Codehack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Έχει κανείς καμιά ιδέα τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Στέλνουν απο την αποθήκη τους στο κατάστημα με κούριερ;
evkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά φοβάμαι ότι θα περιμένετε πολύ ακόμη Όταν το Amazon.de έκλεισε για το PM οι υπόλοιποι θα παραδώσουν τα Χριστούγεννα . Εδώ σε λίγο ούτε 16e δεν θα βρίσκεις !!!!
zavrasdj Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Εγώ αν περάσει και η άλλη βδομάδα και δεν ακούσω τίποτα , αυτόματα ακυρώνω και το ψάχνω όταν βγει στοκ , μόνο και μόνο για την κοροϊδία που μας κάνουν ! 1
V_Sales Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Προπαραγγελία και προπληρωμή iPhone 17 Pro Deep Blue 256GB από isystem μέσω skroutz στις 17.09. Χθες μεσημέρι μου ήρθε ειδοποίηση ότι παραδόθηκε στο courier… Το μόνο καλό στην αναμονή του κινητού είναι το ανέλπιστο αυτό notification στο Apple Watch ότι θα παραλάβεις από Δευτέρα! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από V_Sales
silentforce1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, V_Sales είπε Προπαραγγελία iPhone 17 Pro Deep Blue 256GB από isystem μέσω skroutz στις 17.09. Χθες μεσημέρι μου ήρθε ειδοποίηση ότι παραδόθηκε στο courier… Το μόνο καλό στην αναμονή του κινητού είναι το ανέλπιστο αυτό notification στο Apple Watch ότι θα παραλάβεις από Δευτέρα!
V_Sales Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 52 λεπτά πριν, V_Sales είπε Προπαραγγελία iPhone 17 Pro Deep Blue 256GB από isystem μέσω skroutz στις 17.09. Χθες μεσημέρι μου ήρθε ειδοποίηση ότι παραδόθηκε στο courier… Το μόνο καλό στην αναμονή του κινητού είναι το ανέλπιστο αυτό notification στο Apple Watch ότι θα παραλάβεις από Δευτέρα! Και μέσα στην αναμονή να βλέπεις και το incompetence του skroutz last mile για άλλη μια φορά…
Mr.kostas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα υπάρχει καμία ενημέρωση για τον Κωτσόβολο? Συγκεκριμένα για τα PM άμα κάποιος το έχει λάβει ή όχι ακόμη ή αν έχουν κάποιο νέο?
Codehack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα υπάρχει καμία ενημέρωση για τον Κωτσόβολο? Συγκεκριμένα για τα PM άμα κάποιος το έχει λάβει ή όχι ακόμη ή αν έχουν κάποιο νέο? Σε mail πριν 3 μέρες μου είπαν ότι περιμένουν κομμάτια μέχρι την Δευτέρα για να εξυπηρετήσουν προπαραγγελίες. Σήμερα είδα το status άλλαξε και λέει ότι το 17 PM 256 Deep Blue είναι σε δρομολόγιο για το κατάστημα από ταχυμεταφορική. Στο τηλέφωνο που πήρα και ρώτησα μου είπαν τα στέλνουν στο κατάστημα από την αποθήκη με κούριερ για λόγους ασφαλείας. Θαρρώ από Δευτέρα - Τρίτη κάποιοι θα παραλάβουν τα PM τους.
funeral3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μόλις με πήρανε τηλ από κώτσο !!! Σάββατο 19:18 ! Το κινητό μου είναι έτοιμο προς αποστολή μου λέει η κοπέλα . Να προχωρήσω σε αποπληρωμή … καλά τα νέα !!! Παραγγελία πρώτη μέρα 15:20 αν θυμάμαι καλά
giannisww Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Πηρα τηλέφωνο σημερα στον Κωτσόβολο εδω τοπικά τιποτα ακομα δεν εχει ερθει σε PM
PanozX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, funeral3 είπε Μόλις με πήρανε τηλ από κώτσο !!! Σάββατο 19:18 ! Το κινητό μου είναι έτοιμο προς αποστολή μου λέει η κοπέλα . Να προχωρήσω σε αποπληρωμή … καλά τα νέα !!! Παραγγελία πρώτη μέρα 15:20 αν θυμάμαι καλά Πρώτη μέρα εννοείς 10 η 12 ;
Makka Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Απο public εχουμε κανενα νεο για τα PM; Μου φαινεται τελευταιοι θα μεινουμε.. 1 1
funeral3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, PanozX είπε Πρώτη μέρα εννοείς 10 η 12 ; Εννοώ την μέρα που ξέραμε οι πιο πολλοί νομίζω .. 12/09
zavrasdj Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Makka είπε Απο public εχουμε κανενα νεο για τα PM; Μου φαινεται τελευταιοι θα μεινουμε.. Είναι σίγουρο αυτό, πρέπει να είναι οι μόνοι που δεν έχουν δώσει σχεδόν καθόλου PM ! Έχω μετανιώσει που πήρα από εκεί !
PanozX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, funeral3 είπε Εννοώ την μέρα που ξέραμε οι πιο πολλοί νομίζω .. 12/09 ναι και γω αυτο γνωριζα και τοτε εκανα την προπαραγγελια αλλα ο κωτσοβολος ανοιξε απο 10/9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα