Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ζητώ συγνώμην αν δεν είμαι στο σωστό θέμα.

Με ενδιαφέρει να βρώ μια μικρή κονσόλα ήχου ακόμη και  με δύο  εισόδους, αλλά απαραίτητα μία για μικρόφωνο και  η άλλη για μουσική (stereo line in) να έχει όμως την δυνατότητα όταν είναι ανοιχτό το μικρόφωνο κατά την ομιλία, να πέφτει μόνος του ο ήχος της μουσικής και να ανεβαίνει πάλι αυτόματα.

Βρηκα μια που έχει  την λεγόμενη πλευρική αλυσσίδα αλλά κατά περίεργο τρόπο το line in και η έξοδος του μίκτη είναι μονοφωνικά!

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Με software στο PC που παίζεις τη μουσική , δεν παίζει να κουμπώσεις το mic σου και να το σετάρεις , πχ με την εφαρμογή voicemeeter ?

4 ώρες πριν, monoxromos είπε

Ευχαριστώ το ψάχνω γιατί δεν βλέπω πλήκτρο για πτώση του ήχου του line in οταν μιλσε στο μικρόφωνο.

είναι μέσω software 

Δημοσ.

Αυτό που θέλω δεν είναι να κάνω ηχογράφηση αλλά live μετάδοση-όχι ιντερνετική.

Ο υπολογιστής χρειάζεται μόνο για την μετάδοση τραγουδιών.Επομένως δεν  θα κάνω χρήση κάποιου προγράμματος.

Νομίζω υπάρχουν μικρές κονσόλες-μίκτες που έχουν talk over αλλά δεν βρίσκω,αν μπορείς να μου δώσεις περισσοτερες πληροφορίες;

Ευχαριστω

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Αυτό που θέλω δεν είναι να κάνω ηχογράφηση αλλά live μετάδοση-όχι ιντερνετική.

Και τι πειράζει αν το mic σου περνά απο το PC και μιξάρεις στο PC ? Παίρνεις το line out και είσαι κομπλέ ....

Αν ψάχνεις απαραίτητα hardware , δυστυχώς δε γνωρίζω . Δλδ ξέρω τα βασικά : κονσόλα και compressor με sidechain λειτουργία τα οποία θα σου βγούνε ακριβά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...