SGEORGI Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Είναι αυτό που λέμε με το άρθρο 39 θα πλήρωνες 1208€ δηλαδή δεν θα πλήρωνες το ΦΠΑ ναι καταλαβα τι λες θα γλυτωναμε το ΦΠΑ εξαρχης, πληρωσαμε ολη την αξια ομως με τη λογικη οτι με το τιμολογιο οταν με το καλο ερθει το τηλεφωνο θα μπορει να παρει πισω τον ΦΠΑ οταν το καταθεσει, οποτε ηε ρωττηση είναι αν παιρνουμε πισω τον ΦΠΑ που πληρωσαμε εστω και ετερωχρονισμενα εφοσον εχει κοπει τιμολογιο οχι φυσικα απο το καταστημα αλλα απο την εφορια Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από SGEORGI
ktsak Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, Greek είπε Από ότι φένετε να είναι αλήθεια όσοι παράγγειλα τε θα προχωρήσουν οι παραγγελειες. Απλά οποίοι θέλουν τιμολόγιο με αφαίρεση φπα αν δεν γίνει εκείνη την ώρα το παραστατικου φεύγει έτσι και δεν υπάρχει δυνατότητα διορθώσεις από το κατάστημα πάρα μοκο ακύρωση παραγγελειας και επιστροφή στα κεντρικά του Γερμανού για να ξανά κοπεί παραστατικο με πίστωση για την ακύρωση της παραγγελειας. Επιβεβαιώνω και γω το γεγονός με την αποφορολογηση που πρέπει να γίνει online και όχι μετά στο ταμείο δυστυχώς. Εχει ήδη κοπεί το παραστατικό οπότε δεν αλλάζει. Μονο ακυρωνεται
-orestis- Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 25 λεπτά πριν, ktsak είπε Επιβεβαιώνω και γω το γεγονός με την αποφορολογηση που πρέπει να γίνει online και όχι μετά στο ταμείο δυστυχώς. Εχει ήδη κοπεί το παραστατικό οπότε δεν αλλάζει. Μονο ακυρωνεται Επίσης να συμπληρώσω ότι όντως πρέπει η αποφορολόγηση να γίνει αλλιώς δεν εκπίπτει το ΦΠΑ μετά. Το έχει αναφέρει και άλλο μέλος.
spyridy Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ν. 2859/2000 – Άρθρο 30 παρ. 4 > «Δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης του φόρου, εφόσον ο φόρος αυτός δεν οφείλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου ή έχει καταβληθεί από άλλον χωρίς να οφείλεται.» Κατά συνέπεια, Η ΑΑΔΕ είναι ξεκάθαρη: Αν σε συναλλαγή που έπρεπε να είναι άρθρου 39α χρεωθεί ΦΠΑ, ο ΦΠΑ αυτός δεν είναι εκπεστέος (άρθρο 30 παρ. 4 του Κώδικα ΦΠΑ).
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Είχε γράψει ένα παιδί εδώ νομίζω πως πήγε στον Κωτσόβολο και είχε κάνει το ίδιο λάθος και του ακύρωσαν την παραγγελία και την έκαναν εκ νέου επιτόπου , αν διαβάζει ακόμα το νήμα ας μας απαντήσει , βέβαια τώρα που λέτε συγκεκριμένα για Γερμανό ότι πρέπει να το στείλει πίσω στις αποθήκες με προβληματίζει , ίσως να είναι στο χέρι του υπαλλήλου το να βοηθήσει
Greek Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Mexicanos97 είπε Είχε γράψει ένα παιδί εδώ νομίζω πως πήγε στον Κωτσόβολο και είχε κάνει το ίδιο λάθος και του ακύρωσαν την παραγγελία και την έκαναν εκ νέου επιτόπου , αν διαβάζει ακόμα το νήμα ας μας απαντήσει , βέβαια τώρα που λέτε συγκεκριμένα για Γερμανό ότι πρέπει να το στείλει πίσω στις αποθήκες με προβληματίζει , ίσως να είναι στο χέρι του υπαλλήλου το να βοηθήσει Η κάθε αλυσίδα έχει διαφορετικό logistic. Ο κοτσοβολος λειτουργεί διαφορετικά, ο Γερμανός λειτουργεί με τκν τόπο που αναφέρθηκε ποιο πάνω 1
Stelaras1993 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 50 λεπτά πριν, Mexicanos97 είπε Είχε γράψει ένα παιδί εδώ νομίζω πως πήγε στον Κωτσόβολο και είχε κάνει το ίδιο λάθος και του ακύρωσαν την παραγγελία και την έκαναν εκ νέου επιτόπου , αν διαβάζει ακόμα το νήμα ας μας απαντήσει , βέβαια τώρα που λέτε συγκεκριμένα για Γερμανό ότι πρέπει να το στείλει πίσω στις αποθήκες με προβληματίζει , ίσως να είναι στο χέρι του υπαλλήλου το να βοηθήσει Πλήρωσα όλο το ποσό και μου δώσανε τα 300 μετρητά πίσω ! 2 ώρες πριν, giannisk13 είπε Στο istorm Γλυφάδας στο trade in για το δικό μου 16 pro max 256 σε άψογη κατάσταση με 100% υγεία μπαταρίας το μηχάνημα /εκτιμητης panda🐵 έδωσε 578€🤣,και μου έβγαλαν και το screen protector ..Το πούλησα την άλλη μέρα 890 Flip έδωσα σήμερα 15pro max με υγεία μπαταρίας 88% άριστος . Θα μου βάλουν 650 σε 10 μέρες . Είχα τον κάθε αργόσχολο να μου στέλνει 600 και 550 . 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Πλήρωσα όλο το ποσό και μου δώσανε τα 300 μετρητά πίσω ! Flip έδωσα σήμερα 15pro max με υγεία μπαταρίας 88% άριστος . Θα μου βάλουν 650 σε 10 μέρες . Είχα τον κάθε αργόσχολο να μου στέλνει 600 και 550 . Σου έδωσε 650 για 15 pro max 😂 τους κορόιδεψες στα μούτρα good job 👏 Φαντάσου τώρα το ψάρι που θα το δώσουν και παραπάνω για να βγάλουν κέρδος 🤣 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από farcry33
Stelaras1993 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Η λογική σου ότι τους κορόιδεψα στα μούτρα; 1100 το βρίσκεις καινούριο στο πιο φθηνό μαγαζί.. μιλάμε για κινητό που πριν 2 χρόνια κόστιζε 1500 τα 650 είναι πολύ καλή τιμή πόσο μάλλον για iPhone ! . Θα το πουλήσουν 850 με εγγύηση 2 ετών και είμαστε όλοι μια χαρά , οι μάγκες που το θελανε με 550 θα δώσουν 850 ωστόσο κινητό είναι, ούτε κινητήρα έχει να χαλάσει ούτε τίποτα η μόνη διαφορά από το καινούριο είναι στην υγεία μπαταρίας so στα 650 είναι full Vfm. 🫡
farcry33 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Η λογική σου ότι τους κορόιδεψα στα μούτρα; 1100 το βρίσκεις καινούριο στο πιο φθηνό μαγαζί.. μιλάμε για κινητό που πριν 2 χρόνια κόστιζε 1500 τα 650 είναι πολύ καλή τιμή πόσο μάλλον για iPhone ! . Θα το πουλήσουν 850 με εγγύηση 2 ετών και είμαστε όλοι μια χαρά , οι μάγκες που το θελανε με 550 θα δώσουν 850 ωστόσο κινητό είναι, ούτε κινητήρα έχει να χαλάσει ούτε τίποτα η μόνη διαφορά από το καινούριο είναι στην υγεία μπαταρίας so στα 650 είναι full Vfm. 🫡 850 δεν αξίζει με την καμία είναι ήδη αρκετά παλιό το έδωσες σε πολύ τίμια τιμή
Stelaras1993 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, farcry33 είπε 850 δεν αξίζει με την καμία είναι ήδη αρκετά παλιό το έδωσες σε πολύ τίμια τιμή Γιαυτο πωλείται μιση τιμή από όσο το καινούριο γιατί είναι 2 ετών . Αλλιώς σκας αλλά 750 και πας και παίρνεις το 17pm που δεν υπάρχει και πουθενά κιόλας , κάτω από 650 15pm δεν υπάρχει πουθενά και αυτά που είναι στα 650 πολλά είναι χτυπημένα δεν είναι σε καλή κατάσταση , σε καλή κατάσταση είναι 700€!
dorinpro Δημοσ. πριν από 9 λεπτά Δημοσ. πριν από 9 λεπτά 8 ώρες πριν, farcry33 είπε Σου έδωσε 650 για 15 pro max 😂 τους κορόιδεψες στα μούτρα good job 👏 Φαντάσου τώρα το ψάρι που θα το δώσουν και παραπάνω για να βγάλουν κέρδος 🤣 εγω το 2024 Apple iPhone 15, Blue, 128 GB Προσφορά Flip: 59800 € Τύπος πληρωμής: Πληρωμή σε 20 ημέρες - Θα λάβεις τα χρήματα 😊
Giannis_nteko Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Καλημέρα έχουμε κανένα νέο από κοτσοβολο .!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα