Dead-Poet Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, ramarg είπε Ας επαναλάβω το σχόλιο που έχω κάνει σε άλλο θέμα εδώ στο forum με αφορμή τα σχόλια για σημάδια στο σασί & σημάδια από το magsafe ring στα 17άρια... Παρεμπιπτόντως, το "material print" όπως το αποκαλείς, εγώ το είχα πρωτοσυναντήσει σε κάποιον MagSafe κινεζοφορτιστή, του οποίου η επιφάνεια καλυπτόταν από προστατευτικό αυτοκόλλητο. Το είχα αφαιρέσει αμέσως πριν την πρώτη χρήση, χωρίς μάλιστα να έχει αφήσει υπολείμματα φαινομενικά, όμως μάλλον η κόλλα είχε "ποτίσει" τη λευκή βάση και, με τη θερμότητα που δημιουργείτο κατά τη φόρτιση άφηνε αυτό το "material print" πάνω στις MagSafe θήκες που είχα χρησιμοποιήσει (μια δερμάτινη και μια σιλικόνης, από την πρώτη μάλιστα δεν έφυγε ποτέ οπτικά).
VonLoutsos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1) Δεν το πιάνετε καλά 2) Φοράτε δαχτυλίδια 3) Το αφηνετε σε όχι λείες επιφάνειες Δεν φτάνει που σας δίνει την δυνατότητα να ανέβετε κοινωνική τάξη με ελάχιστο κόστος γκρινιάζετε κιόλας. Πληβείοι. 4
Vesouvious Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πρώτη χρονιά που σκέφτομαι να μην αναβαθμίσω και να μείνω με 16PM. Δεν μπορείς να συμβιβαστείς στην ιδέα ότι σε design και υλικό πας σε υποβάθμιση 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Dead-Poet είπε Παρεμπιπτόντως, το "material print" όπως το αποκαλείς, εγώ το είχα πρωτοσυναντήσει σε κάποιον MagSafe κινεζοφορτιστή, του οποίου η επιφάνεια καλυπτόταν από προστατευτικό αυτοκόλλητο. Το είχα αφαιρέσει αμέσως πριν την πρώτη χρήση, χωρίς μάλιστα να έχει αφήσει υπολείμματα φαινομενικά, όμως μάλλον η κόλλα είχε "ποτίσει" τη λευκή βάση και, με τη θερμότητα που δημιουργείτο κατά τη φόρτιση άφηνε αυτό το "material print" πάνω στις MagSafe θήκες που είχα χρησιμοποιήσει (μια δερμάτινη και μια σιλικόνης, από την πρώτη μάλιστα δεν έφυγε ποτέ οπτικά). Έχω δει αντίστοιχα σημάδια από magsafe βάσεις αυτοκινήτου που στις υψηλές θερμοκρασίες που βρίσκονται μέσα στο αμάξι, αλλοιώνεται το πλαστικό δαχτυλίδι που έχουν πολλές φορές για προστασία και αποτυπώνεται στην πλάτη της συσκευής ή της magsafe θηκης αν φοράει. Συνήθως αυτά τα σημάδια αφαιρούνται με ένα καλό καθάρισμα. 3
Huruduru Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 23 λεπτά πριν, kalmik είπε Καλά ποιός σοβαρός χρήστης έχει iPhone χωρίς θήκη? Εγώ 15 Pro 1TB 1829€ συσκευή από την πρώτη μέρα χωρίς θήκη. Ακόμα μια χαρά είναι. Στα του θέματος.. αναμενόμενο ήταν. Όλο το σασί του είναι αλουμίνιο με χρώμα, το αλουμίνιο είναι μαλακό υλικό και γρατζουνιέται εύκολα. Θυμάμαι εποχές iPhone 5 μαύρο, πανέμορφο αλλά ευαίσθητο. Δεν αντιλέγω, θέλανε να φτιάξουν ένα σασί για να αποφύγουν την υπερθέρμανση του επεξεργαστή, για εμένα προσωπικά foul. Τα Pro πάντα μου άρεσαν γιατί είχαν αισθητικά όμορφο Design. Ατσάλινο σασί, αργότερα τιτάνιο και γυαλί μπρος πίσω. Τα 17 Pro είναι κακάσχημα. 1 λεπτό πριν, Vesouvious είπε Πρώτη χρονιά που σκέφτομαι να μην αναβαθμίσω και να μείνω με 16PM. Δεν μπορείς να συμβιβαστείς στην ιδέα ότι σε design και υλικό πας σε υποβάθμιση Τι παραπάνω θα σου προσφέρει το να αλλάξεις το 16 Pro Max με το 17 Pro Max? 1 2
Dead-Poet Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Πρώτη χρονιά που σκέφτομαι να μην αναβαθμίσω και να μείνω με 16PM. Δεν μπορείς να συμβιβαστείς στην ιδέα ότι σε design και υλικό πας σε υποβάθμιση Εγώ φέτος, παρά τη φημολογία που υπήρχε εδώ και μήνες για αλλαγή από τιτάνιο σε αλουμίνιο, ήμουν έτοιμος να πάω από το 13 PM στο 17 PM, αλλά λόγω (α) των διαθέσιμων για φέτος χρωμάτων και (β) του συγκεκριμένου προβλήματος με την ευπάθεια της ανοδίωσης με βλέπω να παραμένω για ένα ακόμα χρόνο με το 13 PM. Αναφορά σε κείμενο Συνήθως αυτά τα σημάδια αφαιρούνται με ένα καλό καθάρισμα. Στην περίπτωση τς θήκης σιλικόνης όντως αφαιρέθηκαν. Στην περίπτωση της δερμάτινης θήκης, δεν αφαιρέθηκαν γιατί προφανώς εκ της φύσεως του υλικού δεν θα μπορούσε να καθαριστεί σε βάθος. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Dead-Poet 2
Vesouvious Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Huruduru είπε Εγώ 15 Pro 1TB 1829€ συσκευή από την πρώτη μέρα χωρίς θήκη. Ακόμα μια χαρά είναι. Στα του θέματος.. αναμενόμενο ήταν. Όλο το σασί του είναι αλουμίνιο με χρώμα, το αλουμίνιο είναι μαλακό υλικό και γρατζουνιέται εύκολα. Θυμάμαι εποχές iPhone 5 μαύρο, πανέμορφο αλλά ευαίσθητο. Δεν αντιλέγω, θέλανε να φτιάξουν ένα σασί για να αποφύγουν την υπερθέρμανση του επεξεργαστή, για εμένα προσωπικά foul. Τα Pro πάντα μου άρεσαν γιατί είχαν αισθητικά όμορφο Design. Ατσάλινο σασί, αργότερα τιτάνιο και γυαλί μπρος πίσω. Τα 17 Pro είναι κακάσχημα. Νομίζω μας λένε βλακείες. Στο air γιατί άφησαν το τιτάνιο; Επίσης στα τελευταία updates στο 15 είχε λυθεί το θέμα με το heating. Στο 16 κανένα θέμα από την αρχή… 4 λεπτά πριν, Huruduru είπε Τι παραπάνω θα σου προσφέρει το να αλλάξεις το 16 Pro Max με το 17 Pro Max? 8x στην κάμερα
Huruduru Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Vesouvious είπε Νομίζω μας λένε βλακείες. Στο air γιατί άφησαν το τιτάνιο; Επίσης στα τελευταία updates στο 15 είχε λυθεί το θέμα με το heating. Στο 16 κανένα θέμα από την αρχή… Δεν θα το έλεγα.. το 15 Pro μου, άμα ζορίσεις λιγάκι το τσιπ, από την μεριά που είναι το τσιπ, το τιτάνιο ζεματάει μαζί με ένα τέταρτο από την πλάτη που καλύπτει τον επεξεργαστή.
Vesouvious Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Εγώ φέτος, παρά τη φημολογία που υπήρχε εδώ και μήνες για αλλαγή από τιτάνιο σε αλουμίνιο, ήμουν έτοιμος να πάω από το 13 PM στο 17 PM, αλλά λόγω (α) των διαθέσιμων για φέτος χρωμάτων και (β) του συγκεκριμένου προβλήματος με την ευπάθεια της ανοδίωσης με βλέπω να παραμένω για ένα ακόμα χρόνο με το 13 PM. Δεν μπορεί να είναι αυτό το 17PM. Σαν ψέμα φαίνεται η όλη κατάσταση. Μακάρι να βγάλουν νέα έκδοση ενδιάμεσα Τιτανίου μαύρο και ας είναι πιο ακριβό μήπως και σώσουν την πανωλεθρία με το φτηνό αλουμίνιο και την άθλια διχρωμία Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Vesouvious
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Vesouvious είπε Νομίζω μας λένε βλακείες. Στο air γιατί άφησαν το τιτάνιο; Επίσης στα τελευταία updates στο 15 είχε λυθεί το θέμα με το heating. Στο 16 κανένα θέμα από την αρχή… Ε όχι και κανένα θέμα στο 16pro με το heating. Ενα χρόνο το είχα. Οκ όχι συνεχώς, αλλά μια χαρά σε ορισμένα tasks ψηνόταν σε συγκεκριμένο σημείο. Το air σε αυτό το πάχος αν ήταν από αλουμίνιο θα είχε θέμα φαντάζομαι. Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω πως θα τα πάει, αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν τα 16αρια (αν και έχει εναν πυρήνα λιγότερο στην GPU). Επίσης στα 16pro τιτάνιο πρακτικά είχαμε μόνο στο περίγραμμα του μισού εκατοστού και όχι γενικότερα στο υπόλοιπο σασί μιας και μπρος πίσω είχε γυαλί. 1 λεπτό πριν, Vesouvious είπε Δεν μπορεί να είναι αυτό το 17PM. Σαν ψέμα φαίνεται η όλη κατάσταση. Μακάρι να βγάλουν νέα έκδοση ενδιάμεσα Τιτανίου μαύρο και ας είναι πιο ακριβό μήπως και σώσουν την πανωλεθρία με το φτηνό αλουμίνιο και την άθλια διχρωμία Δεν παίζει αυτό να γίνει. 3
Dead-Poet Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Vesouvious είπε στα τελευταία updates στο 15 είχε λυθεί το θέμα με το heating. Στο 16 κανένα θέμα από την αρχή… Κάτι είχε πάρει το αφτί μου αρχικά (ότι στα 16 Pro δεν υπήρχε το πρόβλημα), αλλά στην πορεία νομίζω ότι αναφέρθηκε επέκτασή του και σε αυτά.
Vagus. Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Κάθε χρόνο επανέρχεται το ίδιο θέμα, το οποίο ξαφνικά "σβήνει" μετά από την αρχική βαβούρα. Δε γίνεται ποτέ συζήτηση για το εξαιρετικά άθλιο επίπεδο ποιότητας των Galaxy. Πέρασαν από τα χέρια μου S22, s23, s24 Ultra, όλα τους με κάκιστη βαφή αλουμινίου & τιτανίου, δυσχρωμίες/αλλοιώσεις μέσα σε θήκη. Και αμυχές με σχετική ευκολία. Οπότε, αναρωτιέμαι, τι πραγματικά/πρακτικά ισχύει και τι όχι. Αναμένω από Apple freaks να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Αν αυτοί παραπονεθούν για εύκολες γρατζουνιές, το πρόβλημα ισχύει και είναι πλήρως αδικαιολόγητο, πλέον. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Vagus. 4
Dion21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εντομεταξυ το Air που προτίμησα εγώ για φέτος δεν είναι από αλουμίνιο αλλά από τιτάνιο 😂 και μάλιστα δείχνει πολύ ποιοτικό τηλέφωνο το Air 👌 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα