newtron Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Makka είπε Και σε εμενα αυτο κανει Είναι πεσμένη μάλλον αλλά στην αναζήτηση τα εμφανίζει κανονικά. https://www.public.gr/search?q=iPhone 17 Pro Max 256
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Makka είπε Και σε εμενα αυτο κανει γραψε αυτο που ειπε ο φιλος ποιο πανω "iPhone 17 Pro Max" και θα τα βγαλει , τι σημασια εχει ομως , αφου δεν υπαρχουν πλεον ...
KFitilis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Πριν απο 3 ώρες έφτασε mail, Istorm 14:58 17PM COSM ORANGE. 4XX η παραγγελία 450 κοντά ηρθαν όντως κάποια κομμάτια φαίνεται
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Το IStorm έχει πάρει μπρος βλέπω , εμείς από public θα μαρτυρήσουμε!
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, KFitilis είπε Πριν απο 3 ώρες έφτασε mail, Istorm 14:58 17PM COSM ORANGE. 4XX η παραγγελία 450 κοντά ηρθαν όντως κάποια κομμάτια φαίνεται με το καλο φιλε .. 4 λεπτά πριν, zavrasdj είπε Το IStorm έχει πάρει μπρος βλέπω , εμείς από public θα μαρτυρήσουμε! μαλλον Blue και Orange ηρθανε σημερα εκει ,Silver δεν βλεπω 256 .. μακαρι ... 1
kostasmath23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) φετος με διαφορα ο πρωταθλητης στις ελλειψεις ηταν τα ασημι pro max. σιγουρα παραλαβαμε τελευταιοι.. φανταστειτε τι εχει να γινει ομως του χρονου οταν ξαναβγαλουν pro max σε μαυρο χρωμα που θα το θελουμε ολοι εμεις που φετος δεν βρηκαμε το χρωμα αυτο...χριστουγεννα και αν! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από kostasmath23
zavrasdj Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε φετος με διαφορα ο πρωταθλητης στις ελλειψεις ηταν τα ασημι pro max. σιγουρα παραλαβαμε τελευταιοι.. φανταστειτε τι εχει να γινει ομως του χρονου οταν ξαναβγαλουν pro max σε μαυρο χρωμα που θα το θελουμε ολοι εμεις που φετος δεν βρηκαμε το χρωμα αυτο...χριστουγεννα και αν! Ξεκάθαρα η μεγαλύτερη έλλειψη στο Silver , και από ότι φαίνεται θα περιμένουμε και άλλο , είμαστε ήδη στο 20ήμερο που περιμένουμε και πάμε για μήνα !
Bisbathebest Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε mail από Istorm για παραλαβή Pro 256 Silver, παραγγελία 12/09, 15:07. Να φανταστώ αν πάω αύριο πρωί για την παραλαβή δεν θα χαθεί η παραγγελία, έτσι; Γιατί κάτι για μια μέρα λέει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Bisbathebest 1
KFitilis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Bisbathebest είπε Μόλις μου ήρθε mail από Istorm για παραλαβή Pro 256 Silver, παραγγελία 12/09, 15:07. Να φανταστώ αν πάω αύριο πρωί για την παραλαβή δεν θα χαθεί η παραγγελία, έτσι; Γιατί κάτι για μια μέρα λέει. σημερα πηγαινε
G10rgos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Leonking76 είπε Ίδιο κινητό με εσένα 17pm silver 512 με απ 744 οπότε δεν τηρούν καμία προτεραιότητα! Και με 897 ίδιο κινητό έτοιμο για παραλαβή… 1
Leonking76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, G10rgos είπε Και με 897 ίδιο κινητό έτοιμο για παραλαβή… Λές να με ξέχασαν? 😂 1
G10rgos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Leonking76 είπε Λές να με ξέχασαν? 😂 Τι να σου πω αδερφέ, όλα παίζουν χαχαχα 1
Leonking76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, G10rgos είπε Τι να σου πω αδερφέ, όλα παίζουν χαχαχα Ίσως παίζει ρόλο και το κατάστημα εγώ έχω παραλαβή cosmos Θεσσαλονίκη
G10rgos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Leonking76 είπε Ίσως παίζει ρόλο και το κατάστημα εγώ έχω παραλαβή cosmos Θεσσαλονίκη Πολύ πιθανό, ας πούμε αυτό που ανέφερα εγώ είναι Αθήνα. 1
majnun Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Vodafone εμφανίζει διαθέσιμα τα 17, μπλε 17 Pro Max 2TB, ασημι Γερμανός εμφανίζει διαθέσιμα τα 17, μπλε 17 Pro 256, μπλε Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από majnun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα