Volga Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 53 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Φυσικα και την αναγκαζουν να αλλαξει την φιλοσοφια της υπο την απειλη προστιμων και αυτη δοκιμαζει να το τρεναρει γιατι δεν θελει να την αλλαξει... Για μενα η εταιρεια πρεπει να αποφασιζει για την πολιτικη της και ο καταναλωτης αν αγορασει η οχι και απο οτι δειχνει στην περιπτωση της Apple οι χρηστες της θελουν αυτο το κλειστο συστημα(οικοσυστημα), αυτο που κανει η ΕΕ ειναι εισπρακτικες λαμογιες... Δεν μπορεί ο καταναλωτής-πολίτης να ξέρει ομως το τι παίζει. Οφείλει το κράτος να σε προστατεύσει. Γιατι με την ίδια λογική είναι σαν να λέμε μια εταιρία να βάζει καρκινογόνες ουσίες επιβεβαιωμένα σε ένα τρόφιμο, και να τα ρίχνουμε στον πελάτη που το αγοράζει. Στην Αμερική ισχύει αυτό. Εδω ευρώπη οχι. Το ίδιο και με τα προσωπικά δεδομένα. Και ειλικρινά μου είναι αδιάφορο το να μάθει οτι μπήκα στο τάδε site και να μου φτιάξει διαφημιστικό προφιλ. Ομως (ένα σενάριο) οταν μπορεί έπειτα η Χ Ψ Interamerican να τραβήξει στοιχεία για να δει ιατρικά προφιλ κλπ. (κάτι που γίνεται ηδη στις ΗΠΑ) και να μου αλλάξει το ασφάλιστο, ε με πειράζει. Προτιμώ να μην γνωρίζει τι γνωρίζω για μένα.
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Volga είπε Δεν μπορεί ο καταναλωτής-πολίτης να ξέρει ομως το τι παίζει. Οφείλει το κράτος να σε προστατεύσει. Γιατι με την ίδια λογική είναι σαν να λέμε μια εταιρία να βάζει καρκινογόνες ουσίες επιβεβαιωμένα σε ένα τρόφιμο, και να τα ρίχνουμε στον πελάτη που το αγοράζει. Στην Αμερική ισχύει αυτό. Εδω ευρώπη οχι. Το ίδιο και με τα προσωπικά δεδομένα. Και ειλικρινά μου είναι αδιάφορο το να μάθει οτι μπήκα στο τάδε site και να μου φτιάξει διαφημιστικό προφιλ. Ομως (ένα σενάριο) οταν μπορεί έπειτα η Χ Ψ Interamerican να τραβήξει στοιχεία για να δει ιατρικά προφιλ κλπ. (κάτι που γίνεται ηδη στις ΗΠΑ) και να μου αλλάξει το ασφάλιστο, ε με πειράζει. Προτιμώ να μην γνωρίζει τι γνωρίζω για μένα. Μην τσουβαλιαζεις δεν κολλανε πουθενα οι καρκινογονες ουσιες στα τροφιμα με αυτο που σχολιαζουμε... Βαλε την πηγη για την ΧΨ Ιnteramerican θελω να δω τι παιζει... Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από ScorpioX777
Volga Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Μην τσουβαλιαζεις δεν κολλανε πουθενα οι καρκινογονες ουσιες στα τροφιμα με αυτο που σχολιαζουμε... Βαλε την πηγη για την Ιnteramerican θελω να δω τι παιζει... Χ Ψ Interamerican. Γενικό είναι το θέμα. Can Health Insurance Companies Sell Data Private sector organizations access patient data, including software providers, pharmaceutical companies, analytics services, pharmacists/pharmacies, and digital insurers. Electronic medical records enable insurers to analyze massive amounts of information and combine it with personal details. Organizations outside healthcare, such as pension funds, schools, or insurers, can use and exchange health data for specific tasks or purposes. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Volga
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στις 27/9/2025 στις 8:52 ΠΜ, cpc464 είπε "η εταιρεία έχει επίσης κίνητρο να δει την κατάργηση του DMA για να αποτρέψει τη νομοθεσία από το να γκρεμίσει τον "περιφραγμένο κήπο" που παρακινεί τους καταναλωτές να παραμείνουν στο οικοσύστημα προϊόντων της." Το άρθρο τα λέει, απλά θέλει να μείνει κλειστό οικοσύστημα. Και αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς ως πελάτες. Αν ήθελα κάτι άλλο έμενα στο android. 3
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Volga είπε Χ Ψ Interamerican. Γενικό είναι το θέμα. Can Health Insurance Companies Sell Data Private sector organizations access patient data, including software providers, pharmaceutical companies, analytics services, pharmacists/pharmacies, and digital insurers. Electronic medical records enable insurers to analyze massive amounts of information and combine it with personal details. Organizations outside healthcare, such as pension funds, schools, or insurers, can use and exchange health data for specific tasks or purposes. Ενδιαφερον αλλα αυτο που ερχεται με το ΑΙ στα προσωπικα δεδομενα για ολους μας αυτο που ανεβασες ειναι γατακι μπροστα σε αυτο που μας περιμενει... Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από ScorpioX777 1
Volga Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 47 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Ενδιαφερον αλλα αυτο που ερχεται με το ΑΙ στα προσωπικα δεδομενα για ολους μας αυτο που ανεβασες ειναι γατακι μπροστα σε αυτο που μας περιμενει... 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα