Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι κάτοικος δήμου Αθηναίων και βρίσκομαι στον ίδιο πάροχο ρεύματος - ΔΕΗ από πάντα. Παρατηρώ τους τελευταίους μήνες ότι μου έρχονται αυξημένα τα τέλη του Δήμου Αθηναίων κατά 30+ ευρώ κάθε μήνα. Στους λογαριασμούς μου φαίνεται οτι το σπίτι ενώ είναι 70τμ πλέον τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο λογαριασμό φαίνεται να είναι 110. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Το σπίτι είναι 70τμ, μακάρι να ήταν 110... Είπαμε μας κλέβουν με το που βγούμε από το σπίτι μας, αλλά πλέον μας κλέβουν και όσο ζούμε μέσα σε αυτό; 

• Haha 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, fragos είπε

πρεπει να παρεις τηλ ΔΕΗ αμεσα για να ρωτησεις τι εγινε

Η ΔΕΗ δεν έχει σχέση. Τον Δήμο του πρέπει να πάρει για να κάνει διόρθωση τμ

Δημοσ.

Η ΔΕΗ με έστειλε να επικοινωνήσω με το δήμο πρώτα και μετά με το ΔΕΔΔΗΕ και στο τέλος θα ενημερωθεί η υπηρεσία τους. Βέβαια τα λεφτά μια χαρά τα παίρνουν εδώ και 4 μήνες. Και εντάξει άντε πες εγώ το είδα έστω και μετά από τόσο καιρό, αν ήταν κανένας ηλικιωμένος άντε να βγάλει άκρη με δαύτους. Ρε λες να είδαν τη πισίνα από τα jumbo και να νομίζουν ότι είμαι φραγκάτος;

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leviathan2400 είπε

Η ΔΕΗ με έστειλε να επικοινωνήσω με το δήμο πρώτα και μετά με το ΔΕΔΔΗΕ και στο τέλος θα ενημερωθεί η υπηρεσία τους.

Τα τελευταία χρόνια οι δήμοι πήραν δεδομένα από το Ε9 των ιδιοκτητών, έκαναν διασταύρωση στοιχείων με την ΑΑΔΕ και αναπροσάρμοσαν τα τετραγωνικά.

Ενδεχομένως να έγινε κάποιο λάθος εκεί αλλά καλού κακού δεν ρίχνεις μια ματιά και στο Ε9 σου για σιγουριά? 

Θα κάνεις μια αίτηση στον Δήμο σου για δήλωση ορθών τετραγωνικών και άλλη μια αίτηση για αναδρομική διόρθωση ώστε να σου συμψηφίσουν ή επιστρέψουν τα επιπλέον ποσά που σε χρέωσαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...