kodorevi8ulis Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:37 μμ ρεεε κινητό/mac το καταντήσαμε εδώ πέρα ακούς εκεί "τάδε μηχάνημα όλα καλά" να αρχίσουμε να λέμε μετά τάδε μητρική/κουτί/psu/cpu/nvme1/nvme2/ssdX/με oc ταδε και ψ αριθμό φουρφούριων 1
TheBus Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ Όλοι οι 11ηδες κάντε το σταυρό σας. Όλοι οι 10ηδες βρήκαμε την ησυχία μας. Τελικά αξίζει να βάλεις 11 όταν θα βγουν τα 12... 1
cinemusic Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 πμ Ενω καθε μερα εχω μονιμη την ειδοποίηση των windows να περασω στα 11 εγω ειμαι σε φαση να βγαλω τα win10 pro και να παω σε win 10 LTC lol . Εχω αδικο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 01:18 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:18 μμ 4 hours ago, TheBus said: Τελικά αξίζει να βάλεις 11 όταν θα βγουν τα 12... Ναι και τότε θα ακούμε "τα 11 ήταν μια χαρά, δεν θέλουμε τα 12". 😛 1
TheBus Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Στις 2/10/2025 στις 1:18 ΜΜ, Thresh είπε Ναι και τότε θα ακούμε "τα 11 ήταν μια χαρά, δεν θέλουμε τα 12". 😛 Πάντα έβαζα ότι τελευταίο με ενθουσιασμό. Πλέον μεγάλωσα και απλά θέλω να μην ασχολούμαι με τον αχταρμά που ξημερώνει κάθε φορά μετά από updates. Αν με παίρνει επαγγελματικά μετά τα 10άρια θα προσπαθήσω linux σε μόνιμη βάση, αν δεν με παίρνει θα βάλω 11άρια όταν η microsoft δεν θα ασχολείται με αυτά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα