Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της σταθερής έκδοσης του One UI 8 για τη σειρά Galaxy S23, το Galaxy S23 FE και το Galaxy A36, με την ενημέρωση να κυκλοφορεί αρχικά στη Νότια Κορέα.

Όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός της εταιρείας, η Samsung προχωρά στη διάθεση του One UI 8 για παλαιότερες συσκευές του χαρτοφυλακίου της. Η σταθερή έκδοση του One UI 8 έχει αρχίσει να διατίθεται για τη σειρά Galaxy S23, καθώς και για τα Galaxy S23 FE και Galaxy A36.

Η ενημέρωση έρχεται μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του One UI 8 σε δημοφιλείς συσκευές όπως η σειρά Galaxy S24, το Galaxy Z Fold 6 και το Galaxy Z Flip 6. Τώρα, οι κάτοχοι των συσκευών της σειράς Galaxy S23 η οποία κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2023, μπορούν να απολαύσουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Samsung.

Η πρώτη σταθερή έκδοση του One UI 8 για τη σειρά Galaxy S23 έχει μέγεθος 3,2GB, ενώ για τους χρήστες που συμμετείχαν ήδη στο πρόγραμμα beta, η ενημέρωση είναι μικρότερη, περίπου 470MB. Ανάλογα με την περιοχή, ο αριθμός έκδοσης είναι S918NKSU6EYI7, S918NOKR6EYI7 ή S918NKSU6EYI7. Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας της 1ης Σεπτεμβρίου 2025.

Προς το παρόν, η σταθερή ενημέρωση του One UI 8 για τη σειρά Galaxy S23 διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες στη Νότια Κορέα. Ωστόσο, αναμένεται σύντομα να φτάσει και στους χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και την υπόλοιπη παγκόσμια αγορά. Συνήθως, η Samsung κυκλοφορεί την ενημέρωση σε άλλες περιοχές μέσα σε μία εβδομάδα, αν και σε πολλές περιπτώσεις η κυκλοφορία μπορεί να γίνει ακόμη και την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία στη Νότια Κορέα.

Παράλληλα, το Galaxy S23 FE λαμβάνει επίσης τη σταθερή έκδοση του One UI 8. Η ενημέρωση, με έκδοση S711NKSU9DYI5/S711NOKR9DYI5/S711NKOU9DYI5, κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Νότια Κορέα, οπότε οι χρήστες σε άλλες περιοχές μπορούν να ελπίζουν ότι θα τη λάβουν σύντομα.

Το Galaxy A36 5G, ένα από τα best seller της Samsung, συμμετέχει επίσης στην κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης του One UI 8. Η νοτιοκορεατική εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση της ενημέρωσης στη Νότια Κορέα την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον τη διαθέτει στους χρήστες του Galaxy A36 στην Ευρώπη και την Τουρκία.

View full article

Δημοσ.

Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις.

Δημοσ.

καλοδεχουμενο

16 minutes ago, logo15 said:

Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις.

με τοσα χρονια αναβαθμισεις πλεον μετα παει αποσυρση.λολ

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

καλοδεχουμενο

με τοσα χρονια αναβαθμισεις πλεον μετα παει αποσυρση.λολ

Με σεβασμό στη γνώμη σου, θα διαφωνήσω. Κατά την άποψή μου, το συγκεκριμένο κινητό παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ενδεχομένως ανώτερη και από ορισμένα μεταγενέστερα μοντέλα της ίδιας εταιρείας.

Επιπλέον, διαφωνώ με τη λογική της προγραμματισμένης αχρήστευσης (planned obsolescence). Θεωρώ πως εφόσον μια συσκευή λειτουργεί και καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί κατά βούληση, δεδομένου ότι την έχει αγοράσει και αποτελεί ιδιοκτησία του.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logo15 είπε

Με σεβασμό στη γνώμη σου, θα διαφωνήσω. Κατά την άποψή μου, το συγκεκριμένο κινητό παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ενδεχομένως ανώτερη και από ορισμένα μεταγενέστερα μοντέλα της ίδιας εταιρείας.

Επιπλέον, διαφωνώ με τη λογική της προγραμματισμένης αχρήστευσης (planned obsolescence). Θεωρώ πως εφόσον μια συσκευή λειτουργεί και καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί κατά βούληση, δεδομένου ότι την έχει αγοράσει και αποτελεί ιδιοκτησία του.

και αν κάποιος το πάρει και μεταχειρισμένο ο καψερός? 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, logo15 είπε

εγω εχω το s23 ultra το οποιο απεκτησα το 2023. 

Το Galaxy S23 Ultra έχει ήδη λάβει / προβλέπεται να λάβει τις εξής εκδόσεις του One UI:

Android 13 One UI 5.1 (έκδοση εκκίνησης) 2023
Android 14 One UI 6.0 / 6.1 2023-2024
Android 15 One UI 7.0 2024-2025
Android 16 One UI 8.0 2025-2026
Android 17 One UI 9.0 (τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που αναμένεται) 2026-2027

Μετά το 2027 δεν θα παίρνει πια νέες εκδόσεις Android/One UI, αλλά θα συνεχίσει να παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι περίπου το 2028.

Νομίζω πως καλά ειναι 5 χρόνια. Άλλωστε πόσο να αντέξει η μπαταρία του;
1 ώρα πριν, logo15 είπε

41 λεπτά πριν, logo15 είπε

Αν θες μέγιστη διάρκεια υποστήριξης και δεν σε νοιάζουν τα exclusive features της Samsung, μια custom ROM μπορεί να σου δώσει 5-6+ χρόνια παραπάνω Android updates μετα το περας της επισημης υποστήριξης.

Αν όμως χρησιμοποιείς Samsung Pay, DeX, S Pen functions, Good Lock → δεν αξίζει, γιατί θα τα χάσεις.
Επομένως μπορεις να βαλεις απο τωρα μια custom rom με το ποιο προσφατο oneUI-Android αν δεν σε ενδιαφερουν οι παραπάνω λειτουργειες που θα χασεις μιας και φαντάζομαι ουτως η άλλως θα το εκανες ετσι κι αλλιως μετα το περας τις υποστήριξης για να εχεις το ποιο προσφατο λειτουργικο.

Δημοσ.
1 hour ago, logo15 said:

κανεις δεν σου απαγορευει να την χρησιμοποιησεις.

δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου ανοιξουν το bootloader.αν θες το κανεις με οτι εργαλεια θα βγουν και με δικη σου ευθυνη.

προσωπικα για μενα ακομα και αν παρει το android 17 που ειναι το τελευταιο ακομα και αν σταματησεις το 2028 να περνει αναβαθμισεις ασφαλειας λιγο θα σκασω. το πιο πιθανο ειναι βεβαια οτι μεχρι το 2028 δηλαδη σε 3 χρονια απο τωρα θα το εχω αλλαξει.αλλο τοσο που λενε 7 χρονια ενημερωσεις για τα επομενα. αν η συσκευη μου βγαλει αλλα 2.5 χρονια plus συν οσο καιρο την εχω i am more than happy.προσωπικη αποψη.αλλος μπορει να θελει να την κρατησει 10 χρονια ενω αλλος μπορει απλα να μην ξαναπαρει samsung και να παρει μια εταιρεια που ξεκλειδωνεινο bootloader. ο καθενας αγοραζει την συσκευη που του αρεσει με βαση τις αναγκες του. προσωπικα δεν θα μπω στην διαδικασια για custom rom ασχετα που το εχω κανει στο παρελθον. σε 3 χρονια πουλημα και αγορα καινουριου.και σιγουρα οχι του τελευταιου μοντελου.τουλαχιστον μια γενια πισω.οποτε δσν το θεωρω προγραμματισμενη ανιχνευση.λιγο.με νοιαζει αν θα εχω το τελευταιο android.ας ειμαι και μια γενια πισω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logo15 είπε

Ποιο bootloader ρε που ζειτε; Εδώ η Google ετοιμαζει να καταργήσει το sideloading!!!.

Θα τρέχουμε να αγοράσουμε iPhone για το altstore  του μπας και μπορέσουμε να βάλουμε κανένα youtube app χωρις διαφημίσεις 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...