Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, jazzu4ia said:

...ή είδηση αφορά καί τούς vdslάκηδες...στό εξοχικό μού προσφέρανε διπλασιασμό στά ίδια λεφτά...δυό μήνες πρίν λήξει τό συμβόλαιο...τήν απέριψα...τούς αντιπρότεινα νά μείνω στά 50Μbit μέ τά μισά λεφτά, γιά 24 μήνες...τήν απορίψανε...25 € , τά 100Μb/s, μέ τά προβλήματα τού απηρχαιωμένου εναέριου(!) χαλκού, τό θεωρώ πανάκριβο πλέον...δέν υπάρχει βέβαια οπτική ίνα εκεί...

...θά πάω σέ άλλη πιό ευέλικτη λύση...νά πληρώνω μόνο αυτό πού καταναλώνω...τέρμα οί νταβατζήδες μέ τίς διετείς δεσμεύσεις πού πουλάνε αέρα κοπανιστό !

Tο ΔΤ όχι. Απλά σου έκαναν προσφορά για να μην φύγεις.

1 hour ago, Souls33k said:

Στο πρώτο κατάστημα που πήγα

Αυτό πόσο πρόσφατα?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, naive είπε

Μου εμφανίστηκε και σε εμένα η προσφορά να γίνει η ταχύτητα από 300 σε 500, ίδια τιμή με voucher για ανανέωση 24 μηνών. 

Ωστόσο επειδή έχουν φύγει ήδη 8 μήνες από το voucher, τους ρώτησα και μου διευκρίνισαν ότι θα κρατήσουν σταθερή, μειωμένη την τιμή για τους νέους 24 μήνες, σα να άρχιζε το voucher τώρα. 

Καλό είναι όσοι κάνετε αναβάθμιση να ζητήσετε να σας ξεκαθαρίσουν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια. 

Όντως κρατάνε τιμή και όντως το εννοούν ή με το που περάσουν οι μήνες του voucher θα μας βρει 9€ πάνω; Γιατί ήμουν έτοιμος να το κάνω και σκέφτηκα τι θα γίνει με το voucher και δεν ανανέωσα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, xcoder είπε

thanks!! 
είδα την προσφορά στο my account για την αναβάθμιση και είχα μόλις την απορία γιατί και εγώ έχω το voucher από 13/4... 
και είδα ότι μου ανεβάζει από 500 στο 1000 με τα ίδια χρήματα... αρκεί φυσικά να ισχύει το voucher εξ αρχής όπως αναφέρεις :)

σωστό αυτό για τη ΔΕΗ ισχύει.. βάζουν δική τους εγκατάσταση (καλωδίωση και κουτιά)... στην δική μας πολυκατοικία ένας συγκάτοικος έκανε αίτηση για ΔΕΗ fiber,  οπότε θα έχουμε φουλ διπλά καλώδια και κουτιά σε κάθε όροφο 😄

Το ίδιο και η INALAN. Πέρασαν τις γραμμές στη Ν.Σμύρνη και με πήραν για ενημέρωση ότι είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία. Όταν τους ρώτησα πως θα έρθει η οπτική στο διαμέρισμα, στο κτήριο υπάρχει ήδη εγκατάσταση από COSMOTE που πάει μέσω κλιμακοστάσιου σε κάθε όροφο, μου είπαν ότι θα έρθει η οπτική εξωτερικά στο κτήριο μέχρι το μπαλκόνι και από εκεί θα μπει μέσα. Έφαγαν άκυρο. Ποτέ δεν θα λειτουργήσει κάτι σωστά και οργανωμένα εδώ. Γραμμή μέχρι το διαμέρισμα ο COSMOTE, γραμμή μέχρι το διαμέρισμα η ΔΕΗ, γραμμή μέχρι το διαμέρισμα η INALAN. Με μερικές εταιρείες ακόμα δεν είναι μακριά η εικόνα από Ινδία και το Πακιστάν με το χάος των καλωδίων, σε επίπεδο κτηρίου.

Όσον αφορά τις οπτικές, όσο δεν υπάρχει εύκολη λύση για τις δυσκολίες που προκύπτουν από την χρήση του cgnat δεν βλέπω να αλλάζω από vdsl. Κάποια στιγμή μερικά από χρόνια που θα δουλέψει το IPV6 θα δούμε.

chaotic.jpg

Επεξ/σία από pdamigos
  • Sad 2
Δημοσ.
3 hours ago, Thresh said:

Αυτό πόσο πρόσφατα?

Έχω προσπαθήσει κι άλλες φορές από το 2023 μέχρι σήμερα, αλλά αυτό που περιγράφω συνέβη πριν 4-5 μήνες. Και σε κεντρικά καταστήματα της Αθήνας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, antouaa είπε

Όντως κρατάνε τιμή και όντως το εννοούν ή με το που περάσουν οι μήνες του voucher θα μας βρει 9€ πάνω; Γιατί ήμουν έτοιμος να το κάνω και σκέφτηκα τι θα γίνει με το voucher και δεν ανανέωσα!

Παντως και  να σου πει καμια κοπελιτσα απο το support    οτι κρατανε την τιμη σταθερη ανεξαρτητως voucher δεν το βλεπω οτι  ειναι και τοσο σιγουρο. Και καλυτερα να μην το ανακαλυψουμε μονοι μας οταν ερθει η ωρα.
Παντως  για να γινει νεο 24μηνο  συμβολαιο  πρεπει  να  το διαβασουμε πριν  συναινεσουμε.
Λογικα δεν φτανει η  εκδηλωση ενδιαφεροντος μεσω ιντερνετ ή app. (που την εχω κανει και εγω)

Επεξ/σία από ringboy
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, pdamigos said:

Ποτέ δεν θα λειτουργήσει κάτι σωστά και οργανωμένα εδώ.

Μπορεί να σκάσει λεφτά η πολυκατοικία και να φτιάξει δικιά της εγκατάσταση όπως είχε κάνει με το χαλκό κι όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να πάνε μέσω αυτής.

1 hour ago, Souls33k said:

Έχω προσπαθήσει κι άλλες φορές από το 2023 μέχρι σήμερα, αλλά αυτό που περιγράφω συνέβη πριν 4-5 μήνες. Και σε κεντρικά καταστήματα της Αθήνας.

Τραγικό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pdamigos είπε

chaotic.jpg

Eγώ σου βάζω στοίχημα ότι αυτή η γειτονιά στην φωτογραφία έχει καλύτερες ταχύτητες ιντερνετ και καλύτερα προγράμματα γενικα απο το 95+% της ελληνικής επικράτειας οπότε ειναι ανώτερη μας. 

Μακάρι να κάνανε τουλάχιστον αυτό σε εμάς αν ήταν να μην έχουμε τα χάλια του σήμερα. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
Στις 24/9/2025 στις 5:52 ΜΜ, ilos είπε

Σαββάτο μου ήρθε το sms της προσφοράς / έκανα αίτηση από το nova app. Κυριακή (?!) κιόλας είχα ενεργοποίηση. Να λέμε και τα καλά όποτε αυτά εμφανίζονται.

Τι είχες και που πήγες;

Δημοσ.
10 hours ago, Thresh said:

Tο ΔΤ όχι. Απλά σου έκαναν προσφορά για να μην φύγεις.

...όχι...αφορά όλους όσους γίνεται τεχνικά...δέν εξαιρεί τό VDSL...

...διαβασέ το :  https://nova.gr/etairia/deltia-typou/nova-anabathmish-taxythtwn-internet-xwris-epipleon-xrewsh-se-panw-apo-miso-ekatommyrio-syndromhtes-gia-olh-th-diarkeia-tou-symbolaiou

• Super Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, jazzu4ia said:

...όχι...αφορά όλους όσους γίνεται τεχνικά...δέν εξαιρεί τό VDSL...

...διαβασέ το :  https://nova.gr/etairia/deltia-typou/nova-anabathmish-taxythtwn-internet-xwris-epipleon-xrewsh-se-panw-apo-miso-ekatommyrio-syndromhtes-gia-olh-th-diarkeia-tou-symbolaiou

Δεν εξαιρεί, αλλά όταν μιλάει για 500.000 συνδρομητές δεν εννοεί τους πάντες μιας και το πελατολόγιό της στη σταθερή ξεπερνάει το 1 εκατ...

Δημοσ.

Δεν μου ήρθε κάποια ειδοποίηση, αλλά ένα τηλέφωνο ποτέ δεν έβλαψε, οπότε μόλις πήγα από 500 σε 1000 με 2,5 ευρώ παραπάνω. Αφαίρεσα και το cgnat και εμπρός για νέες διαδικτυακές περιπέτειες. 🙂

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Δεν μου ήρθε κάποια ειδοποίηση, αλλά ένα τηλέφωνο ποτέ δεν έβλαψε, οπότε μόλις πήγα από 500 σε 1000 με 2,5 ευρώ παραπάνω. Αφαίρεσα και το cgnat και εμπρός για νέες διαδικτυακές περιπέτειες. 🙂

κι εγώ έκανα αποδοχή της προσφοράς χθές, αλλά δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση ακόμα από nova.
στη σελίδα του my account με τις προσφορές δεν υπάρχει πια η επιλογή αναβάθμισης από 500 σε 1000.. 
ελπίζω να μην έχει γίνει καμία τρίπλα 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...