MrGalaxy Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Να πω ,πως έχει η ιστορία. Είχα δεί να σκαβουν το δρόμο πριν μιά βδομάδα και είδα οτι περνουσαν καλώδια, σκεφτηκα εγώ "μαλλον οπτικές ίνες " Ρωτάω επ ευκαιρίας μια και είδα στο δρόμο μου το αυτοκινητο του ΟΤΕ " Για οπτικές ινες σκάβουνε" και μου απανταει "ναι" Μπαίνω μετά απο μερικές μέρες (προχθες) στον ελεγχο διαθεσιμότητας από το site της nova και μου βγάζει μηνυμα για τον αριθμό μου (2**********) είναι διαθέσιμο εως FIBER 3 GBPS) Ενθουσιάζομαι εγώ και παιρνω τηλ το 13800 ,μου ρωταω τον υπαλληλο μπλα μπλα μπλα ,"ναι μου λέει είναι διαθέσιμο αλλά παρτε την Δευτέρα στις 9 πμ που ανοίγει το εμπορικό τμημα Εμμμ παίρνω σημερα πριν λίγο στις 9πμ και μου λεει η υπάλληλος "Οχι δεν υπαρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σας" μα τις λέω για πιο λόγο το γράφει το site της nova οτι είναι διαθεσιμο στον ελεγχο διαθεσιμότητας και σημερα μου λέτε "οχι"? και μου απαντάει να παρετε στην cosmote τηλ παίρνω τηλ cosmote και αυτοι ,πανηγυρικό ακυρο Τι κανω τώρα; Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από MrGalaxy
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε Να πω ,πως έχει η ιστορία. Είχα δεί να σκαβουν το δρόμο πριν μιά βδομάδα και είδα οτι περνουσαν καλώδια, σκεφτηκα εγώ "μαλλον οπτικές ίνες " Ρωτάω επ ευκαιρίας μια και είδα στο δρόμο μου το αυτοκινητο του ΟΤΕ " Για οπτικές ινες σκάβουνε" και μου απανταει "ναι" Μπαίνω μετά απο μερικές μέρες (προχθες) στον ελεγχο διαθεσιμότητας από το site της nova και μου βγάζει μηνυμα για τον αριθμό μου (2**********) είναι διαθέσιμο εως FIBER 3 GBPS) Ενθουσιάζομαι εγώ και παιρνω τηλ το 13800 ,μου ρωταω τον υπαλληλο μπλα μπλα μπλα ,"ναι μου λέει είναι διαθέσιμο αλλά παρτε την Δευτέρα στις 9 πμ που ανοίγει το εμπορικό τμημα Εμμμ παίρνω σημερα πριν λίγο στις 9πμ και μου λεει η υπάλληλος "Οχι δεν υπαρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σας" μα τις λέω για πιο λόγο το γράφει το site της nova οτι είναι διαθεσιμο στον ελεγχο διαθεσιμότητας και σημερα μου λέτε "οχι"? και μου απαντάει να παρετε στην cosmote τηλ παίρνω τηλ cosmote και αυτοι ,πανηγυρικό ακυρο Τι κανω τώρα; Ο οτε μονος του δεν σκαβει για οπτικες ινες, η united σκάβει, επρεπε να ζητησεις περισσότερες πληροφοριες απο το συνεργείο. 1
jkoukos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε Τι κανω τώρα; Περιμένεις να ανοίξει η διαθεσιμότητα. Το ότι σκάβουν δεν σημαίνει ότι δίδεται σύντομα διαθεσιμότητα της υπηρεσίας. Επίσης κατά το σκάψιμο βάζουν μόνον τους σωλήνες μέσα από τους οποίους θα περαστούν αργότερα οι οπτικές ίνες. 1
prototypegr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Εδώ αν πας στη διεύθυνσή σου, δείχνει διαθεσιμότητα? 1
MrGalaxy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, prototypegr είπε Εδώ αν πας στη διεύθυνσή σου, δείχνει διαθεσιμότητα? Όχι ,3 χιλιομετρα μακρία είναι η πιο κοντινή διαθεσιμότητα
prototypegr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Άρα δεν έχει συνδεθεί η περιοχή σου ακόμα. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από prototypegr 1
MrGalaxy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Το έβγαλα και βίντεο για απόδειξη (με κρυμμένο το τηλέφωνό μου) απο το site διαθεσιμοτητας της nova Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από MrGalaxy
jkoukos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Συχνά κάνουν λάθος στην ενημέρωση διαθεσιμότητας online, διότι μπορεί διπλανή περιοχή να έχει αλλά όχι όλες του ίδιου αστικού κέντρου. Το ότι σκάβουν είναι θετικό, απλά η διαθεσιμότητα δίδεται αρκετά αργότερα. Επίσημα εμφανίζεται στον σύνδεσμο που σου έδωσε ο prototypegr 1 1
Sablj Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 28 minutes ago, jkoukos said: Το ότι σκάβουν είναι θετικό, απλά η διαθεσιμότητα δίδεται αρκετά αργότερα. Για να έχεις μια εικόνα πάνω σε αυτό, σε κομμάτι της Αγ. Παρασκευής έσκαψαν πέρσι τέτοια εποχή και διαθεσιμότητα έχουν φέτος από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα