Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος Air εδώ και 2 μέρες.Απο ομορφιά το κινητό είναι το κορυφαίο.Ζεσταινεται λίγο παραπάνω αλλά το αποδέχομαι για τόσο λεπτό κινητό.Θηκη (απλή σιλικόνης μόνο και μόνο για τις γρατζουνιές) ,tempered glass για οθόνη και περιμένω tempered glass για την κάμερα.

Τωρα για επιδόσεις δεν με ενδιέφεραν ποτέ καθώς δεν παίζω games στο κινητό ούτε και κάνω κάτι απαιτητικό.

Το οικοσύστημα της Apple (κατοχος και άλλων συσκευών) το πολύ λεπτό σώμα , η μεγάλη οθόνη και μπαταρία να μου κρατάει μέχρι το βράδυ που έτσι και αλλιώς θα το φόρτιζα όση μπαταρία και να είχε υπόλοιπο.Αυτα με καλύπτουν εμένα.

Μην σκάτε για τις επιλογές των άλλων.Ας αγοράζει ο καθένας αυτό που μπορεί και του αρέσει και όλα καλά.

Επεξ/σία από vaio1892
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Νομίζω μας λένε βλακείες. Στο air γιατί άφησαν το τιτάνιο; Επίσης στα τελευταία updates στο 15 είχε λυθεί το θέμα με το heating. Στο 16 κανένα θέμα από την αρχή… 

8x στην κάμερα 

4x είναι το ζουμ το άλλο 4 είναι κροπαρισμα 

Βέβαια έχει πολύ καλύτερο αισθητήρα εκεί είναι η διαφορά 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν είχε τιτάνιο και vapor chamber θα είχε πρόβλημα ? δεν νομίζω , για να πέσει το κόστος το έκαναν αλουμίνιο , το Air πολύ πιο ωραίο και στυλάτο , το pro ειδικά το ασημένιο δείχνει σαν να έλιωσες τενεκεδάκια απο μπύρα , ugly as fck

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Δεν ξέρω. Σε iPhone νομίζω αξίζει να δώσεις λεφτά αν τραβάς πολλά βίντεο ή θέλεις να γίνεις youtuber, στην αρχή. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται αλλιώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, crossmo είπε

Oπότε μαζί με το τηλέφωνο θα πρέπει αναγκαστικά να δώσω και άλλα 800 να πάρω το ΑWU??? ωραία λογική..φιλαράκι

Επαναλάβω, γιατί κάπου χάθηκες...

Το θέμα μας είναι η προστασία του κινητού και επίσης οτι υπάρχει τρόπος για να αντιμετωπίσει κάποιος το μέγα πρόβλημα για σένα, τα notifications. Εγω απλά απάντησα, επειδή η τεχνολογία υπάρχει και την χρησιμοποιούν πολλοί.

Επειδή σε βλέπω ανημερωτο, δεν χρειάζεται να πάρεις smartwatch των 800€ για να βλέπεις τα notifications σου... Υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις σε smartwatches και βλέπεις αρκετά πράγματα από το κινητό. Επειδή πολλοί νομίζουν ότι αν πάρουν ένα smartwatch θα αντικαταστήσουν το κινητό, αυτό είναι λάθος επίσης. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Σκέψου πως μιλάς με άτομο που μπορεί να αλλάξει μια συσκευή επειδή με την αφή του μπορεί να "πιάσει" ένα τσικ κάπου στην περίμετρο της οθόνης κάτι πολύ μικρότερο από έναν κόκκο άμμου ή μια ανεπαίσθητη αλλαγή στο πως κουνιέται ένα κουμπί... 😛 

images2.jpg.a086ee1bad2dd20476ddce8423f07f1e.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, digitalarchive είπε

Καλό το αλουμίνιο, βουνά μου.

Δύο χρόνια προπαγάνδιζε το τιτάνιο σαν υλικάρα και μας γύρισε στο γεμάτο ευπάθειες αλουμίνιο.

Προφανώς οι τύποι είναι άσχετοι και δεν ακολούθησαν κανένα σωστό πρότυπο να βάφει σωστά το κινητό.

Λες και δεν έμαθαν από εποχές iPhone 5S.

Εδώ τα εξηγεί φοβερά ο τύπος.

Έχω ξενερώσει αφάνταστα· το καταλαβαίνω ότι έγινε για cost reduction, αλλά το καλούπι μπορούσες να το κάνεις και από τιτάνιο.

Κανένας σεβασμός στη νοημοσύνη μας και στο πορτοφόλι μας.

Αλλά τι να πούμε; Βάλ’ το σε δέκα θήκες· το κινητό γρατσουνιέται για πλάκα, ακόμα και στο camera bump, γιατί δεν σχεδιάστηκε σωστά.

Η apple ως εταιρεία πρέπει να έχει ανοδική πορεία η γραφική παράσταση των κερδών/χρόνου.

Λογικό είναι να κόβει για να έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.

Το θέμα είναι ποιος την ακολουθεί πια; Λένε ότι θα γίνει η ΝΟΚΙΑ των μέσων 2000! Ειδικά με την ΑΙ αργοπορία.

Δημοσ.

Επρεπε να βρει μια λυση για την υπερθέρμανση, οχι σε νορμαλ χρηση αλλα οτι απαιτητικο παιχνιδι δοκιμαζαν ανεβαζε θερμοκρασία μετα απο λιγη ωρα, δειτε πχ video του DF για το resident evil 4. Το προβλημα ηταν η θερμοκρασια που ανεβαζε σχεδον αμεσως οχι οτι το τσιπ δεν μπορει να δωσει καλα γραφικα, απλα δεν μπορει για πολυ ωρα, ειναι απλη φυσικη. Τωρα το trade-off ειναι οτι μιλαμε για ενα πιο ευπαθές υλικο στα χτυπήματα, πιο μαλακο και γενικα πιο "φτηνιάρικο" αν μπορουμε να το πουμε ετσι. Παντως το τιτάνιο ηταν στο σασί, δεν ηταν ολο το κινητό οπως ισως νομιζουν καποιοι.

Εμενα προσωπικα μου αρεσει το 17 pro και σαν σχεδίαση και σαν φιλοσοφια και το εχω κανει pre-order αλλα εκτιμω οτι θα αλλαξουν ξανα συντομα υλικο, ισως με την εξελιξη των τσιπ καθως και με πιο εξελιγμένα συστήματα ψυξης. Οσοι λενε οτι ειναι "ασχετοι" στην Apple κλπ, οκ τι να πω, ελπιζω να το λενε για πλακα.

Δημοσ.

Λέει το άρθρο..

τιτάνιο, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό από άλλα μέταλλα όπως ο χάλυβας ή το αλουμίνιο, αν και μπορεί να υπερθερμαίνεται

τι θα πει "υπερθερμαίνεται"; Ολα τα μέταλλά λίγο πολύ είναι "καλοί" αγωγοί της θερμότητας και για αυτό τα χερούλια από τις κατσαρόλες δεν είναι μεταλλικά. Και όταν είναι (για να μπαίνει στο φούρνο το σκεύος) τότε το πιάνεις με πανιά. Το μέταλλο δεν παράγει την δικιά του θερμότητα. Οτι "κλέψει" από τα κυκλώματα θα ζεσταθεί. Ισα ίσα όσο καλύτερος αγωγός είναι τόσο πιο εύκολα θα ψυχθεί το κύκλωμα. Προφανώς αν επιλέξεις να εγκλωβίσεις την θερμότητα με πλαστικά ή άλλα υλικά θα την βρεις μπροστά σου σε άλλες παρενέργειες. Αρα τι σημαίνει "υπερθερμαίνεται"; Καλά κάνει και το ίδιο κάνει και το αλουμίνιο. Σιγά μην εχουν ουσιαστική διάφορά (ως μέταλλα και τα δύο) στις θερμοαπαγωγικές ιδιότητές τους. Το ξέρουμε ότι τα μεταλλικά φλασάκια ζεσταίνονται περισσότερο από τα πλαστικά (δλδ πιο γρήγορα) αλλά τελικά καλό είναι για το φλασάκι. (λειτουργεί ως ψύκτρα) καθώς κρυώνει και πιο γρήγορα.

Από εκεί και πέρα προφανώς το τιτάνιο είναι πολύ δυνατότερο από το αλουμίνιο (ακόμα και το ατσάλι) και το ξέρουμε. Τώρα για να μειώσει το κόστος μας βαφτίζει το ψάρι, κρέας. Στην επόιμενη γενιά που θα το ξανακάνει τιτάνιο θα τα γυρνάει πάλι. 

Δύο λύσεις. Να βάλετε θήκη όπως όλος ο κόσμος μπας και το προστατεύσετε και το πουλήσετε ως "καινούριο" (γιατί εχει και μεταπωλητική αξία το Iphone) ή αφήστε το να χαράξει παντού να γίνει και wear σχέδιο έτσι cult, αλήτικο.. να μην σας νοιάζει. Μετά τις πρώτες 10 γρατσουνιές θα είναι άποψη όχι ζημιά. Η οθόνη μόνο μη σπάσει γιατί οι θήκες δεν προστατεύουν μονο από γρατσουνιές. Γενικά προστατεύουν..  

Υ.Γ. Τιτάνιο Rulezzzz (ότι έχω σε ρολόι το λατρεύω!!)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Macosj είπε

ένα πανάκριβο κινητό του 2025 να κάνει γρατσουνιές τόσο εύκολα, σίγουρα κάτι πάει λάθος

Για να είμαι ειλικρινής και δίκαιος πάντως, δεν ξέρω πόσο πραγματικά και (κυρίως) μη-επιτηδευμένα είναι αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες με την πληθώρα των γρατζουνιών «από την πρώτη μέρα». Συγκεκριμένα, πριν από 3 ώρες σταμάτησα σε ένα κατάστημα Πλαίσιο να πάρω κάτι σχολικά και είχε εκεί δείγματα, τόσο το Pro Max σε πορτοκαλί όσο και το Pro σε μπλε. Σε κανένα δεν είδα το παραμικρό γδάρσιμο ή χτύπημα, αν και φαντάζομαι ότι από την Παρασκευή θα έχουν περάσει… στρατά από πάνω τους. Ακόμα και σε μένα γλίστρησε το Pro Max από το χέρι την ώρα που το κρατούσα και έπεσε πάνω στο ξύλο της προθήκης (έστω από μόλις 30 εκατοστά ύψος) αλλά δεν έκανε το παραμικρό βαθούλωμα. (Τα δύο χρώματα εξακολουθούν και στην πράξη πλέον να μη μου αρέσουν, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, εδώ συζητάμε το κατά πόσο φθείρονται εύκολα.)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έχετε χαζέψει εντελώς. Παίρνει ο άλλος φαλτσέτα, κατσαβίδια, χασαπομάχαιρα και......τελικά το κινητό γρατσουνιέται!   έχετε κάψει φλάντζα δεν εξηγείται. Τίποτε άλλο δεν έχετε να ασχοληθείτε στη ζωή σας?

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Παιδιά, με μένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να λιμάρω τα νυχια μου στην πλάτη ενος 17 Pro και δεν παρατήρησα ουδεμία γρατζουνιά. Αντιθέτως, στράβωσε το νύχι μου. I nailed it. Δεν ξέρω.😐

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Καλά έχετε χαζέψει εντελώς. Παίρνει ο άλλος φαλτσέτα, κατσαβίδια, χασαπομάχαιρα και......τελικά το κινητό γρατσουνιέται!   έχετε κάψει φλάντζα δεν εξηγείται. Τίποτε άλλο δεν έχετε να ασχοληθείτε στη ζωή σας?

Τουλάχιστον το Air χρειάστηκε παλάγκο για να λυγίσει, σύμφωνα με τον Jerry! (Αυτός ο άνθρωπος, κάτι μου λέει ότι από τα πολλά τέτοια βίντεο έχει πάθει επαγγελματική διαστροφή και πλέον ηδονίζεται απίστευτα καθώς καταστρέφει τις συσκευές…)

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...