zio10 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν κάνει κανένας δουλειές για 20-30€ πλέον, αν πάρεις τηλέφωνο το 50άρικο είναι σαν ελάχιστη χρέωση. Πιστεύω σε χρέωσε 50€ την επίσκεψη ας το πούμε +10€ επειδή άλλαξε και την ασφάλεια.
Pansp32 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Άσχετα με την χρέωση που όπως είπαν οι άλλοι ήταν τύπου "έκτακτο Χ ταρίφα και Υ η πραγματική δουλειά", το ερώτημα μου είναι το εξής: Πίνακα της ΔΕΗ λέμε τη "χελώνα" που υποτίθεται ότι είναι σφραγισμένη; Αν ναι αυτό δεν απαγορεύεται να το ανοίγει τρίτος εκτός από ΔΕΔΔΗΕ; Ή κάποια σπίτια/πολυκατοικίες έχουν και άλλον πίνακα εκτός από τον εσωτερικό του σπιτιού/διαμερίσματος;
Witcher1st Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 minutes ago, zio10 said: Δεν κάνει κανένας δουλειές για 20-30€ πλέον, αν πάρεις τηλέφωνο το 50άρικο είναι σαν ελάχιστη χρέωση. Πιστεύω σε χρέωσε 50€ την επίσκεψη ας το πούμε +10€ επειδή άλλαξε και την ασφάλεια. Βιολογικος καθαρισμος πανω στο Inverter 40 ευρω μου παιρνει ο μαστορας και καθεται 40 λεπτα. 20 ευρω ο απλος καθαρισμος. 50-60 αν βαλει και φιλτρα hepa. Οσους εχω καλεσει με αξιολογησεις απο το google δε μου εχουν παρει τρελα ποσα. Ειπαμε, παθαμε και μαθαμε. 45 minutes ago, firewalker said: Ίσως έχει βραχυκυκλώσει X2 ο αντιπαρασιτικός πυκνωτής. Τυπική βλάβη που φτιάχνεται σχετικά εύκολα γι κάποιον που γνωρίζει. Babyliss ή Parlux είναι; Parlux, μοντελο δε γραφει. Μονο type 390l. 25 minutes ago, Pansp32 said: Άσχετα με την χρέωση που όπως είπαν οι άλλοι ήταν τύπου "έκτακτο Χ ταρίφα και Υ η πραγματική δουλειά", το ερώτημα μου είναι το εξής: Πίνακα της ΔΕΗ λέμε τη "χελώνα" που υποτίθεται ότι είναι σφραγισμένη; Αν ναι αυτό δεν απαγορεύεται να το ανοίγει τρίτος εκτός από ΔΕΔΔΗΕ; Ή κάποια σπίτια/πολυκατοικίες έχουν και άλλον πίνακα εκτός από τον εσωτερικό του σπιτιού/διαμερίσματος; Δε ξερω τι υποτιθεται και τι απαγορευεται. Και εγω νομιζα οτι ειναι σφραγισμενα αυτα, αλλα τελικα δεν ηταν. Δε ξερω γιατι.. 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 27 λεπτά πριν, Pansp32 είπε Άσχετα με την χρέωση που όπως είπαν οι άλλοι ήταν τύπου "έκτακτο Χ ταρίφα και Υ η πραγματική δουλειά", το ερώτημα μου είναι το εξής: Πίνακα της ΔΕΗ λέμε τη "χελώνα" που υποτίθεται ότι είναι σφραγισμένη; Αν ναι αυτό δεν απαγορεύεται να το ανοίγει τρίτος εκτός από ΔΕΔΔΗΕ; Ή κάποια σπίτια/πολυκατοικίες έχουν και άλλον πίνακα εκτός από τον εσωτερικό του σπιτιού/διαμερίσματος; Ναι, ακριβώς αυτό. Είναι σε τέτοιο χάλι τις περισσότερες φορές (ξεχαρβαλωμένα, σκονισμένα, μαυρισμένα τα τζάμια κλπ) που δεν κάνουν καν τον κόπο οι "ελεγκτές" να ξαναβάλουν τις σφραγίδες.
firewalker Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Η "χελώνα" φιλοξενεί τις ασφάλειες, τον διακόπτη και τον μετρητή. Ο μετρητής έχει δική του σφραγίδα. Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος έχει δικαίωμα τα ανοίξει την "χελώνα" για συγκεκριμένες εργασίες. Όχι τον μετρητή όμως. Διαφορετικά για μία καμμένη ασφάλεια θα έπρεπε να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Klausx Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Έχει πιστοποιητικό αυτός ο "πίνακας"; Προφανώς 60 ευρώ που πήρε είναι πολλά για αλλαγή ασφάλειας, αν έκανε έλεγχο στο ρελε και στις συσφίξεις που είναι θέμα ασφάλειας θα ήταν οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις