ecuador Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Με ρώτησε η μητέρα μου για πλυντήριο ρούχων γιατί ζητάνε πολλά για να φτιάξει το παλιό της. Της πρότεινα Pitsos και Bosch που έχω την εντύπωση είναι από τα πιο αξιόπιστα. Δεν την ενθουσιάζουν τα touch κουμπιά και με ρώτησε για το Inventor που είδε στο Σκλαβενίτη. Έχετε καμία ιδέα τι είναι τα Inventor; Τίποτε φασόν κινέζικα;
kage Δημοσ. Πέμπτη στις 03:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:00 μμ (επεξεργασμένο) neff gaggenau pitsos siemens bosch ανηκουν στον ιδιο ομιλο...made in germany θα πετυχεις μονο σε καμια ακριβη σειρα κ αν inventor φασον αλλα με καλο σαπορτ αλλα οι σειρες τις ερχονται απο καλες εταιρειες...π.χ. σε a.c. inventor=gree Επεξ/σία χθες στις 11:43 πμ από kage
ecuador Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Δηλαδή μου λες ότι για μοντέλα οικονομικά Bosch/Pitsos κλπ (κοιτάζουμε στα 400 ευρώ, άρα είναι τα low end τους), δεν είναι τίποτε καλύτερο από άλλες μάρκες, όπως Inventor, όμιλος Indesit/Whirlpool κλπ;
Γιάννης Platano Δημοσ. Πέμπτη στις 09:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:25 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kage είπε neff gaggenau pitsos siemens bosch ανηκουν στον ιδιο ομιλο...made in germany θα πετυχεις μονο σε καμια ακριβη σειρα κ αν inventor φασον αλλα με καλο Ά Άκυρο συγνώμη Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:28 μμ από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 03:32 μμ Δημοσ. χθες στις 03:32 μμ (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2025 στις 1:12 ΜΜ, ecuador είπε Με ρώτησε η μητέρα μου για πλυντήριο ρούχων γιατί ζητάνε πολλά για να φτιάξει το παλιό της. Της πρότεινα Pitsos και Bosch που έχω την εντύπωση είναι από τα πιο αξιόπιστα. Δεν την ενθουσιάζουν τα touch κουμπιά και με ρώτησε για το Inventor που είδε στο Σκλαβενίτη. Έχετε καμία ιδέα τι είναι τα Inventor; Τίποτε φασόν κινέζικα; Ακυρο.Νομιζα οτι μιλαμε για πλυντηριο πιατων Επεξ/σία χθες στις 09:04 μμ από Γιάννης Platano
villasg Δημοσ. χθες στις 04:02 μμ Δημοσ. χθες στις 04:02 μμ Απο την ματια του τεχνικου θα σου ελεγα πρωτα να κοιταξεις LG και τελευταιο το samsung , τα pitsos bosch ειναι ιδια μαρκα και με ακριβες επισκευες Στις 25/9/2025 στις 3:00 ΜΜ, kage είπε made in germany και τουρκιας
mariosnik_ Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ 1 ώρα πριν, villasg είπε Απο την ματια του τεχνικου θα σου ελεγα πρωτα να κοιταξεις LG και τελευταιο το samsung , τα pitsos bosch ειναι ιδια μαρκα και με ακριβες επισκευες και τουρκιας Συμφωνώ απόλυτα. Και η Siemens είναι από τις ίδιες μονάδες στην Τουρκία αλλά σε ορισμένα ακριβά μοντέλα μπορείς να βρεις γερμανικά.
lector Δημοσ. χθες στις 05:52 μμ Δημοσ. χθες στις 05:52 μμ 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για όσους θέλουν έχει και σύνδεση με το κινητό. Σε τι στο καλο μπορει να χρησιμευσει το να συνδεσει καποιος το πλυντηριο με το κινητο, ας μου εξηγησει καποιος κι εμενα τον μπουμερ.
haris_216 Δημοσ. χθες στις 06:16 μμ Δημοσ. χθες στις 06:16 μμ 19 λεπτά πριν, lector είπε Σε τι στο καλο μπορει να χρησιμευσει το να συνδεσει καποιος το πλυντηριο με το κινητο, ας μου εξηγησει καποιος κι εμενα τον μπουμερ. Μα αν δεν έχεις app ακόμα και για το κ...λόχαρτο, να σε πληροφορεί πόσο μένει ακόμα στο ρολό και να στο ξετυλίγει (που να τραβάς τώρα) γιατί να ζούμε σήμερα Θα μείνω να παρακολουθήσω το νήμα γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σκεφτεί ένα πολύ ειδικό σενάριο που το απλό πλυντήριο ή αυτό με ένα κλασσικό timer (delay start) δεν βολεύει και χρειάζεται να έχει απευθείας σύνδεση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 06:22 μμ Δημοσ. χθες στις 06:22 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lector είπε Σε τι στο καλο μπορει να χρησιμευσει το να συνδεσει καποιος το πλυντηριο με το κινητο, ας μου εξηγησει καποιος κι εμενα τον μπουμερ. 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Μα αν δεν έχεις app ακόμα και για το κ...λόχαρτο, να σε πληροφορεί πόσο μένει ακόμα στο ρολό και να στο ξετυλίγει (που να τραβάς τώρα) γιατί να ζούμε σήμερα Θα μείνω να παρακολουθήσω το νήμα γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σκεφτεί ένα πολύ ειδικό σενάριο που το απλό πλυντήριο ή αυτό με ένα κλασσικό timer (delay start) δεν βολεύει και χρειάζεται να έχει απευθείας σύνδεση Επεξ/σία χθες στις 09:05 μμ από Γιάννης Platano
haris_216 Δημοσ. χθες στις 06:59 μμ Δημοσ. χθες στις 06:59 μμ 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορεί να παρακολουθεί στατιστικά όπως κύκλους πλύσης, κατανάλωση νερού και ρεύματος. Επίσης αν και δεν το κάνουμε χειρισμό εξ αποστάσεως. Το dalay start είναι πολύ χρήσιμο για προγραμματισμό πλύσης με πιο φτηνό τιμολόγιο ρεύματος όπως το νυχτερινό. Εννοείται πως το delay start είναι πολύ χρήσιμο και το χρησιμοποιούμε αρκετά στο σπίτι. Για έναρξη στις ώρες μειωμένης χρέωσης. Από κει και πέρα ως προς τα στατιστικά και τα εξ αποστάσεως, ο καθένας με το χόμπυ του. Ήδη παίζουν πολλά στατιστικά και γραφήματα σε διάφορα νήματα του φόρουμ και με διάφορες συσκευές από πολύ κόσμο. Και όπως ανέφερα και παραπάνω, ο καθένας θα βρει ένα λόγο για να δικαιολογήσει (αν και δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί στον όποιον άλλο) γιατί πρέπει η τοστιέρα του να έχει απομακρυσμένο έλεγχο (ένα απλό "γιατί έτσι γουστάρω" αρκεί) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 07:03 μμ Δημοσ. χθες στις 07:03 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, haris_216 είπε Εννοείται πως το delay start είναι πολύ χρήσιμο και το χρησιμοποιούμε αρκετά στο σπίτι. Για έναρξη στις ώρες μειωμένης χρέωσης. Από κει και πέρα ως προς τα στατιστικά και τα εξ αποστάσεως, ο καθένας με το χόμπυ του. Ήδη παίζουν πολλά στατιστικά και γραφήματα σε διάφορα νήματα του φόρουμ και με διάφορες συσκευές από πολύ κόσμο. Και όπως ανέφερα και παραπάνω, ο καθένας θα βρει ένα λόγο για να δικαιολογήσει (αν και δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί στον όποιον άλλο) γιατί πρέπει η τοστιέρα του να έχει απομακρυσμένο έλεγχο (ένα απλό "γιατί έτσι γουστάρω" αρκεί) Δεν είπα ότι τα στατιστικά είναι ζωτικής σημασίας. Απλά για όποιον τα θέλει είναι κάτι. Τα νήματα εδώ και αλλού λίγες νοικοκυρές τα βλέπουν. Όπως και να έχει και αυτά της συσκευής δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα. Επεξ/σία χθες στις 07:05 μμ από Γιάννης Platano
haris_216 Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν είπα ότι τα στατιστικά είναι ζωτικής σημασίας. Απλά για όποιον τα θέλει είναι κάτι. Τα νήματα εδώ και αλλού λίγες νοικοκυρές τα βλέπουν. Τα αστείο είναι ότι σπανίως τα όποια στατιστικά και καταγραφές επηρεάζουν κάποιον από το τι μηχάνημα να πάρει. Ακόμα και τον ίδιο που κρατάει τα στατιστικά. Γιατί αυτά αφορούν το συγκεκριμένο μηχάνημα (μοντέλο/εταιρία) που έχει τώρα (πχ πλυντήριο ΞΞΨΚΞ*) και όταν θα χρειαστεί να ξαναψάξει για αντικατάστασή του τα νούμερα αυτά δεν θα έχουν κανένα νόημα. Αφού όχι μόνο το μοντέλο αλλά και η ίδια η εταιρία μπορεί να έχει αλλάξει γραμμή "πλεύσης" ή και ύπαρξης. Απλά κατά τη συζήτηση με άλλους το γράφημα του app δίνει άλλη βαρύτητα σε αυτό που λες. Πχ νομίζω πολλοί από παλιά κοιτούσαμε την κατανάλωση του αυτοκινήτου. Μάλιστα τότε που οι τιμές ήταν ακόμα σταθερές λέγαμε "καίει τόσες δραχμές το χιλιόμετρο" (τα L/100km ήρθαν αργότερα). Τότε όμως μπορούσε κάποιος να σου αμφισβητήσει ότι "το δικό σου καίει τόσο λίγο/πολύ". Ενώ τώρα. Του τραβάς ένα screenshop από την οθόνη του αυτοκινήτου και του το βούλωσες Επεξ/σία χθες στις 07:13 μμ από haris_216
lector Δημοσ. χθες στις 08:15 μμ Δημοσ. χθες στις 08:15 μμ Και σε τι θα χρησιμευσουν τα στατιστικα; Θα τα δει καποιος και θα πει "ααα αυτο το μηνα εβαλα πολλα πλυντηρια, απο δω και περα θα φοραω τα ιδια ρουχα πιο πολλες μερες για να πλενω πιο σπανια";
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 08:17 μμ Δημοσ. χθες στις 08:17 μμ Μόλις τώρα, lector είπε Και σε τι θα χρησιμευσουν τα στατιστικα; Θα τα δει καποιος και θα πει "ααα αυτο το μηνα εβαλα πολλα πλυντηρια, απο δω και περα θα φοραω τα ιδια ρουχα πιο πολλες μερες για να πλενω πιο σπανια"; Απλή ενημέρωση και έγραψα για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα