Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους γονεις των παιδιων πρεπει να απαγορεψουν τα SM μπας και αφιερωσουν λιγο χρονο στα παιδια τους!

Επεξ/σία από mandragoraSCR
  • Like 4
Δημοσ.

Νομιζω οτι ο σκοπος αυτου του μετρου ειναι απλα να γινει εξακριβωση στοιχειων σε ολους.

Για να δουλεψει αυτο το μετρο δεν θα χρειαστει απο ΟΛΟΥΣ στην αρχη να ανεβασουμε στοιχεια μας ωστε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ανηλικοι? Με τι τροπο θα λειτουργησει?

Καλα ναι ξερω μεσω παροχου μπορει να φανει ποιος πληρωνει to λογαριασμο,αλλα για ενα τετοιο μετρο θα χρειαστει εξακριβωση ανα συσκευη,αρα ανα ατομο.

Πριν κατω απο την ιδια ip θεωρητικα θα μπορουσαν να ειναι 10 ατομα σε μια μεγαλη οικογενεια.

Αν κανω λαθος διορθωστε με

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το πούμε ακόμα μία φορά, γιατί βλέπω κάποια σχόλια που είναι εκτός πραγματικότητας από άτομα που μάλλον δεν έχουν μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνουν τί συμβαίνει.

Αναφέρεστε σε παιδεία των γονέων, σεμινάρια, ευθύνη των γονέων, να μάθει το παιδί κλπ κλπ κλπ κλπ.

Έχετε γνώση πόσο χρόνος χρειάζεται για αλλαγή κουλτούρας όταν ΟΛΟΙ είναι δεσμευμένοι σε αλλαγή? Θέλει ΧΡΟΝΙΑ. Όταν ΟΛΟΙ είναι δεσμευμένοι.

Έχω την κόρη μου 7 χρονών μακριά από social και κινητά. Λίγο Netflix Kids και πολύ είναι. Κάθε μέρα ολοήμερο σχολείο και μετά μέσα στον αθλητισμό. Κάθε μέρα. Καί τα Σαββατα. Αθλητισμός, θάλασσα, παιχνίδι στα πάρκα, διάβασμα.

Και χρειάζεται απλώς ένα Κυριακάτικο μεσημέρι, να πάμε σε σπίτι φίλων, η συμμαθήτριά της με το ΔΙΚΟ της κινητό, με λογαριασμό TikToK! Και να κάθονται να βλέπουν τις "influencers΄¨ που φορούσαν λιγότερο ύφασμα επάνω τους από την ζώνη μου. Να κάθομαι να μαλώνω με τον άλλο τον γονιό, που δεν καταλαβαίνει σε τί βούρκο έβαλε το παιδί του.

Απαγόρευση ΤΩΡΑ!

Δεν θα κάτσω να περιμένω πότε θα βάλει μυαλό ο οποιοσδήποτε.

Και μετά ας μιλήσουμε και για την παιδεία όλων ώς υποστηρικτικό μέτρο.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 6
  • Thanks 4
Δημοσ.

Ότι δήθεν μέτρα και να πάρουν όλα είναι για το φαίνεσθαι. Δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα το βασικότερο... παιδεία. Ο σωστός χειρισμός της τεχνολογίας είναι θέμα παιδείας,και από την οικογένεια και από την κοινωνία και αυτό δεν υπάρχει στην Ελλάδα, οπότε μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε. Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν από μικρή ηλικία τη σωστή χρήση της τεχνολογίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Και στην δική μου εποχή μας έκαναν μάθημα για το τσιγάρο, μας έδειχναν τις φωτογραφίες με τα μαύρα πνευμόνια, τα κίτρινα δάχτυλα και τους καρκίνους, και μετά βγαίναμε στο διάλειμμα για τσιγάρο.

Μερικοί έχουν ξεχάσει πώς λειτουργεί η ψυχολογία των παιδιών και των νέων. 

Οτιδήποτε βλάπτει τη δημόσια υγεία, πρέπει να διέπεται από αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο. Με απαγορεύσεις, περιορισμούς και ποινές.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οταν δωροδοκούσαν τα παιδάκια με 50gb για να κανουν το εμβολιο γιατι δεν πηγαινε καλα το προγραμμα εμβολιασμου ήταν καλα. Τότε δεν διατρέχανε κίνδυνο τα ανήλικα. 
Αρε σανο  που πουλάνε για να τρώει το πόπολο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Να το πούμε ακόμα μία φορά, γιατί βλέπω κάποια σχόλια που είναι εκτός πραγματικότητας από άτομα που μάλλον δεν έχουν μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνουν τί συμβαίνει.

Αναφέρεστε σε παιδεία των γονέων, σεμινάρια, ευθύνη των γονέων, να μάθει το παιδί κλπ κλπ κλπ κλπ.

Έχετε γνώση πόσο χρόνος χρειάζεται για αλλαγή κουλτούρας όταν ΟΛΟΙ είναι δεσμευμένοι σε αλλαγή? Θέλει ΧΡΟΝΙΑ. Όταν ΟΛΟΙ είναι δεσμευμένοι.

Έχω την κόρη μου 7 χρονών μακριά από social και κινητά. Λίγο Netflix Kids και πολύ είναι. Κάθε μέρα ολοήμερο σχολείο και μετά μέσα στον αθλητισμό. Κάθε μέρα. Καί τα Σαββατα. Αθλητισμός, θάλασσα, παιχνίδι στα πάρκα, διάβασμα.

Και χρειάζεται απλώς ένα Κυριακάτικο μεσημέρι, να πάμε σε σπίτι φίλων, η συμμαθήτριά της με το ΔΙΚΟ της κινητό, με λογαριασμό TikToK! Και να κάθονται να βλέπουν τις "influencers΄¨ που φορούσαν λιγότερο ύφασμα επάνω τους από την ζώνη μου. Να κάθομαι να μαλώνω με τον άλλο τον γονιό, που δεν καταλαβαίνει σε τί βούρκο έβαλε το παιδί του.

Απαγόρευση ΤΩΡΑ!

Εσυ εισαι πολυ σωστος και απο τους λιγους γονεις που κανεις το μερος σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο

Ωστοσο για αυτο προσεχουμε και τις παρεες μας! Πρωτα σαν γονεις αλλα και μαθαινουμε στα παιδια μας να διαλεγουν σοφα τους φιλους τους και με ποιους θα κανουν παρεα!

Δημοσ.

Αυτο δεν το κανει για τους ανηλικους αλλα για τα σχολια στα σμ, θελει με πρόσχημα αυτο να ταυτοποιήσει ολους αυτους που γραφουν, γιατι ο ελεγχος θα γινει με ταυτότητα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Απαγόρευση ΤΩΡΑ!

Αυτή δυστυχώς είναι η ωμή πραγματικότητα. Και αυτό στη βέλτιστη περίπτωση που και οι 2 γονείς είναι σοβαροί και θέλουν να αφιερώσουν χρόνο στο παιδί τους. Αν ο ένας όμως δουλεύει και ο άλλος που έχει υποχρέωση υποτίθεται να το επιτηρεί το παρκάρει στο κινητό και στο tablet από τα 4-5 του, τι περιμένεις θα γίνει στο τέλος? Μεγάλη κουβέντα πιάσαμε.

Δεν είμαι κατά της "υπερβολικής" ελευθερίας αλλά αυτό είναι ανάλογα το άτομο. Το βαπτιστήρι μου πχ στα 6-7 του είχε ωριμότητα και χαρακτήρα που δεν έχουν αναπτύξει άλλοι στα 15 τους. Αν έβλεπε κάτι υπερβολικό ή περίεργο θα το περιεργαστεί πρώτα και θα ρώταγε τη μητέρα ή τον πατέρα του αν είναι normal πριν το θεωρήσει δεδομένο ακόμα και αν το κάνουν οι φίλοι του. Τα περισσότερα παιδιά όμως θα ζήλευαν και θα νόμιζαν ότι απλά γινόμαστε σπαστικοί επειδή δε τα αφήνουμε χύμα. Είναι τι θα σου κάτσει καθαρά...

• Like 1
Δημοσ.

Το αποτέλεσμα θα ειναι να αγοράσει το παιδί 2ο κινητό με χρήματα από δώρα και χαρτζηλίκια και να το στήσει μόνος του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, mandragoraSCR said:

Εσυ εισαι πολυ σωστος και απο τους λιγους γονεις που κανεις το μερος σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο

Ωστοσο για αυτο προσεχουμε και τις παρεες μας! Πρωτα σαν γονεις αλλα και μαθαινουμε στα παιδια μας να διαλεγουν σοφα τους φιλους τους και με ποιους θα κανουν παρεα!

Μιλάμε για παιδιά. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Τα παιδιά έχουν ανάγκη να βρίσκονται σε παρέες και να κοινωνικοποιούνται. Δεν μπορεί να απομονώνεται, επειδή στην παρέα κυκλοφορούν κινητά και ΤικΤοκς.

Για αυτό χρειάζεσαι το κράτος να λάβει δράση για αυτά που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, panther_512 said:

Απαγόρευση ΤΩΡΑ!

Κύριε μου, τι λέτε; Θέλετε να μας κόψετε τους 🍑🍑 από το instagram;;; Αυτό είναι κατάληψη της δημοκρατίας! /σ

• Like 1
Δημοσ.
Just now, mandragoraSCR said:

Εσένα η μάνα σου έκανε background check σε όλους τους φίλους σου; ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...