Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Instagram έφτασε τα 3 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, όπως ανακοίνωσε ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg.

Το εντυπωσιακό ορόσημο έρχεται σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά από τη στιγμή που το Instagram φέρεται να έφτασε τα 2 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες τον Δεκέμβριο του 2021, φτάνοντας έτσι τις άλλες πλατφόρμες της Meta σε αριθμούς. Ο Zuckerberg είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι το Facebook ξεπέρασε τους 3 δισεκατομμύρια χρήστες τον Ιανουάριο, ενώ το WhatsApp ακολούθησε με την ίδια επίδοση τον Απρίλιο.

Το Bloomberg αναφέρει ότι οι ιδιωτικές συνομιλίες (private messaging) και τα σύντομα βίντεο Reels αποτελούν τους μεγαλύτερους παράγοντες ανάπτυξης του Instagram, και σε αυτά επικεντρώνεται η πλατφόρμα για τις επερχόμενες ενημερώσεις της.

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, δήλωσε στο Bloomberg ότι οι επερχόμενες αλλαγές περιλαμβάνουν την ευκολότερη εύρεση των DMs και των Reels στη γραμμή πλοήγησης της αρχικής οθόνης της πλατφόρμας. Επιπλέον, μια ενημέρωση του αλγορίθμου θα επιτρέψει στους χρήστες να επηρεάζουν ποια θέματα εμφανίζονται περισσότερο ή λιγότερο συχνά στις ροές του Instagram και των Reels.

Ο Zuckerberg μοιράστηκε μια προεπισκόπηση της ενημέρωσης του αλγορίθμου του Instagram, δίνοντας στους χρήστες μια πρώτη ματιά στις επερχόμενες αλλαγές.

Επιπρόσθετα, το Instagram σχεδιάζει να πραγματοποιήσει δοκιμές στην Ινδία και τη Νότια Κορέα που θα κατευθύνουν προεπιλεγμένα τους χρήστες στα Reels κατά το άνοιγμα της εφαρμογής. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην εκμετάλλευση της απαγόρευσης του TikTok στην Ινδία, δίνοντας στο Instagram ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά σύντομων βίντεο.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, παραμένει αδιευκρίνιστο εάν το νέο ορόσημο των 3 δισεκατομμυρίων χρηστών του Instagram περιλαμβάνει τους χρήστες του Threads, της ανταγωνιστικής πλατφόρμας του X (πρώην Twitter). Το Threads, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023, απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν χρησιμοποιώντας λογαριασμό Instagram ή Facebook.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Η καλυτερη επενδυση του ζακ, κυριολεκτικα εχουν φυγει οι παντες απο το facebook και καθονται μονο τα μποτακια, τωρα πια ειναι ολοι στο instagram.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, psof είπε

ή AI models.

Αλλο και αυτο κλεινεις ραντεβου με μια απο εκει και οταν ερχεται λες την ασχημη την ξαδερφη της εστειλε; 😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Οπου το 75% ειναι κατι 14χρονα.

Ρε φίλε εγώ που είχα φτιάξει για πλάκα.😂😂 Το ινστα είναι γεμάτο βυζαρες.. Στον λόγο μου.. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

ναι σωστά φύγανε οι πάντες από το διμπούρδελο το fb και πήγανε στο τριμπούρδελο το insta. Βρε με τι ασχολείται ο κόσμος και κονομάνε οι άλλοι...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Mythoplastis1981 είπε

Ρε φίλε εγώ που είχα φτιάξει για πλάκα.😂😂 Το ινστα είναι γεμάτο βυζαρες.. Στον λόγο μου.. 

συνέχιστε σαν αγάμητοι χάνοι να τις βλέπετε και να τις κάνετε πλούσιες 

Επεξ/σία από geobalc
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mythoplastis1981 είπε

Εχω τρια παιδια αν φτιαξω ινστα θα κοιμαμαι μεσα στο αμαξι.😂

• Haha 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geobalc είπε

συνέχιστε σαν αγάμητοι χάνοι να τις βλέπετε και να τις κάνετε πλούσιες 

Δεν σου είπα ότι βλέπω. Δεν έχω καθόλου τέτοια πέρα τουlidendin λόγο μαγαζιού. Είπα τι παίζει. Αλλά έχεις τα δικιά σου 

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ίσα ίσα το insta πολύ πιο πετυχημένο από το fb, στόχευσε πολύ καλύτερα στο τι μερίδα κόσμου ψάχνει και ποιος ο σκοπός του. 

Κάποτε είχα προφίλ αλλά το διέγραψα, καθώς με τα πολλά σχόλια έχει μετατραπεί σε κάτι σαν. facebook. Άμα κάνεις add πολλά προφίλ χάνεται η μπάλα στο τέλος από αυτά που βλέπεις ενώ παλιές εικόνες ανακυκλωνονται, κάτι σαν τους αλγόριθμους του fb και των groups που ανακυκλωνουν την προβολή του υλικού και εμφανίζουν τα ίδια και τα ίδια μετά από ένα διάστημα που τα έχεις δει όλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...