bill_2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε διάβασα τι γράφεις εκτος του ότι αναφερεις και de αλλά και it δεν γράφεις για το μπλε που δείχνει ημερομηνία παραλαβής αλλά γενικότητες , πχ ότι παραγγειλες . Αν παραγγειλες τα out of stock λογικό να σου λένε αυτά που σου λένε . Γενικα δεν είχε γράψει κάποιος ότι παράγγειλε από Amazon από όσο έχω καταλάβει . Oχι αυτο παράγγειλα που ελεγε 8-21 Οκτ το μπλε ,μου το περασε καρτα κανονικα , και μετα μου στειλανε μαιλ ακυρωσης , αν βαλω τωρα 16pm π,χ το στελνει κανονικα , μονο τα 17αρια ! περιεργο είναι παντως πρωτη φορα μου συμβαίνει .. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από bill_2
Stelaras1993 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, bill_2 είπε Oχι αυτο παράγγειλα που ελεγε 8-21 Οκτ το μπλε ,μου το περασε καρτα κανονικα , και μετα μου στειλανε μαιλ ακυρωσης , αν βαλω τωρα 16pm π,χ το στελνει κανονικα , μονο τα 17αρια ! περιεργο είναι παντως πρωτη φορα μου συμβαίνει .. Έχουμε βγάλει άκρη τι γίνεται φέτος με την amazon? Εχει παραγγείλει κανείς ; Γιατί ένας πιο πίσω έγραψε επίσης πως και το βελγικο δεν στέλνει Ελλάδα, και γενικά κανένας δεν έχει γράψει κομπλέ η παραγγελία από Amazon. Με ενδοκοινοτικές συναλλαγές το παραγγειλες; Χωρίς ΦΠΑ;
esofron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Ανδρεας97 είπε Ποιο μοντέλο πήρες; 17 pro μπλε 256gb Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από esofron
kostasmath23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, tsaksg04 είπε Αλήτες. Από 26/09 πήγε 31/10. Αυτό μόνο. Αλήτες από 15/09 παραγγελία Και μένα τα ίδια φίλε
bill_2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Έχουμε βγάλει άκρη τι γίνεται φέτος με την amazon? Εχει παραγγείλει κανείς ; Γιατί ένας πιο πίσω έγραψε επίσης πως και το βελγικο δεν στέλνει Ελλάδα, και γενικά κανένας δεν έχει γράψει κομπλέ η παραγγελία από Amazon. Με ενδοκοινοτικές συναλλαγές το παραγγειλες; Χωρίς ΦΠΑ; ναι Χωρίς ΦΠΑ , πρωτη φορα μου συμβαινει , λες να φταίει αυτο ? δεν μου γραψανε κατι τετοιο στο μαιλ παντως , περισσοτερο θελουν να δουνε ποιος πραγματικα ειμαι , αφου ζητανε ,διπλομα οδηγησης η ταυτότητα , διαβατηριο και αλλα τετοια , λες και ψωνιζω πρωτη φορα ? κατι εγινε μαλλον με τα χωρις ΑΦΜ η και αλιως αλλα δεν ξερω τι παίζεται ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩς ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ IPHONE 17 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από bill_2
Hik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, Stelaras1993 said: Έχουμε βγάλει άκρη τι γίνεται φέτος με την amazon? Εχει παραγγείλει κανείς ; Γιατί ένας πιο πίσω έγραψε επίσης πως και το βελγικο δεν στέλνει Ελλάδα, και γενικά κανένας δεν έχει γράψει κομπλέ η παραγγελία από Amazon. Με ενδοκοινοτικές συναλλαγές το παραγγειλες; Χωρίς ΦΠΑ; Έγραψα και εγώ. Παράγγειλα 12 του μήνα (προ παραγγελία) και έχω εκτίμηση 21 Οκτωβρίου. Οι ημερομηνίες για Ελλάδα (και λογικά και άλλες χώρες γιατί πέτυχα ίδια σχόλια στο Reddit από Κροατία) είναι πολύ πιο μετά από αυτές που δείχνει για Γερμανία. Αν και τους ρώτησα στο chat, και ο Ινδός μου απάντησε με κονσέρβα, φαίνεται από το αποτέλεσμα ότι οι παραγγελίες προς τρίτες χώρες έχουν μικρότερη προτεραιότητα από τις local. Από όπου και να το αγοράσεις η Ελλάδα είναι μικρό market. Θα έρθουν τεμάχια όταν ο πανάγαθος δεήσει.
Stelaras1993 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, bill_2 είπε ναι Χωρίς ΦΠΑ , πρωτη φορα μου συμβαινει , λες να φταει αυτο ? δεν μου γραψανε κατιο τετοιο στο μαιλ παντως , περισσοτερο θελουν να δουνε ποιος πραγματικα ειμαι , αφου ζητανε ,διπλομα οδηγησης η ταυττητα , διαβατηριο και αλλα τετοια , κατι εγινε μαλλον με τα χωρις afm η και αλιως αλλα δεν ξερω τι παίζεται ! Στειλτους τι θέλουν να δουμε .
anaplas4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα σήμερα έγινε dispatched από Amazon με αρχική estimated delivery 17 οctober . Οπότε λογικά σε 5-6 μέρες θα είναι εδώ . Το παράγγειλα 20/9. iPhone 17 pro max 256 orange . Το πουλάω για όποιον ενδιαφέρεται στα 1499€ . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από anaplas4 1
Stelaras1993 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, anaplas4 είπε Εμένα σήμερα έγινε dispatched από Amazon με αρχική estimated delivery 17 οctober . Οπότε λογικά σε 5-6 μέρες θα είναι εδώ . Το παράγγειλα 20/9. iPhone 17 pro max 256 orange . Το πουλάω για όποιον ενδιαφέρεται στα 1499€ . 1200 Όσα το πήρες αν θες . 2 1
Mr.kostas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα κάποιος κάνα νέο από Κωτσόβολο που να έχει κάνει προ παραγγελία και περιμένει ακόμη?
KrisDs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Από όσο γνωρίζω από προηγούμενες χρονιές μαζεύοντας πληροφορίες από διάφορες πηγές εντός εταιρειών και τραβώντας αυτά που περνάτε όλοι σε κάθε λανσάρισμα που ήθελα να αλλάξω το κινητό μου, ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν συνήθως τι μοντέλα, χωρητικότητες και χρώματα θα παραλάβουν μελλοντικά από την Apple. Οπότε μην σας κάνει εντύπωση που αλλάζουν ημερομηνίες παράδοσης κάθε τρεις και λίγο. Για αυτούς τους λόγους, συν κάποιους που έχετε αναφέρει ήδη κάποια παιδιά, έχω κόψει τις προπαραγγελίες χρόνια τώρα. Και ο ίδιος σκέφτομαι φέτος να κάνω την μετάβαση στο iPhone 17 Pro Max, όταν και όποτε σταθεροποιηθεί η κατάσταση θα πράξω αναλόγως. Δεν βλέπω τον λόγο να μπω στην ταλαιπωρία της προπαραγγελίας όταν υπάρχει γενικότερα τέτοια αντιμετώπιση. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από KrisDs 3
bill_2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, KrisDs είπε Από όσο γνωρίζω από προηγούμενες χρονιές μαζεύοντας πληροφορίες από διάφορες πηγές εντός εταιρειών και τραβώντας αυτά που περνάτε όλοι σε κάθε λανσάρισμα που ήθελα να αλλάξω το κινητό μου, ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν συνήθως τι μοντέλα, χωρητικότητες και χρώματα θα παραλάβουν μελλοντικά από την Apple. Οπότε μην σας κάνει εντύπωση που αλλάζουν ημερομηνίες παράδοσης κάθε τρεις και λίγο. Για αυτούς τους λόγους, συν κάποιους που έχετε αναφέρει ήδη κάποια παιδιά, έχω κόψει τις προπαραγγελίες χρόνια τώρα. Και ο ίδιος σκέφτομαι φέτος να κάνω την μετάβαση στο iPhone 17 Pro Max, όταν και όποτε σταθεροποιηθεί η κατάσταση θα πράξω αναλόγως. Δεν βλέπω τον λόγο να μπω στην ταλαιπωρία της προπαραγγελίας όταν υπάρχει γενικότερα τέτοια αντιμετώπιση. οπως τα λες ακριβως ,τελευταία χρονιά ,δεν το ξανακάνω ,εχει καταντήσει γελοίο πλέον για ολους μας .. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από bill_2
Maxpower71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Παραγγελία 17 Pro Max 256 Silver από Public 13/09 12:54. Από παραλαβή 26/09 σήμερα αυτή είναι η ενημέρωση. Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας με εκτ. παραλαβή έως Παρασκευή 31/10 στο κατάστημα της επιλογής σου. * Επίσης πωλείται 15 pro max 256 αν ενδιαφέρεται κανείς
MadSurfer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μια τα ίδια κ για μένα το public από 26/09 άλλαξε σε 31/10 ενώ πριν είχε έρθει κ ένα SMS που έλεγε είσαι σε προτεραιότητα κτλ κτλ 🤣
Vasilisxd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Σήμερα πήγε φίλος να πάρει "που να ήξερε ο άμοιρος" το 17άρι το απλό 256Gb και του είπαν αναμονή 2 με 3 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα