Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mexicanos97 είπε

Εγώ φίλε μια παραγγελία πληρωμένη έβαλα στις 13/9 και μάντεψε; Ακόμα δεν ξέρει κανένας πότε θα παραλάβω 😂😂😂 οπότε του χρόνου παραγγελίες παντού εννοείται χωρίς πληρωμή και ταυτόχρονο όπου το βρεις το τσιμπάς , το ίδιο πράγμα λέμε στην ουσία 

Κάντο, περισσότερα κομμάτια για εμας τους υπόλοιπους 😂 Μπορείς απλά, επειδή πάρα πολλοί δεν είναι εδώ μέσα και απλά κάνουν 5 παραγγελίες και ακυρώνουν, να το πάρεις από μια τέτοια ακύρωση και να έχεις μια προπαραγγελία σε περίπτωση που η Apple ξεκινήσει την παραγωγή από Γενάρη και τα δώσειθ όλα day one.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mexicanos97 είπε

το σύστημα τους θα παραμείνει ίδιο μέχρι και του χρόνου δν θα αλλάξει κάτι , βασικά αν δεν την πατήσουν δν πρόκειται ν κάνουν τίποτα 

Δεν προκειται να αλλαξει κατι γιατι απλα δεν εχουμε επισημο Apple store. Καλυτερα να επιλεγεις amazon που δινει ημερομηνίες παραλαβης. Οτι θελουν κανουν οι μεσαζοντες & παραδιδουν αναλογα οπως βολεύει καθε φορά. Καποιες εξυπηρετουνται στο μεσοδιάστημα καποιες πανε πισω χρονικα.

Δεν τηρειται σειρα προτεραιότητας τα εχει γραψει ο @petran1790 αφου και περσυ και προπερσυ στα 15/16 μαξ τα ιδια ειχαμε.

Λιγο πριν ή μετα το black friday (Νοεμβριο) λογικα πριν τις γιορτες θα εχει διαθεσιμοτητα (άμεση) σε ολα τα χρώματα. 

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τις νομικές διαδικασίας; Από τη στιγμή που μας λένε ότι τηρούν σειρά προτεραιότητας και εμείς βλέπουμε ότι δεν τηρείται ξεκάθαρα, δεν μπορούμε να τους απειλήσουμε με μήνυση; 

Δημοσ.

Έχει ο γιος μια παραγγελια για παραλαβή ΡΜ 512 μπλε στο Public Σταυρουπολης, στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει μέχρι το Σάββατο 25/10/2025.

Αν κάποιος είναι δυτική Θεσσαλονίκη και τον ενδιαφέρει, ας μου στείλει Μήνυμα.

Και ξεκαθαριζω, εννοείται αφιλοκερδώς, μια και πολλά έχουν δει και έχουν ακούσει τα μάτια μας. 😇

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

Γνωρίζει κανείς τις νομικές διαδικασίας; Από τη στιγμή που μας λένε ότι τηρούν σειρά προτεραιότητας και εμείς βλέπουμε ότι δεν τηρείται ξεκάθαρα, δεν μπορούμε να τους απειλήσουμε με μήνυση; 

Δεν μπορείς να κανείς κάτι απλά περιμένεις.

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, djlazos είπε

Αν ηταν 

Αν ηταν απο βορεια ελλαδα θα το επαιρνα γαμωτο

@billdanos επιδει εχει ξεφυγει η συζητηση και μονο για προπαραγγελιες δεν μιλαμε μηπως να κανουμε ενα καινουργιο tread?

Δεν υπάρχει λόγος. Σε λίγο θα κλείσει και αυτό σιγά σιγά όταν ηρεμήσει η κατάσταση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 minutes ago, -orestis- said:

Μόλις παρέλαβα από Γερμανό Ηράκλειο Κρήτης. Είχα κάνει την παραγγελία την τρίτη. 

Όσοι είχατε παραγγείλει την Τρίτη από Γερμανό, έχει φτάσει ήδη στο κατάστημα; Εγώ είμαι Αθήνα και ακόμα σε αποστολή είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikosdimitriou είπε

Ήρθε email από istorm για PM256 Orange. Δεν θα το παρώ γιατί στο ενδιάμεσο παρήγγειλα από public γιατί είχα ένα κουπόνι που θα έληγε.

Αν κάποιο παιδί το θέλει, στείλτε μου πμ. Μία μέρα κρατάει λεει και μετά πάει στον επόμενο.

Άσχετο αλλά για τους στατιστικολόγους η παραγγελία είχε μπει 15:45 στις 12/09 και τελείωνε σε 19919. 

Παιδιά το κινητό θα πάει να το πάρει ένα παιδί από το φόρουμ αύριο. Τήρησα σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τα μηνύματα που έλαβα!! Ορκίζομαι!!  😆

Παρακαλώ μην στέλνετε άλλα πμ.

Επεξ/σία από nikosdimitriou
  • Haha 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Μόλις παρέλαβα από Γερμανό Ηράκλειο Κρήτης. Είχα κάνει την παραγγελία την τρίτη. 

Ηταν σε 'Διαθέσιμο τώρα' στο κατάστημα ή εγραφε εκτιμώμενη ημερομνηνία;

Δημοσ.

Δεν μου είχε έρθει μήνυμα να πάω να παραλάβω. Αλλά στο ιστορικό παραγγελιών έγραφε ότι έχει παραλάβει το κατάστημα οπότε πήγα μήπως. Και τελικά ήταν εκεί.. 

Δημοσ.

Εγώ έχω παραγγείλει το iPhone 17 Pro  Silver (512mb) την 2 Οκτ από iStorm. Να υποθέσω με αυτά που διαβάζω ότι θα το παραλάβω τέλη Νοεμβρίου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimbo83h είπε

Εγώ έχω παραγγείλει το iPhone 17 Pro  Silver (512mb) την 2 Οκτ από iStorm. Να υποθέσω με αυτά που διαβάζω ότι θα το παραλάβω τέλη Νοεμβρίου;

Ρε φίλε γιατί κάνετε προ παραγγελίες οτιδήποτε άλλο εκτός από pro max που έχει όντως θέμα ; Απλό pro μπες τώρα στον Γερμανό και παρτο υπάρχει διαθέσιμο , μόλις τσέκαρα δεν το έχει σε Σίλβερ αλλά σύντομα θα υπάρχει 

Επεξ/σία από Mexicanos97
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Δεν μου είχε έρθει μήνυμα να πάω να παραλάβω. Αλλά στο ιστορικό παραγγελιών έγραφε ότι έχει παραλάβει το κατάστημα οπότε πήγα μήπως. Και τελικά ήταν εκεί.. 

Εννουσα κατα την ωρα της παραγγελιας τι εδειχνε στο σαιτ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theodosisp είπε

Εννουσα κατα την ωρα της παραγγελιας τι εδειχνε στο σαιτ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Το είχα στο καλάθι καμιά βδομάδα. Έμπαινα συχνά κ πατούσα checkout. Ήξερα ότι όταν είναι διαθέσιμο σε προχωράει. Ε την Τρίτη με προχώρησε. Οπότε δεν είδα τη κατάσταση. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...