Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Αν δεν είχε το Kojima tag θα ήταν μια κλανιά σε δυνατό άνεμο. Τώρα που το έχει όμως είναι ένα απίστευτο demo /ταινία που καθηλώνει και πάει για GOTY απο τα αποδυτήρια...

Σωστός 

2 ώρες πριν, anakin3 είπε

Εδώ να δείτε που ως 45+ πήγα να παίξω ο "μάγκας" το Resident Evil VII σε VR βραδιάτικα! Μάλλον έσπασα ρεκόρ Γκίνες σε χρόνο αφαίρεσης της μάσκας! Μιλάμε για ΤΡΕΛΟ χέσιμο μόνο και μόνο απο το spatial sound και απο το κοράκι στην αρχή του παιχνιδιού που είναι μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων. Γενικά, όπως ανέφεραν και άλλα μέλη πιο πάνω, βλέπω οτι η συσσώρευση ηλικίας φλωρεύει και πολύ μάλιστα! Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος εδωπέρα!! 

Γεράσαμε. Εγώ το resident 4 remake δοκίμασα και δεν. Σε νορμάλ οθόνη. Ο ανηψιος μου ήρθε το πρωί στο μαγαζι να μ πει ότι βγήκε το νέο Silent hill f. Και του απάντησα θα περιμένω το metroid prime 4..τα σχόλια δικά σου.. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, anakin3 είπε

Εδώ να δείτε που ως 45+ πήγα να παίξω ο "μάγκας" το Resident Evil VII σε VR βραδιάτικα! Μάλλον έσπασα ρεκόρ Γκίνες σε χρόνο αφαίρεσης της μάσκας! Μιλάμε για ΤΡΕΛΟ χέσιμο μόνο και μόνο απο το spatial sound και απο το κοράκι στην αρχή του παιχνιδιού που είναι μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων. Γενικά, όπως ανέφεραν και άλλα μέλη πιο πάνω, βλέπω οτι η συσσώρευση ηλικίας φλωρεύει και πολύ μάλιστα! Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος εδωπέρα!! 

Και οι φλωροι ψυχουλες ειμαστε. Δεν πειραζει αν παιζουμε με ολα τα φωτα αναμμενα στο σπιτι, δεν θα το μαθει κανεις ποτε σωστα? Σωστα! 😁 

• Haha 3
Δημοσ.

Παιδιά δεν φταίτε εσείς, η ηλικία φταίει.

Ο οργανισμός μας, μας προστατεύει την καρδιά μας από έντονες συγκινήσεις με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Κάνοντάς μας να αποφεύγουμε πράγματα που μπορεί να μας ταράξουν

2. Κάνοντάς μας απαθείς σε καταστάσεις που πριν μπορούσαν να μας ταράξουν

• Thanks 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...