τα PM απ’ ότι καταλαβαίνω και οι συσκευές έρχονται μια μια βάσει παραγγελίας, δε παραλαμβάνει μαζικά το κατάστημα. Καλές παραλαβές σε όλους! 3
MPQHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Badass είπε Καλημέρα σας, Μόλις παρέλαβα 17 PM 256GB Silver από iStorm Κολωνάκι. Παραγγελία 12.09 15:01, 177ΧΧ. Φέτος πήγε λίγο πίσω συνολικά για τα PM απ’ ότι καταλαβαίνω και οι συσκευές έρχονται μια μια βάσει παραγγελίας, δε παραλαμβάνει μαζικά το κατάστημα. Καλές παραλαβές σε όλους! Με γεια! Εγώ Silver 178ΧΧ … Πλησιάζει η σειρά μου… 1
Mitsaras29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Καλησπέρα παιδιά ποιοι περιμένουμε ακόμα από iStorm pro max γράψτε χρώμα, χωρητικότητα, κατάστημα και αριθμό παραγγελίας να έχουμε μια εικόνα στο περίπου. Orange Pro Max 256 istorm Τσιμισκή 12/09 15:01 Αρ. Παραγγελίας 179xxx
ANESTIS200 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε Καλησπέρα σας, παραγγελία iPhone 17 Black 256GB 20/9 από πλαίσιο και παρέλαβα σήμερα το πρωί. Εγώ που έκανα στις 2/10 δηλαδή ακριβώς το ίδιο θα παραλάβω σε 12 μέρες από τώρα? Ωραία. Μήπως σου έστειλαν κανένα μήνυμα στο viber με κωδικό παραγγελίας? Και αν ναι πότε?
polakis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Orange Pro Max 256 istorm Riverwest 12/09 15:01 Αρ. Παραγγελίας 178xxx Καμια ενημερωση. Χαος
zavrasdj Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Επειδή έχω απορία, μιας και έκανα πρώτη φορά (και τελευταία) προπαραγγελία, και τις άλλες χρονιές τα ίδια χάλια είναι; Ή πέσαμε φέτος στην περίπτωση;
vpapanik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) PM orange 256 Τσιμισκή 184xx 15:05 ούτε φωνή ούτε ακρόαση προπληρωμένο Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από vpapanik
vasilispap Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Προπαραγγελία 17 black 256 Πλαίσιο Αθήνα 22/9 χωρίς προκαταβολή και παρέλαβα σήμερα.
harris231 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Προπαραγγελία 23-9 μαύρο 17 256 Public χωρίς προκαταβολή. Έρχεται στο δρόμο σε μισή ώρα παραλαμβάνω.
nikosdimitriou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Τι εννοεί ο ποιητής;;; Πληρωμένο κινητό φυσικά και είναι εξασφαλισμένο ακόμα κι αν παραδοθεί τα Χριστούγεννα. Μάλλον επειδή είμαστε στα τυφλά, σου λέει ας ρίξω μία ενημέρωση γενική κι αόριστη. 1
zavrasdj Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, nikosdimitriou είπε Τι εννοεί ο ποιητής;;; Πληρωμένο κινητό φυσικά και είναι εξασφαλισμένο ακόμα κι αν παραδοθεί τα Χριστούγεννα. Μάλλον επειδή είμαστε στα τυφλά, σου λέει ας ρίξω μία ενημέρωση γενική κι αόριστη. Πήρα τηλέφωνο , μέχρι τέλος του μήνα μου είπαν , επειδή λάβαμε πολλοί αυτό το μήνυμα ! 1
nikosdimitriou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης λέει 04/11. Δεν μας είπανε κάτι καινούριο. Γενικώς το public έπαιξε με τις λέξεις φέτος. "Αναμένεται σύντομα", "Περιορισμένα τεμάχια", "Κατόπιν Παραγγελίας". Ότι νάναι. Η χειρότερη διανομή ever χωρίς λόγο και αιτία..
nikos_k1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, ANESTIS200 είπε Εγώ που έκανα στις 2/10 δηλαδή ακριβώς το ίδιο θα παραλάβω σε 12 μέρες από τώρα? Ωραία. Μήπως σου έστειλαν κανένα μήνυμα στο viber με κωδικό παραγγελίας? Και αν ναι πότε? Καλησπέρα φίλε μου, έλαβα μήνυμα στο Viber με κωδικό παραγγελίας την Παρασκευή 10/10 και σήμερα έλαβα SMS για την παραλαβή.
Mexicanos97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Update από you.gr , η συσκευή μου λέει δεν περιλαμβάνεται στην παραλαβή που έκαναν , οπότε αναμένουμε την επόμενη 😂😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα