James. Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 πμ Μόλις τώρα, NickPatou είπε Την Παρασκευη που το εκανε, ενα παλικαρι απο εδω εριξε παραγγελια και πηγε επιτοπου παρελαβε. Επισης μεχρι τη Παρασκευη εμφανιζε καποια διαθεσιμα σε pm blue 512, σημερα ανοιξει και σε 256 silver & blue. Βλεπουμε. Ανοιξε για πολυ λιγα λεπτα σημερα. Το ποτε θα ανοιξει ξανα, αγνωστο.
KrisDs Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 πμ (επεξεργασμένο) Έτυχε, έβαλα κι εγώ παραγγελία την Παρασκευή, εννοείται παραλαβή από κατάστημα. πήγα και από εκεί στο κατάστημα που εμφανιζόταν άμεσα διαθέσιμο έτσι για την ιστορία και σφύριζαν αδιάφορα. Δεν είχαν ούτε ένα κομμάτι άσχετα τι έλεγε online. Μαλιστα το σύστημα τους είναι τόσο για γέλια που μου έβγαζε ότι θα είχα και παράδοση την ίδια ημέρα. Βεβαίως σήμερα αλλαξε. Αλλα τους ξέρω από παλιά, περιττό να σας πω ότι την προπαραγγελία που είχα κάνει για το iPhone X ακόμα την περιμένω 😂 Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:02 πμ από KrisDs
newtron Δημοσ. Δευτέρα στις 11:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:03 πμ Μόλις τώρα, KrisDs είπε Έτυχε, έβαλα κι εγώ την Παρασκευή πήγα και από το κατάστημα και σφύριζαν αδιάφορα. Δεν είχαν ούτε ένα κομμάτι άσχετα τι έλεγε online. Μαλιστα το σύστημα τους είναι τόσο για γέλια που μου έβγαζε ότι θα είχα και παράδοση την ίδια ημέρα. Βεβαίως σήμερα αλλαξε. Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα! Εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το πήρα την περασμένη εβδομάδα, το έβαλν Τρίτη διαθέσιμο στο Σύνταγμα, έβαλα πληρωμή στο κατάστημα και σε έλεγε παράδοση την ίδια μέσα. Μου έβγαλε μήνυμα "σε ενδοδιακίνηση" και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν έχει δεσμευθεί για εσάς και μεταφέρεται στο κατάστημα για παραλαβή απλά ίσως αργήσει σήμερα ή έρθει την επόμενη ημέρα (είχε απεργία εκείνη τη μέρα). Την επόμενη μου ήρθε μήνυμα και πήγα και παρέλαβα κανονικά. Και το τιμολόγιο κλπ τα έφτιαξα από κοντά, online έβαλα μια ξερή παραγγελία και τέλος απλά να το δεσμεύσω.
G.K90 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:08 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:08 πμ Αυτά τα pro max 256 που βγάζει το public κάθε τόσο ως «διαθεσιμα», φαντάζομαι είναι παραλαβές που κάνουν από προπαραγγελίες και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να παραλάβει από αυτά.
KrisDs Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, newtron είπε Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα! Εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το πήρα την περασμένη εβδομάδα, το έβαλν Τρίτη διαθέσιμο στο Σύνταγμα, έβαλα πληρωμή στο κατάστημα και σε έλεγε παράδοση την ίδια μέσα. Μου έβγαλε μήνυμα "σε ενδοδιακίνηση" και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν έχει δεσμευθεί για εσάς και μεταφέρεται στο κατάστημα για παραλαβή απλά ίσως αργήσει σήμερα ή έρθει την επόμενη ημέρα (είχε απεργία εκείνη τη μέρα). Την επόμενη μου ήρθε μήνυμα και πήγα και παρέλαβα κανονικά. Και το τιμολόγιο κλπ τα έφτιαξα από κοντά, online έβαλα μια ξερή παραγγελία και τέλος απλά να το δεσμεύσω. Ήσουν τυχερός και έκατσε, το ίδιο ακριβώς έκανα για άλλο κατάστημα που φαινόταν διαθέσιμο για παράδοση ίδια ημέρα αλλά έφαγα άκυρο. Καλορίζικο! Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:11 πμ από KrisDs 1
ktsak Δημοσ. Δευτέρα στις 11:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:15 πμ (επεξεργασμένο) Έβαλα και γώ στο public σήμερα ένα ΡΜ 256 Silver, εγραφε παραλαβη 21/10 σε καταστημα στο Public Πυλαια Cosmos. Για να δούμε ...... Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:17 πμ από ktsak
newtron Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ 8 λεπτά πριν, G.K90 είπε Αυτά τα pro max 256 που βγάζει το public κάθε τόσο ως «διαθεσιμα», φαντάζομαι είναι παραλαβές που κάνουν από προπαραγγελίες και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να παραλάβει από αυτά. 512 μου έβγαλε διαθέσιμο. Ίσως γι' αυτό να πρόλαβα κιόλας 7 λεπτά πριν, KrisDs είπε Ήσουν τυχερός και έκατσε, το ίδιο ακριβώς έκανα για άλλο κατάστημα που φαινόταν διαθέσιμο για παράδοση ίδια ημέρα αλλά έφαγα άκυρο. Καλορίζικο! Να'σαι καλά!
Aeroporos12 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Από istorm κανένα νέο για σήμερα Δευτέρα 1
didimimimi Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Είχα κάνει την Πέμπτη μια παραγγελία που το έβγαλε διαθέσιμο. Ναι μάλλον σήμερα λογικά 😂 😂
Mr.kostas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 πμ Καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νέο για τον Κωτσόβολο; Εγώ τους έστειλα e-mail και τους είπα πως άμα δε γίνει παραλαβή σύντομα θα κάνω καταγγελία στην Γενική Γραμματεία του καταναλωτή γιατί εγώ τους είπα ότι την παραγγελία το έκανα από το κατάστημα όχι από κάποιον προμηθευτή το ότι έχει καθυστερήσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά του καταστήματος που είχε ανοιχτές παραγγελίες πριν λίγο καιρό χωρίς να έχουμε καν απόθεμα 2
NickPatou Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ 4 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νέο για τον Κωτσόβολο; Εγώ τους έστειλα e-mail και τους είπα πως άμα δε γίνει παραλαβή σύντομα θα κάνω καταγγελία στην Γενική Γραμματεία του καταναλωτή γιατί εγώ τους είπα ότι την παραγγελία το έκανα από το κατάστημα όχι από κάποιον προμηθευτή το ότι έχει καθυστερήσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά του καταστήματος που είχε ανοιχτές παραγγελίες πριν λίγο καιρό χωρίς να έχουμε καν απόθεμα Φιλε δεν ξερουν τι τους γινεται. Στο mail δεν προκειται να σου απαντησουν, εαν εχεις στειλει στο κεντρικο mail. Τα ριχνουν δηθεν στον προμηθευτη, οτι δεν μας εχει ενημερωσει κλπ. και μολις ερθει η συσκευη σας θα ενημερωθειτε με sms. Χαιρω πολυ! Και γω απο φυσικο καταστημα την εχω κανει και πηγα κιολας δια ζωσης την περασμενη βδομαδα να ρωτησω τι και πως, μιλησα με την προισταμενη και ειδα στα ματια της οτι ενω ηθελε να με βοηθησει, δεν ειχε καμια ενημερωση απο καποιον ανωτερο και μου ελεγε μεχρι και αυτη τις αερολογιες που λενε στο chat κλπ. 1
dimk25 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 πμ Επιτέλους ήρθε αυτήν η στιγμή που περίμενα εδώ και ένα μήνα!!! Μόλις με κάλεσαν από το κατάστημα Public να πάω να παραλάβω την συσκευή Apple iPhone 17 pro max 256gb σε χρώμα Silver που έχω προπληρώσει στις 13/09 1 2
Mitsaras29 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Από istorm κανένα νέο για σήμερα Δευτέρα Καποιος είχε γράψει οτι κάθε Πέμπτη ενημερώνουν, οπότε έχουμε μερικές μέρες ακομα για να δούμε αν έφεραν νέα κομμάτια και πόσα Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:06 μμ από Mitsaras29
thanos_lp Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ (επεξεργασμένο) Σε κολλητό μου φίλο τον ενημέρωσαν σήμερα να πάει να παραλάβει iphone 17 pro 256GB orange. Παραγγελία 16/9 Edit: istorm κολωνάκι Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:16 μμ από thanos_lp 1
G.K90 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, thanos_lp said: Σε κολλητό μου φίλο τον ενημέρωσαν σήμερα να πάει να παραλάβει iphone 17 pro 256GB orange. Παραγγελία 16/9 Edit: istorm κολωνάκι Και Istorm με ότι σειρά να ναι δίνουν τις παραγγελίες. Για pro 256 orange, είχα βάλει παραγγελία 23/9 και μου χε έρθει να παραλάβω πριν από 10 μέρες. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:38 μμ από G.K90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα