Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, SkenaDena είπε

Όσοι παρέλαβαν απο πλαισιο και μαλλον επαρχία (οχι απαραίτητα)

Λάβατε μήνυμα την προηγούμενη ημέρα οτι θα παραλάβετε την επομένη ; 

προσπαθω να καταλαβω πότε θα παραλαβω , να καταλαβω την διαδικασία.

Το πλαίσιο είχε ειδικά σε PM μηδενικές παραλαβές ενώ δεν έχει εξυπηρετήσει ούτε τα πρώτα λεπτά προπαραγγελιων . Ταυτόχρονα έχει προπαραγγελίες μέσω site τηλεφώνου και καταστήματος δίχως να έχουν όλες την δυνατότητα να βλέπουν εξέλιξη μέσω site . Όταν έχει μεγάλη παραλαβή θα αρχίσει να ενημερώνει με σειρα προτεραιότητας , άλλωστε οι μισοί θα έχουν πάρει ήδη από αλλού . Αλλά τόσες μέρες ο όγκος που έχει δεχθεί σε συνάρτηση με τις μηδαμινές παραλαβές σημαίνει ότι ποιος παραγγείλει τώρα πάει για πολύ αργά . Ας ελπίσουμε έστω να έχει μια μαζική παραλαβή για να εξυπηρετήσουμε οι της πρώτης μέρας . Public κ Kωτσοβολος τουλάχιστον δώσανε πρώτης μέρας τεμαχια

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sazistas είπε

Αυτο το μηνυμα στο βγάζει γιατι μαλλον πηγες να το παραγγειλεις αρκετες φορες και το ακυρωσες και σου εχουν βαλει καποιο ειδος ban στο συγκεκριμενο προιον. Μπες με ενα αλλο account και θα δεις οτι θα στο περασει κανονικα .

δεν μπορω να αλλαξω λογαριασμο ,εχω και επαγγελματικο αφμ εδω , πρωτη φορα μου το κανει αυτο ομως ! να τουσ στειλω καποιο μαιλ ? φευγει αυτο καποια στιγμη ?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Αναμένουν την ημερομηνία κυκλοφορίας μήπως έκανες προπαραγγελια για το iPhone 18 😂 ο Κωτσόβολος ως γνωστόν τα ανοίγει από ποιο νωρίς 🤣

Μωρέ λες?😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, bill_2 είπε

δεν μπορω να αλλαξω λογαριασμο ,εχω και επαγγελματικο αφμ εδω , πρωτη φορα μου το κανει αυτο ομως ! να τουσ στειλω καποιο μαιλ ? φευγει αυτο καποια στιγμη ?

Στειλε δεν εχεις τιποτα να χασεις, αν και μπορει να σου πουν οτι εκανες καταχρηση στο συστημα. Το επαθα κι εγω με αλλο account γιαυτο στο λεω. Μπηκα μετα με το αλλο και περασε κανονικα η παραγγελια χωρις προβλημα.

Μπορεις να κανεις ενα δευτερο account απλο παντως και να βαλεις το ιδιο ΑΦΜ. Κι εγω ετσι το εχω.

Επεξ/σία από sazistas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, sazistas είπε

Στειλε δεν εχεις τιποτα να χασεις, αν και μπορει να σου πουν οτι εκανες καταχρηση στο συστημα. Το επαθα κι εγω με αλλο account γιαυτο στο λεω. Μπηκα μετα με το αλλο και περασε κανονικα η παραγγελια χωρις προβλημα.

Μπορεις να κανεις ενα δευτερο account απλο παντως και να βαλεις το ιδιο ΑΦΜ. Κι εγω ετσι το εχω.

μολις καταλαβα οτι αυτο το μηνυμα το βγαζει μονο στα iphone 17 ολα ομως ! οτι αλλο παω να παραγγειλω το προχωραει μια χαρα ! τους εστειλα μαιλ , περιεργο μου φαινεται παντως ! 

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill_2 είπε

Απο ποιο αμαζον ? εγω που παω στο γερμανικο που λεει 30 Οκτωβρίου ,μολις παω να βαλω την κάρτα μου πετάει αυτο το μηνυμα στην φωτώ ! αλλα και παλι 30 Οκτωβρίου , δεν ειναι αργα ? εκτος και αν βρήκες κατι αλλο .... 

Screenshot 2025-09-24 001946 αμαζον .jpg

από amazon γερμανιας. Μήπως καπαρωσα το τελευταίο; 

Περίεργο πάντως αυτό που σου βγάζει, πιθανόν να ισχύει αυτό που αναφέρει ο sazistas.

Επεξ/σία από esofron
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, farcry33 είπε

Θα μπορείς τώρα να κανείς κλήσεις ακόμα ποιο γρήγορα και να βλέπεις YouTube 😂

Καλά δεν κάνω και τίποτε άλλο μουσική περιήγηση σε ιστοσελίδες και social! Το έχω αναφέρει από την αρχή παρόλα αυτά το τηλέφωνο είναι απίστευτο στο χέρι και στην φορητότητα αλλά και αποκρίνετε αρκετά γρήγορα όσο και το 15 pro max που είχα ίσως και λίγο ποιο γρήγορο. Αλλά και η μπαταρία πάει μια χαρά από το πρωί που το βγάζω από την φόρτιση στης 6:00 αυτήν την στιγμή έχω 39%  οπότε μια χαρά είναι.

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stevengr είπε

Το πλαίσιο είχε ειδικά σε PM μηδενικές παραλαβές ενώ δεν έχει εξυπηρετήσει ούτε τα πρώτα λεπτά προπαραγγελιων . Ταυτόχρονα έχει προπαραγγελίες μέσω site τηλεφώνου και καταστήματος δίχως να έχουν όλες την δυνατότητα να βλέπουν εξέλιξη μέσω site . Όταν έχει μεγάλη παραλαβή θα αρχίσει να ενημερώνει με σειρα προτεραιότητας , άλλωστε οι μισοί θα έχουν πάρει ήδη από αλλού . Αλλά τόσες μέρες ο όγκος που έχει δεχθεί σε συνάρτηση με τις μηδαμινές παραλαβές σημαίνει ότι ποιος παραγγείλει τώρα πάει για πολύ αργά . Ας ελπίσουμε έστω να έχει μια μαζική παραλαβή για να εξυπηρετήσουμε οι της πρώτης μέρας . Public κ Kωτσοβολος τουλάχιστον δώσανε πρώτης μέρας τεμαχια

Έτσι είναι τα πράγματα στο Πλαίσιο … μηδενικές παραλαβές Pro max και σχεδόν μονοψήφιες στα υπόλοιπα μοντέλα . Εμένα μου έχουν δώσει κωδικό παραγγελίας που στο site τους τον εμφανίζει σαν λάθος , αλλά στο κατάστημα φαίνεται κανονικά !

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PanosP28 είπε

Έτσι είναι τα πράγματα στο Πλαίσιο … μηδενικές παραλαβές Pro max και σχεδόν μονοψήφιες στα υπόλοιπα μοντέλα . Εμένα μου έχουν δώσει κωδικό παραγγελίας που στο site τους τον εμφανίζει σαν λάθος , αλλά στο κατάστημα φαίνεται κανονικά !

Είναι κωδικός προπαραγγελίας και βάση αυτού δίνονται τα τεμάχια και φαίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο ή το κατάστημα . Το site που διαβάζει αριθμούς παραγγελίας είναι τελείως διαφορετικό . Όταν η προπαραγγελια σου δρομολογηθεί θα λάβεις και αριθμό παραγγελίας 

Δημοσ.

μόλις μου έδωσε και το tracking number απο UPS το amazon! απλά απιστευτο μου φαινεται πως θα το παραλαβω τοσο γρηγορα και με τοση ζητηση.

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, esofron είπε

από amazon γερμανιας. Μήπως καπαρωσα το τελευταίο; 

Περίεργο πάντως αυτό που σου βγάζει, πιθανόν να ισχύει αυτό που αναφέρει ο sazistas.

Όχι. Στα 20 τελευταία κομμάτια εμφανίζει πόσα έχουν ακόμα. Στο μπλε έχει καλό στοκ από την αρχή 

4 ώρες πριν, sazistas είπε

μόλις μου έδωσε και το tracking number απο UPS το amazon! απλά απιστευτο μου φαινεται πως θα το παραλαβω τοσο γρηγορα και με τοση ζητηση.

Φίλε μου καλορίζικο. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Απορώ γιατί δεν παραγγέλνουν όλοι από εκεί μόνο περιμένουν τα καφενεία στην ελλάδα !!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...