iMystic Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 58 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε Έλαβε κανείς email από istorm για παραλαβή οποιουδήποτε χρώματος 17 pro max 256;;; Ναι εγώ το πήρα χθες με παραγγελία 12/09 15:26 και ήταν η τελευταία τους φορά. Τελικά δεν έκανα trade in το 16PM καθώς μου έδιναν τα λιγότερα χρήματα.Μόνο 670! Το θετικό είναι ότι περνάω σιγά σιγά ότι έχω από 16PM στο 17 και μετά θα το σπρώξω στο flip. Πάντως παιδιά πολύ φτήνια το αλουμίνιο μου κάθεται πολύ στραβά στο μάτι. Ειδικά το πορτοκαλί είναι το τηλέφωνο για οικοδομή. Άθλιο! Στο ασήμι επειδή έχουμε συνηθίσει τα MacBook κλπ δεν δείχνει τόσο τραγικό
Dimitrisger Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 14 λεπτά πριν, iMystic είπε Ναι εγώ το πήρα χθες με παραγγελία 12/09 15:26 και ήταν η τελευταία τους φορά. Τελικά δεν έκανα trade in το 16PM καθώς μου έδιναν τα λιγότερα χρήματα.Μόνο 670! Το θετικό είναι ότι περνάω σιγά σιγά ότι έχω από 16PM στο 17 και μετά θα το σπρώξω στο flip. Πάντως παιδιά πολύ φτήνια το αλουμίνιο μου κάθεται πολύ στραβά στο μάτι. Ειδικά το πορτοκαλί είναι το τηλέφωνο για οικοδομή. Άθλιο! Στο ασήμι επειδή έχουμε συνηθίσει τα MacBook κλπ δεν δείχνει τόσο τραγικό Προτιμησεις ειναι αυτες, για μενα το πορτοκαλι ειναι το πιο ωραιο χρωμα που εχει βγαλει η apple απο το χρυσο iphone XS, ειναι κατι καινουργιο, μοναδικο και διαφορετικο απο το συνηθισμενο και μεχρι στιγμης απο την ζητηση φαινεται να εχει τεραστια επιτυχια
James. Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 16:22 μου ηρθε το mail. Δεκα λεπτα μετα την παραγγελια Εκανα λαθος, τη δειχνει σε "επιβεβαιωση". Το "Σε επεξεργασια" ειναι το επομενο σταδιο.
farcry33 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, Architekt είπε Εχει παίζει τρομερή μπαλίτσα ο Γερμανός! έχει ανέβει πολύ στα μάτια μου... Κάτσε περίμενε εγώ το κόβω για πανηγυρικό άκυρο ελπίζω να πάει καλά.
NickPatou Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 18 λεπτά πριν, iMystic είπε Ναι εγώ το πήρα χθες με παραγγελία 12/09 15:26 και ήταν η τελευταία τους φορά. Τελικά δεν έκανα trade in το 16PM καθώς μου έδιναν τα λιγότερα χρήματα.Μόνο 670! Το θετικό είναι ότι περνάω σιγά σιγά ότι έχω από 16PM στο 17 και μετά θα το σπρώξω στο flip. Πάντως παιδιά πολύ φτήνια το αλουμίνιο μου κάθεται πολύ στραβά στο μάτι. Ειδικά το πορτοκαλί είναι το τηλέφωνο για οικοδομή. Άθλιο! Στο ασήμι επειδή έχουμε συνηθίσει τα MacBook κλπ δεν δείχνει τόσο τραγικό Η αληθεια ειναι οτι και εγω πλεον βλεπω το ασημι με αλλο ματι. Παραγγειλα βεβαια σε πορτοκαλι, γιατι μου αρεσε, οκ λεω κατι διαφορετικο, αλλα σκεπτομενος πλεον οτι μπορει σε 2 χρονια ξερωγω να πω οτι το πουλαω και οτι η apple μπορει να μην διατηρησει αυτο το χρωμα στα επομενα μοντελα, μπορει σε 2 χρονια να φαινεται πολυ περιεργο και να μην το θελει ο κοσμος. Αλλα τελως παντων, οτι ειναι τωρα, ετσι κι αλλιως δεν εχει ερθει ακομα
-orestis- Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, James. είπε 16:22 μου ηρθε το mail. Δεκα λεπτα μετα την παραγγελια Εκανα λαθος, τη δειχνει σε "επιβεβαιωση". Το "Σε επεξεργασια" ειναι το επομενο σταδιο. εμένα σκέψου ήρθε 15:40. από την παρακολούθηση παραγγελίας μου τα δείχνει και τα 2 σε επεξεργασια. από το ιστορικό παραγγελιών η θήκη ειναι σε καταχωρημένη και το κινητο σε επεξεργασια.
dorinpro Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Καλά εσυ το τερμάτισες τοπ μπράβο ! Πάνε 512 και εγώ το σκέφτομαι γιατί δεν θέλω να έχω φωτό στο cloud η αλήθεια είναι Τους πήρα τα σωβρακα ☺️
ktsak Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Παρέλαβα χθες το απόγευμα 17 ΡΜ Dilver 256 από το Public Cosmos, Θεσσαλονίκη. Παραγγελια 15/00. Πήγαν να κάνουν μια μα….οα ντεμεκ πήρα τηλ και ζήτησα να πάει σε άλλο κατάστημα (Σταυρουπολη), έβαλα τις φωνές και τελικά είπαν ότι δεν είχε φύγει ακόμη και ότι θα ακυρώσουν τη διακίνηση. Και μου το έδωσαν. Τώρα ποιος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία να το φάει, ΑΓΝΩΣΤΟ !!! 3
newtron Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 9 λεπτά πριν, ktsak είπε Παρέλαβα χθες το απόγευμα 17 ΡΜ Dilver 256 από το Public Cosmos, Θεσσαλονίκη. Παραγγελια 15/00. Πήγαν να κάνουν μια μα….οα ντεμεκ πήρα τηλ και ζήτησα να πάει σε άλλο κατάστημα (Σταυρουπολη), έβαλα τις φωνές και τελικά είπαν ότι δεν είχε φύγει ακόμη και ότι θα ακυρώσουν τη διακίνηση. Και μου το έδωσαν. Τώρα ποιος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία να το φάει, ΑΓΝΩΣΤΟ !!! Πολύ καλά τους έκανες
farcry33 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 17 pro max 512gb διαθέσιμο σε αρκετά καταστήματα Αθήνα από public
Flying Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Καλά νέα! 🎉 Παραγγελία #…206XX – iPhone 17 Pro Silver 256 GB, 12/09 στις 17:15 από iStorm. Μόλις έλαβα την ειδοποίηση αποστολής! Καλή υπομονή σε όλους όσους περιμένουν ακόμα 🙌 Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Flying 1
G.K90 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 hours ago, James. said: Καλημερα. Απο αυτους που εκαναν παραγγελια χτες το μεσημερι απο Γερμανο, εχει αλλαξει το σταδιο της; Εμενα ειναι ακομα στο "καταχωρημενη". Ακόμα «καταχωρημένη» την δείχνει. Το email μου ήρθε 16:21. Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα με αυτές τις παραγγελίες από τον Γερμανό
mariosg71 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aeroporos12 είπε Έλαβε κανείς email από istorm για παραλαβή οποιουδήποτε χρώματος 17 pro max 256;;; Εχω κανει παραγγελια απο 5 Οκτωβριου και τιποτα ακομα. Ειχα περασει 8 Οκτωβριου απ το καταστημα και μου ειπαν οτι ημουν στη θεση 31 και υπολογιζαν 3-4 εβδομαδες αναμονη. 17PM Silver 512 Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από mariosg71
Aeroporos12 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, Flying είπε Καλά νέα! 🎉 Παραγγελία #…206XX – iPhone 17 Pro Silver 256 GB, 12/09 στις 17:15 από iStorm. Μόλις έλαβα την ειδοποίηση αποστολής! Καλή υπομονή σε όλους όσους περιμένουν ακόμα 🙌 Στα pro max ειναι το θέμα. Τα υπόλοιπα σιγά σιγά προχωράνε
Mexicanos97 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εγώ παιδιά έφαγα άκυρο δεν γινόταν να αλλάξω για το τιμολόγιο μου είπαν ότι θα πρέπει να ακυρώσω , δεν ακύρωσα θα το παραλάβει ένα φιλαράκι μου ααααννν έρθει ποτέ είναι στο ίδιο στάδιο με τους υπόλοιπους , τώρα για την προπαραγγελια που έχω κάνει στο you μέσω Σκρουτζ σήμερα με ενημέρωσαν από Σκρουτζ ότι η τελευταία ενημέρωση που έχουν από το κατάστημα με κάθε επιφύλαξη είναι στις 31/10 😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα