salmp7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου επιβεβαιώνω πως ο γερμανός είχε καλύτερους χρόνους παράδοσης. Εγώ προπαραγγγελία Πέμπτη απόγευμα 18/9, παραλαβή Τρίτη 23/9, το base model. Και από ότι μου είπαν έδωσαν και άλλα. Μάλιστα στην αρχή μου είχαν πει για Δευτέρα. Δεν ρώτησα όμως για pro/pro max. Το έχω σε αγγελία για όποιον ενδιαφέρεται.
CleanthisD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου On 01/10/2025 at 21:07, CleanthisD said: Και αν σου κάτσει;; Εγώ την έριξα πάντως την παραγγελία... Με το που συνδεθείς με λογαριασμό παει καλύτερα Έκατσε τελικά και ήρθε... Δεν ξέρω γιατί στα υπόλοιπα παιδιά ειπώθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο ότι πρόκειται για λάθος συστήματος. Παραγγελία Τετάρτη 1/10 και μόλις παρέλαβα 32143DE2-DDEA-411C-ADB3-83DDBE1684DB_1_201_a.heic Μετά το "refresh" του Κωτσόβολου και παραλαβή απ το κατάστημα ο επόμενος πιο αξιόπιστος νομίζω είναι ο Γερμανός/Cosmote Καλή συνέχεια καλές παραλαβές στους επόμενους και τα λέμε του χρόνου στο 18 1 1
dandri Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Architekt είπε Από Πλαίσιο έχει παραλάβει κανείς τίποτα; Όχι
vavatraxaki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, zavrasdj είπε Ναι ρε δεν βγάζεις άκρη , και "θα ενημερωθείτε με sms" και "δεν έχει παραληφθεί το απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας" , όλο τα ίδια και τα ίδια , και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πότε θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος ! Αν σου απαντήσουν , γράψε εδώ σε παρακαλώ ! η απαντηση τους ειναι για γελια οτι λενε στο τηλ τα ιδια γραψανε λες και τα εχουν σε κασσετα Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπαραγγελία σας με αριθμό R116@@@@@@@ έχει εξασφαλιστεί. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα. Να έχετε μια όμορφη μέρα! H Public ομάδα σου
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε η απαντηση τους ειναι για γελια οτι λενε στο τηλ τα ιδια γραψανε λες και τα εχουν σε κασσετα Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπαραγγελία σας με αριθμό R116@@@@@@@ έχει εξασφαλιστεί. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα. Να έχετε μια όμορφη μέρα! H Public ομάδα σου Έχουν περάσει φροντιστήριο να λένε και να γράφουν τα ίδια , εγώ χθες έστειλα μήνυμα και ρώτησα αν γίνεται να μάθουμε πόσο κοντά είμαστε στο να εξυπηρετηθούμε, με βάση τον αριθμό παραγγελίας , και μου είπαν το ίδιο που έστειλαν σε εσένα , άλλο ρωτάς , άλλο απαντάνε ! Να έρθει με το καλό το κινητό , γιατί έχουμε περιμένει ήδη πολύ και είναι κρίμα να ακυρώσω , και μετά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ από εκεί , είναι απαράδεκτοι ! Αλήθεια εσύ τι έχεις παραγγείλει ; Εγώ PM SILVER 256 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από zavrasdj
vavatraxaki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Έχουν περάσει φροντιστήριο να λένε και να γράφουν τα ίδια , εγώ χθες έστειλα μήνυμα και ρώτησα αν γίνεται να μάθουμε πόσο κοντά είμαστε στο να εξυπηρετηθούμε, με βάση τον αριθμό παραγγελίας , και μου είπαν το ίδιο που έστειλαν σε εσένα , άλλο ρωτάς , άλλο απαντάνε ! Να έρθει με το καλό το κινητό , γιατί έχουμε περιμένει ήδη πολύ και είναι κρίμα να ακυρώσω , και μετά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ από εκεί , είναι απαράδεκτοι ! Αλήθεια εσύ τι έχεις παραγγείλει ; Εγώ PM SILVER 256 κι εγω το ιδιο
Makka Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε η απαντηση τους ειναι για γελια οτι λενε στο τηλ τα ιδια γραψανε λες και τα εχουν σε κασσετα Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπαραγγελία σας με αριθμό R116@@@@@@@ έχει εξασφαλιστεί. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα. Να έχετε μια όμορφη μέρα! H Public ομάδα σου Εγω ειμαι R113@@@@@@@ δεν ξερω βεβαια αν ειναι διαφορετικο για το καθε καταστημα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Makka
nick_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Παιδιά αν κάποιος έχει ασήμι 256 pro max ή 512 και θέλει πορτοκαλί 256 pro max , ας μου στειλει
Mexicanos97 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ενημέρωση από από Skroutz σαν τελική ημερομηνία παραλαβής έχει δοσει λέει το you.gr 13 Νοεμβρίου 😂😂😂 γελάνε και οι πέτρες , τώρα λέει μπορεί να παραλάβετε και σε μια βδομάδα μπορεί και τον Νοέμβρη 1
Stelaras1993 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 13 Νοέμβρη θα μας για Δεκέμβρη και ουτο καθεξής , μην περιμένετε πριν τα Χριστούγεννα .
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Εγώ σε ένα συμπέρασμα έχω φτάσει φέτος , ποτέ ξανά προπαραγγελία ! Υπομονή μέχρι να βγει σε στοκ , δεν ξανά μπαίνω σε αυτό το τριπάκι!
newtron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, vavatraxaki είπε η απαντηση τους ειναι για γελια οτι λενε στο τηλ τα ιδια γραψανε λες και τα εχουν σε κασσετα Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπαραγγελία σας με αριθμό R116@@@@@@@ έχει εξασφαλιστεί. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τη δρομολόγηση της μόλις παραλάβουμε το προϊόν. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, το απόθεμα παραδίδεται σταδιακά από τον επίσημο διανομέα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας από την πλευρά μας, φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα. Να έχετε μια όμορφη μέρα! H Public ομάδα σου Λοιπόν παιδιά, το Public έβγαλε για λίγο διαθέσιμο 17 PM 256 Μπλε με παράδοση Δευτέρα. Λόγω τιμολογίου δόσεων κλπ πήρα τηλ και όταν έκανα την παραγγελία και ρώτησα και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι όντως για Δευτέρα 06/10 είναι η παράδοση σε κατάστημα κιόλας, παρότι στην εξέλιξη παραγγελίας λέει έως 08/11. Έκανα και την πληρωμή και περιμένω Δευτέρα να παραλάβω (ελπίζω). Να ξέρετε ότι έχουν ξεκάθαρη προτεραιότητα (μου το είπε η μια κοπέλα) αυτοί οι οποίοι προπληρώνουν και το ίδιο ισχύει και για το Πλαίσιο το οποίο το έμαθα χθες από άτομο που δούλευε παλιά στο Πλαίσιο στον τομέα κινητής συγκεκριμένα και διαχειριζόταν τέτοια κάθε χρόνο. Επίσης να ξέρετε ότι παίρνουν πρώτα και οι ίδιοι και μετά δίνουν έξω.
PanozX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, newtron είπε Λοιπόν παιδιά, το Public έβγαλε για λίγο διαθέσιμο 17 PM 256 Μπλε με παράδοση Δευτέρα. Λόγω τιμολογίου δόσεων κλπ πήρα τηλ και όταν έκανα την παραγγελία και ρώτησα και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι όντως για Δευτέρα 06/10 είναι η παράδοση σε κατάστημα κιόλας, παρότι στην εξέλιξη παραγγελίας λέει έως 08/11. Έκανα και την πληρωμή και περιμένω Δευτέρα να παραλάβω (ελπίζω). Να ξέρετε ότι έχουν ξεκάθαρη προτεραιότητα (μου το είπε η μια κοπέλα) αυτοί οι οποίοι προπληρώνουν και το ίδιο ισχύει και για το Πλαίσιο το οποίο το έμαθα χθες από άτομο που δούλευε παλιά στο Πλαίσιο στον τομέα κινητής συγκεκριμένα και διαχειριζόταν τέτοια κάθε χρόνο. Επίσης να ξέρετε ότι παίρνουν πρώτα και οι ίδιοι και μετά δίνουν έξω. Λογικο γιατι πολλοι κανουν προπαραγγελιες απο πολλα καταστηματα και μολις τους ερθει ακυρωνουν τις παραγγελιες στα αλλα!
chorilias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλησπέρα και από εμένα! Προπαραγγελία από Γερμανό Δράμας 17 PM 256gb Deep Blue με τιμολόγιο και προεξόφληση και παρέλαβα μόλις! Όταν προπαρήγγειλα μου είχανε πει για το Silver που ήθελα εξαρχής πως δεν εγγυώνται παράδοση εντός του 2025 λόγω ελάχιστης διαθεσιμότητας οπότε πήγα στo Deep Blue. 1
newtron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, PanozX είπε Λογικο γιατι πολλοι κανουν προπαραγγελιες απο πολλα καταστηματα και μολις τους ερθει ακυρωνουν τις παραγγελιες στα αλλα! Ναι απλά στο σαιτ τώρα στην εξέλιξη λέει έως 08/11 οπότε ελπίζω να μην μου κάνουν καμιά μαϊμουδιά. Στο τηλέφωνο (που ηχογραφούνται) μου είπαν Δευτέρα παραλαμβάνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα