Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάνει κανένας δουλειές για 20-30€ πλέον, αν πάρεις τηλέφωνο το 50άρικο είναι σαν ελάχιστη χρέωση. Πιστεύω σε χρέωσε 50€ την επίσκεψη ας το πούμε +10€ επειδή άλλαξε και την ασφάλεια. 

Δημοσ.

Άσχετα με την χρέωση που όπως είπαν οι άλλοι ήταν τύπου "έκτακτο Χ ταρίφα και Υ η πραγματική δουλειά", το ερώτημα μου είναι το εξής:

Πίνακα της ΔΕΗ λέμε τη "χελώνα" που υποτίθεται ότι είναι σφραγισμένη; Αν ναι αυτό δεν απαγορεύεται να το ανοίγει τρίτος εκτός από ΔΕΔΔΗΕ; Ή κάποια σπίτια/πολυκατοικίες έχουν και άλλον πίνακα εκτός από τον εσωτερικό του σπιτιού/διαμερίσματος;

Δημοσ.
19 minutes ago, zio10 said:

Δεν κάνει κανένας δουλειές για 20-30€ πλέον, αν πάρεις τηλέφωνο το 50άρικο είναι σαν ελάχιστη χρέωση. Πιστεύω σε χρέωσε 50€ την επίσκεψη ας το πούμε +10€ επειδή άλλαξε και την ασφάλεια. 

Βιολογικος καθαρισμος πανω στο Inverter 40 ευρω μου παιρνει ο μαστορας και καθεται 40 λεπτα. 20 ευρω ο απλος καθαρισμος. 50-60 αν βαλει και φιλτρα hepa.

Οσους εχω καλεσει με αξιολογησεις απο το google δε μου εχουν παρει τρελα ποσα.

Ειπαμε, παθαμε και μαθαμε.

45 minutes ago, firewalker said:

Ίσως έχει βραχυκυκλώσει X2 ο αντιπαρασιτικός πυκνωτής. Τυπική βλάβη που φτιάχνεται σχετικά εύκολα γι κάποιον που γνωρίζει. Babyliss ή Parlux είναι;

Parlux, μοντελο δε γραφει. Μονο type 390l.

25 minutes ago, Pansp32 said:

Άσχετα με την χρέωση που όπως είπαν οι άλλοι ήταν τύπου "έκτακτο Χ ταρίφα και Υ η πραγματική δουλειά", το ερώτημα μου είναι το εξής:

Πίνακα της ΔΕΗ λέμε τη "χελώνα" που υποτίθεται ότι είναι σφραγισμένη; Αν ναι αυτό δεν απαγορεύεται να το ανοίγει τρίτος εκτός από ΔΕΔΔΗΕ; Ή κάποια σπίτια/πολυκατοικίες έχουν και άλλον πίνακα εκτός από τον εσωτερικό του σπιτιού/διαμερίσματος;

Δε ξερω τι υποτιθεται και τι απαγορευεται. Και εγω νομιζα οτι ειναι σφραγισμενα αυτα, αλλα τελικα δεν ηταν. Δε ξερω γιατι..

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Pansp32 είπε

Ναι, ακριβώς αυτό. 

Είναι σε τέτοιο χάλι τις περισσότερες φορές (ξεχαρβαλωμένα, σκονισμένα, μαυρισμένα τα τζάμια κλπ) που δεν κάνουν καν τον κόπο οι "ελεγκτές" να ξαναβάλουν τις σφραγίδες. 

Δημοσ.

Η "χελώνα" φιλοξενεί τις ασφάλειες, τον διακόπτη και τον μετρητή. Ο μετρητής έχει δική του σφραγίδα. Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος έχει δικαίωμα τα ανοίξει την "χελώνα" για συγκεκριμένες εργασίες. Όχι τον μετρητή όμως. Διαφορετικά για μία καμμένη ασφάλεια θα έπρεπε να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ.

Έχει πιστοποιητικό αυτός ο "πίνακας"; Προφανώς 60 ευρώ που πήρε είναι πολλά για αλλαγή ασφάλειας, αν έκανε έλεγχο στο ρελε και στις συσφίξεις που είναι θέμα ασφάλειας θα ήταν οκ..

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...