Προς το περιεχόμενο

Windows 11 stutter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έκανα αναβάθμιση από windows 10 home σε 11 pro. Παρατήρησα ότι έχει stutters το ποντίκι μου στην επιφάνεια εργασίας. Αν ανοίξω μια καρτέλα (πχ τα αρχεια) το κλικαρω κ το κουνήσω δεξιά αριστερά στο desktop βλέπω ότι έχει stutter αρκετό. Το παρατήρησα κ στα games. Στα windows 10 δεν μου το έκανε αυτο. Εχω ενεργοποιημένο το gsync κανονικά ! Κ τα hz είναι στα 240.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

DDU σε ασφαλή λειτουργία και περνάς τον τελευταίο driver για windows 11 της κάρτας γραφικών σου.

Το έκανα 2 φορές 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alekos__ είπε

Το έκανα 2 φορές 

Για δες παρακάτω. Αν το dynamic refresh rate, είναι ενεργό, κλείστο και δοκίμασε. 

image_2025-09-26_182914673.png

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

ωραια

δες με το συγκεκριμένο τι σου εμφανίζει

Resplendence Software - LatencyMon: suitability checker for real-time audio and other tasks

Το δοκίμασα το συγκεκριμένο κ δεν μου ανοίγει 

11 ώρες πριν, tasvar είπε

Για δες παρακάτω. Αν το dynamic refresh rate, είναι ενεργό, κλείστο και δοκίμασε. 

image_2025-09-26_182914673.png

Όχι είναι κλειστό το dynamic

• Like 1
Δημοσ.

κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το σύστημα, το latencymon ανοίγει κανονικά σε win11.

Ξεκίνα και πέρνα ξανά τους drivers για το σύστημά σου έχοντας αφαιρέσει την προηγούμενη εγκατάσταση (απο διαχείριση συσκευών). 

Εαν δεις και συνεχίζει το ίδιο βιολί, υπάρχει επιλογή να γυρίσεις στα 10άρια (εφόσον δεν έχεις σβήσει το windows.old)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2025 στις 9:07 ΠΜ, Xristaras12 είπε

κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το σύστημα, το latencymon ανοίγει κανονικά σε win11.

Ξεκίνα και πέρνα ξανά τους drivers για το σύστημά σου έχοντας αφαιρέσει την προηγούμενη εγκατάσταση (απο διαχείριση συσκευών). 

Εαν δεις και συνεχίζει το ίδιο βιολί, υπάρχει επιλογή να γυρίσεις στα 10άρια (εφόσον δεν έχεις σβήσει το windows.old)

Καλησπέρα, λύθηκε το θέμα. Είχα θέμα με τους drivers, αντί να εγκαταστήσω το chipset εγκατέστησα το apu κάτι τέτοιο κ έγινε μπέρδεμα 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...