Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, George18692 είπε

Ειλικρινα αν δεν ειχα τα airpods και το applewatch δεν υπηρχε ουτε μια πιθανοτητα να περιμενω τοσο πολυ,τετοιο πραγμα πρωτη φορα στη ζωη μου εχω κανει,και δεν προκειται να το ξανακανω,οσο για το αν θα τα παρουμε την αλλη εβδομαδα,μπεσα και μακαρι να βγω ψευτης παιζει να παραλαβουμε και μεσα στο Δεκεμβριο οπως το πανε καθολου απιθανο

Κι εγώ φιλε μου μου έκαναν καλό deal με ασφάλεια για αυτό περιμένω αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση. Είναι κοροϊδία. 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το ψάχνετε η πορτοκαλί αλυσίδα σήμερα έδειχνε διαθέσιμο συγκεκριμένο μοντέλο σε καταστήματα, σε άφηνε να κάνεις παραγγελία και πληρωμή στο κατάστημα με παράδοση ίδια ημέρα και τα λοιπά τα ξέρετε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 

Επίσης για όσους έχουν κάνει παραγγελίες Cosmote και ήθελαν να πληρώσουν με δόσεις να ξέρετε ότι τα αστέρια εκεί μέσα αποφάσισαν να κόψουν τις πληρωμές με δόσεις.

Προσωπικά το έγραψα και πιο πίσω στο thread, έχω κόψει τις προπαραγγελίες και τις προπληρωμές γιατί όπως φάνηκε από τα προηγούμενα χρόνια καμία αλυσίδα και κατάστημα δεν ξέρει τι τους γίνεται, δεν ενημερώνουν, τα συστήματα σχεδόν όλων είναι της πλάκας, παραπληροφορούν όσον αφορά το απόθεμα  και τα λοιπά γνωστά.

Μακάρι του χρόνου όσοι θα θέλουν το επόμενο μοντέλο να μην κάνουν προπληρωμές, μήπως και αρχίσουν να στρώνουν ποτέ και να μην βλέπουν τον πελάτη ως ένα πορτοφόλι και τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Στις 15/10/2025 στις 11:05 ΜΜ, Maxpower71 είπε

Τοπικό μαγαζι εδώ στην Ροδο. 1499€ 17 pro max 256 silver και απαλλαγή από ΦΠΑ. 

Πήρα τηλέφωνο στο τοπικό μαγαζάκι και παρέλαβα κανονικά, με αποφορολόγηση, το 256 Silver PM στα 1.250. Παρεμπιπτόντως, η συσκευασία —με αυτοκολλητάκι iSquare και τσεκαρισμένο IMEI— είχε και πορτοκαλί, αλλά τα πρόλαβαν. Στο παρασκήνιο, μια παραγγελία από iStorm στις 12/9, 15:10, ακόμα έρχεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφήνω αυτό εδώ απλά για να δείτε ένα μέρος του όλου προβλήματος, ότι άτομα που δεν θέλουν καν τη συσκευή μπήκαν στις προ παραγγελίες για να βγάλουν μεροκάματο. Για αυτό θεωρώ ότι τα μαγαζιά θα έπρεπε να έχουν προ παραγγελία μόνο με όλο το ποσό πληρωμή μπροστά και όχι με δέσμευση προκαταβολής 100€ ή και τίποτα. Εάν ζητούσαν όλο το ποσό μπροστά θα είχαμε σίγουρα πολύ λιγότερες προ παραγγελίες και σίγουρα δεν θα πήγαινε ένα άτομα να κάνει προ παραγγελία σε όλα τα μαγαζιά ταυτόχρονα!

FB_IMG_1760727811880~2.jpg

Επεξ/σία από Mitsaras29
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tasos34 είπε

Λοιπόν παιδιά για να μην περιμένετε άδικα. Πήγα και ρώτησα στο public Συντάγματος. Εξυπηρετούν μου είπε με προτεραιότητα τις πληρωμένες παραγγελίες, μετά τις προκαταβολές και τελευταίες τις απλές παραγγελίες.Δεν τηρούν δηλαδή προτεραιότητα σε νούμερο παραγγελίας. Που σημαίνει ότι εγώ που έχω κάνει απλή και όλοι όσοι είστε σαν και μένα θα παραλάβουμε όταν θα είναι διαθέσιμο να το πάρεις απευθείας από το κατάστημα. .Δηλαδή από Νοέμβρη και βλέπουμε. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

και εμένα στο τηλέφωνο σήμερα το ίδιο μου είπαν. Έβγαλε χτες το μεσημέρι διαθέσιμο το pro max 256 το ασημενιο και το εκλεισα με παραλαβη και πληρωμη  στο καταστημα. Οταν τους πηρα τηλεφωνο και ρωτησα μου ειπαν ακριβως τα ιδια και οτι η ημερομηνια δε ειναι δεσμευτικη. Οτι να ναι δηλαδη

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ngtv25 είπε

Πήρα τηλέφωνο στο τοπικό μαγαζάκι και παρέλαβα κανονικά, με αποφορολόγηση, το 256 Silver PM στα 1.250. Παρεμπιπτόντως, η συσκευασία —με αυτοκολλητάκι iSquare και τσεκαρισμένο IMEI— είχε και πορτοκαλί, αλλά τα πρόλαβαν. Στο παρασκήνιο, μια παραγγελία από iStorm στις 12/9, 15:10, ακόμα έρχεται.

Καλορίζικο ! Οι δύσπιστοι ας περιμένουν να το φέρει ο Άγιος Βασίλης ! 🎅🏼 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ngtv25 είπε

Για την ιστορία, με αποφορολογηση βγαίνει στα 1208€. Άρα έχουμε ένα καπέλο της τάξης των 42€. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους …..

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ktsak είπε

Για την ιστορία, με αποφορολογηση βγαίνει στα 1208€. Άρα έχουμε ένα καπέλο της τάξης των 42€. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους …..

Το γνωρίζω αλλά παρά να περιμένω τις μεγάλες αλυσίδες οι οποίες εξυπηρετούν πρώτα γνωστούς και φίλους και δεν τηρούν καμία προτεραιότητα όπως υποστηρίζουν χίλιες φορές να τα πάρει και να τα φάει όπως θέλει 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε

Αφήνω αυτό εδώ απλά για να δείτε ένα μέρος του όλου προβλήματος, ότι άτομα που δεν θέλουν καν τη συσκευή μπήκαν στις προ παραγγελίες για να βγάλουν μεροκάματο. Για αυτό θεωρώ ότι τα μαγαζιά θα έπρεπε να έχουν προ παραγγελία μόνο με όλο το ποσό πληρωμή μπροστά και όχι με δέσμευση προκαταβολής 100€ ή και τίποτα. Εάν ζητούσαν όλο το ποσό μπροστά θα είχαμε σίγουρα πολύ λιγότερες προ παραγγελίες και σίγουρα δεν θα πήγαινε ένα άτομα να κάνει προ παραγγελία σε όλα τα μαγαζιά ταυτόχρονα!

Αυτό δεν είναι τίποτα... Μέλος με 50+ θετικές αξιολογήσεις εδώ μέσα του έστειλα (ο μαλάκας) 1.500ε για το iPhone 17 PM και έλαβα  άδειο κουτί...Αναμένω τον δικηγόρο μου για όλες τις νομικές ενέργειες μαζί με επίσημο έγγραφο από την courrier πως έλαβα κενό κουτί. 

Τα υπόλοιπα μόλις τελειώσει η νομική διαδικασία. 

• Confused 6
  • Sad 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε

Αυτό δεν είναι τίποτα... Μέλος με 50+ θετικές αξιολογήσεις εδώ μέσα του έστειλα (ο μαλάκας) 1.500ε για το iPhone 17 PM και έλαβα  άδειο κουτί...Αναμένω τον δικηγόρο μου για όλες τις νομικές ενέργειες μαζί με επίσημο έγγραφο από την courrier πως έλαβα κενό κουτί. 

WTF ήμαρτον !!!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε

Ποιο μέλος είναι αυτό πολύ τραγικό μου ακούγεται τι φάση.

3 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε

Εγώ άνετα δίνω 50 για iPhone 17 pro max silver από iStorm 512gb οποίος ακούει αν δεν παραλάβω μέχρι τότε 😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jimakosd είπε

Σήμερα πέρασα από πλαίσιο κατάλαβα ότι γίνεται ένα μπάχαλο με τις προπαραγγελίες βασικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τελικά μίλησα με έναν υπεύθυνο καταστήματος και με είπε ότι περιμένουν παραλαβή ξανά μέσα στην βδομάδα. Και μιλάμε για πληρωμένο κινητό που δεν βρίσκαν το όνομα της παραγγελίας και τελικά μου είπε ότι θα μπει σε προτεραιότητα μέσα στην βδομάδα. Μην πω για τους υπαλλήλους που δεν ήθελε να εξυπηρετήσει κανείς και αφού είπα το προσωπικό σας είναι απαράδεκτο εξυπηρετήθηκα!

Εγώ έχω παραγγείλει από το πλαίσιο στην παλαιών πατρών στη θεσσαλονίκη, γενικά αρκετά εξυπηρετικοί σε σύγκριση με αυτό που λες αλλά εντύπωση δε μου κάνει σκατά είναι όλοι τους. Έχω βάλει πληρωμή στο κατάστημα για απλό 17άρι, κ ελπίζω να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα. Ήδη έχει 15 μέρες η ιστορία... Και το λέω γιατί εδώ όλοι για τα pro max γκρινιάζουν (και καλά κάνουν φυσικά) αλλά ακόμη και τα απλά αργούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην τα ρίχνουμε και ολα στη κάθε αλυσίδα ή αλήθεια είναι ότι όταν 100 ατομα κάνουν σε 4 μεριές παραγγελία αυτομάτως είναι 400 παραγγελίες όπου οι 300 θα ακυρωθούν. Επίσης προπαραγγελια ηταν στις 12/9 με μέρα κυκλοφορίας 19/9 ότι παραγγελία γίνει μετά είναι απλή παραγγελία. Η ενημέρωση που έχω εγώ απο τον συνήγορο του καταναλωτή είναι ότι αν μέχρι τις 24/10 που κλείνει μήνα η παραγγελία μου αν δεν έχω παραλάβει θα πρέπει να μου επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Κωτσόβολος εχει σειρά προτεραιότητας αλλά προηγούνται οι προπαραγγελιες που ειναι εξοφλημενες.

Επεξ/σία από JoannaB1979
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, JoannaB1979 είπε

Για να μην τα ρίχνουμε και ολα στη κάθε αλυσίδα ή αλήθεια είναι ότι όταν 100 ατομα κάνουν σε 4 μεριές παραγγελία αυτομάτως είναι 400 παραγγελίες όπου οι 300 θα ακυρωθούν. Επίσης προπαραγγελια ηταν στις 12/9 με μέρα κυκλοφορίας 19/9 ότι παραγγελία γίνει μετά είναι απλή παραγγελία. Η ενημέρωση που έχω εγώ απο τον συνήγορο του καταναλωτή είναι ότι αν μέχρι τις 24/10 που κλείνει μήνα η παραγγελία μου αν δεν έχω παραλάβει θα πρέπει να μου επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Κωτσόβολος εχει σειρά προτεραιότητας αλλά προηγούνται οι προπαραγγελιες που ειναι εξοφλημενες.

Ναι οι 300 από τις 400 που λες θα ακυρωθούν αλλά το θέμα είναι ότι δεν πάει η ακυρωμένη παραγγελία στον επόμενο και τα δίνουν στους δικούς τους. Αρα πως να προχωρήσουν οι προπαραγγελίες όταν υπάρχει αυτή η κουτοπονηριά του Έλληνα πωλητή ή υπεύθυνου στο κάθε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας. Τεσπα θα δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...