Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Aeroporos12 είπε

Από istorm κανένα νέο σήμερα με παραγγελίες pro max? 

Λογικά αύριο θα έχουμε εξελίξεις. Μέχρι τώρα οι παραλαβές γίνονταν από Πέμπτη και μετά, ότι είχαμε μέσα στην εβδομάδα ήταν λίγες μεμονωμένες περιπτώσεις. 

Δημοσ.

εγω παιδια τους εσπασα τοσο πολυ τα παπαρια με καταγγελιες και τετοια που ελαβα και 120€ δωρο σε gift cards.

ονοματα δεν θα πω για προφανους λόγους.

προπαραγκειλα απο τη πρωτη μερα, δεν ελαβα, αγωρασα online ακυρωνοντας το παλιο τιμολογιο (ναι κανουν και τετοια)

φιλικη συμβουλη βρειτε ενα ατομο με ονομα και επιθετο που θα αναλαβει την περιπτωση σας. μετα καπως τσουλαει το πραγμα.

εδω να πω πως ειχα προπαραγγείλει με silver αλλα γιατι τη μυριστηκα τη δουλεια με το χρωμμα πηγα σε deep blue και σε τρειες μερες χωρις ιδιαιτερη πιεση εν τελη το πηρα.

την επομενη χρονια δεν θα δουν χρημα μπροστά. refresh και αγιος ο θεος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελία στις 19/9 απο istorm (δεν σχολιάζω καν βασει των ρυθμών που βλέπω εδώ απο προπαραγγελίες πότε θεωρητικά θα παραλάβω) αλλα θα προχωρήσω σε ακύρωση και αγορά απο άλλο κατάστημα μόλις βγεί διαθεσιμότητα. Φαίνεται ο Γερμανός να είναι ο μόνος αξιόλογος. Πρώτη φορά παίρνω iphone ακριβως στην κυκλοφορία του και ο πανικος ελπιζω να το αξιζει οταν εχω την συσκευη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello again,

επανέρχομαι γιατί μόλις έλαβα email από Γερμανό ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε διαδικασία αποστολής από την αποθήκη  🎉

Οποτε guys νομίζω όλα καλά fyi

Επεξ/σία από AretiT
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, AretiT said:

Hello again,

επανέρχομαι γιατί μόλις έλαβα email από Γερμανό ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε διαδικασία αποστολής από την αποθήκη  🎉

Οποτε guys νομίζω όλα καλά fyi

Και γώ πριν λίγο έλαβα το ίδιο mail για χθεσινή παραγγελία για το pm 256 orange!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!! Παραγγελία Κωτσόβολος 10129ΧΧΧΧ 12/9 19:50 μόλις παρέλαβα. Άλλαξε η παραγγελία σε καταχωρήθηκε. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε θα με καλέσουν από το κατάστημα. Λέω καλά κρασιά. Μετά από 10 λεπτά με παίρνουν τηλ και μου λένε ήρθαν τα κινητά σας ελάτε να παραλάβετε. 2 iPhone pro max 256 silver. Καλή συνέχεια παιδιά. Ελπίζω να παραλάβετε όλοι άμεσα γιατί είναι μαρτύριο αυτό. 

Επεξ/σία από Vkngs
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vkngs είπε

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!! Παραγγελία Κωτσόβολος 10129ΧΧΧΧ 12/9 19:50 μόλις παρέλαβα. Άλλαξε η παραγγελία σε καταχωρήθηκε. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε θα με καλέσουν από το κατάστημα. Λέω καλά κρασιά. Μετά από 10 λεπτά με παίρνουν τηλ και μου λένε ήρθαν τα κινητά σας ελάτε να παραλάβετε. 2 iPhone pro max 256 silver. Καλή συνέχεια παιδιά. Ελπίζω να παραλάβετε όλοι άμεσα γιατί είναι μαρτύριο αυτό. 

Ιδιο νουμερο και γω, λες ; Δεν ξερω εαν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα να το αντιμετωπισω κατι τετοιο

• Haha 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickPatou είπε

Ιδιο νουμερο και γω, λες ; Δεν ξερω εαν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα να το αντιμετωπισω κατι τετοιο

Ούτε εγώ ήμουν φίλε μου. Δε το πίστευα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω μηνυμα απο Γερμανο για την χτεσινη παραγγελια οτι εφυγε και πηγαινει στο καταστημα επιλογης μου.

Μαλλον τα καταφεραμε τελικα μαγκες μετα το χτεσινο μας ρισκο. 

Επεξ/σία από James.
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, James. είπε

Και εγω μηνυμα απο Γερμανο για την χτεσινη παραγγελια οτι εφυγε και πηγαινει στο καταστημα επιλογης μου.

Μαλλον τα καταφεραμε τελικα μαγκες μετα το χτεσινο μας ρισκο. 

Και εγώ έλαβα το ίδιο από το μεσημέρι. Βέβαια είμαι Ηράκλειο οπότε δεν ξέρω αν παραλάβω αύριο (αν παραλάβω)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Και εγώ έλαβα το ίδιο από το μεσημέρι. Βέβαια είμαι Ηράκλειο οπότε δεν ξέρω αν παραλάβω αύριο (αν παραλάβω)!

Και εγω Κρητη ειμαι. Αυριο η μεθαυριο το πολυ πιστευω θα τα χουμε. 
Εσυ που το ελαβες απο μεσημερι μπορει να εφυγε με την σημερινη μεταφορικη κ να το χεις αυριο. Ενημερωσε εδω αν πηγαν ολα καλα. 

Επεξ/σία από James.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει 6/10 από Κωτσόβολο και σε ερώτησή μου σήμερα στο τσατ, με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω παραλάβει πριν το 2027!

• Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...