Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σ όλους, είμαι καινούργιος στο μέρος, κοίταζω π κ π  κανα υπολογιστή  αλλά είπα να κανώ κ εγγραφή για να στέλνω μνμ κλπ. Μπορεί κανεις να μ εξηγήσει λιγό πως δουλεύει το μέρος??

Δημοσ.

Καλώς όρισες νέο μέλος. Θα δεις ωραία ενδιαφέροντα πράγματα εδώ. Και ωραία. Α δεν ξέρω αν είπα και ενδιαφέροντα. Ναι το είπα. ☺️

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ είναι ένα forum με διάφορες κατηγορίες για τεχνολογία και όχι μόνο, το μέρος που αναφέρεις είναι για να κάνεις την ανάγκη σου και όταν τελειώσεις τραβάς το καζανάκι 😁

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Therempant είπε

Καλώς όρισες νέο μέλος. Θα δεις ωραία ενδιαφέροντα πράγματα εδώ. Και ωραία. Α δεν ξέρω αν είπα και ενδιαφέροντα. Ναι το είπα. ☺️

11 λεπτά πριν, chios είπε

Εδώ είναι ένα forum με διάφορες κατηγορίες για τεχνολογία και όχι μόνο, το μέρος που αναφέρεις είναι για να κάνεις την ανάγκη σου και όταν τελειώσεις τραβάς το καζανάκι 😁

χαχαχαχαχ ωραιό ακούγεται

26 λεπτά πριν, dhmak είπε

Εδω, περνάμε την ώρα μας.

Τι νέα ;;

καλά εσύ

19 λεπτά πριν, Therempant είπε

τελειά!

Δημοσ.

Καλως ηρθες. Αν εισαι πανω απο 15 χρονων, κανε μια προσπαθεια να γραφεις τις λεξεις ολοκληρες.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Καλως ηρθες. Αν εισαι πανω απο 15 χρονων, κανε μια προσπαθεια να γραφεις τις λεξεις ολοκληρες.

ok 🙏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Αν είναι κτ των 15, ν μν τς γραφ ολοκρμνς? 

• Like 1
  • Haha 8
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zafeii είπε

Μπορεί κανεις να μ εξηγήσει λιγό πως δουλεύει το μέρος??

Έρχεστε με ερωτήσεις κι εμείς, οι φωτισμένοι άνθρωποι του insomnia, σας παρέχουμε συμβουλές και απαντήσεις, με άφατη ανιδιοτέλεια και εγκαρδιότητα. 

Ξεπερνάμε σε γνώση γιατρούς, μαστόρια έως και ξεπερνάμε τους πραγματικά ξέρω-τα-πάντα° τους ταξιτζήδες. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 8
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...