Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε παιδιά και να δώσουμε και εμείς τα στοιχεία μας

6 ώρες πριν, rodosf1 είπε

σωστό. συν επιμόρφωση σε παιδιά και ενήλικες για να μειωθεί η μαζική μαλάκυνση εγκεφάλου. 

Είπε ο χρήστης του internet που είναι μέλος του insomnia απο το 2012, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να ήταν τότε ανήλικος

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, ethereum said:

face id , pass keys  , βιομετρικά , νομίζω θα έρθει πολύ γρήγορα για όλους όχι μόνο τους ανήλικους 

δεν υπάρχει αυτό, η ερώτησή μου ακόμα παραμένει διότι πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω το πως.

4 hours ago, great said:

Η ερωτηση ειναι απλή, πως; Λεει ξεκαθαρα οτι αυτοματα ο χρηστης που ειναι κατω απο 16 δεν θα μπαινει σε social δεν θα μπαινει ουτε καν σε προιοντα καπνου κτλ.

Πως θα γινεται η ταυτοποιηση τεχνολογικα; Λενε μεσα απο το kidswallet, οκ ισως στο android που ειναι πιο ανοικτο να πρεπει να δουλευεις με το kidswallet και να ανοιγει απο εκει τις εφαρμογες και να κανουν το verification. Στο οικοσυστημα της Apple αυτο δεν παιζει δεν υπάρχει.

Εχει καταλαβει κανείς πρακτικα μεσα απο την τεχνολογια και τις εφαρμογες οχι click-bait και γενικουρες πως με ποιο τροπο θα γινεται αυτο ;

Εγω περα απο την εφαρμογη kidswalet και μονο σε android αυτη την στιγμη δεν μπορω να σκεφτω κατι.

Δημοσ.

Ναι,θα το εφαρμόσει....🤣😂😅😅

Όπως τον ΚΟΚ οπου γίνεται της μουρλης το οδήγημα με κινητά στα χέρια και ποιον πάρει ο χάρος .. ..Μιλάμε για λαό τραγικό που δεν πάει να πάρει ένα bluetooth radio-usd με 20€ να έχει ανοικτή ακρόαση .......

Να τους τα επιδοτήσει και αυτά ....

Δημοσ.

Ξέρετε ότι στη πιάτσα το "πακιστανικό" πακέτο καρτοκινητης τηλεφωνίας κοστίζει 10 ευρώ μόνο ε? Βγαλμένο με ταυτότητα αλλοδαπού που συνήθως δεν είναι καν στη χώρα μας ο ίδιος. 

Είμαι περίεργος για το πόσο θα κοστίζει σύντομα ο "πακιστανικός" λογαριασμός φβ..... Γιατί καλά τα ψέματα αλλά αυτό το μέτρο χωρίς να καταθέσεις ταυτότητα στο φβ για να σου ανοίξει λογαριασμό δεν πρόκειται να πιάσει. Και ναι λογικά θα πρέπει να ταυτοποιηθούν και οι υπάρχοντες λογαριασμοί. Και ναι τα στοιχεία μας θα διαρρεύσουν σύντομα. Πάντως και εγώ θεωρώ πως η σύνδεση στο ίντερνετ (και όχι η τεχνολογία, προγραμμάτιζα σε gw basic από το Δημοτικό τότε στα 90ς, μην κρατάτε τα παιδιά σας μακριά από τους υπολογιστές αλλά μακριά από το κακό όχι όλο το ίντερνετ ) καταστρέφει τα παιδιά σήμερα.

Δημοσ.

Και έτσι θα φέρουν τον καυγά στα σπίτια, όπου τα παιδιά θα απαιτούν απο τους γονείς να τους φτιάξουν νεα μειλ για να μπαίνουν απο εκεί. Και όταν τα μισα παιδιά μπαίνουν πλαγίως και τα αλλα μισά παιδιά δε μπαίνουν καθόλου θα υπάρχουν επιπτώσεις στην κοινωνική τους ζωή. Όλοι ξέρουμε. 

Δεν είμαι γονιός, λεω τη σκέψη που είχα 

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως θα δουλέψει αυτό. Έχουν τώρα κινητό πχ ένας 14χρονος με ινστα. Τι γίνεται μετά τι τον απαγορεύει να μπει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως ενημέρωσα την κόρη μου.

Της το είχα πει ήδη πόσο κακό κάνουν στο μυαλό τα social, και τώρα ξέρει ότι κάνουν τόσο κακό που στην Ελλάδα τα απαγόρευσαν για παιδιά κάτω των 15.

Το συνδυάσαμε με το τσιγάρο. Όπως το τσιγάρο σαπίζει τα πνευμόνια, έτσι τα social σαπίζουν το μυαλό.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συζήτηση τώρα πρόσφατα με τον γιο που έκλεισε τα 16.

πως την πέρναγες την μέρα ? 

κινητά δεν είχαμε, το τηλέφωνο της οποίας γκόμενας καμάκωνες στον δρόμο συνήθως αν δεν κάπνιζες σε χαρτάκι (άρα χάλαγες χρόνο στο να την βρεις) και μετά έπρεπε να περιμένεις την τάδε ώρα να την πάρεις τηλ…

σε κάποια ομάδα ήμασταν συνήθως που πηγαίναμε μόνοι μας για προπόνηση (και δεν μας έκανε κάποιος τον ταξιτζή μας) 

Πέμπτες βράδυ συνήθως είχε Βουτά… όσοι είχαμε μηχανές (ερώτηση τι είναι η Βούτα ; , κάτσε στο Instagram δεν είναι αυτά για σένα) , μετά είχε συνήθως αυτόφωρο αλλά δεν βαριέσαι ωραίες εποχές.

Σάββατο είχε Lucky Strike στην Φ.Νεγρη ή όπου αλλού πήγαινε η παρέα (περπάτημα μικρέ δεν έριχνα) και μετά κάνα club με την γκομενα που είχες καμακώσει ή στα La Mamunia για να βρεις καμιά.

Αλλά δεν θυμήθηκα να του πω.

Το σίγουρο είναι δεν θα κάνει αυτά που έκανα εγώ, και είναι κρίμα διότι τα έχει φάει ο Virtual κόσμος. 

Anyway αυτά τα μέτρα στην τελική θα βάλουν τους γονείς για ταυτοποίηση και όλα ΟΚ… 

ειδικά κάτι κόρες 16χρονες θα είναι μια Δημοκρατική διαδικασία το πως θα το περάσουν… ή το κάνετε ή αυτοκτονώ 

ας μην το κουράσουμε άλλο το θέμα 

Επεξ/σία από TrialKid
Δημοσ.

Τότε (η γενιά των περισσοτέρων σχολιαστών εδώ) γελάγαμε με την άγνοια των μπουμεράδων και τη λογική πονάει χέρι κόψει κεφάλι.

spacer.png

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Apollonas792 είπε

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως θα δουλέψει αυτό. Έχουν τώρα κινητό πχ ένας 14χρονος με ινστα. Τι γίνεται μετά τι τον απαγορεύει να μπει

Ειναι απλο

Δες πως ηδη το κανει το Χ

Δεν σου απαγορευει να μπεις αλλα αν δεν εισαι ταυτοποιημενος σου βγαζει ενα qr που πρεπει να σκαναρεις και στο επομενο βημα σου ζηταει ταυτότητα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Άρα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε παιδιά και να δώσουμε και εμείς τα στοιχεία μας

Είπε ο χρήστης του internet που είναι μέλος του insomnia απο το 2012, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να ήταν τότε ανήλικος

τσακάλι είσαι Detective μου, τίποτα δεν πέτυχες 

😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα απαγορεύσουν τα social media στους πιτσιρικάδες αυτοί που λέμε τώρα…..

Τους έχουν απαγορεύσει το αλκοόλ 

Τους έχουν απαγορεύσει την αγορά τσιγάρων 

Τους έχουν απαγορεύσει τα κινητά στα σχολεία 

Τους έχουν απαγορεύσει την οδήγηση μηχανής και αυτοκινήτου κάτω από τα 16 

Τους έχουν απαγορεύσει την οδήγηση χωρίς κράνος 

Τι από όλα αυτα που απαγόρευσαν κατάφεραν να επιβάλουν ; 

Είναι επίσης η ίδιοι…..

που τους μοιράζανε δωρεάν Gbytes για να μπαίνουν στα social media που την περίοδο της πανδημίας -που ήταν τότε καλά και αγία γιατί κρατούσαν τον αμπαρωμένο κόσμο απασχολημένο- μπάς και πάνε και κάνουν κάνα εμβόλιο γιατί τους είχε μένει στοκ και χάνανε την κονόμα.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις και σε λίγο και πάλι…..χαζοί 

Επεξ/σία από PLHROPPP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...