Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aeroporos12 είπε

Δεν τελείωσαν αυτοί οι φίλοι και γνωστοί; 1 μήνας + πέρασε 🤣🤣🤣🤣

Τοσα καταστηματα στην Ελλαδα, με 5 υπαλληλους μ.ο. το καθενα, 5 φιλους/γνωστους μ.ο. ο καθενας, αστο, εχει ψωμι ακομα. Εμεις με τις προπαραγγελιες τρωμε 1+ μηνα μετα τον παπα οτι ο προμηθευτης δεν τους εχει ενημερωσει, λιγο υπομονη ακομα, θα ενημερωθειτε με sms και τα @@ μας κουνιονται. Αληθεια εαν ειχα αρκετο ελευθερο χρονο, θα περναγα απο περιεργια απο 2-3 καταστηματα Κωτσοβολου και θα ρωτουσα εαν παιζει τιποτα διαθεσιμο και ειμαι 99% σιγουρος οτι θα γυρνουσα σπιτι με κινητο.  

Δημοσ.

Τι απόθεμα παίζει να πήρε ο Γερμανός και έχει διαθεσιμα Pm 512 σε όλα τα χρώματα από εχθές το απόγευμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tommy1984 είπε

Τι απόθεμα παίζει να πήρε ο Γερμανός και έχει διαθεσιμα Pm 512 σε όλα τα χρώματα από εχθές το απόγευμα;

Ο Γερμανος εχει σχεδον ξεμπερδεψει με τις προπαραγγελιες (τουλαχιστον σε 3 καταστηματα στη γειτονια μου αυτο μου ειπαν) και γιαυτο εμφανιζει αποθεμα στο site. Και απο οτι μου ειπαν στα καταστηματα, θεωρουν οτι απο τελος της επομενης εβδομαδας ή αρχες Νοεμβρη θα εχουν στοκ και σε αυτα.

Επεξ/σία από NickPatou
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Giannis_nteko είπε

Καλημέρα έχουμε κανένα νέο από κοτσοβολο .!

17 ώρες πριν, Giorikas138 είπε

Επιτέλους ήρθε μνμ απο Κωτσο με Νο φορτωτικής...

15 ώρες πριν, Giorikas138 είπε

17 Pm 512 orange απο 12/9 kotso 10128*****

Κάτι λίγα μάλλον... αργά τα ζα όμως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

Εγω σκεφτομαι μηπως ακυρωσω την παραγγελια απο istorm και παρω απο γερμανο 512 gb πορτοκαλι αντι για 256..και το 12 Pro Max που εχω απο τη πρωτη μερα που βγηκε το ειχα παρει στα 256 gb, και ηδη τωρα στον χωρο ειμαι 145 απο τα 256 gb. Κανω αρκετα ταξιδια και τραβαω πολλες φωτο, καθως επισης πηγαινω σε πολλες συναυλιες και τραβαω αρκετα βιντεο, οποτε λεω μηπως χρειαστω τον παραπανω χωρο, μιας και δεν αναβαθμιζω συχνα, μεχρι να δω εγω τουλαχιστον πολλες ουσιαστικες αλλαγες μαζεμενες (λογικα στο επομενο redesign που θα γινει παλι σε 4-5 χρονια).

Τι θα κανατε στη θεση μου? 

Επεξ/σία από Dimitrisger
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dorinpro είπε

εγω το 2024 

Apple iPhone 15, Blue, 128 GB
Προσφορά Flip: 59800 
Τύπος πληρωμής: Πληρωμή σε 20 ημέρες - Θα λάβεις τα χρήματα
😊

Καλά εσυ το τερμάτισες τοπ μπράβο !

8 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Καλημερα,

Εγω σκεφτομαι μηπως ακυρωσω την παραγγελια απο istorm και παρω απο γερμανο 512 gb πορτοκαλι αντι για 256..και το 12 Pro Max που εχω απο τη πρωτη μερα που βγηκε το ειχα παρει στα 256 gb, και ηδη τωρα στον χωρο ειμαι 145 απο τα 256 gb. Κανω αρκετα ταξιδια και τραβαω πολλες φωτο, καθως επισης πηγαινω σε πολλες συναυλιες και τραβαω αρκετα βιντεο, οποτε λεω μηπως χρειαστω τον παραπανω χωρο, μιας και δεν αναβαθμιζω συχνα, μεχρι να δω εγω τουλαχιστον πολλες ουσιαστικες αλλαγες μαζεμενες (λογικα στο επομενο redesign που θα γινει παλι σε 4-5 χρονια).

Πάνε 512 και εγώ το σκέφτομαι γιατί δεν θέλω να έχω φωτό στο cloud η αλήθεια είναι 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Καλημερα,

Φιλε το θεμα ειναι αν το σηκωνει η τσεπη σου, οχι τι θα καναμε εμεις. Σαφως το 512 ειναι ανωτερο απο το 256 αλλα ειναι και πιο ακριβο. Αν σε σηκωνει το budget σου εννοειται παρτο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, tommy1984 said:

Εχει παίζει τρομερή μπαλίτσα ο Γερμανός! έχει ανέβει πολύ στα μάτια μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπειτε στο google και πατηστε απο 1 αστερι αξιολογηση στο καταστημα που αναμενει ο καθενας τη συσκευη του. Μπορει να σας ακουγεται αστειο, αλλα πιστεψτε με, δινουν αρκετη σημασια στη βαθμολογια τους και θα τους ενοχλησει εαν δουν να πεφτει (οχι οτι θα κανουν κατι για να παραδωσουν νωριτερα, αλλα θα τους τσουξει λιγο).

Επεξ/σία από NickPatou
  • Like 3
Δημοσ.

Εκανα παραγγελια απο Γερμανο ενα 512, εβαλα παραλαβη απο το καταστημα και πληρωμη εκει για να το σκεφτω λιγο γιατι φανταζομαι σημερα η αυριο θα ερθει και μειλ απο την istorm για το 256, η αληθεια ειναι με τιμολογιο το παιρνω, οποτε η διαφορα των 200 ευρω δεν μου φαινεται πολυ μεγαλη για μια συσκευη που θα κρατησω 4-5 χρονια, οποτε δεν τιθεται οικονομικο θεμα, απλα σκεφτομαι αν θα τα αξιοποιησω η οχι, αλλα better safe than sorry οπως λενε. Τεινω προς το 512 αλλα θα το σκεφτω λιγο ακομα

14 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Μπειτε στο google και πατηστε απο 1 αστερι αξιολογηση στο καταστημα που αναμενει ο καθενας τη συσκευη του. Μπορει να σας ακουγεται αστειο, αλλα πιστεψτε με, δινουν αρκετη σημασια στη βαθμολογια τους και θα τους ενοχλησει εαν δουν να πεφτει (οχι οτι θα κανουν κατι για να παραδωσουν νωριτερα, αλλα θα τους τσουξει λιγο).

Εγω σε καθε ποστ που κανει το istorm στο Facebook τους ξεφτιλιζω απο κατω, και ειναι ενα σωρο ατομα που συμφωνουν μαζι μου...και αυτο τους κανει κακο 

Δημοσ.

Καλημερα. Απο αυτους που εκαναν παραγγελια χτες το μεσημερι απο Γερμανο, εχει αλλαξει το σταδιο της; Εμενα ειναι ακομα στο "καταχωρημενη".

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Εκανα παραγγελια απο Γερμανο ενα 512, εβαλα παραλαβη απο το καταστημα και πληρωμη εκει για να το σκεφτω λιγο γιατι φανταζομαι σημερα η αυριο θα ερθει και μειλ απο την istorm για το 256, η αληθεια ειναι με τιμολογιο το παιρνω, οποτε η διαφορα των 200 ευρω δεν μου φαινεται πολυ μεγαλη για μια συσκευη που θα κρατησω 4-5 χρονια, οποτε δεν τιθεται οικονομικο θεμα, απλα σκεφτομαι αν θα τα αξιοποιησω η οχι, αλλα better safe than sorry οπως λενε. Τεινω προς το 512 αλλα θα το σκεφτω λιγο ακομα

Εγω σε καθε ποστ που κανει το istorm στο Facebook τους ξεφτιλιζω απο κατω, και ειναι ενα σωρο ατομα που συμφωνουν μαζι μου...και αυτο τους κανει κακο 

Καλα κανεις, απλα στα social μπορουν ειτε να διαγραψουν τα σχολια ειτε να τα κρυψουν. Στο google δεν μπορουν να σου διαγραψουν την κριτικη τα καταστηματα (απο οσο γνωριζω) και ξαναλεω, μπορει να ακουγεται αστειο αλλα τα καταστηματα ενδιαφερονται για την βαθμολογια τους και θα τους τσουξει αν την δουν ξαφνικα να πεφτει

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, James. είπε

Καλημερα. Απο αυτους που εκαναν παραγγελια χτες το μεσημερι απο Γερμανο, εχει αλλαξει το σταδιο της; Εμενα ειναι ακομα στο "καταχωρημενη".

Εσύ καλά είσαι. Εμένα είναι σε επεξεργασία ακόμα το κινητό. Η θήκη είναι σε κατάσταση καταχωρημένη. τί ωρα σου ήρθε το μειλ επιβεβαίωσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...