Alekos__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους! Έκανα αναβάθμιση από windows 10 home σε 11 pro. Παρατήρησα ότι έχει stutters το ποντίκι μου στην επιφάνεια εργασίας. Αν ανοίξω μια καρτέλα (πχ τα αρχεια) το κλικαρω κ το κουνήσω δεξιά αριστερά στο desktop βλέπω ότι έχει stutter αρκετό. Το παρατήρησα κ στα games. Στα windows 10 δεν μου το έκανε αυτο. Εχω ενεργοποιημένο το gsync κανονικά ! Κ τα hz είναι στα 240.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου DDU σε ασφαλή λειτουργία και περνάς τον τελευταίο driver για windows 11 της κάρτας γραφικών σου. 1
Alekos__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε DDU σε ασφαλή λειτουργία και περνάς τον τελευταίο driver για windows 11 της κάρτας γραφικών σου. Το έκανα 2 φορές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου ωραια δες με το συγκεκριμένο τι σου εμφανίζει Resplendence Software - LatencyMon: suitability checker for real-time audio and other tasks
tasvar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Alekos__ είπε Το έκανα 2 φορές Για δες παρακάτω. Αν το dynamic refresh rate, είναι ενεργό, κλείστο και δοκίμασε. 1
Alekos__ Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 πμ 19 ώρες πριν, Xristaras12 είπε ωραια δες με το συγκεκριμένο τι σου εμφανίζει Resplendence Software - LatencyMon: suitability checker for real-time audio and other tasks Το δοκίμασα το συγκεκριμένο κ δεν μου ανοίγει 11 ώρες πριν, tasvar είπε Για δες παρακάτω. Αν το dynamic refresh rate, είναι ενεργό, κλείστο και δοκίμασε. Όχι είναι κλειστό το dynamic 1
Xristaras12 Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 πμ κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το σύστημα, το latencymon ανοίγει κανονικά σε win11. Ξεκίνα και πέρνα ξανά τους drivers για το σύστημά σου έχοντας αφαιρέσει την προηγούμενη εγκατάσταση (απο διαχείριση συσκευών). Εαν δεις και συνεχίζει το ίδιο βιολί, υπάρχει επιλογή να γυρίσεις στα 10άρια (εφόσον δεν έχεις σβήσει το windows.old) 1
Alekos__ Δημοσ. Κυριακή στις 04:34 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:34 μμ Στις 27/9/2025 στις 9:07 ΠΜ, Xristaras12 είπε κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το σύστημα, το latencymon ανοίγει κανονικά σε win11. Ξεκίνα και πέρνα ξανά τους drivers για το σύστημά σου έχοντας αφαιρέσει την προηγούμενη εγκατάσταση (απο διαχείριση συσκευών). Εαν δεις και συνεχίζει το ίδιο βιολί, υπάρχει επιλογή να γυρίσεις στα 10άρια (εφόσον δεν έχεις σβήσει το windows.old) Καλησπέρα, λύθηκε το θέμα. Είχα θέμα με τους drivers, αντί να εγκαταστήσω το chipset εγκατέστησα το apu κάτι τέτοιο κ έγινε μπέρδεμα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα