Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ την αίτηση και απο 300 με Voucher ανεβαίνω αύριο στα 500.

Καθόλου άσχημα αν σκεφτείς οτι μέχρι πριν λίγους μήνες ήμουν με dsl και κατέβαζα με 1,1

Καλά όχι οτι μετά το voucher θα συνεχίσω σε 500. Δε παίζει φράγκο για 500άρα οπότε για όσο κρατήσει ας το απολαύσουμε..

:)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η εταιρία που σου κόβει το δορυφορικό γιατί έκανες καταγγελία της σύμβασης στο σταθερό ότι κι αν κάνει ένα πλυντήριο θα παραμείνει…

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Σε εμένα που είμαι συνδρομητής Nova με FTTH σταα 300MBPS δεν ήρθε κάποια ενημέρωση. 

Κι εμένα δεν μου ήρθε μήνυμα ή email. Τσεκαρα την εφαρμογή της νοβα από το κινητό και την είχε εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilisbasil είπε

Εγώ πάλι διαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι θελει να πει ο ποιητής 

Κι εγώ τι ίδιο 

Με 1000/500 θα πάρω "δωρεάν" κάτι ή όχι;

Και βασικά γιατί δε δίνουν 1000/1000; 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

...δούρειος ίππος...μήν τήν πατήσετε σάν τούς τρώες πού τόν πήραν μέσα...γίνεται έκ τού πονηρού γιά τήν 24μηνη δέσμευση...γιά νά παγιδευτούμε γιά δύο χρόνια στίς πανάκριβες τιμές τους...έχουν πάθει όλοι ταράκουλο μέ τήν τιμή τής ΔΕΗ, αλλά δέν θέλουνε νά κατεβάσουνε τιμές...γι΄αυτό λίγο υπομονή καί μόλις λήξει τό συμβόλαιο, άμεσα στή ΔΕΗ...κάτω από 20 τό γιγαμπίτ λέμε !

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε

...δούρειος ίππος...μήν τήν πατήσετε σάν τούς τρώες πού τόν πήραν μέσα...γίνεται έκ τού πονηρού γιά τήν 24μηνη δέσμευση...γιά νά παγιδευτούμε γιά δύο χρόνια στίς πανάκριβες τιμές τους...έχουν πάθει όλοι ταράκουλο μέ τήν τιμή τής ΔΕΗ, αλλά δέν θέλουνε νά κατεβάσουνε τιμές...γι΄αυτό λίγο υπομονή καί μόλις λήξει τό συμβόλαιο, άμεσα στή ΔΕΗ...κάτω από 20 τό γιγαμπίτ λέμε !

Η ΔΕΗ δεν έχει τηλεφωνία καθόλου στο πακέτο απλά συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα από Δεκέμβρη θα δούμε 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε

Αυτό με τις ταχύτητες έχει πάρα γίνει, ποιος το έχει μεγαλύτερο κατέντησε αλήθεια.

Το ότι δεν υπάρχει κάλυψη σε γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας το 2025 δεν το αναφέρουν όμως.

Ότι ναναι.

Τι ωραία να ηταν το πρόβλημα ποιος θα μας έδινε μεγαλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ και μεγαλύτερο μισθό, και να λέμε έχει γίνει ποιος την έχει μεγαλύτερη 

1 λεπτό πριν, kakis είπε

Η ΔΕΗ δεν έχει τηλεφωνία καθόλου στο πακέτο απλά συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα από Δεκέμβρη θα δούμε 

Ποιος νοιάζεται για σταθερό;

Δημοσ.

Μόλις έκανα αίτηση για έναν γείτονα μου, που είχε 200 FTTH του το είχα υποβαθμίσει σε 100 κ τώρα τον ξανά πάνε 200! Σε καλό του βγήκε. Το 200 υπάρχει κανονικά στο site.

Δημοσ.
1 hour ago, nick_corobos said:

Ποιος νοιάζεται για σταθερό;

...όχι δά ! ...υπάρχει ένα σημαντικότατο ποσοστό ένα τοίς χιλίοις πού τό θεωρούν deal breaker !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

Σαββάτο μου ήρθε το sms της προσφοράς / έκανα αίτηση από το nova app. Κυριακή (?!) κιόλας είχα ενεργοποίηση. Να λέμε και τα καλά όποτε αυτά εμφανίζονται.

Πεστα ρε φίλε είμαστε στο κέντρο της Αθήνας και ακόμα δεν έχουμε οπτική ίνα έλεος δηλαδή. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε

Αυτό με τις ταχύτητες έχει πάρα γίνει, ποιος το έχει μεγαλύτερο κατέντησε αλήθεια.

Το ότι δεν υπάρχει κάλυψη σε γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας το 2025 δεν το αναφέρουν όμως.

Ότι ναναι.

Ναι αλλά η αύξηση ταχύτητας σε αυτούς που είχαν ήδη καλή ταχύτητα ανεβάζει το μέσο όρο. Το αν εσύ και εγώ δεν έχουμε ίντερνετ δεν τους νοιάζει... Και το insomnia πανηγυρίζει με τα δελτία τύπου τους για άλλη μια φορά. ;)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε

Ότι ναναι.

E σιγά το πρόβλημα βάλε 5g με κάποιο πρόγραμμα με άπειρα δεδομένα... 

Α ξέχασα δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο σε τιμή που να ειναι ίδια με το αντίστοιχο fiber ούτε δίνουν κλήσεις όπως δίνει το fiber και συνήθως ειναι ακριβότερο... 

Θα έλεγε κανείς πως αν πραγματικά ήθελαν να προσφέρουν κάλυψη και αν πραγματικά τα εμπόδια για αυτό ήταν εξωτερικά και όχι δική τους επιλογή τότε θα προσέφεραν μια τέτοια τράμπα να μπορείς να έχεις παρόμοιες ταχύτητες και παρχοές με σήμα απο SIM που επίσης ειναι της ίδιας εταιρείας... αλλα γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; μια χαρά αρμέγουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου εμφανίστηκε και σε εμένα η προσφορά να γίνει η ταχύτητα από 300 σε 500, ίδια τιμή με voucher για ανανέωση 24 μηνών. 

Ωστόσο επειδή έχουν φύγει ήδη 8 μήνες από το voucher, τους ρώτησα και μου διευκρίνισαν ότι θα κρατήσουν σταθερή, μειωμένη την τιμή για τους νέους 24 μήνες, σα να άρχιζε το voucher τώρα. 

Καλό είναι όσοι κάνετε αναβάθμιση να ζητήσετε να σας ξεκαθαρίσουν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για όσους αναφέρουν το πρόβλημα με το σταθερό στη ΔΕΗ, να καταθέσω τη γνώμη μου ότι, λίγα είναι τα ψωμιά του σταθερού από τώρα και για τα επόμενα χρόνια, με εξαίρεση βέβαια τους επαγγελματίες. Όλοι πλέον με κινητά επικοινωνούμε και οι περισσότεροι έχουμε πακέτα με απεριόριστα λεπτά ομιλίας ή μπορούμε εύκολα να τα αποκτήσουμε. Όσο για το σταθερό, οι περισσότεροι που θέλουμε να κρατήσουμε τον αριθμό που έχουμε και να το χρησιμοποιούμε πού και πού, υπάρχουν πάροχοι VoIP που μεταφέρεις πάμφθηνα τον αριθμό σου και μπορείς αν θέλεις να μιλάς με πολύ φθηνές χρεώσεις αλλά... ποιος μιλάει πλέον με σταθερό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...