Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, Vesouvious είπε Τι χρήσιμο έχει, εκτός της μίζας;😅 Μπορείς εθελοντικά να προσφερθείς να πας να τους βοηθήσεις. 1
Vesouvious Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, billdanos είπε Μπορείς εθελοντικά να προσφερθείς να πας να τους βοηθήσεις. Για να πληρωθώ πότε; Αυτά είναι για φίλους και γνωστούς
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, Vesouvious είπε Για να πληρωθώ πότε; Αυτά είναι για φίλους και γνωστούς Εθελοντικά έγραψα για να μην υπάρχουν απορίες για κόστη κλπ. 😛 1
Vesouvious Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Εθελοντικά έγραψα για να μην υπάρχουν απορίες για κόστη κλπ. 😛 Το εθελοντικό κοστίζει περισσότερο 😋
Giannis_siag Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thessgr είπε Πάω να βγάλω screenshot από το κινητό το σφάλμα που πετάει και δεν μπορεί να κάνει login με την καμία και βγάζει μήνυμα ότι αυτή η εφαρμογή δεν επιτρέπει να βγει screenshot. Πού το σκεφτήκατε αυτό βρε σατανάδες και δεν μπορούμε ούτε να σας τρολάρουμε; Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Giannis_siag
esertas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 46 λεπτά πριν, Lefteriskr είπε Βγες απο το wifi σου.. μου βγαλε και εμενα την Παναγια για να το βρω με "χαζο" troubleshooting. Κατι κοβει ο provider σου action_not_allowet_at_document ότι και να κάνω αυτό μου βγάζει. Και με wifi και Νοβα και με data και cosmote. 1
Othal Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Απο τη στιγμη που ζηταει να ενεργοποιησω κλειδωμα συσκευης για να το χρησιμοποιησω δε με βολευει.
nikosgalis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 hours ago, Therempant said: Θα τρώνε μέχρι και τα τρισεγγονα του ατόμου που την έφτιαξε με χρυσά κουταλια οπότε πάλι καλά που τουλάχιστον δουλεύει. 1 hour ago, kkostas2022 said: τότε έχεις να αντιμετωπίσεις, μίζες, ρεμούλες , μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι , υπερτιμολογήσεις και πάει λέγοντας. Στην Ελλάδα δεν αντέχουμε να μην γκρινιάξουμε. Να κάνει έρευνα ένας δημοσιογράφος, να βρει τα ποσά της ανάπτυξης μέσα στη Διαύγεια και να τα δημοσιεύσει και αν είναι δυσθεώρητα να γκρινιάξω κι εγώ μαζί σας. Αλλά να γκρινιάζει κάποιος με το που θα δει κάτι καινούριο (πχ νέα εφαρμογή, νέο νοσοκομείο, νέα φρεγάτα ή νέα γέφυρα) το βρίσκω μίζερο. Ειδικά όταν για χρόνια παρακαλάμε για τέτοια και κατηγορούμε το κράτος όταν ΔΕΝ τα υλοποιεί. Τωρα το κατηγορούμε και όταν τα υλοποιεί. Έλεος παιδιά, φτάνει. ΥΓ. Μη μου πείτε ότι είμαι γαλάζιος, πορτοκαλής, πράσινος, κλπ. Βαριέμαι να απαντήσω αν μπούμε σε τετοια λογική 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Lefteriskr είπε Βγες απο το wifi σου.. μου βγαλε και εμενα την Παναγια για να το βρω με "χαζο" troubleshooting. Κατι κοβει ο provider σου Μόλις δοκίμασα να ανοίξω και ένα εγγραφο με απάντηση απο ποινικό μητρώο.Κενή οθόνη,πάω πίσω στην κεντρική σελίδα και το ξανα ανοίγω και άνοιξε.Τωρα δείχνει να δουλευει καλά.Ο provider ειναι 3.co.uk.
MetroStar Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Tώρα ώρα να ενσωματώσουν τις τόσες άχρηστες εφαρμογές που έχουν βγάλει (MyHealth, MyStreet, MyCoast κτλ.) σε μία, στο Gov Wallet. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από MetroStar 1
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 37 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε Συμβουλή: Οταν θελει καποιος να κρυψει μια πληροφορία, να μην το κανει ποτέ με pixels, μιας και υπαρχουν εφαρμογες που μπορουν να σου βρουν το κειμενο κατω απο τα pixel. 1
mercast Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, Therempant είπε Θα τρώνε μέχρι και τα τρισεγγονα του ατόμου που την έφτιαξε με χρυσά κουταλια οπότε πάλι καλά που τουλάχιστον δουλεύει. Καλά εδώ έχουμε συνηθίσει να τρώνε χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα (Βλ. ΟΠΕΚΕΠΕ) τουλάχιστον τώρα κάτι έκαναν 2
Giannis_siag Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 39 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Συμβουλή: Οταν θελει καποιος να κρυψει μια πληροφορία, να μην το κανει ποτέ με pixels, μιας και υπαρχουν εφαρμογες που μπορουν να σου βρουν το κειμενο κατω απο τα pixel. thanks for the advice. Το διόρθωσα
dj_aggelos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Περιμένω εδώ και τόσο καιρό να μπει μέσα και η κάρτα αιμοδότη που έχουν αναγγείλει κοντά στον ένα χρόνο τώρα. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι η εφαρμογή και βολική αρκεί να μην πέσεις σε μυστήριο αστυνομικό και σου ζητάει τα φυσικά έγγραφα.
ardi21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, MetroStar said: Tώρα ώρα να ενσωματώσουν τις τόσες άχρηστες εφαρμογές που έχουν βγάλει (MyHealth, MyStreet, MyCoast κτλ.) σε μία, στο Gov Wallet. Αυτη ειναι και η δική μου απορία. Γιατί δεν κάνουν μια εφαρμογή για όλα και έχουν my health, my aade, my efka, my ergani κτλ κτλ. Ίσως όμως να είναι πιο δύσκολο τεχνικά να κάνουν μια εφαρμογή που να δουλεύει σωστά για τα παντα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ardi21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα