gaster76 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Είμαι με VDSL σε NOVA (έχει λήξει το συμβόλαιο) και θέλω να μεταφέρω το τηλέφωνο και internet σε cosmote fiber to the home. Στην πολυκατοικία έχει πριν λίγες ημέρες ολοκληρωθεί η κάθετη και άλλος ιδιοκτήτης έχει συνδεθεί με οπτικη ίνα επίσης σε cosmote. Απο την στιγμή που θα κάνω αίτηση στην cosmote (χωρίς υπαναχώρηση) σε πόσο καιρό συνήθως ολοκληρώνεται η διαδικασία; Στο ενδιάμεσο είμαι χωρίς τηλέφωνο και internet; Στο 1Gbps υπάρχει πιθανότητα να μου δώσουν το ZTE ZXHN F8648P XGS-PON ONT η θα είμαι μεταξύ fritz5530 και Vantiva?
jpil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ρώτα την cosmote πόσες ημέρες θα κάνει να σε συνδέσει. Δεν θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο και internet, ίσως για κάποιες ώρες. Τους ρωτάς και βλέπεις τι θα σου δώσουν.
jkoukos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, gaster76 είπε Απο την στιγμή που θα κάνω αίτηση στην cosmote (χωρίς υπαναχώρηση) σε πόσο καιρό συνήθως ολοκληρώνεται η διαδικασία; Κανονικά θα γίνει σε λίγες μέρες, εφόσον όπως λες υπάρχει ήδη υποδομή στην οικοδομή και τουλάχιστον μία ενεργή σύνδεση. 1 ώρα πριν, gaster76 είπε Στο ενδιάμεσο είμαι χωρίς τηλέφωνο και internet; Καθόλου. Πρώτα θα ενεργοποιηθεί το FTTH και αμέσως μετά θα διακοπεί το VDSL. Είναι συνδέσεις σε διαφορετικό φυσικό μέσο, ανεξάρτητες μεταξύ τους.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου On 26/09/2025 at 15:14, gaster76 said: Καλησπέρα, Είμαι με VDSL σε NOVA (έχει λήξει το συμβόλαιο) και θέλω να μεταφέρω το τηλέφωνο και internet σε cosmote fiber to the home. Στην πολυκατοικία έχει πριν λίγες ημέρες ολοκληρωθεί η κάθετη και άλλος ιδιοκτήτης έχει συνδεθεί με οπτικη ίνα επίσης σε cosmote. Απο την στιγμή που θα κάνω αίτηση στην cosmote (χωρίς υπαναχώρηση) σε πόσο καιρό συνήθως ολοκληρώνεται η διαδικασία; Στο ενδιάμεσο είμαι χωρίς τηλέφωνο και internet; Στο 1Gbps υπάρχει πιθανότητα να μου δώσουν το ZTE ZXHN F8648P XGS-PON ONT η θα είμαι μεταξύ fritz5530 και Vantiva? μπορεις να διαλεξεις τον παροχο που εχει το ftth στην περιοχη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα