iwnas28 Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ Καλησπέρα σε όλους! Σχετικα νέος στο σπορ! Ποιο καφέ θα προτείνατε για φρεντο εσπρέσο; Επισης, μπορείτε να μου προτείνετε κ τρόπους αποθήκευσης ωστε να κάνω ένα στοκ μερικών μηνών.
rbmkn4 Δημοσ. Τρίτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:34 μμ Σε κενο αερος σε πλαστικα σακουλακια και στην καταψυξη. Μικρες συσκευασιες. Οταν βγαζεις ενα πακετο για αποψυξη δεν το ανοιγεις μεχρι να ξεπαγωσει. 1
sphinxgr Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 μμ (επεξεργασμένο) Θεωρώ πως τόσο ψηλά, αρχικές τιμές δεν έχω δει ξανά. 41,81€ το κιλό ο Tigrato??? 0,77€ / διπλό espresso. Παπάτζα έκπτωση. Παρότι παίρνω άπειρα χρόνια Tigrato, ήρθε η ώρα για αλλαγή. 50 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Καλησπέρα σε όλους! Σχετικα νέος στο σπορ! Ποιο καφέ θα προτείνατε για φρεντο εσπρέσο; Επισης, μπορείτε να μου προτείνετε κ τρόπους αποθήκευσης ωστε να κάνω ένα στοκ μερικών μηνών. πρωτα θα ασχοληθείς με μηχανή κ μύλο και έπειτα θα σε απασχολήσει το είδος του καφέ. Και οοοοοοοοοοοταν ασχοληθείς με όλα αυτά, θα δεις οτι ΠΟΤΕ δεν στοκάρουμε. Καταναλώνουμε μόνο φρέσκο. Εκτός κ αν δεν μας απασχολεί η ποιότητα. Ένα θέμα για αρχή -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/721120-αγορά-μηχανής-espresso/ Επεξ/σία Τρίτη στις 01:46 μμ από sphinxgr
@topos Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:36 μμ (επεξεργασμένο) 16 hours ago, idefixius said: Και ο taresso με έκπτωση -20% και δωρεάν μεταφορικά από τα 20€ (ισχύει μέχρι 1-10-2025 στις 12:00) Χθες παραγγειλα και εγω 1 supremo και 1 tigrato (ειχα ξαναπαρει, πιθανοτατα ο καλυτερος καφες που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα μεχρι τα ~40ευρω/kg σε blend) Και για τον tigrato που αναφερθηκε οτι ισως εχει robusta-> Spoiler δεν το ξερω, παντως εχω παρατηρησει οτι προτιμαω τα blend με λιγο robusta(μεχρι ~30%) μεσα τουλαχιστον σε lucafe και passalaqua που εχω δοκιμασει(θαρρω απο αυτα τα εχω δοκιμασει ολα απο 80%-20% εως 100% arabica)- ισως παιζει ρολο που πινω μονο cappuccino- . Αυτο που ηθελα να αναφερω -γιατι και εγω δεν τον ειχα προσεξει- ειναι εαν κανεις signup/login σου δινει 1 ποντο για καθε 1 ευρω που αγοραζεις και στους 100ποντους εχεις αλλα 15ευρω εκπτωση(15% πρακτικα). 1 hour ago, sphinxgr said: Θεωρώ πως τόσο ψηλά, αρχικές τιμές δεν έχω δει ξανά. 41,81€ το κιλό ο Tigrato??? 0,77€ / διπλό espresso. Παπάτζα έκπτωση. Παρότι παίρνω άπειρα χρόνια Tigrato, ήρθε η ώρα για αλλαγή. πρωτα θα ασχοληθείς με μηχανή κ μύλο και έπειτα θα σε απασχολήσει το είδος του καφέ. Και οοοοοοοοοοοταν ασχοληθείς με όλα αυτά, θα δεις οτι ΠΟΤΕ δεν στοκάρουμε. Καταναλώνουμε μόνο φρέσκο. Εκτός κ αν δεν μας απασχολεί η ποιότητα. Ένα θέμα για αρχή -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/721120-αγορά-μηχανής-espresso/ Στα 34 που βγαινει με την εκπτωση νομιζω οτι ειναι οκ ~0,68c/διπλος. Υ.γ Πες σε τι θα πας εαν βρεις κατι αντιστοιχο ειτε σε "φρεσκο", ειτε σε μπαγιατικο. Spoiler Υ.Γ2 Εαν και σπανια παιρνω πλεον καφε απεξω, χθες ειχα κατι δουλιες κ προσεξα οτι η "απεναντι" καφετερια ειχα σημα taresso και ειπα να δοκιμασω, χαλια μαυρα.Δεν ηταν οτι απλα ειχε φτιχτη γευση, αλλα ολη μερα με ενοχλουσε το στομαχι μου-πρωτη φορα-. Μερα με την νυχτα με αυτο που βγαζω απο την οικιακη "της πλακας" μηχανης μου. Το παραπανω το αναφερω οτι δεν σημαινει οτι εαν παρεις καλο καφε οτι θα εχεις και καλο αποτελεσμα εαν τον φτιαξεις εντελως στα "κουτουρου" η εαν δεν τον εχεις αποθηκευσει σωστα. Παντως θα ελεγα πως μιας και το bf ειναι σχετικα κοντα και βγαινονουν εφαμιλλες εκπτωσεις, μην στοκαρετε απειρα κιλα με τις τωρινες προσφορες. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:47 μμ από @topos
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 02:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:45 μμ 1 hour ago, sphinxgr said: Θεωρώ πως τόσο ψηλά, αρχικές τιμές δεν έχω δει ξανά. 41,81€ το κιλό ο Tigrato??? 0,77€ / διπλό espresso. Παπάτζα έκπτωση. Παρότι παίρνω άπειρα χρόνια Tigrato, ήρθε η ώρα για αλλαγή. πρωτα θα ασχοληθείς με μηχανή κ μύλο και έπειτα θα σε απασχολήσει το είδος του καφέ. Και οοοοοοοοοοοταν ασχοληθείς με όλα αυτά, θα δεις οτι ΠΟΤΕ δεν στοκάρουμε. Καταναλώνουμε μόνο φρέσκο. Εκτός κ αν δεν μας απασχολεί η ποιότητα. Ένα θέμα για αρχή -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/721120-αγορά-μηχανής-espresso/ Απο την αλλη καθως πλεον εχει καταντησει χρηματιστηριακο ειδος ετσι οπως παιζουν οι τιμες και η τιμη εχει παρει την ανηφορα, δεν μπορεις να τον πληρωνεις ολο και ακριβοτερο οταν μπορεις να αγορασεις και να αποθηκευσεις φθηνοτερα. Θα πρεπει να βρεις τη χρυση τομη μεταξυ κοστους/οφελους/ποιοτητας αλλιως θα πληρωνεις τον καφε ποιο ακριβα απο καλο κρασι. Ιδιως αν πινεις 2-3 καφεδες την ημερα δεν λεει να σου κοστιζει χρυσαφι.
@topos Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Sebu said: Απο την αλλη καθως πλεον εχει καταντησει χρηματιστηριακο ειδος ετσι οπως παιζουν οι τιμες και η τιμη εχει παρει την ανηφορα, δεν μπορεις να τον πληρωνεις ολο και ακριβοτερο οταν μπορεις να αγορασεις και να αποθηκευσεις φθηνοτερα. Θα πρεπει να βρεις τη χρυση τομη μεταξυ κοστους/οφελους/ποιοτητας αλλιως θα πληρωνεις τον καφε ποιο ακριβα απο καλο κρασι. Ιδιως αν πινεις 2-3 καφεδες την ημερα δεν λεει να σου κοστιζει χρυσαφι. Δεν ξερω εαν ειναι καλη πρακτικη αλλα πως το κανω εγω-> Spoiler Παιρνω συσκευασιες του 1kg, βγαζω τον αερα και βαζω "μονωτικη" ταινια στην βαλβιδα και τα βαζω στην καταψυξη.1 μερα πριν τον χρειαστω βγαζω την συσκευασια απο την καταψυξη, την αφηνω πανω στο παγκο 24ωρες. Επειτα την ανοιγω και την χωριζω στα 4 μεσα σε σακουλακια 250gr καφε που εχω κρατησει απο παλιοτερες αγορες κ τα βαζω στο ντουλαπι. Καθε φορα που τελειωνει το καθε 250gr σακουλακι ανοιγω το επομενο (το 1kg μου κραταει ~12μερες) Γενικα θεωρω οτι ειναι οκ balance μεταξυ ψυχαναγκασμου και "φρεσκαδας"(τουλαχιστων για μενα κ στην φαση που βρισκομαι τωρα) Επεξ/σία Τρίτη στις 02:56 μμ από @topos
sphinxgr Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Sebu είπε Απο την αλλη καθως πλεον εχει καταντησει χρηματιστηριακο ειδος ετσι οπως παιζουν οι τιμες και η τιμη εχει παρει την ανηφορα, δεν μπορεις να τον πληρωνεις ολο και ακριβοτερο οταν μπορεις να αγορασεις και να αποθηκευσεις φθηνοτερα. Θα πρεπει να βρεις τη χρυση τομη μεταξυ κοστους/οφελους/ποιοτητας αλλιως θα πληρωνεις τον καφε ποιο ακριβα απο καλο κρασι. Ιδιως αν πινεις 2-3 καφεδες την ημερα δεν λεει να σου κοστιζει χρυσαφι. 42 λεπτά πριν, @topos είπε Υ.γ Πες σε τι θα πας εαν βρεις κατι αντιστοιχο ειτε σε "φρεσκο", ειτε σε μπαγιατικο. Εγώ πάντως έχω βάλει σάπια συνδρομή Skroutz και όταν μου τελειώνει ο καφές τελευταία , παραγγέλνω ένα κιλό της κατηγορίας έως 25€ / κιλό κόκκους με δωρεάν παράδοση σε Skroutz Point και πορεύομαι πλέον έτσι. Tigrato δεν είναι, αλλά μια χαρά καφέδες πίνω!!! Τα 42€ εεεε είναι πολλά πλέον. Παράδειγμα συμπαθητικού καφέ -> https://www.skroutz.gr/s/26331580/Cocus-Espresso-Roasters-Kafes-Espresso-Superior-se-Kokkous-1kg.html Επεξ/σία Τρίτη στις 03:18 μμ από sphinxgr 2
GREG10ARIS Δημοσ. Τρίτη στις 03:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:33 μμ 15 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγώ πάντως έχω βάλει σάπια συνδρομή Skroutz και όταν μου τελειώνει ο καφές τελευταία , παραγγέλνω ένα κιλό της κατηγορίας έως 25€ / κιλό κόκκους με δωρεάν παράδοση σε Skroutz Point και πορεύομαι πλέον έτσι. Tigrato δεν είναι, αλλά μια χαρά καφέδες πίνω!!! Τα 42€ εεεε είναι πολλά πλέον. εγω παιρνω μεσω efood με τυχερη πεινιατα απο καφετεριες που πουλανε καφε σε κοκκους, συνηωθς αλυσιδες coffee berry, coffee lab, goat και οι τιμες τους βγαινουν αρκετα καλα (κατω απο 30ε το κιλο) 3
thodoris5321 Δημοσ. Τρίτη στις 03:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:59 μμ sambacafe.gr με 15% έκπτωση κουπόνι: COFFEEDAY
starmanwarz Δημοσ. Τρίτη στις 04:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:59 μμ Ειμαστε σιγουροι οτι ο Tigrato εχει Robusta? Αν ναι ψηνομαι να δοκιμασω, μιας και πινω αποκλειστικα Freddo.
sphinxgr Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ 24 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Ειμαστε σιγουροι οτι ο Tigrato εχει Robusta? Αν ναι ψηνομαι να δοκιμασω, μιας και πινω αποκλειστικα Freddo. https://www.taresso.com/product/tigrato-espresso-blend/
starmanwarz Δημοσ. Τρίτη στις 05:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, sphinxgr said: https://www.taresso.com/product/tigrato-espresso-blend/ Ναι οκ, που γραφει οτι εχει Robusta ομως? Επειδη ειναι Blend δεν σημαινει οτι εχει Robusta. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:31 μμ από starmanwarz 1
klainmaingr Δημοσ. Τρίτη στις 05:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:52 μμ 7 hours ago, Xvipes said: Δεν περνάει το EXTRA20% στο eshop τους, τον δέχεται αλλά όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου λέει "Λυπούμαστε, φαίνεται πως το κουπόνι "extra20%" δεν είναι δικό σας - έχει αφαιρεθεί από την παραγγελία σας." Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να το φτιάξουν γιατί από εκεί παίρνω συνήθως και είναι μια χαρά καφές. Τους έστειλα email, για να δούμε. Τα ίδια. Είπα να πάρω ένα tigrato και ένα supremo για δοκιμή και έπρεπε στο βήμα της πληρωμής και αφού ξόδεψα πόση ώρα βάζοντας στοιχεία κτλ να μου αφαιρέσει το κουπόνι. Τα λέγαμε.
hellojim Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ handpickers ήθελα να δοκιμάσω αλλά βλέπω τον dark sparrow με καβουρδισμα 12 Σεπτεμβρίου και τιμή 9,50€ και το θεωρώ κοροϊδία. Ακόμα και τώρα που ο taresso δεν ήταν έντιμος και αύξησε τιμή πριν την «έκπτωση» αξίζει περισσότερο γιατί στέλνει φρέσκο καφέ. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:47 μμ από hellojim 1
geopapa Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Πιστεύω 6€ το σακουλάκι για τον kudu Specialty Coffee blend είναι μια χαρα. Στόκαρα καμμια 10ρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα