TiPsY4 Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:41 μμ Δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με την apple όλοι σας, και εγώ σκυλί android ήμουν για 15 ΧΡΟΝΙΑ, κοροίδευα την apple και έπεσα και θύμα να μου εκραγεί το κινητό αλλά ευτυχώς ηταν μέσα σε μεταλικό locker, και ΞΑΝΑ αγόρασα samsung μετά, πήρα και xiaomi που μέχρι και με rooted τηλέφωνο έκανε force update και μου ξανα έβαλε το καρουζελ με τις κωλοδιαφημίσεις μέχρι που με ανάγκασε να το πετάξω και να πάρω iphone το οποίο δεν με έχει αφήσει ποτέ με bootloop και να κολλάει άμα δεν κάνω restart μέτά απο μια βδομάδα επειδή έχει software issues, ούτε να ξεχνάει τα updates μετά απο 2 χρόνια επειδή έχουν βγάλει το καινούριο το γυαλιστερό τηλέφωνο και τα άλλα κάδο. Η apple απο την άλλη βάζει πόδι και δεν αφήνει να πειράζουν άλλοι, ακόμα και αν συλλέγει δεδομένα δεν τα δίνει σε τρίτους όπως η google στο highest bidder. Δείτε πόσες μηνύσεις έχουν δώσει στην apple που δεν ξεκλειδώνει τηλέφωνα στην αστυνομία σε διάφορες χώρες. Και μην μιλάτε για κλειδωμένο οικοσύστημα γιατί και android άρχισε να κλείνει το sideloading και να κλειδώνει λειτουργίες με τα ρολόγια τους να δουλεύουν μόνο με τα κινητά τους οπότε στην ίδια μοίρα καταλήγουν. Βάλτε oxygenOS να σας κλέβουν OTP. Απολάυστε λοιπόν τα samsung ψυγεία με διαφημίσεις και κατεβάστε το παντελόνι γιατί όσο βάζουν χέρι και παίρνουν αέρα τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. 2 1
ethereum Δημοσ. Σάββατο στις 06:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:48 μμ 4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Πιστεύεις ειλικρινά ότι η κάθε MS το έκανε αυτό γιατί ενδιαφέρεται στο ελάχιστο για εσένα; ρητορική ερώτηση , φυσικά και δεν μπορεί να αγνοήσει μια τεράστια βάση χρηστών που περιλαμβάνει εκτός απο ιδιώτες , οργανισμούς , κυβερνητικές δομές , φορείς κτλπ πάντως δείχνει μια ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα σε πλήρη αντίθεση με τη μακιαβελική και κυνική Apple που γυρίζει τον αντίχειρα προς τα κάτω καταργώντας εκδικητικά λειτουργίες ζωτικές για τους πιστούς οπαδούς της.
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ 29 λεπτά πριν, cpc464 είπε Η Ε.Ε δεν εξανάγκασε κανέναν, η apple είναι αυτή που το παίζει ντίβα σε αυτή την περίπτωση,θέλεις να πουλήσεις ένα πρόϊόν σε άλλη ήπειρο με τις δικές σου προυποθέσεις και φταίει ένα άλλο κράτος:,εμένα μου ακούγεται άτοπο,να πουλάει και η αγγλία δεξιοτίμονα αυτοκίνητα σε όλη την υφήλιο να μιλάω με τον διπλα μου όταν έχει κίνηση,ας βρούν μία μεσοβέζική λύση, του τύπου υπογράφω ένα weaver σε όλα μου τα δικαιώματα και κάνει ότι θέλει με τα δεδομένα μου,δεν με ενδιαφέρει,αλλά σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα δεν φταίει η Ε.Ε. Έχει μια διαφορά αυτό που λες. Το να πάει να πουλήσει η Αγγλία δεξιοτίμονα σημαίνει ότι θέλει να μπει σε μια αγορά παραβιάζοντας τους νόμους της. Εδώ μιλάμε ότι είναι ήδη σε μια αγορά με τους όρους της εδώ και δεκαετίες (πλην προστίμων για παραβίαση) και απλά το κράτος/ένωση αποφασίζει ότι για να συνεχίσει να πουλά θα ακολουθήσει τους νέους του όρους. Οι οποίοι όροι μπορεί να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή και όπως θέλω. Προφανώς και επιμένω ότι είναι δικαίωμα της ΕΕ να το κάνει και να μετρήσει το ενδεχόμενο κόστος σε επενδύσεις ΄ή ότι άλλο. πχ Γιατί να φτιάξει data center για το apple intelligence αν αύριο μπορεί να της ζητήσει κάτι άλλο; Προτιμάει ενδεχομένως να μην φτιάξει κι ας χάσει κάποιους πελάτες. Και η Apple μετράει τον οικονομικό αντίκτυπο πριν πάρει τις αποφάσεις της και σίγουρα θα ασκήσει πίεση. Τι μας φαίνεται παράλογο; 12 λεπτά πριν, ethereum είπε ρητορική ερώτηση , φυσικά και δεν μπορεί να αγνοήσει μια τεράστια βάση χρηστών που περιλαμβάνει εκτός απο ιδιώτες , οργανισμούς , κυβερνητικές δομές , φορείς κτλπ πάντως δείχνει μια ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα σε πλήρη αντίθεση με τη μακιαβελική και κυνική Apple που γυρίζει τον αντίχειρα προς τα κάτω καταργώντας εκδικητικά λειτουργίες ζωτικές για τους πιστούς οπαδούς της. Το κάνει από ιδιοτέλεια. Το ίδιο και η Apple. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί σε εταιρίες που βγάζουν δις και απολύουν χιλιάδες ανθρώπους γιατί θα βγάλουν 20εκ παραπάνω έτσι. 1
somt Δημοσ. Σάββατο στις 07:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:09 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Αν πουλάει τα δεδομένα σου τότε παίρνει τεράστια ρίσκα. Αν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο θα καταστραφεί οικονομικά μιας και θα χάσει το κυριότερο παράγοντα επιλογής μιας εταιρείας. Αυτό παιζει να ειναι selling point για εσένα και 2-3 ακόμα στο forum. Γενικά είναι "selling point" και μόνιμο επιχειρημα για τους μαρτυρες της Apple. Το ότι πιστευεις οτι αυτός ειναι ο λόγος που η μάζα αγοράζει Apple είναι κωμικό 😁 Επεξ/σία Σάββατο στις 07:09 μμ από somt 1
polaki Δημοσ. Σάββατο στις 07:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:12 μμ Τί ακριβώς σημαίνει αυτό; «καθώς το App Store παραβίασε τις απαιτήσεις κατά του καθοδήγησης σύμφωνα με τον κανονισμό.»
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 07:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:14 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, somt είπε Αυτό παιζει να ειναι selling point για εσένα και 2-3 ακόμα στο forum. Γενικά είναι "selling point" και μόνιμο επιχειρημα για τους μαρτυρες της Apple. Το ότι πιστευεις οτι αυτός ειναι ο λόγος που η μάζα αγοράζει Apple είναι κωμικό 😁 Κωμικό είναι να πιστεύεις ότι μια εταιρία που έχει κάνει τεράστιο μάρκετινγκ πάνω σε αυτό δεν έχει επενδύσει αντίστοιχα και δεν φοβάται. Επίσης πιο κωμικό να πιστεύεις ότι πρωτίστως οι ανταγωνιστές και μετά οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι δεν θα κυνηγήσουν το θέμα αν είναι ψευδές. Για έναν δημοσιογράφο είναι τζακπότ να ανακαλύψει κάτι τέτοιο. Το αν θα εξαγοραστεί δεν το γνωρίζω. Για έναν ανταγωνιστή αποτελεί τεράστιο κίνητρο. σ.σ. Δες στην περίπτωση του Κιμελ πως έκανε την κωλοτουμπα η Disney μετά την πίεση του κόσμου. Κάτι τέτοια έχουν τεράστια επιρροή στις ΗΠΑ που αποτελούν την κύρια αγορά της Apple. Το ρίσκο του να βγάλει κάποια δις παραπάνω είναι πολύ μεγάλο για να το πάρει. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:19 μμ από Dimitris_1981 2
Volga Δημοσ. Σάββατο στις 07:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:18 μμ 8 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Οπως ειμαι με την Google που θελουν να την αναγκασουν να πουλησει τον Chrome ετσι ειμαι και με την Αpple που θελουν να αλλαξει την φιλοσοφια της αν και εδω ειναι στο χερι του χρηστη να κρατησει το κλειστο συστημα... Δεν αναγκάζει κανείς την Apple να αλλάξει τη φιλοσοφία της. Απλώς της αναφέρουν οτι αν θέλει να πουλάει στο συγκεκριμένο χώρο θα το κάνει με μεγαλύτερη διαφάνεια και ίσες αξίες. Οτι δηλαδή κάνει και η Αμερική στις ξένες εταιρίες. 1. Τα δεδομένα των Ευρωπαίων πολιτών, να μένουν στην Ευρώπη 2. Να δώσει ένα API που να μπορεί ένας 3ος κατασκευαστής να επικοινωνεί με τις λειτουργίες του κινητού. Αν είσαι στον χώρο του προγραμματισμού μπορείς να καταλάβεις οτι το να φτιάξει ένα API με πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που χρειάζονται οι 3οι κατασκευαστές, με δυνατότητες διαβάθμισης πληροφοριών είναι εκπληκτικά απλό για μια εταιρία. Δε συζητάω για το μέγεθος της Apple... Το θέμα της "ασφάλειας" είναι μια απίστευτη δικαιολογία που μπορεί να συγκινήσει μονο άτομο ΕΚΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ή κάνα γερουσιαστή στο αμερικανικό κονγκρέσο που η σχέση του με τους υπολογιστές είναι οτι η γιαγιά μου με το αλεξίπτωτο πλαγιάς. 4 1
cpc464 Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:26 μμ 55 minutes ago, billdanos said: Αυτό που ψάχνεις την οποιαδήποτε αφορμή για να το πας αλλού… 😛 Καμία αφορμή,απλά το ότι έκανε κάποιος μια επιλογη δεν σημαίνει ότι είναι καλή η ταιριάζει σε όλους. 26 minutes ago, Dimitris_1981 said: Έχει μια διαφορά αυτό που λες. Το να πάει να πουλήσει η Αγγλία δεξιοτίμονα σημαίνει ότι θέλει να μπει σε μια αγορά παραβιάζοντας τους νόμους της. Εδώ μιλάμε ότι είναι ήδη σε μια αγορά με τους όρους της εδώ και δεκαετίες (πλην προστίμων για παραβίαση) και απλά το κράτος/ένωση αποφασίζει ότι για να συνεχίσει να πουλά θα ακολουθήσει τους νέους του όρους. Οι οποίοι όροι μπορεί να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή και όπως θέλω. Προφανώς και επιμένω ότι είναι δικαίωμα της ΕΕ να το κάνει και να μετρήσει το ενδεχόμενο κόστος σε επενδύσεις ΄ή ότι άλλο. πχ Γιατί να φτιάξει data center για το apple intelligence αν αύριο μπορεί να της ζητήσει κάτι άλλο; Προτιμάει ενδεχομένως να μην φτιάξει κι ας χάσει κάποιους πελάτες. Και η Apple μετράει τον οικονομικό αντίκτυπο πριν πάρει τις αποφάσεις της και σίγουρα θα ασκήσει πίεση. Τι μας φαίνεται παράλογο; Να τον μετρήσει τον αντίκτυπο,αλλα δεν φταίει η Ε.Ε για αποφάσεις της apple.
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 07:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:38 μμ 10 λεπτά πριν, cpc464 είπε Να τον μετρήσει τον αντίκτυπο,αλλα δεν φταίει η Ε.Ε για αποφάσεις της apple. Παίρνει κάποιες αποφάσεις βάσει των συνθηκών που διαμορφώνονται από τις αντίστοιχες αποφάσεις της ΕΕ. Είναι φυσιολογική αντίδραση, δεν φταίει κανείς αλλά δεν μπορεί και να θεωρεί κάποιος ότι μια εταιρεία δεν θα λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον της. 1
cpc464 Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ 6 minutes ago, Dimitris_1981 said: Παίρνει κάποιες αποφάσεις βάσει των συνθηκών που διαμορφώνονται από τις αντίστοιχες αποφάσεις της ΕΕ. Είναι φυσιολογική αντίδραση, δεν φταίει κανείς αλλά δεν μπορεί και να θεωρεί κάποιος ότι μια εταιρεία δεν θα λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον της. Να λειτουργήσει με το συμφέρον της,τον καταναλωτή γιατί τιμωρεί;. 1
somt Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε τον καταναλωτή γιατί τιμωρεί;. γιατι όχι απλα δεν τον νοιαζει, αλλα την υπερασπίζεται κιόλας, so why not 😋 2 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 08:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:19 μμ 32 λεπτά πριν, cpc464 είπε Να λειτουργήσει με το συμφέρον της,τον καταναλωτή γιατί τιμωρεί;. Γιατί όπως είπα το συμφέρον της κοιτάει, δεν μας αγαπάει. Καμία εταιρεία δεν το κάνει. 1
somt Δημοσ. Σάββατο στις 08:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:29 μμ (επεξεργασμένο) Οι εταιρείες δεν είναι απροσωπα ρομποτ. Άνθρωποι είναι που παίρνουν τις αποφάσεις. Και κάποιοι επιλέγουν να μη γ@μ... τους πελάτες τους ή το γενικότερο συμφέρον και διευκόλυνση της κοινωνίας (βλεπε RCS). Οι ανθρωποι της Microsoft και της Google έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά στους πελάτες τους. Είναι ο κωδικάς ηθικής και αξιών τους και από αυτά απορρέει η πολιτική τους. Δεν χρειάζεται να αγαπάνε εμένα προσωπικά. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:31 μμ από somt 2
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ 48 λεπτά πριν, somt είπε Οι εταιρείες δεν είναι απροσωπα ρομποτ. Άνθρωποι είναι που παίρνουν τις αποφάσεις. Και κάποιοι επιλέγουν να μη γ@μ... τους πελάτες τους ή το γενικότερο συμφέρον και διευκόλυνση της κοινωνίας (βλεπε RCS). Οι ανθρωποι της Microsoft και της Google έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά στους πελάτες τους. Είναι ο κωδικάς ηθικής και αξιών τους και από αυτά απορρέει η πολιτική τους. Δεν χρειάζεται να αγαπάνε εμένα προσωπικά. Dream on….. Ούτε μήνα δεν θα έβαζε κάποιος με αυτήν την λογική σαν CEO. Θα τον είχαν κατασπαράξει οι μέτοχοι και το ΔΣ. Η εταιρική ευθύνη δυστυχώς είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο αν μιλάμε για τέτοιους κολοσσούς. Για παράδειγμα έχουμε δει πετρελαϊκές που είναι στο τοπ 5 ρυπαντών του πλανήτη να μιλάνε για οικολογία….. Τι να δω για το RCS ότι συμφέρει την Google που θα κατασπαράξει τον ανταγωνισμό και θα γίνει default το Google messages. 1
TrialKid Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 μμ 14 minutes ago, Dimitris_1981 said: Dream on….. Ούτε μήνα δεν θα έβαζε κάποιος με αυτήν την λογική σαν CEO. Θα τον είχαν κατασπαράξει οι μέτοχοι και το ΔΣ. Η εταιρική ευθύνη δυστυχώς είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο αν μιλάμε για τέτοιους κολοσσούς. Για παράδειγμα έχουμε δει πετρελαϊκές που είναι στο τοπ 5 ρυπαντών του πλανήτη να μιλάνε για οικολογία….. Τι να δω για το RCS ότι συμφέρει την Google που θα κατασπαράξει τον ανταγωνισμό και θα γίνει default το Google messages. Στην ουσία το RCS το δίνει μέσο Google Messages 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα