Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, ψαχνω καλοφιερ λαδιου ,βρηκα αυτο -αποψεις θα ηθελα και προτασεις !

Εως 100 ευρω αγορα αποκλειστικα απο public.

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/thermantika-somata/kalorifer-ladioy/iq-ht-1446-2000w-kalorifer-ladiou/2005794

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 minutes ago, Boubis1411 said:

Καλημερα σε ολους, ψαχνω καλοφιερ λαδιου ,βρηκα αυτο -αποψεις θα ηθελα και προτασεις !

Εως 100 ευρω αγορα αποκλειστικα απο public.

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/thermantika-somata/kalorifer-ladioy/iq-ht-1446-2000w-kalorifer-ladiou/2005794

δεη entered the chat

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεη entered the chat

8Κ έως 17 Κ μου καίνε οι θερμοσυσωρευτες οπότε τα 2Κ είναι όνειρο 🤣🤣

Κάτι ξέρω για να ψάχνω τέτοια λύση 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν θα ζεσταθείς, τζάμπα ρεύμα θα καις, βάλε τουλάχιστον ένα κλιματιστικό και θα ζεσταθείς και ρεύμα δεν θα καις.

• Like 5
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Το θέμα είναι ότι δεν θα ζεσταθείς, τζάμπα ρεύμα θα καις, βάλε τουλάχιστον ένα κλιματιστικό και θα ζεσταθείς και ρεύμα δεν θα καις.

νταξει το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο...

Το καλοριφερ λαδιου, ζεσταινει ακριβως με τον ιδιο τροπο με το παραδοσιακο καλοριφερ. Θα σου ζεστανει και το μεδουλι απο τα κοκκαλα, αν ειναι φυσικα ενας χωρος που μπορει να τον υποστηριξει αυτο το σωμα.
Ενα κλιματιστικο εκει μεσα, θα ζεστανει τον αερα σε χρονο dt, δεν θα μπορεις να αναπνευσεις, θα ξερανει την ατμοσφαιρα και θα συνεχισεις να εισαι με μπουφαν. Πιθανα να ανοιξεις και το παραθυρο για να παρεις αερα.
Εννοειται οτι το σωμα λαδιου θα καψει πολλαπλασιο ρευμα. Δεν ειναι ομως ολα θεμα καταναλωσης ρευματος....

Εχω ενα μικρο αποθηκακι για παραδειγμα που το εχω για μοντελισμο. Θελω να παω , να αναψω το σωμα, να κατσω μια ωρα, και να ζεσταθω. Δεν θελω και δεν χωραει, ουτε κλιματιστικο, ουτε με ενδιαφερει να μεινει αναμμενο μεχρι την ανοιξη για να ινβερταρει, ουτε να με φυσαει ο αερας του.

Δεν ειναι ολα για ολες τις καταστασεις και ολους τους ανθρωπους. Αλλιως θα ειχαν εξαφανιστει ολα απο την αγορα και θα ειχαν μεινει μονο τα κλιματιστικά. Τα κλιματιστικα ουδεποτε ηταν γνωστα για την ποιοτικη τους ζεστη. Τα τελευταια χρονια της κρισης αρχισαμε να ασχολουμαστε χειμωνα μαζι τους, γιατι σε γενικες γραμμες ειναι φθηνος και φυσικα υποδυεστερος τροπος θερμανσης απο οτιδηποτε αλλο ουσιαστικά. χωρις ιδιαιτερα μεγαλη αρχικη επενδυση, και ειναι και λυση στις πολυκατοικιας του 60-70-80 που παρατησαν την κεντρικη θερμανση και αναγκαστικα πας σε ενα κλιμαστικό για να εχεις αυτονομια θερμανσης.

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ.

καλοριφέρ λαδιου μεγαλη σημασια εχει η ποιότητα του θερμοστατη για να λειτουργει σωστα.Επισης στο πρωτο καψιμο βαλτο να δουλεψει στην μεγαλύτερη σκαλα για να φυγει η μυρωδια της μπογιάς.Εαν τωρα κατα τις υπόλοιπες μερες συνεχιζει να μυριζει λαδιλα πολυ πιθανόν να ειναι ελαττωματικο.Ποτε δεν το βαζουμε να λειτουργεί στην τελευταία σκαλα γιατι φθειρονται τα κυκλωματα.Τελος καλοριφερ λαδιου = delonghi 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Boubis1411 said:

8Κ έως 17 Κ μου καίνε οι θερμοσυσωρευτες οπότε τα 2Κ είναι όνειρο 🤣🤣

Κάτι ξέρω για να ψάχνω τέτοια λύση 

δεν ειπα οτι δεν το εχεις ψαξει αλλα μηπως να δεις και για ac? βεβαια καλονθα ηταν να δεις ειτε για διπλα τζαμια ειτε για θερμομονωση αν και εφοσον γινεται

Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

δεν ειπα οτι δεν το εχεις ψαξει αλλα μηπως να δεις και για ac? βεβαια καλονθα ηταν να δεις ειτε για διπλα τζαμια ειτε για θερμομονωση αν και εφοσον γινεται

ΕΧΩ και κλιμα και τζαμια αλλα παλι το βραδυ θελω να αναβει κατι με σωστο θερμοστατη και οχι συνεχεια

4 hours ago, chios said:

εχω κλιμα σε ολα τα δωματια -ολα καινουρια μοντελα

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολή τότε το καλοριφέρ λαδιού, δούλεψε πιο σωστά τα κλιματιστικά σου.

Αν τώρα δεν έχεις κάνει σωστή επιλογή και δεν σου δουλέψουν με τίποτα σωστά (που δε μου φανεί παράξενο), βλέπεις τότε τι κάνεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υπερβολή τότε το καλοριφέρ λαδιού, δούλεψε πιο σωστά τα κλιματιστικά σου.

Αν τώρα δεν έχεις κάνει σωστή επιλογή και δεν σου δουλέψξερουν με τίποτα σωστά (που δε μου φανεί παράξενο), βλέπεις τότε τι κάνεις.

μαλλον δεν καταλαβες το νοημα- εχω προβλημα με την υγεια των παιδιων-ξεραινουν τον λαιμο !!

ρολοι δουλευουν ολα τα κλιμαστικα μου-το βραδυ ομως την ωρα του υπνου  εχουμε θεμα !

Δημοσ.

Έγραψες:

29 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

αλλα παλι το βραδυ θελω να αναβει κατι με σωστο θερμοστατη και οχι συνεχεια

Οπότε κατάλαβα ότι δουλεύουν συνέχεια και δεν κόβουν.

Τα κλιματιστικά δεν κάνουν αφύγρανση σε λειτουργία θέρμανσης. Παρόλ' αυτά, αναγνωρίζω ότι τα ρεύματα αέρα μπορεί να προκαλέσουν ενοχλήσεις, σε αντίθεση με εκείνους που τα θεωρούν ισάξια λύση (κάποιοι τα θεωρούν και καλύτερη όπως έχουμε διαβάσει εδώ μέσα) ως ποιότητα θέρμανσης.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Επιλογή καλοριφέρ λαδιού
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Έγραψες:

Οπότε κατάλαβα ότι δουλεύουν συνέχεια και δεν κόβουν.

Τα κλιματιστικά δεν κάνουν αφύγρανση σε λειτουργία θέρμανσης. Παρόλ' αυτά, αναγνωρίζω ότι τα ρεύματα αέρα μπορεί να προκαλέσουν ενοχλήσεις, σε αντίθεση με εκείνους που τα θεωρούν ισάξια λύση (κάποιοι τα θεωρούν και καλύτερη όπως έχουμε διαβάσει εδώ μέσα) ως ποιότητα θέρμανσης.

Τα δουλεύω όλα στο κρύο, Θεσσαλονίκη έχει κρύο όχι αστεία... Δουλεύω και 2 αφυγραντηρες στο φουλ, έχει 2 μέρες βρέχει μας έχει τρελάνει. 

Το καλοριφέρ λαδιού το θέλω να κόβω για 5 ώρες το κλίμα τη νύχτα, γιαυτό θέλω ένα σαν το IQ με καλό θερμοστάτη να σταματάει. Δεν χρειάζεται τα παιδιά να είναι ιδρωμένα αλλά ούτε και παγωμένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...