ppmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ 22 λεπτά πριν, Jackv είπε Έβαλα 13/10 γιατί δεν βλέπω φως απο μεγάλη αλυσίδα.Μου έταξαν πως θα το έχω σε 6 μέρες αλλα τώρα μου τα μασάνε!!! Ενημέρωσε κι ενημερώνω κι εγώ για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Giorgoss94 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 πμ 1 ώρα πριν, bilzark26 είπε Καλημέρα σας! Σε προπαραγγελία απο Κωτσό 13-09-25 12:00 το μεσημέρι IPHONE 17 PRO MAX 256 SILVER, Σήμερα ανανεώθηκε το στάτους, και απο "Προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα" , έγινε σκέτο "Σε προετοιμασία" Για να δουμε!! Το ίδιο έγινε σε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα και ξανά πήγε σε προετοιμασία ενώ στο κατάστημα είπαν «ναι το έχουμε δεσμεύσει στα κεντρικά στην Αθήνα» 😆 2
George18692 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 πμ 12/9 17:59 Κώτσο pm 256 Σίλβερ εξοφλημένο όλο το ποσό παραλαβή απο κατάστημα Κατερίνης,προετοιμασία για αποστολή σε κατάστημα ενώ το λέει ότι περιμένουν απόθεμα,στα τηλέφωνα λένε πως δεν ξέρουν πόσο θα πάρει και πότε θα παραλάβουν γνωστός μου σε καταστήμα μου είπε ότι παρόμοιο έγινε με τα 14 ειδικά το μωβ είχαν παραλάβει Νοέμβριο,το φαντάζεσαι;;2 μήνες για μια συσκευή τέλος πάντων τώρα νομίζω δεν αξίζει να ακυρώσει κάποιος που έφαγε ήδη τόσο χρόνο ας κάνουμε λίγο υπομονή μπας και το πάρουμε το επόμενο 10ημερο αυτή τη βδομάδα μην περιμένετε μακάρι αλλά δεν το πιστεύω
Jackv Δημοσ. Δευτέρα στις 10:18 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:18 πμ (επεξεργασμένο) Εγω να ξαναρωτήσω. Γιατί δεν υπάρχουν αρκετές παραγγελίες σε καταστήματα vodafone; Οι περισσότεροι αναφέρετε istorm και τις μεγάλες αλυσίδες. Υπάρχουν περιορισμοί στο δίκτυο εξυπηρέτησης αν αγοράσει κάποιος απο κατάστημα vodafone; Έχουν firmaware του παρόχου; Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:20 πμ από Jackv
NickPatou Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 πμ 16 λεπτά πριν, Jackv είπε Ναι αλλα σε κανενα καταστημα δεν αναφέρει άμεση παραλαβή Εγω προλαβα και εριξα μια παραγγελια PM 256 silver και λεει παραλαβη εως και 22/10. Οψομεθα 1
Paxos21 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 πμ Προπαραγγελία από istorm 13/09 την ακύρωσα την παρασκευή 17/10. πήγα για διακοπές Ντουμπάϊ και υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλες της εκδόσεις με φυσική / χωρίς φυσική σιμ κτλ, όλες οι χωρητικότητες σε καλύτερη τιμή από Ελλάδα. Σε όποιο μαγαζί να πας υπάρχει διαθεσιμότητα σε αντίθεση με εδώ που λένε και καλά δεν έρχονται πολλά κομμάτια. Σε ένα μέρος όπως το Ντουμπάϊ με τεράστια ζήτηση υπάρχει άπλετο απόθεμα και εδώ Ελλάδα δεν μπορούν σε ένα μήνα να σου φέρουν κινητό για την ιστορία προ μαξ 17 πορτοκαλί 256gb 1360€ 3
Jackv Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 πμ Μόλις τώρα, NickPatou είπε Εγω προλαβα και εριξα μια παραγγελια PM 256 silver και λεει παραλαβη εως και 22/10. Οψομεθα Το έκανα και εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα και την επόμενη μέρα άλλαξε σε παραλαβή έως 21/11 2
James. Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 πμ 1 λεπτό πριν, NickPatou είπε Εγω προλαβα και εριξα μια παραγγελια PM 256 silver και λεει παραλαβη εως και 22/10. Οψομεθα Εγω μεχρι που το εβαλα στο καλαθι το εδειχνε διαθεσιμο και μετα εγραφε οτι δεν γινεται πληρωμη στο καταστημα λογω του οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Εκανα refresh και ειχε εξαφανιστει. Δεν το προλαβα για λιγο. Μολις ειχα καθισει στο pc 🥲
NickPatou Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 πμ 1 λεπτό πριν, Jackv είπε Το έκανα και εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα και την επόμενη μέρα άλλαξε σε παραλαβή έως 21/11 Οτι ειναι, δεν χανω κατι. Εχω ηδη απο Κωτσο 15/09 που δεν ξερουν που τους πανε τα 4. Αν μου γινει κατι τετοιο, θα το ακυρωσω προφανως.
Architekt Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 πμ 1 minute ago, NickPatou said: Οτι ειναι, δεν χανω κατι. Εχω ηδη απο Κωτσο 15/09 που δεν ξερουν που τους πανε τα 4. Αν μου γινει κατι τετοιο, θα το ακυρωσω προφανως. και γω την έριξα. Στην αρχή έλεγε παραλαβή 22/10 και τώρα έγινε 24/10, δυο μέρες μετά... μακάρι να έχουμε λίγη τύχη
ppmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 πμ 10 λεπτά πριν, Jackv είπε Εγω να ξαναρωτήσω. Γιατί δεν υπάρχουν αρκετές παραγγελίες σε καταστήματα vodafone; Οι περισσότεροι αναφέρετε istorm και τις μεγάλες αλυσίδες. Υπάρχουν περιορισμοί στο δίκτυο εξυπηρέτησης αν αγοράσει κάποιος απο κατάστημα vodafone; Έχουν firmaware του παρόχου; Όχι κανένα lock. 1
Giorikas138 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 πμ Κωτσο, 17pm 512 Orange... 5/10 μνμ Viber για δρομολόγηση παραγγελίας, επιβεβαιώνω κ περιμένω τηλέφωνο... στις 10/10 μου εμφανίζεται στο σύστημα ότι 11/10 ειναι προγραμματισμένη να παραδοθεί σε μεταφορικη... στις 11/10 ότι ειναι προγραμματισμένη στις 13/10... έπειτα αλλαγη ξανά σε "σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας". Σήμερα πάλι μου εμφανίζει ότι αύριο 21/10 θα παραδοθεί στην μεταφορικη, μιλάω με εξυπηρέτηση κ μου λένε ότι αύριο έχει οριστεί κ να περιμένω μνμ για τον αριθμό φορτωτικής. Για το @#€@ η κατάσταση!
KrisDs Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 πμ 47 λεπτά πριν, NickPatou είπε PUBLIC εχει βαλει αρκετα διαθεσιμα pro max Δεν έχει, τα ίδια βάζει κάθε τρεις και λίγο μήπως πετύχουν κανέναν να πληρώσει, τα ίδια έκανε και την Παρασκευή, συσκευές αποκλείεται να παρέλαβε. 1
James. Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 πμ 2 λεπτά πριν, KrisDs είπε Δεν έχει, τα ίδια βάζει κάθε τρεις και λίγο μήπως πετύχουν κανέναν να πληρώσει, τα ίδια έκανε και την Παρασκευή, συσκευές αποκλείεται να παρέλαβε. Eπιβεβαιωμενο? Μπορει να μας πουν καποιοι που εριξαν παραγγελιες τοτε. Παντως ο Γερμανος εδω και μια βδομαδα σχεδον 256 pm ασημενιο δεν ξαναεβγαλε. Οσα refresh και αν εχω κανει, ουτε κανεις το ανεφερε εδω ξανα.
NickPatou Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 πμ 9 λεπτά πριν, KrisDs είπε Δεν έχει, τα ίδια βάζει κάθε τρεις και λίγο μήπως πετύχουν κανέναν να πληρώσει, τα ίδια έκανε και την Παρασκευή, συσκευές αποκλείεται να παρέλαβε. Την Παρασκευη που το εκανε, ενα παλικαρι απο εδω εριξε παραγγελια και πηγε επιτοπου παρελαβε. Επισης μεχρι τη Παρασκευη εμφανιζε καποια διαθεσιμα σε pm blue 512, σημερα ανοιξει και σε 256 silver & blue. Βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα