Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Revolut εγκαινίασε τα νέα κεντρικά γραφεία της στο Canary Wharf του Λονδίνου, ανακοινώνοντας φιλόδοξο στόχο για 100 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως έως τα μέσα του 2027.

Παράλληλα η fintech εταιρεία ανακοίνωσε την ενίσχυση της παρουσίας της στο Ηνωμένο Βασίλειο και το όραμά της να καταστεί ο κορυφαίος πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Με βάση τα τελευταία δεδομένα, η εταιρεία έχει ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, με 12 εκατομμύρια από αυτούς να βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο να φτάσει τους 100 εκατομμύρια πελάτες έως τα μέσα του 2027 και να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 νέες αγορές έως το 2030.

Για την επίτευξη αυτής της ανάπτυξης, η Revolut δεσμεύεται να επενδύσει 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, δημιουργώντας 10.000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως. Από αυτά, 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ προορίζονται για το Ηνωμένο Βασίλειο, 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη Γαλλία και 425 εκατομμύρια ευρώ για την επιτάχυνση των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ.

"Η αποστολή μας ήταν πάντα να απλοποιήσουμε τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές για τους πελάτες μας, και το όραμά μας να γίνουμε η πρώτη πραγματικά παγκόσμια τράπεζα στον κόσμο εκφράζει απόλυτα αυτόν τον στόχο", δήλωσε ο Nik Storonsky, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Revolut.

revolut_2.jpg.969673d3d900b3d45b6224d5c0f89c6e.jpg

Το όραμα της εταιρείας για παγκόσμια ανάπτυξη βασίζεται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: διεθνής επέκταση, καινοτομία προϊόντων, ανάπτυξη του Revolut Business και στρατηγικές συνεργασίες.

Όσον αφορά τη διεθνή επέκταση, η Revolut αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της ως τράπεζα στο Μεξικό στις αρχές του επόμενου έτους, με σχέδια εισόδου σε Κολομβία και Αργεντινή. Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η εταιρεία εξασφάλισε άδεια υπηρεσιών πληρωμών για την Ινδία τον Απρίλιο του 2025 και εγκατέστησε νέο τεχνολογικό κέντρο στις Φιλιππίνες.

Επιπλέον, η Revolut κάνει την πρώτη της προσπάθεια στην Αφρική, ξεκινώντας από τη Νότια Αφρική, ενώ πρόσφατα της χορηγήθηκε άδεια υπηρεσιών πληρωμών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στην Ευρώπη, η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας έδρας για τη Δυτική Ευρώπη στο Παρίσι και την έναρξη λειτουργίας υποκαταστημάτων στην Πορτογαλία και το Βέλγιο το 2025.

Στον τομέα του Revolut Business, ο Γενικός Διευθυντής James Gibson ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα έφτασε πρόσφατα το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ετήσια έσοδα. Το τμήμα εκκαθάρισης συναλλαγών επεξεργάζεται πλέον πάνω από 4 εκατομμύρια μηνιαίες πληρωμές για εμπόρους, εδραιώνοντας τη θέση του ως παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο B2B των fintech.

Τέλος, στο πλαίσιο των στρατηγικών συνεργασιών, η εταιρεία αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνεργασία της με τη νέα ομάδα Audi F1, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για την έκδοση ειδικών καρτών με κοινή επωνυμία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 1
Δημοσ.

Revolut: Η τράπεζα που δείχνει οτι χωρίς πολλές προμήθειες και κρατήσεις, (σε απλές συναλλαγές του μέσου πολίτη) μπορεί και είναι βιώσιμη και Κάνει και επενδύσεις.

• Like 16
Δημοσ.

H revolut είναι η μοναδική που σου επιστρέφει χρήματα όταν σε εξαπατουν σκαμερ πχ αυτός στην Λάρισα με το περισοπ..μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα είχα τα χρήματα μου πίσω!!

Ενώ οι ελληνικές τράπεζες, ακύρωναν τις κάρτες τους δίχως λόγω και σε μερικούς τους ζητούσαν να πληρώσουν 30€ για να κάνουν αίτηση να τα πάρουν ενώ την επιστροφή των χρημάτων τα εγγυάται η βίζα κ η μαστερκαρντ όπως εξηγουσαι η ρεβολουτ (φυσικά οι ελληνικές τράπεζες δεν το έλεγαν αυτό σε όσους γύρισαν τα χρήματα, ώστε να πάρουν εκείνες τα εύσημα..)

• Like 8
Δημοσ.

με 0 support να φανταστώ  ?

Έκανα  το λάθος  παλιά  να μην ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση του λογαριασμού 

και τώρα  είμαι blocked / locked σε email + mobile ....
support μόνο  μέσο  app και όταν  μπαίνω  τρώω  άκυρο  γιατί  είναι  τα πάντα  disable...

Θα κάτσουμε  με VIVA ... 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να φορτίσω με την κάρτα της εθνικής λογαριασμό revolut συγγενικού μάλιστα προσώπου (ίδιο επώνυμο και φαινόμαστε στο ίδιο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ) με την εθνική, κλείδωσαν τα πάντα έπρεπε να πάρω το τμήμα με τις απάτες για να το ξεκλειδώσουν μετά όμως πέρασε η πληρωμή. 

Σε εντελώς άλλη χρονική στιγμή (μερικούς μήνες μετά το απο πάνω και σχετικά πρόσφατα σε σχέση με σήμερα) πήγα στο ίδιο πρόσωπο  με τον ίδιο revolut να φορτίσω  με μια κάρτα Πειραιώς που είχα. 

Πάλι την κλείδωσαν, με την διαφορά ότι κανένας δεν ήθελε να κάνει κάτι μου ρώτησαν όνομα τηλέφωνο πατρώνυμο που γεννήθηκα ταυτότητα αφμ μου στείλανε μήνυμα με 2factor authentication code στο κινητό κτλ μου ζήτησαν μέχρι και για ποιον λόγο θέλω να κάνω την συγκεκριμένη συναλλαγή λες και είναι λεφτά τους και θα μου κάνουν χάρη και όχι λεφτά μου 

και τελικα ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, απλά δεν γουστάρουν να στέλνουν στην revolut επειδή ΕΤΣΙ με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ

Εγώ βγήκα ζημιωμένος
(γιατί χρειαζόταν γρήγορα εκείνη την στιγμή να πάρει κάποιος λεφτά ο οποίος τελικά δεν τα πήρε εκείνη την στιγμή και χάθηκε το deal)  επειδή ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΝΕ!

Ένας τυπάς εκει μου είπε "ας τα στείλετε με έμβασα" ρε αλεπουδιάρη θέλω με revolut για να πάνε μπαμ σε δευτερόλεπτα και τζάμπα αν ήθελα να τα στείλω με το έμβασμα σας θα χρεωθώ και θα φτάσουν σε 2,3,4 + μέρες ειδικά στην περίπτωση που μεσολαβεί σαββατοκύριακο! 

Η κατάσταση στην ελλάδα έχει ξεφύγει τελείως με τα δικά μας λεφτά οι α-συστημικές τράπεζες κάνουν ό,τι θέλουν (οι τράπεζες που επίσης με δικά μας λεφτά τις κάναμε bailout για να μην φαλιρίσουν το 2007-2009 ) εταιρείες σαν την revolut όχι μόνο δεν αύξησαν την ανταγωνιστικότητα αλλά τις κάνανε πιο αυταρχικές άκου εκει να μην σου επιτρέπουν να κάνεις την συναλλαγή που θες με τα δικά σου λεφτά ενώ εσύ ο ίδιος δίνεις το ΟΚ ακόμη και τηλεφωνικώς για να γίνει! 

Βγήκε νόμος για να κόψουν τις κρυφές χρεώσεις και την επομένη με το ζόρι αυτόματα χωρίς συγκατάθεση ή εναλλακτική ενεργοποίησαν σε όλους συνδρομητικά προγράμματα που χρεώνουν πχ 1 ευρώ τον μήνα για να μην κάνουν κρυφές χρεώσεις!!

Ωρέ που πάμε ρε, που πάμε; : Βασίλης Αυλωνίτης - Γεωργία ...

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το άνοιγμα σε μια (παγκόσμια) ψηφιακή οικονομία θα οδηγήσει τις καλομαθημένες "τοπικές" τράπεζες σε άλλες δραστηριότητες (πχ ασφαλιστικές υπηρεσίες κλπ) αλλάζοντας το τραπεζικό μοντέλο αφαίμαξης όπως το ξέρουμε σήμερα. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά - όμως το ουσιαστικό θέμα είναι να έχουμε εργασία που θα φέρει ένα επαρκές και σταθερό εισόδημα. Το πως θα πληρώνουμε είναι δευτερεύον.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Πήγα να φορτίσω με την κάρτα της εθνικής λογαριασμό revolut

το ιδιο επαθα πριν λιγο. Δεν ειχα ξανα στειλει απο εθνικη. Δε με αφηνε αλλα δε μου κλειδωσε κατι. Εβαλα την καρτα στο Gpay και εστειλα χρηματα μεσω αυτου και δουλεψε.. 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, BadIronTree είπε

με 0 support να φανταστώ  ?

Έκανα  το λάθος  παλιά  να μην ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση του λογαριασμού 

και τώρα  είμαι blocked / locked σε email + mobile ....
support μόνο  μέσο  app και όταν  μπαίνω  τρώω  άκυρο  γιατί  είναι  τα πάντα  disable...

Θα κάτσουμε  με VIVA ... 

Ούτε καν..εδώ γελάω..κ στο λέω σε 3 συναλλαγες που έχω κάνει ηλεκτρονικα κ με έχουν εξαπατησει περισοπ κ σε άλλες 2 στο εξωτερικό (για αυτό προχώρησα με ρεβολουτ γιατί ξέρω ότι είναι τιμιοι!)

Αν τους στείλεις μήνυμα, το πότε έγινε αγορά κ να έχεις αποδείξεις ότι έχεις πέσει θύμα απάτης πχ σου λέει ότι θα έρθει σε 10 μέρες κ έχουν περάσει 20 πχ..) 

Κ δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίζω ρεβολουτ έτσι απλά, όμως λέω τα γεγονότα ως έχουν κ σε αυτά τα ζητήματα κ σε οποιαδήποτε αγορά αν κάνεις με ρεβολουτ, είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε εξαπατησουν(οι ελληνικές τράπεζες θα σου έλεγαν, περνα από την τράπεζα μας, συμπλήρωσε τα χαρτιά κ εννοείται την κάρτα που είχες ήδη πληρώσει, θα στην ακυρωσουν, για να σου βγάλουν νέα κάρτα με έξτρα χρέωση, με την δικαιολογία ότι μπορεί να σου έχουν κλέψει τα στοιχεία της κάρτας (που δεν παίζει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gorge18 είπε

το ιδιο επαθα πριν λιγο. Δεν ειχα ξανα στειλει απο εθνικη. Δε με αφηνε αλλα δε μου κλειδωσε κατι. Εβαλα την καρτα στο Gpay και εστειλα χρηματα μεσω αυτου και δουλεψε.. 

Είσαι σίγουρος; θέλω να πω το κλείδωμα δεν στο δηλώνουν απλά φαίνεται πχ δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις στο ebanking και ας βάζεις τον σωστό OTP κωδικό,  οι online aγορές με την κάρτα απορρίπτονται,  ίσως κ.α 

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αγορά online με την κάρτα της εθνικής σου χωρίς την χρήση gpay? 

Αν ναι τότε είσαι εντάξει, αν όχι θα χρειαστεί να παρείς τηλέφωνο στο ειδικό τμήμα για την υποψία απάτης  (ούτε καν το γενικό επικοινωνίας δεν κάνει πρέπει να πάρεις σε συγκεκριμένο τμήμα) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Είσαι σίγουρος; θέλω να πω το κλείδωμα δεν στο δηλώνουν απλά φαίνεται πχ δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις στο ebanking και ας βάζεις τον σωστό OTP κωδικό,  οι online aγορές με την κάρτα απορρίπτονται,  ίσως κ.α 

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αγορά online με την κάρτα της εθνικής σου χωρίς την χρήση gpay? 

Αν ναι τότε είσαι εντάξει, αν όχι θα χρειαστεί να παρείς τηλέφωνο στο ειδικό τμήμα για την υποψία απάτης  (ούτε καν το γενικό επικοινωνίας δεν κάνει πρέπει να πάρεις σε συγκεκριμένο τμήμα) 

Προχώρησα στο gpay δεν ασχολήθηκα αλλο. Μιας και περασε η συναλλαγη. Θα δειξει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

...και τελικα ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, απλά δεν γουστάρουν να στέλνουν στην revolut επειδή ΕΤΣΙ με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ

Εγώ βάζω λεφτά στην Revolut μέσω GPay. Και δεν χρεώνομαι τίποτα και η συναλλαγή γίνεται αμέσως.

Δηλαδή στο GPay έχω τις κάρτες από Ελλ τράπεζα και μετά προσθέτω χρήματα στην Rev μέσω του  GPay από το οποίο επιλέγω από ποια κάρτα θα φύγουν τα χρήματα. Δοκιμασμένο με Πειραιώς.

Fun Fact:

Είμαι σε χώρα με ευρώ και πάω να πληρώσω 70 ευρώ με Ελλ κάρτα.

Η συναλλαγή απορρίφθηκε 2 φορές.

Ζητώ συγνώμη και επιτόπου μπροστά στο ταμείο, μεταφέρω χρήματα από την ίδια Ελλ κάρτα, στην Rev και πληρώνω κανονικά με την Rev.

Από τότε όταν πάω στο εξωτερικό δεν κάνω καν τον κόπο να πληρώσω με Ελλ κάρτα. Τα πάντα με Rev.

Επεξ/σία από fwtonio
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

Revolut: Η τράπεζα που δείχνει οτι χωρίς πολλές προμήθειες και κρατήσεις, (σε απλές συναλλαγές του μέσου πολίτη) μπορεί και είναι βιώσιμη και Κάνει και επενδύσεις.

Προς το παρόν.

Δημοσ.

Και από ότι φαίνεται θα επεκταθεί και άλλο η Rev καθως τα περισσότερα σχόλια που ακούγονται για αυτήν είναι θετικά, άρα θα αποκτήσει και παραπανω πελάτες λόγω θετικού feedback. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...