Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 17 Pro Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, starthis είπε

Αυτό που μαρέσει σε κάθε post γύρω από την Apple και τα προιόντα της, είναι οτι αυτοί που δεν έχουν Apple συσκευές, νομίζουν οτι οι άλλοι που έχουν προσπαθούν να τους πείσουν οτι είναι καλές. Λες και ενδιαφέρει κανέναν τι έχει ο άλλος. Αυτός που το θέλει και έχει να το πληρώσει το χαίρεται και ας κυκλοφορούν οι άλλοι με το Nokia της 20ετίας.

Αυτοί που έχουν Apple συσκευές από την άλλη προσπαθούν να υπαρασπιστούν την αγορά τους λες και δεν ξέρουν οι ίδιοι αν αξίζει ή λες και έκαναν fund raising για να τις αγοράσουν και τώρα έφτασε η ώρα να πείσουν.

Kαι για να είμαι και on topic, επειδή και χωρις να δεις reviews καταλαβαίνεις από την αίσθηση οτι αν πέσει κάτω θα γίνει μακελειό με το αλουμίνιο, το καλύτερο πράγμα στο νέο iphone είναι η techwoven θήκη που θυμίζει fabric case από Google pixel 4.

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα ; Είναι φυσικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων αυτό δες τος οπαδούς ομάδων, διατροφής μηχανάκια αυτοκίνητα ηλεκτρονικών συσκευών πάντως τύπου όλοι το ίδιο κάνουν δυστυχώς !

4 ώρες πριν, svartevarg είπε

👍👍👍

Αυτό νομίζω ότι ισχύει περισσότερο για την περίπτωση του iPhone 17. Ότι η Apple προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι μεγάλη αναβάθμιση. 

Δεν θυμάμαι να προσπαθεί να πείσει κανέναν !! Κάνουν ουρά να τα αγοράσουν έτσι κ αλλιώς μια Παρουσίαση έκανε 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν θυμάμαι να προσπαθεί να πείσει κανέναν !! Κάνουν ουρά να τα αγοράσουν έτσι κ αλλιώς μια Παρουσίαση έκανε 

Για τις ουρές πληρώνουμε όλοι την όποια αναβάθμιση με το σταγονόμετρο και εδώ δεν μιλάμε υποκειμενικά, ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του.

Όμως είναι μεγάλη κοροϊδία να πουλάς το iPhone 17 στα 256GB στην ίδια τιμή με το iPhone 16 των 128GB και επιπλέον να προσθέτεις always on, περισσότερη φωτεινότητα, καλύτερη ανάλυση, καθαρότερες φωτογραφίες και τέλος μπαταρία που από ανέκαθεν τα iPhone πονάνε. Για τον επεξεργαστή μόνο δεν θα πω για όλα τα υπόλοιπα ότι να ναι.

Αγόρασα το iPhone 16 πριν 5 μήνες εάν ήξερα πως θα έβγαινε έτσι το 17 (επίσημα όχι τι διαβάζουμε από δω κι από κει) θα περίμενα με το παλιό μου και θα αγόραζα το 17.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, d4mage είπε

Για τις ουρές πληρώνουμε όλοι την όποια αναβάθμιση με το σταγονόμετρο και εδώ δεν μιλάμε υποκειμενικά, ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του.

Όμως είναι μεγάλη κοροϊδία να πουλάς το iPhone 17 στα 256GB στην ίδια τιμή με το iPhone 16 των 128GB και επιπλέον να προσθέτεις always on, περισσότερη φωτεινότητα, καλύτερη ανάλυση, καθαρότερες φωτογραφίες και τέλος μπαταρία που από ανέκαθεν τα iPhone πονάνε. Για τον επεξεργαστή μόνο δεν θα πω για όλα τα υπόλοιπα ότι να ναι.

Αγόρασα το iPhone 16 πριν 5 μήνες εάν ήξερα πως θα έβγαινε έτσι το 17 (επίσημα όχι τι διαβάζουμε από δω κι από κει) θα περίμενα με το παλιό μου και θα αγόραζα το 17.

iPhone 16 pro 256 1299 iPhone 17 pro 256 1299 τιμές Γερμανίας Apple Store δεν έγινε καμία αλλαγή από πέρσι ! Φίλε επιλογές κάνουν όλοι . Όσο αφορά της αλλαγές δικό της είναι ότι θέλει κάνει . Δεν υποχρεώνει κανένα να το πάρει 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

iPhone 16 pro 256 1299 iPhone 17 pro 256 1299 τιμές Γερμανίας Apple Store δεν έγινε καμία αλλαγή από πέρσι ! Φίλε επιλογές κάνουν όλοι . Όσο αφορά της αλλαγές δικό της είναι ότι θέλει κάνει . Δεν υποχρεώνει κανένα να το πάρει 

αλλος σχεδιασμος

Δημοσ.
12 ώρες πριν, azuli είπε

Δεν εχεις αγορασει καλο android προφανως.

Ακομα και τα pixel που δεν εχουν flagship socs εχουν πιο smooth animations

Τα android δεν ειναι το Oneplus 13

To one plus 13 είναι καλό android και είναι αρκετό για να έχει τη γνώμη που έχει . Τέλος 

1 ώρα πριν, d4mage είπε

Το ξέραμε όσοι ασχολούμασταν ότι θα γινόταν αυτό . Απλώς δεν το έψαξες εσύ αρκετά αλλά εκτός αυτού και σε 5 χρόνια θα έχει βγει κάτι άλλο καλύτερο τι θα λες γιατί δεν πήρα αυτό ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε

To one plus 13 είναι καλό android και είναι αρκετό για να έχει τη γνώμη που έχει . Τέλος 

Το ξέραμε όσοι ασχολούμασταν ότι θα γινόταν αυτό . Απλώς δεν το έψαξες εσύ αρκετά αλλά εκτός αυτού και σε 5 χρόνια θα έχει βγει κάτι άλλο καλύτερο τι θα λες γιατί δεν πήρα αυτό ;

από το 16 στο 17 είναι 5 χρόνια; Τι να ψάξω ρε συ την παλεύεις; Αν έβγαινε συσκευή κάθε 2-3 χρόνια θα είχε μια λογική αυτό που λες, άλλα όχι σε λιγότερο από 12 μήνες.

Εδώ μέσα μερικοί κάνετε λες και παίρνετε ποσοστά από τις εταιρείες αυτές. Χαλαρώστε λίγο

26 λεπτά πριν, deanorneo είπε

Για τα σχόλια είμαι εδώ!
... Για το "The Best iPhone We've Ever Made" 

Ρε ο κόσμος δεν πάει κάλα, προς όφελος του καταναλωτή ένας σχολιασμός και μερικοί θίγονται λες και τους βρίσανε τη μάνα.

Όλο αυτό ενώ το λέει άτομο με iPhone.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

Χρήστης iPhone 15 pro max για περίπου 10 μήνες η πρώτη ios συσκευή μου το οποίο έδωσα καο πήρα s24 . Σκέφτομαι να πάρω πάλι iPhone ο μόνος λόγος είναι η εμφάνιση και το γραφικό περιβάλλον γιατί σαν δυνατότητες και λειτουργίες το Android είναι κλάσης ανώτερο  

Δημοσ.

Από μένα μπράβο στον αρθρογράφο που δεν κρύφτηκε αναφορικά με το θέμα των γρατζουνιών.

Από την άλλη, ποιός δεν βάζει θήκη και τζαμάκια ρε παιδιά στο κινητό του?

Πλέον καταλαβαίνεις ένα περίπου τί κινητό έχει ο καθένας από την διάταξη των καμερών και μόνο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jimis98 είπε

αλλος σχεδιασμος

Τρομερό σχεδιασμούς έχεις δίκιο απλά μεγάλωσαν το πίσω το κομμάτι της κάμερας. Και στο λέω γιατί το έχω όχι απλά επειδή το είδα Και έχω και το 17 και το 16

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Τρομερό σχεδιασμούς έχεις δίκιο απλά μεγάλωσαν το πίσω το κομμάτι της κάμερας. Και στο λέω γιατί το έχω όχι απλά επειδή το είδα Και έχω και το 17 και το 16

εγώ δεν τα έχω ,αλλά από αυτά που βλέπω σε review,φέτος σχεδιαστικά 17pro/max δεν μου αρέσουν,ας το έκαναν με τζάμι σαν τα xiaomi 17pro max

το 17 το απλό αποδείχτηκε vfm 

στην οθόνη βλέπεις διαφορές στο 16 και 17?

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimis98 είπε

εγώ δεν τα έχω ,αλλά από αυτά που βλέπω σε review,φέτος σχεδιαστικά 17pro/max δεν μου αρέσουν,ας το έκαναν με τζάμι σαν τα xiaomi 17pro max

το 17 το απλό αποδείχτηκε vfm 

στην οθόνη βλέπεις διαφορές στο 16 και 17?

Φίλε αν σου πω ότι δεν το έχω ανοίξει ακόμα θα τ πιστέψεις ; Το πήρα την Δευτέρα από το αεροδρόμιο Ισλανδίας και δεν το άνοιξα γιατί δεν βλέπω να με συγκινεί καθόλου ότι έχει !!! Κ σκέφτομαι τι θα κάνω το 16 μου 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Φίλε αν σου πω ότι δεν το έχω ανοίξει ακόμα θα τ πιστέψεις ; Το πήρα την Δευτέρα από το αεροδρόμιο Ισλανδίας και δεν το άνοιξα γιατί δεν βλέπω να με συγκινεί καθόλου ότι έχει !!! Κ σκέφτομαι τι θα κάνω το 16 μου 

μπορείς να το πουλήσεις 

γιατί το πήρες τότε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

μπορείς να το πουλήσεις 

γιατί το πήρες τότε?

Το έβαλα αγγελία στην Γερμανία που μένω . Αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς μόνο ανταλλαγές . Το πήρα γιατί το πήρα ποιο φθηνά !! Και γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω με την συσκευή !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...