bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ανδρεας97 είπε Zag mobile store Αιγαλεω mobile store νομιζω λεει , ειναι αυτοι τα καλα παιδια Μαυραγορίτες ... 2000 χιλιάρικα το κομμτι , τζαμπα πραμα ... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από bill_2
CleanthisD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Βλέπω διαθέσιμο προ μαξ μπλε 512 αυτή τη στιγμή στον γερμανό και στην κοσμοτε
bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Βλέπω διαθέσιμο προ μαξ μπλε 512 αυτή τη στιγμή στον γερμανό και στην κοσμοτε το θεμα ειναι θα το παρεις η θα μπλεξεις και θα περιμενεις να σου βαλουν τα χρηματα πισω και μετα να σου ερθει το δικο σου και να μην εχεις χρηματα να το παρεις και να στο παρει αλλος ; ασε που η σελιδα τους κολλάει φουλ ... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από bill_2
zavrasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, bill_2 είπε το θεμα ειναι θα το παρεις η θα μπλεξεις και θα περιμενεις να σου βαλουν τα χρηματα πισω και μετα να σου ερθει το δικο σου και να μην εχεις χρηματα να το παρεις και να στο παρει αλλος ; ασε που η σελιδα τους κολλάει φουλ ... Μάγκες μην κάνετε πειράματα , έχουμε περιμένει τόσο , που θα πάει , θα έρθουν !
CleanthisD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 minutes ago, bill_2 said: το θεμα ειναι θα το παρεις η θα μπλεξεις και θα περιμενεις να σου βαλουν τα χρηματα πισω και μετα να σου ερθει το δικο σου και να μην εχεις χρηματα να το παρεις και να στο παρει αλλος ; ασε που η σελιδα τους κολλάει φουλ ... Και αν σου κάτσει;; Εγώ την έριξα πάντως την παραγγελία... Με το που συνδεθείς με λογαριασμό παει καλύτερα 2
bill_2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Και αν σου κάτσει;; Εγώ την έριξα πάντως την παραγγελία... Με το που συνδεθείς με λογαριασμό παει καλύτερα το πληρωσες δλδ ?
Mexicanos97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Σταδιακά εβδομαδιαίες αποστολές αναφέρει ο Σκρουτζ και σειρά προτεραιότητας 😂
Ανδρεας97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, bill_2 είπε το θεμα ειναι θα το παρεις η θα μπλεξεις και θα περιμενεις να σου βαλουν τα χρηματα πισω και μετα να σου ερθει το δικο σου και να μην εχεις χρηματα να το παρεις και να στο παρει αλλος ; ασε που η σελιδα τους κολλάει φουλ ... Τις προάλλες ένας από εδώ είχε πάρει από Γερμανό και όντως παρέλαβε
PanozX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Κανονικα πρεπει να απαιτησουμε του χρονου να υπαρχει διαφανεια με λιστα και αριθμους παραγγελιων και ποιες εχουν ολοκληρωθει κτλ! μετα ολοι μια χαρα θα ειμαστε και ουτε θα τους σπαμαρουμε ουτε θα κουραζομαστε
zavrasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, PanozX είπε Κανονικα πρεπει να απαιτησουμε του χρονου να υπαρχει διαφανεια με λιστα και αριθμους παραγγελιων και ποιες εχουν ολοκληρωθει κτλ! μετα ολοι μια χαρα θα ειμαστε και ουτε θα τους σπαμαρουμε ουτε θα κουραζομαστε Φέτος ωστόσο θέλουν πολυ σπαμ ! Μπας και βάλουν μυαλό !
KrisDs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μην το ρισκάρετε να δεσμεύετε τα χρήματα σας χωρίς λόγο όσοι δεν έχετε κάνει προπαραγγελία. Την έχουνε πατήσει πολλοί και παλιότερα, ανάμεσά τους και εγώ, αλλά και τώρα όπως βλέπουμε όλοι μας τόσες ημέρες στο thread. Ότι βγάζουν online ξεκάρφωτα αυτή την περίοδο είναι πιθανό ότι δεν ισχύει, ειδικά αν μιλάμε και για ένα μόνο κομμάτι, κι αν υπάρχει και αυτό και δεν είναι λάθος συστήματος. Ναι υπάρχει περίπτωση να είναι όντως διαθέσιμο αλλά παίρνεις και το ρίσκο να δεσμεύσεις τα χρήματα σου τσάμπα. Αν όντως υπάρχουν κομμάτια μπορείτε να περάσετε από κατάστημα αύριο να κοιτάξουν απόθεμα στο ERP τους αν όντως ισχύει και δεν είναι αέρας κοπανιστός και αγοράστε το από εκεί. Έτσι ούτε τα λεφτά σας δεσμεύετε και κρατάτε και ανοιχτές τις επιλογές σας. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από KrisDs 6
CleanthisD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 26 minutes ago, bill_2 said: το πληρωσες δλδ ? Ναι το πλήρωσα! Παρόμοια κατάσταση με τον κώτσο πριν ημέρες και μου επιστράφηκαν τα χρήματα σε 3 ημέρες μετά την ακύρωση.
a400 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Τώρα στο κωτσο έχει pm ασημί 256 ετοιμοπαράδοτο μπορείς να κάνεις αγορά. Όσοι το έχουμε προπαραγγείλει καμία ενημέρωση…τι γίνεται;
Mitsaras29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Από istorm έχει και άλλα κορόιδα σαν εμένα που ενώ κάναμε προ παραγγελία 15:01 περιμένουν ακόμα να παραλάβουν;
Ανδρεας97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Mitsaras29 είπε Από istorm έχει και άλλα κορόιδα σαν εμένα που ενώ κάναμε προ παραγγελία 15:01 περιμένουν ακόμα να παραλάβουν; 15:02 εγώ pm 256 cosmic orange
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα