giorgosaero Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Τι έγινε ρε παιδιά όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι εδώ μαζεύτηκαν; Οκ το air δεν είναι για εσάς, προτιμήστε τα poco-yoco-choco phone με τις 10 κάμερες…. 6 3
panathatube Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Τώρα ότι συζητάμε σοβαρά την αγορά ενός τόσο ακριβού κινητού με... μονοφωνικό ήχο και χωρίς ultra wide κάμερα, αυτό μόνο η Apple μπορούσε να το πετύχει. Και μπράβο της. 4
Hacker?pcs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Apple iPhone Air Review - Fashion statement ή το iPhone του μέλλοντος; 2
spirosad Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Η apple μας έχει συνηθίσει όταν εισάγει ένα νέο προιόν , η 2η και ακόμα περισσότερο η 3η γενιά να ειναι η καλύτερη εκδοχή του προϊόντος. Το iPhone air σε δύο τρία χρόνια θα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Λογικά μας δείχνει την κατεύθυνση που θα πάρει και το foldable. Με μια μπαταρία silicon carbon, κάμερες από iPhone απλό, και μικροβελτιώσεις στο design, θα είναι πολύ καλή επιλογή.
mike15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου παραπολυ ωραιο κινητο,το περιεργαστηκα μερικες φορες .γρηγορο ελαφρυ,πολυ καλο..και η τιμη του βεβαια..
John_Manos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Από μπαταρία πως την παλεύει; Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που θα έχουν οι κάτοχοί του, αν έχουν. Μέχρι στιγμής, επειδή ακόμη δεν έχω καταφέρει να βάλω eSIM, καθώς περιμένω στο 2025 τους ελληνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους τρεις μέρες για να μου την ενεργοποιήσουν, το χρησιμοποιώ με hotspot έξω, αλλά ξεκινάω την ημέρα μου γύρω στις 10 το πρωί και μέχρι τις 2 το βράδυ δεν σκέφτομαι καν να χρησιμοποιήσω φορτηστή. Το λιγότερο που έχω τελειώσει την ημέρα μου είναι 32% και γενικά μέχρι στιγμής η μπαταρία φαίνεται εξαιρετική. 5 ώρες πριν, floba είπε Για δες Το μονο κολλημα μου ειναι για το μονο ηχειο.Ειναι κακο ?κακιστο?η απλα οκ? Να ενημερώσω πως προέρχομαι από iPhone 15 Pro, οπότε καταλαβαίνω αισθητή διαφορά στο ηχείο. Το βοηθάει το γεγονός ότι είναι front-facing, αλλά και πάλι είναι σίγουρα χαμηλότερο σε ήχο και δυστυχώς χαμηλότερο σε ποιότητα, ειδικά σε υψηλή ένταση. Βέβαια, εγώ δεν καταναλώνω ιδιαίτερα περιεχόμενο στο κινητό μου, αλλά για βίντεο στο YouTube και social media είναι υπερ αρκετό. Νομίζω ένας άνθρωπος που θέλει να ακούσει μουσική θα χρησιμοποιήσει ακουστικά έτσι και αλλιώς. Φυσικά, στις κλήσεις, όπως και στην ανοιχτή ακρόαση, δεν παρατηρείς χαμηλό ήχο ή χαμηλή ποιότητα. Διαβάζω και κάποια άλλα post εδώ πέρα και πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι που κακολογούν το κινητό δεν το έχουν πια στα χέρια τους. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνω καν ότι είναι μέσα στην τσέπη μου. Γενικά, είναι ένα κινητό που σίγουρα έχει πολλά μειονεκτήματα σε σχέση με τα δύο αδέρφια του, αλλά σίγουρα το κοινό το οποίο θα επιλέξει να το αγοράσει γνωρίζει τι παίρνει. Δεν είναι μία συσκευή για τον μέσο χρήστη.Επίσης αυτό με τις κάμερες δεν το έχω καταλάβει. Εγώ προσωπικά έχω iPhone τα τελευταία 10 χρόνια και έχω περίπου 1.300 φωτογραφίες. Στην καθημερινότητά μου δεν τυχαίνει να χρειάζομαι επαγγελματικού τύπου φωτογραφίες και νομίζω θα έκανα τη δουλειά μου και με ένα κινητό 200 ευρώ. Αλλά όπως είπε και ένα άλλο σχόλιο, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι χρειάζονται επαγγελματικού τύπου φωτογραφίες εκτός από τις πραγματικές κάμερες υπάρχει και το Pro μοντέλο. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από John_Manos 3 2
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, avacan23 είπε Πραγματικά δεν ξέρω γιατί όλοι οι reviewers το θάβουν συγκρατημένα τύπου πολύ ομορφο αλλά με πολλούς συμβιβασμούς που αν τους αντέχεις παρτο…. 1250 ευρώ κινητό βραστήρας με ένα ηχεία και μια κάμερα το 2025 και αν είναι δυνατόν usb-c απλό όπως στα 17αρια… αλητεία… και μετά πάμε στην απατεωνιά.. το λανσάρισμα του σούπερ λεπτού κινητού πακέτο με power bank 100 dollars που ακυρώνει το μόνο πλεονέκτημα του κινητού που είναι το πάχος του… αν το έκανε άλλη εταιρεία θα κράζαμε ακόμα… τέλος βγαίνει η Samsung με το endge και την κράζουν γιατί έβγαλε ένα λεπτό κινητό και ποιο το νόημα και οι ίδιοι άνθρωποι εκθειάζουν το ίδιο σε πάχος κινητό με 1 λιγότερη κάμερα και 1 λιγότερο ηχείο και χειρότερη μπαταρία… για μένα αν θες να σαι πρόβατο είναι το τέλειο κινητό για σένα και το σανό του μάρκετινγκ της apple. Innovation my a@@ ευτυχώς στην Ελλάδα πήγε άπατο, υπάρχει ελπίδα.. Από αυτά που λες δεν ισχύει τίποτα 90% από τους χρήστες δουλεύουν την κυρία κάμερα το usb 2 δεν σε επηρεάζει πουθενά ποιος μεταφέρει το 2025 δεδομένα με καλώδιο εκτός και αν είναι επαγγελματίας φωτογράφος οπότε ναι το τηλέφωνο αυτό δεν είναι για αυτόν. Και ποιος σου είπε ότι ψήνετε μια χαρά είναι άλλωστε το τηλέφωνο αυτό δεν φτιάχτηκε γαι να παίζεις παιχνίδια όχι ομως ότι δεν μπορείς και το 15 pro max που έχω παίρνει φωτιά όταν τραβάει βίντεο ή παίζεις παιχνίδια 1
panther_512 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Η άβολη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι άλλοι άνθρωποι θεωρούν σημαντικότερο το πάχος του κινητού, και υποβαθμίζουν την χρηστικότητα πραγματικών τεχνολογιών, όπως λειτουργικές κάμερες, ήχος, συνδεσιμότητα. Φτάσαμε να χαρακτηρίζουν "επαγγελματίες φωτογράφους" τον κόσμο που θεωρεί πλέον δεδομένο ένα καλό σύστημα καμερών. Πολύ προσπάθεια για να δικαιολογήσει κάποιος το γεγονός ότι αγοράζει λιγότερα πληρώνοντας περισσότερα. Η συγκεκριμένη συσκευή ανήκει στην κατηγορία fashion statement. Απλό, ειλικρινές και ξεκάθαρο. 10
dtk-386 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, John_Manos είπε Μέχρι στιγμής, επειδή ακόμη δεν έχω καταφέρει να βάλω eSIM, καθώς περιμένω στο 2025 τους ελληνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους τρεις μέρες για να μου την ενεργοποιήσουν, το χρησιμοποιώ με hotspot έξω, αλλά ξεκινάω την ημέρα μου γύρω στις 10 το πρωί και μέχρι τις 2 το βράδυ δεν σκέφτομαι καν να χρησιμοποιήσω φορτηστή. Το λιγότερο που έχω τελειώσει την ημέρα μου είναι 32% και γενικά μέχρι στιγμής η μπαταρία φαίνεται εξαιρετική. Εμ μισές αλήθειες. Η μεγαλύτερη κατανάλωση γίνεται από την κεραία που επικοινωνεί με το δίκτυο ειδικά αν έχει κακό σήμα και με την κατανάλωση data. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από dtk-386
for4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου fun σχόλιο: το κινητό όταν φτιάχτηκε, οι μηχανικοί είχαν στο μυαλό τους πως θα περάσει από το τεστ στο jerry rig everything και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν άψογα. Π 2
panther_512 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Just now, for4 said: fun σχόλιο: το κινητό όταν φτιάχτηκε, οι μηχανικοί είχαν στο μυαλό τους πως θα περάσει από το τεστ στο jerry rig everything και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν άψογα. Π Πιστεύω πραγματικά ότι αυτό ισχύει πλέον για τις περισσότερες ναυαρχίδες. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Για αυτό το λόγο, οι περισσότερες δεν λυγίζουν.
Stratosnis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Διαβάζοντας 3 σελίδες σχόλια ακόμα δεν κατάλαβα ποια είναι η καινοτομία που το κάνει μοναδικό... Γιατί να πάω να ρίξω 1200+€; Μιλάω για καινοτομίες γενικά όχι από iphone σε iphone, όπως την κάμερα μπροστά για το facetime, το touch id το ΄13 κ.α. Από το 2020 έχει να ασχοληθεί με κάτι που εφάρμοσε το 5G...
panosk111178 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Η άβολη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι άλλοι άνθρωποι θεωρούν σημαντικότερο το πάχος του κινητού, και υποβαθμίζουν την χρηστικότητα πραγματικών τεχνολογιών, όπως λειτουργικές κάμερες, ήχος, συνδεσιμότητα. Φτάσαμε να χαρακτηρίζουν "επαγγελματίες φωτογράφους" τον κόσμο που θεωρεί πλέον δεδομένο ένα καλό σύστημα καμερών. Πολύ προσπάθεια για να δικαιολογήσει κάποιος το γεγονός ότι αγοράζει λιγότερα πληρώνοντας περισσότερα. Η συγκεκριμένη συσκευή ανήκει στην κατηγορία fashion statement. Απλό, ειλικρινές και ξεκάθαρο. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι οι περισσότεροι που αγοράζουν pro μοντέλα αξιοποιούν της κάμερες θες να πεις! Για να σε φερο στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό τα αγοράζουν για να λένε ότι έχουν το καλύτερο μοντέλο της apple.και σε ποια συνδεσιμοτιτα αναφέρεσαι πόσοι χρησιμοποιούν καλώδια μεταφοράς δεδομένων αφού τα αποθηκεύουμε όλοι στo icloud και αν θέλει κάποιος να μεταφέρει κάποια αρχεία και αντί για 10 λεπτά κάνει 15 λεπτά αν δεν το χρησιμοποιεί για την δουλειά του και μόνο για να περνάει φώτο και μουσική του είναι υπέρ αρκετή. 1
ethereum Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, for4 είπε fun σχόλιο: το κινητό όταν φτιάχτηκε, οι μηχανικοί είχαν στο μυαλό τους πως θα περάσει από το τεστ στο jerry rig everything και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν άψογα. Π fun fact ο οργανισμός iFixit σε συνεργασία με τον Jerry Rig έβγαλαν σετ εργαλείων "Jerry" για να ανοίγεις το κινητό σου , περιλαμβάνεται και το κοπίδι του Jerry για να γρατζουνάς και να ξύνεις το κινητό 😁 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από ethereum 3
panther_512 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, panosk111178 said: Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι οι περισσότεροι που αγοράζουν pro μοντέλα αξιοποιούν της κάμερες θες να πεις! Για να σε φερο στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό τα αγοράζουν για να λένε ότι έχουν το καλύτερο μοντέλο της apple.και σε ποια συνδεσιμοτιτα αναφέρεσαι πόσοι χρησιμοποιούν καλώδια μεταφοράς δεδομένων αφού τα αποθηκεύουμε όλοι στo icloud και αν θέλει κάποιος να μεταφέρει κάποια αρχεία και αντί για 10 λεπτά κάνει 15 λεπτά αν δεν το χρησιμοποιεί για την δουλειά του και μόνο για να περνάει φώτο και μουσική του είναι υπέρ αρκετή. Ο πιό εύκολος τρόπος να ανεβάσεις την αξία σου, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα, είναι να μειώσεις την αξία των γύρω σου. Αυτό κάνεις με την συγκεκριμένη συσκευή. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να πείσεις. Η συσκευή αυτή απευθύνεται ακριβώς στο κοινό που ο ίδιος περιέγραψες: "το μεγαλύτερο ποσοστό τα αγοράζουν για να λένε ότι έχουν το καλύτερο μοντέλο της apple" Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάς στο καλύτερο, αλλά στο λεπτότερο, θυσιάζοντας πολλά πράγματα στην πορεία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα