nchatz Δημοσ. Δευτέρα στις 04:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:03 μμ Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της σταθερής έκδοσης του One UI 8 για τη σειρά Galaxy S23, το Galaxy S23 FE και το Galaxy A36, με την ενημέρωση να κυκλοφορεί αρχικά στη Νότια Κορέα. Όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός της εταιρείας, η Samsung προχωρά στη διάθεση του One UI 8 για παλαιότερες συσκευές του χαρτοφυλακίου της. Η σταθερή έκδοση του One UI 8 έχει αρχίσει να διατίθεται για τη σειρά Galaxy S23, καθώς και για τα Galaxy S23 FE και Galaxy A36. Η ενημέρωση έρχεται μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του One UI 8 σε δημοφιλείς συσκευές όπως η σειρά Galaxy S24, το Galaxy Z Fold 6 και το Galaxy Z Flip 6. Τώρα, οι κάτοχοι των συσκευών της σειράς Galaxy S23 η οποία κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2023, μπορούν να απολαύσουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Samsung. Η πρώτη σταθερή έκδοση του One UI 8 για τη σειρά Galaxy S23 έχει μέγεθος 3,2GB, ενώ για τους χρήστες που συμμετείχαν ήδη στο πρόγραμμα beta, η ενημέρωση είναι μικρότερη, περίπου 470MB. Ανάλογα με την περιοχή, ο αριθμός έκδοσης είναι S918NKSU6EYI7, S918NOKR6EYI7 ή S918NKSU6EYI7. Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας της 1ης Σεπτεμβρίου 2025. Προς το παρόν, η σταθερή ενημέρωση του One UI 8 για τη σειρά Galaxy S23 διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες στη Νότια Κορέα. Ωστόσο, αναμένεται σύντομα να φτάσει και στους χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και την υπόλοιπη παγκόσμια αγορά. Συνήθως, η Samsung κυκλοφορεί την ενημέρωση σε άλλες περιοχές μέσα σε μία εβδομάδα, αν και σε πολλές περιπτώσεις η κυκλοφορία μπορεί να γίνει ακόμη και την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία στη Νότια Κορέα. Παράλληλα, το Galaxy S23 FE λαμβάνει επίσης τη σταθερή έκδοση του One UI 8. Η ενημέρωση, με έκδοση S711NKSU9DYI5/S711NOKR9DYI5/S711NKOU9DYI5, κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Νότια Κορέα, οπότε οι χρήστες σε άλλες περιοχές μπορούν να ελπίζουν ότι θα τη λάβουν σύντομα. Το Galaxy A36 5G, ένα από τα best seller της Samsung, συμμετέχει επίσης στην κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης του One UI 8. Η νοτιοκορεατική εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση της ενημέρωσης στη Νότια Κορέα την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον τη διαθέτει στους χρήστες του Galaxy A36 στην Ευρώπη και την Τουρκία. View full article
logo15 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις.
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:46 μμ καλοδεχουμενο 16 minutes ago, logo15 said: Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις. με τοσα χρονια αναβαθμισεις πλεον μετα παει αποσυρση.λολ 5
logo15 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ 4 λεπτά πριν, poulinos είπε καλοδεχουμενο με τοσα χρονια αναβαθμισεις πλεον μετα παει αποσυρση.λολ Με σεβασμό στη γνώμη σου, θα διαφωνήσω. Κατά την άποψή μου, το συγκεκριμένο κινητό παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ενδεχομένως ανώτερη και από ορισμένα μεταγενέστερα μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, διαφωνώ με τη λογική της προγραμματισμένης αχρήστευσης (planned obsolescence). Θεωρώ πως εφόσον μια συσκευή λειτουργεί και καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί κατά βούληση, δεδομένου ότι την έχει αγοράσει και αποτελεί ιδιοκτησία του. 8 2
athankar Δημοσ. Δευτέρα στις 04:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:55 μμ 1 λεπτό πριν, logo15 είπε Με σεβασμό στη γνώμη σου, θα διαφωνήσω. Κατά την άποψή μου, το συγκεκριμένο κινητό παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ενδεχομένως ανώτερη και από ορισμένα μεταγενέστερα μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, διαφωνώ με τη λογική της προγραμματισμένης αχρήστευσης (planned obsolescence). Θεωρώ πως εφόσον μια συσκευή λειτουργεί και καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί κατά βούληση, δεδομένου ότι την έχει αγοράσει και αποτελεί ιδιοκτησία του. και αν κάποιος το πάρει και μεταχειρισμένο ο καψερός?
didakos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:17 μμ 39 λεπτά πριν, logo15 είπε Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις. εγω εχω το s23 ultra το οποιο απεκτησα το 2023. Το Galaxy S23 Ultra έχει ήδη λάβει / προβλέπεται να λάβει τις εξής εκδόσεις του One UI: Android 13 One UI 5.1 (έκδοση εκκίνησης) 2023 Android 14 One UI 6.0 / 6.1 2023-2024 Android 15 One UI 7.0 2024-2025 Android 16 One UI 8.0 2025-2026 Android 17 One UI 9.0 (τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που αναμένεται) 2026-2027 Μετά το 2027 δεν θα παίρνει πια νέες εκδόσεις Android/One UI, αλλά θα συνεχίσει να παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι περίπου το 2028. Νομίζω πως καλά ειναι 5 χρόνια. Άλλωστε πόσο να αντέξει η μπαταρία του; 1 ώρα πριν, logo15 είπε Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις. 41 λεπτά πριν, logo15 είπε Με σεβασμό στη γνώμη σου, θα διαφωνήσω. Κατά την άποψή μου, το συγκεκριμένο κινητό παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ενδεχομένως ανώτερη και από ορισμένα μεταγενέστερα μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, διαφωνώ με τη λογική της προγραμματισμένης αχρήστευσης (planned obsolescence). Θεωρώ πως εφόσον μια συσκευή λειτουργεί και καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί κατά βούληση, δεδομένου ότι την έχει αγοράσει και αποτελεί ιδιοκτησία του. Αν θες μέγιστη διάρκεια υποστήριξης και δεν σε νοιάζουν τα exclusive features της Samsung, μια custom ROM μπορεί να σου δώσει 5-6+ χρόνια παραπάνω Android updates μετα το περας της επισημης υποστήριξης. Αν όμως χρησιμοποιείς Samsung Pay, DeX, S Pen functions, Good Lock → δεν αξίζει, γιατί θα τα χάσεις. Επομένως μπορεις να βαλεις απο τωρα μια custom rom με το ποιο προσφατο oneUI-Android αν δεν σε ενδιαφερουν οι παραπάνω λειτουργειες που θα χασεις μιας και φαντάζομαι ουτως η άλλως θα το εκανες ετσι κι αλλιως μετα το περας τις υποστήριξης για να εχεις το ποιο προσφατο λειτουργικο. 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:30 μμ 1 hour ago, logo15 said: Με σεβασμό στη γνώμη σου, θα διαφωνήσω. Κατά την άποψή μου, το συγκεκριμένο κινητό παραμένει μια εξαιρετική συσκευή, ενδεχομένως ανώτερη και από ορισμένα μεταγενέστερα μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, διαφωνώ με τη λογική της προγραμματισμένης αχρήστευσης (planned obsolescence). Θεωρώ πως εφόσον μια συσκευή λειτουργεί και καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, αυτός έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί κατά βούληση, δεδομένου ότι την έχει αγοράσει και αποτελεί ιδιοκτησία του. κανεις δεν σου απαγορευει να την χρησιμοποιησεις. δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου ανοιξουν το bootloader.αν θες το κανεις με οτι εργαλεια θα βγουν και με δικη σου ευθυνη. προσωπικα για μενα ακομα και αν παρει το android 17 που ειναι το τελευταιο ακομα και αν σταματησεις το 2028 να περνει αναβαθμισεις ασφαλειας λιγο θα σκασω. το πιο πιθανο ειναι βεβαια οτι μεχρι το 2028 δηλαδη σε 3 χρονια απο τωρα θα το εχω αλλαξει.αλλο τοσο που λενε 7 χρονια ενημερωσεις για τα επομενα. αν η συσκευη μου βγαλει αλλα 2.5 χρονια plus συν οσο καιρο την εχω i am more than happy.προσωπικη αποψη.αλλος μπορει να θελει να την κρατησει 10 χρονια ενω αλλος μπορει απλα να μην ξαναπαρει samsung και να παρει μια εταιρεια που ξεκλειδωνεινο bootloader. ο καθενας αγοραζει την συσκευη που του αρεσει με βαση τις αναγκες του. προσωπικα δεν θα μπω στην διαδικασια για custom rom ασχετα που το εχω κανει στο παρελθον. σε 3 χρονια πουλημα και αγορα καινουριου.και σιγουρα οχι του τελευταιου μοντελου.τουλαχιστον μια γενια πισω.οποτε δσν το θεωρω προγραμματισμενη ανιχνευση.λιγο.με νοιαζει αν θα εχω το τελευταιο android.ας ειμαι και μια γενια πισω 7
kpapado Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ 1 ώρα πριν, logo15 είπε Παει το booloader! Κλειδωθηκε! Οποτε με το που τελειωσει η περιοδος που θα δινει αναβαθμισεις και σεκιουριτι πατς δεν μπορει ο καθενας να εγκαταστησει μαι ΡΟΜ για να αποκτησει το κινητο του τις τελευταιες αναβαθμησεις. Ποιο bootloader ρε που ζειτε; Εδώ η Google ετοιμαζει να καταργήσει το sideloading!!!. Θα τρέχουμε να αγοράσουμε iPhone για το altstore του μπας και μπορέσουμε να βάλουμε κανένα youtube app χωρις διαφημίσεις 🤣🤣🤣 1 2 7
redhotstef Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Την είχα ξεχάσει αυτή. Ακόμα δεν τη πέρασα στο 25 ultra.
oldnew Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 πμ (επεξεργασμένο) 14 hours ago, kpapado said: Ποιο bootloader ρε που ζειτε; Εδώ η Google ετοιμαζει να καταργήσει το sideloading!!!. Θα τρέχουμε να αγοράσουμε iPhone για το altstore του μπας και μπορέσουμε να βάλουμε κανένα youtube app χωρις διαφημίσεις 🤣🤣🤣 Αν δεν κλειδώνε το bootloader η σαμσουνγκ, ρουταρες το κινητο και όταν σου κόψει το sideloading η Google, το επαναφέρεις. Οταν το κινητο είναι ρουταρισμενο κάνεις οτι θες. Και δε χανεις σχεδόν τιποτα (μονο κερδίζεις) με το ρουταρισμα πλέον, υπάρχουν νέα κόλπα που δεν ξέρετε. Ακριβώς γι αυτό κλειδώνει το bootloader η σαμσουνγκ ώστε να μη μπορείς να επαναφέρεις το sideloading που θα κοπεί. Δεν είναι για τις custom rom που για το 95% των κινητών δεν υπάρχουν καν πλέον.. Ολα για λεφτά γίνονται. Πχ ξεχνάτε youtube χωρις διαφημίσεις (vanced), ετοιμαστείτε να φάτε ακόμα περισσότερες ή να πληρώσετε. Το ίδιο για διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια. Ετοιμάστητε για τιμές apple. Κατι emulator πχ retroarch όπου κατέβαζες την έκδοση απ το site, το apk, γιατί η έκδοση του playstore υπολειτουργει (δεν επιτρέπει το playstore διαφορά δικαίωματα και οι μισοί emulators έχουν πρόβλημα), ξεχάστε τους. Ότι δουλεύει οσο δουλεύει και αν δουλεύει. Είναι αστείο ότι κάποιοι (δεν αναφέρομαι σε σένα που κάνω quote) δεν παίρνετε χαμπάρι τι συμβαίνει και νομίζετε ότι το θέμα είναι οι custom roms (που δεν υπάρχουν ξαναλέω πλεον για τα περισσότερα κινητά - για το συγκεκριμένο υπάρχουν και αν είσαι power user σκέψου σοβαρά αν θα κάνεις την αναβάθμιση). Fold 5 και galaxy tab s8 ultra έχω κόψει τα update. Στο Fold ίσως το κανω αλλά στην ταμπλετα με τίποτα καθώς έχω άπειρες εφαρμογές που απαιτούν ρουτ, και κατι emulators που τρέχουν linux, windows, και άπειρους emulators. Κυριολεκτικά θα πεθάνει η συσκευή με τη χρήση που κάνω αν κλειδώσει ο bootloader. Θα την προσέχω πλέον μη πάθει τίποτα γιατί που να ξαναβρείς τέτοια συσκευή ξεκλείδωτη στο μέλλον.. Επισης αυτά που λένε κάποιοι θα ξεκλείδωσεις το bootloader με κόλπα κλπ ξεχάστε τα. Αν κλειδώσει δεν ξεκλειδώνει με τιποτα (οσο τον ξεκλείδωσαν ποτε στην Αμερική που ηταν κλειδωμένος, γι αυτο ψάχναν ευρωπαϊκα μοντέλα να αγοράσουν ) .. Αν είσαι νορμάλ χρήστης βέβαια που απλά τρέχεις εφαρμογές απ το playstore και τίποτα άλλο δε σε ενδιαφέρει, όπως δε σε ενδιαφέρει αν έχεις android ή iphone. Κάποια στιγμή στο μέλλον βέβαια θα χρειαστείς κατι ακόμα και εσυ, που απαιτεί ρουτ και απλα δε θα μπορείς να το κάνεις μαι τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει κλειδωμένος bootloader, ουσιαστικά δεν σου ανοικει η συσκευή. Πχ 1 εφαρμογή που απαιτεί ρουτ και θα χρειαστεί σε όλους στο μέλλον, να τρέχεις ότι εφαρμογή android θες στο αμαξι σε Android auto. Βίντεο, οτι χάρτη θες κλπ. Απαιτεί ρουτ. Κρατήστε και κανα παλιό κινητό θα σας χρειαστεί. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:38 πμ από oldnew 2
blanka Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, didakos είπε Νομίζω πως καλά ειναι 5 χρόνια. Άλλωστε πόσο να αντέξει η μπαταρία του; Στα 3 χρόνια πρέπει να αλλάζουμε μπαταρία. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:56 πμ από blanka
Dpl900 Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 πμ S23 ίσως η καλύτερη υλοποίηση του σύγχρονου Ultra της Samsung. 1 ώρα πριν, oldnew είπε Αν δεν κλειδώνε το bootloader η σαμσουνγκ, ρουταρες το κινητο και όταν σου κόψει το sideloading η Google, το επαναφέρεις. Οταν το κινητο είναι ρουταρισμενο κάνεις οτι θες. Και δε χανεις σχεδόν τιποτα (μονο κερδίζεις) με το ρουταρισμα πλέον, υπάρχουν νέα κόλπα που δεν ξέρετε. Ακριβώς γι αυτό κλειδώνει το bootloader η σαμσουνγκ ώστε να μη μπορείς να επαναφέρεις το sideloading που θα κοπεί. Δεν είναι για τις custom rom που για το 95% των κινητών δεν υπάρχουν καν πλέον.. Ολα για λεφτά γίνονται. Πχ ξεχνάτε youtube χωρις διαφημίσεις (vanced), ετοιμαστείτε να φάτε ακόμα περισσότερες ή να πληρώσετε. Το ίδιο για διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια. Ετοιμάστητε για τιμές apple. Κατι emulator πχ retroarch όπου κατέβαζες την έκδοση απ το site, το apk, γιατί η έκδοση του playstore υπολειτουργει (δεν επιτρέπει το playstore διαφορά δικαίωματα και οι μισοί emulators έχουν πρόβλημα), ξεχάστε τους. Ότι δουλεύει οσο δουλεύει και αν δουλεύει. Είναι αστείο ότι κάποιοι (δεν αναφέρομαι σε σένα που κάνω quote) δεν παίρνετε χαμπάρι τι συμβαίνει και νομίζετε ότι το θέμα είναι οι custom roms (που δεν υπάρχουν ξαναλέω πλεον για τα περισσότερα κινητά - για το συγκεκριμένο υπάρχουν και αν είσαι power user σκέψου σοβαρά αν θα κάνεις την αναβάθμιση). Fold 5 και galaxy tab s8 ultra έχω κόψει τα update. Στο Fold ίσως το κανω αλλά στην ταμπλετα με τίποτα καθώς έχω άπειρες εφαρμογές που απαιτούν ρουτ, και κατι emulators που τρέχουν linux, windows, και άπειρους emulators. Κυριολεκτικά θα πεθάνει η συσκευή με τη χρήση που κάνω αν κλειδώσει ο bootloader. Θα την προσέχω πλέον μη πάθει τίποτα γιατί που να ξαναβρείς τέτοια συσκευή ξεκλείδωτη στο μέλλον.. Επισης αυτά που λένε κάποιοι θα ξεκλείδωσεις το bootloader με κόλπα κλπ ξεχάστε τα. Αν κλειδώσει δεν ξεκλειδώνει με τιποτα (οσο τον ξεκλείδωσαν ποτε στην Αμερική που ηταν κλειδωμένος, γι αυτο ψάχναν ευρωπαϊκα μοντέλα να αγοράσουν ) .. Αν είσαι νορμάλ χρήστης βέβαια που απλά τρέχεις εφαρμογές απ το playstore και τίποτα άλλο δε σε ενδιαφέρει, όπως δε σε ενδιαφέρει αν έχεις android ή iphone. Κάποια στιγμή στο μέλλον βέβαια θα χρειαστείς κατι ακόμα και εσυ, που απαιτεί ρουτ και απλα δε θα μπορείς να το κάνεις μαι τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει κλειδωμένος bootloader, ουσιαστικά δεν σου ανοικει η συσκευή. Πχ 1 εφαρμογή που απαιτεί ρουτ και θα χρειαστεί σε όλους στο μέλλον, να τρέχεις ότι εφαρμογή android θες στο αμαξι σε Android auto. Βίντεο, οτι χάρτη θες κλπ. Απαιτεί ρουτ. Κρατήστε και κανα παλιό κινητό θα σας χρειαστεί. Σωστός αλλα αυτα τα παιδιά εκεί στην xda ίσως κάνουν θαύματα και μετα. Μιλάμε για όλα τα android αρα έχουν περιθώριο
oldnew Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ 9 minutes ago, Dpl900 said: S23 ίσως η καλύτερη υλοποίηση του σύγχρονου Ultra της Samsung. Σωστός αλλα αυτα τα παιδιά εκεί στην xda ίσως κάνουν θαύματα και μετα. Μιλάμε για όλα τα android αρα έχουν περιθώριο Η μοναδική περίπτωση να δεις ξεκλείδωμα bootloader είναι αν "ανεπίσημα" το δώσει η ίδια η σαμσουνγκ. Ανεβάσει κάπου ανώνυμα τρόπο να το κάνεις. Αν πέφτανε πολυ οι πωλήσεις θα συνέβαινε, κατι που δεν πρόκειται να γίνει. Είναι σχεδόν απαραβιαστο το σύστημα. Έχουν κλειδώσει και άλλες εταιρείες bootloader. Ο κανόνας είναι ότι δεν σπάει, αν συμβεί θα είναι 1 φορά εξαίρεση και θα ξανα κλείσει. 1
>>Morpheus>> Δημοσ. Τρίτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:29 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, oldnew είπε Αν δεν κλειδώνε το bootloader η σαμσουνγκ, ρουταρες το κινητο και όταν σου κόψει το sideloading η Google, το επαναφέρεις. Οταν το κινητο είναι ρουταρισμενο κάνεις οτι θες. Και δε χανεις σχεδόν τιποτα (μονο κερδίζεις) με το ρουταρισμα πλέον, υπάρχουν νέα κόλπα που δεν ξέρετε. Ακριβώς γι αυτό κλειδώνει το bootloader η σαμσουνγκ ώστε να μη μπορείς να επαναφέρεις το sideloading που θα κοπεί. Δεν είναι για τις custom rom που για το 95% των κινητών δεν υπάρχουν καν πλέον.. Ολα για λεφτά γίνονται. Πχ ξεχνάτε youtube χωρις διαφημίσεις (vanced), ετοιμαστείτε να φάτε ακόμα περισσότερες ή να πληρώσετε. Το ίδιο για διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια. Ετοιμάστητε για τιμές apple. Κατι emulator πχ retroarch όπου κατέβαζες την έκδοση απ το site, το apk, γιατί η έκδοση του playstore υπολειτουργει (δεν επιτρέπει το playstore διαφορά δικαίωματα και οι μισοί emulators έχουν πρόβλημα), ξεχάστε τους. Ότι δουλεύει οσο δουλεύει και αν δουλεύει. Είναι αστείο ότι κάποιοι (δεν αναφέρομαι σε σένα που κάνω quote) δεν παίρνετε χαμπάρι τι συμβαίνει και νομίζετε ότι το θέμα είναι οι custom roms (που δεν υπάρχουν ξαναλέω πλεον για τα περισσότερα κινητά - για το συγκεκριμένο υπάρχουν και αν είσαι power user σκέψου σοβαρά αν θα κάνεις την αναβάθμιση). Fold 5 και galaxy tab s8 ultra έχω κόψει τα update. Στο Fold ίσως το κανω αλλά στην ταμπλετα με τίποτα καθώς έχω άπειρες εφαρμογές που απαιτούν ρουτ, και κατι emulators που τρέχουν linux, windows, και άπειρους emulators. Κυριολεκτικά θα πεθάνει η συσκευή με τη χρήση που κάνω αν κλειδώσει ο bootloader. Θα την προσέχω πλέον μη πάθει τίποτα γιατί που να ξαναβρείς τέτοια συσκευή ξεκλείδωτη στο μέλλον.. Επισης αυτά που λένε κάποιοι θα ξεκλείδωσεις το bootloader με κόλπα κλπ ξεχάστε τα. Αν κλειδώσει δεν ξεκλειδώνει με τιποτα (οσο τον ξεκλείδωσαν ποτε στην Αμερική που ηταν κλειδωμένος, γι αυτο ψάχναν ευρωπαϊκα μοντέλα να αγοράσουν ) .. Αν είσαι νορμάλ χρήστης βέβαια που απλά τρέχεις εφαρμογές απ το playstore και τίποτα άλλο δε σε ενδιαφέρει, όπως δε σε ενδιαφέρει αν έχεις android ή iphone. Κάποια στιγμή στο μέλλον βέβαια θα χρειαστείς κατι ακόμα και εσυ, που απαιτεί ρουτ και απλα δε θα μπορείς να το κάνεις μαι τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει κλειδωμένος bootloader, ουσιαστικά δεν σου ανοικει η συσκευή. Πχ 1 εφαρμογή που απαιτεί ρουτ και θα χρειαστεί σε όλους στο μέλλον, να τρέχεις ότι εφαρμογή android θες στο αμαξι σε Android auto. Βίντεο, οτι χάρτη θες κλπ. Απαιτεί ρουτ. Κρατήστε και κανα παλιό κινητό θα σας χρειαστεί. Δε θα αναφερθω στο αν εχεις δικιο η αδικο, διαβασα προσεκτικα φυσικα τα οσα εγραψες. ΕΓΩ που δεν ενδιαφερομαι για τετοια, αλλα ενδιαφερομουν στο παρελθον. Εγω λοιπον, θελω απλα να λειτουργει, δεν θελω να σκαλιζω και εχω βαλει σε μια ζυγαρια το ποσο θελω να ασχοληθω, ποσο αξιζει να ασχοληθω και τι θα καταφερω. Ολο αυτο λοιπον το σεντονι που εγραψες, προκαλει πονοκεφαλο. Καλο το customization, καλη φαση να τρεχεις οτι θες και οπως το θες, αλλα εγω, ξαναλεω που πονοκεφαλιαζω για 1002 πιο σημαντικα πραγματα τη μερα, δεν σκαω και πολυ. Προσωπικα, τοσο χρονο για να τα κανω ολα αυτα, ειχα οταν ημουν 25 χρονων και στα android επαιζε Ice cream eclair? Cupcake? Μπακλαβας?? ... Η οτι σκατα υπηρχε τοτε. Πλεον δεν δινω δεκαρα.... η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι μαλλον εχεις πολυ ελευθερο χρονο ή βολευτηκες μετα απο ΠΟΛΥ καψιμο και χαλιεσαι να ξεβολευτεις. Δεν αγοραζεις λοιπον samsung και πας παρακατω. Το Planned obsolence ξεκινησε πολυ πριν το παρεις χαμπαρι! Επεξ/σία Τρίτη στις 03:30 μμ από >>Morpheus>> 1
oldnew Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, >>Morpheus>> said: Δε θα αναφερθω στο αν εχεις δικιο η αδικο, διαβασα προσεκτικα φυσικα τα οσα εγραψες. ΕΓΩ που δεν ενδιαφερομαι για τετοια, αλλα ενδιαφερομουν στο παρελθον. Εγω λοιπον, θελω απλα να λειτουργει, δεν θελω να σκαλιζω και εχω βαλει σε μια ζυγαρια το ποσο θελω να ασχοληθω, ποσο αξιζει να ασχοληθω και τι θα καταφερω. Ολο αυτο λοιπον το σεντονι που εγραψες, προκαλει πονοκεφαλο. Καλο το customization, καλη φαση να τρεχεις οτι θες και οπως το θες, αλλα εγω, ξαναλεω που πονοκεφαλιαζω για 1002 πιο σημαντικα πραγματα τη μερα, δεν σκαω και πολυ. Προσωπικα, τοσο χρονο για να τα κανω ολα αυτα, ειχα οταν ημουν 25 χρονων και στα android επαιζε Ice cream eclair? Cupcake? Μπακλαβας?? ... Η οτι σκατα υπηρχε τοτε. Πλεον δεν δινω δεκαρα.... η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι μαλλον εχεις πολυ ελευθερο χρονο ή βολευτηκες μετα απο ΠΟΛΥ καψιμο και χαλιεσαι να ξεβολευτεις. Δεν αγοραζεις λοιπον samsung και πας παρακατω. Το Planned obsolence ξεκινησε πολυ πριν το παρεις χαμπαρι! Δε χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο όταν ξέρεις τι κάνεις. Κάποτε που έκανα 2 δουλειες βέβαια εννοείται δεν έκανα τίποτα. Στην πραγματικότητα έχω αφιερωσει ελάχιστο χρόνο. Τα έστησα σιγα σιγα όπως ήθελα και δεν ασχολούμαι καθόλου πλέον. Ανοικεις στην πλειοψηφία που ηδη γράφω. Απλα τρέχεις εφαρμογές απο playstore και τίποτα άλλο οπότε δε σε νοιάζει μέχρι - αν- σε νοιαξει στο μέλλον. Το εχω ηδη γράψει οτι την πλειοψηφία δεν τη νοιάζει. (για την ωρα, άργα ή γρήγορα όλοι κάτι θα χάσουν). Προσωπικά έχω και άλλους λόγους σημαντικότερους. Η βασική μου επαγγελματική εφαρμογή (στην κυριολεξία μου λύνει τα χέρια) με την όποια κάνω τη δουλειά μου, αποτελούμενη απο 10.000+ γραμμές κώδικα (φτιαγμένος με ai) δε θα μπορεί να τρέχει με κλείδωμα sideloading. Οπότε είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω κάποια παλαια συσκευή αποκλειστικά για επαγγελματικους και μόνο λόγους. Δυσκόλευουν τη ζωή μας ανεφ λόγου. Θα κουβαλάμε 2 κινητα κάποιοι αντι για 1. Ας περιμένουμε να δούμε βέβαια γιατί πιστεύω κάποιο παραθυράκι θα αφήσει η Google. Δικές τους εφαρμογές γράφουν 1000αδες κόσμος (και με την ai θα πολλαπλασιάζονταν εκθετικά) , δεν μπορεί να τους κόψει όλους έτσι πιστεύω. Η ουσία είναι ότι ήταν ενα λειτουργικό που βολεύε τους πάντες, ισχυρότατο, πραγματικό εργαλείο για όποιον έχει γνώσεις και θα μεταβληθεί σε iphone n2.. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:03 μμ από oldnew
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα