Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Εγώ είμαι με PIA εδώ και χρόνια. Παίζει άψογα με Αγγλία, Γερμανία. Ιταλία.

Στο Expedition 33 για παράδειγμα, του οποίου το batlle system είναι με QΤΕs, δεν είχα κανένα πρόβλημα σε κανονικό βαθμό δυσκολίας. Αλλά εννοείται, για online competitive games, θα φάς τα μούτρα σου.

Παίζω με το Pixel 9 Pro XL, με XBOX χειριστήριο.

Ναι κι εγώ θέλω να παίξω με το Pixel μου αλλά επίσημα εδώ δεν υποστηρίζεται.. σκέψου έχω πάρει clam για το ps5 controller μου αλλά τίποτα δεν το κάνω.

Το ps Portal από την άλλη όπως έχω ξαναπεί σε πολλά θέματα παίζει μια χαρά από cloud (και γενικά το ps5)

Το βρίσκω απογοητευτικό που η Ms δεν κάνει την κίνηση.

Αν και περισσότερο έχω πει ότι με καίει η smart tv, δηλαδή να έχω κονσόλα χωρίς να έχω 

Με οπτική δεν είναι τίποτα το cloud

Για full competitive online οκ ίσως όχι τόσο αλλά για casual φάση ακόμα και online είναι μια χαρά και σκέψου ήμουν αρκετά αρνητικός με το cloud (και ακόμα είμαι σκεπτικός με την κατάσταση του 5g για εκτός σπιτιού) , αλλά για σπίτι με οπτική θα αγόραζα άμεσα και stadia ακόμα αν έβγαινε σήμερα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ να φανταστείς έπαιζα Ελλάδα cloud με LTE + VPN και ήμουν μιά χαρά. Απόλυτα playable. Υπήρχαν οι φορές όπου έτρωγε κάποια κολλήματα και ξαφνικά το παιχνίδι γινόταν unresponsive ή με lag δευτερολέπτων, αλλά ήταν μετρημένες και ένα απλό out και ξανά in στη σύνδεση με το παιχνίδι, έλυνε το πρόβλημα.

Αλλά πάντα μιλάμε για single player games. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Portal πάντως παίζει τέλεια και σκέψου λόγω αυτού έχω λούσει το νέο switch που το περίμενα πώς και πώς.

Δηλαδή οκ έφεραν παιχνίδι τύπου cyberpunk ή θα φέρουν ff remake και μεγάλη μαγκιά, δε διαφωνώ 

Αν δεν παίζεις εκτός σπιτιού καλύτερα γραφικά από το ps5 (ή cloud γιατί το cyberpunk είναι και το cloud) δεν έχεις με την καμία ακόμα και το πιο τουμπανοhandheld να πάρεις. Μάλιστα μερικά παιχνίδια όπως το ff rebirth φαίνονται -αναλογικά- πιο καθαρά από ότι στη τηλεόραση εφόσον έχουν να σηκώσουν μόνο 1080. Δηλαδή κάτι μακρινές θολουρες δεν υπάρχουν στη μικρή οθόνη 

Οπότε αν δε βγάλουν κάμποσους αποκλειστικούς τίτλους δε βρίσκω το νόημα για αυτό το 500αρικο

Από την άλλη όμως το θέμα cloud μου κεντρίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον, ΕΙΔΙΚΑ αν μιλάμε για συνδρομή τύπου pass.

Αν βασίζεσαι σε ένα οικοσύστημα μόνο για τη συνδρομή και όχι για την αγορά τίτλων θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται μαζί με cloud και να μην επενδύεις καθόλου σε hw

Άλλωστε δεν μιλάμε πλέον για φάση να είσαι εκτός ίντερνετ, εκτός αν πας διακοπές 

Αλλά αν πας διακοπές κοίτα να χαρείς τις διακοπές  😆 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως που ήρθα Ελλάδα διακοπές, έβαλα ελληνική e-sim με απεριόριστο ίντερνετ, και έβγαλα πολλές ώρες gaming με gamepass cloud.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, logistoulis είπε

Ναι κι εγώ θέλω να παίξω με το Pixel μου αλλά επίσημα εδώ δεν υποστηρίζεται.. σκέψου έχω πάρει clam για το ps5 controller μου αλλά τίποτα δεν το κάνω.

Το ps Portal από την άλλη όπως έχω ξαναπεί σε πολλά θέματα παίζει μια χαρά από cloud (και γενικά το ps5)

Το βρίσκω απογοητευτικό που η Ms δεν κάνει την κίνηση.

Αν και περισσότερο έχω πει ότι με καίει η smart tv, δηλαδή να έχω κονσόλα χωρίς να έχω 

Με οπτική δεν είναι τίποτα το cloud

Για full competitive online οκ ίσως όχι τόσο αλλά για casual φάση ακόμα και online είναι μια χαρά και σκέψου ήμουν αρκετά αρνητικός με το cloud (και ακόμα είμαι σκεπτικός με την κατάσταση του 5g για εκτός σπιτιού) , αλλά για σπίτι με οπτική θα αγόραζα άμεσα και stadia ακόμα αν έβγαινε σήμερα 

Γιατι παιδεύεστε καλά μου παιδιά; Έχεις Android? Better Xcloud δωρεάν ή Xbplay επί πληρωμή (γύρω στα 7 ευρώ αν θυμάμαι καλά.) το οποίο σου επιτρέπει και local streaming εκτός από cloud streaming. Ούτε VPN ούτε τίποτα. 

Better Xcloud δουλεύει εξαιρετικά και σε Windows. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, aeon_02 είπε

Όταν οι επόμενες γενιές για τις κονσόλες θα είναι χωρίς Blu-Ray, τότε από 10€ το μήνα να είσαι σίγουρος ότι θα πάει 50€. Γενικά είμαι fan των δίσκων και άμα καταργηθούν θα πάνε τις τιμές όπου θέλουν και δεν θα μπορείς να κάνεις και τίποτα (πχ να το πάρεις μετά από 1 χρόνο σε χαμηλότερη τιμή)

Φίλε μου δεν θα γίνει ποτέ αυτό. Εϊναι τεράστιο μέγεθος η Microsoft είναι τεράστιο επίσης μέγεθος το Azure Cloud. Δεν θέλει η Microsoft να καίει ρεύμα και να κάθεται. Πιθανότερο είναι το 10€ να γινει 7€ κάποια στιγμή για να φέρει κι άλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...