Zafeii Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Γεια σ όλους, είμαι καινούργιος στο μέρος, κοίταζω π κ π κανα υπολογιστή αλλά είπα να κανώ κ εγγραφή για να στέλνω μνμ κλπ. Μπορεί κανεις να μ εξηγήσει λιγό πως δουλεύει το μέρος??
Therempant Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλώς όρισες νέο μέλος. Θα δεις ωραία ενδιαφέροντα πράγματα εδώ. Και ωραία. Α δεν ξέρω αν είπα και ενδιαφέροντα. Ναι το είπα. ☺️ 1
chios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εδώ είναι ένα forum με διάφορες κατηγορίες για τεχνολογία και όχι μόνο, το μέρος που αναφέρεις είναι για να κάνεις την ανάγκη σου και όταν τελειώσεις τραβάς το καζανάκι 😁. 1
Zafeii Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, Therempant είπε Καλώς όρισες νέο μέλος. Θα δεις ωραία ενδιαφέροντα πράγματα εδώ. Και ωραία. Α δεν ξέρω αν είπα και ενδιαφέροντα. Ναι το είπα. ☺️ 11 λεπτά πριν, chios είπε Εδώ είναι ένα forum με διάφορες κατηγορίες για τεχνολογία και όχι μόνο, το μέρος που αναφέρεις είναι για να κάνεις την ανάγκη σου και όταν τελειώσεις τραβάς το καζανάκι 😁. χαχαχαχαχ ωραιό ακούγεται 26 λεπτά πριν, dhmak είπε Εδω, περνάμε την ώρα μας. Τι νέα ;; καλά εσύ 19 λεπτά πριν, Therempant είπε Καλώς όρισες νέο μέλος. Θα δεις ωραία ενδιαφέροντα πράγματα εδώ. Και ωραία. Α δεν ξέρω αν είπα και ενδιαφέροντα. Ναι το είπα. ☺️ τελειά!
lector Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλως ηρθες. Αν εισαι πανω απο 15 χρονων, κανε μια προσπαθεια να γραφεις τις λεξεις ολοκληρες. 1 1
Zafeii Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, lector είπε Καλως ηρθες. Αν εισαι πανω απο 15 χρονων, κανε μια προσπαθεια να γραφεις τις λεξεις ολοκληρες. ok 🙏
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, lector είπε Καλως ηρθες. Αν εισαι πανω απο 15 χρονων, κανε μια προσπαθεια να γραφεις τις λεξεις ολοκληρες. Αν είναι κτ των 15, ν μν τς γραφ ολοκρμνς? 1 8
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Zafeii είπε ok 🙏 γτ μπκες ινσομνια 💀 τ ψαχνς? 1 3
Zafeii Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε γτ μπκες ινσομνια 💀 τ ψαχνς? poulima 😞😞 🙏 1
chvnce Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Zafeii είπε Μπορεί κανεις να μ εξηγήσει λιγό πως δουλεύει το μέρος?? Έρχεστε με ερωτήσεις κι εμείς, οι φωτισμένοι άνθρωποι του insomnia, σας παρέχουμε συμβουλές και απαντήσεις, με άφατη ανιδιοτέλεια και εγκαρδιότητα. Ξεπερνάμε σε γνώση γιατρούς, μαστόρια έως και ξεπερνάμε τους πραγματικά ξέρω-τα-πάντα° τους ταξιτζήδες. 1 1 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις